HuAnita
|
Zgodnje vstajanje, Jančika. Mojo mamo vprašaj. Še kure zvečer prehiti - meni ni nikoli jasno, da lahko človek zaspi, ko je zunaj še svetlo - mene to ful moti, pa keke luči ipd. tema mora biti - zjutraj pa je bo 5.00 auf in kot rožica. To so tipi ljudi. Pa rečem, fajni film je ob 20.00, poglej, pa reče: Ah ne, prepozno zame. Tudi če ga gleda, jo ob 20.30 spipa in zaspi. Ti želim, da tvoja deca ne bi bila tega tipa, samo nič kaj ne kaže na nasprotno Mi pa smo si danes zaspali, pa nisem nič jezna -- do 8.00 smo spali Naša dva tudi ne zaspita, ko je svetlo, čeprav sta koma, ampak ne, dokler se še malo vidi po spalnici, je le ta bolj podobna blatnemu ringu, trampolinu ipd. Šele ob 21.00 zaspita. Je res, da potem nimava veliko časa zase, ampak sta pa svaj nehala s temi foramo ob 5.30 ali 6.00 auf, spita vsak dan do 7.00, morda kako minuto prej auf. Pikecpokec - štekam to iskanje navdiha - vsak dan se mi dogaja v službi Resno, če ga imam, z levo roko vse naredim, vse mi je jasno, zadeva lepo 'stoji', če pa ne, se pa 4 ure mučim, da prepišem tekst, pa nikakav, za bruhat, nič ne paše k ničemur..... Snorlax - ti ti bolj poškodne vrste, kaj? Skabi, Meggi, morda se vidimo v V. Čeprav deca ne hodijo tja v vrtec, me je frendica povabila na koncer Romane, morda pa uletimo. .... pa da spet kako bolezen staknemo...
|