|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
26.5.2008 17:37:22   
bt08
Čao!

N hitro sem preletela,pa ko sme brala od Katrin post,me je kr kurja polt,ko se spomnim na našo slinavko ko smo jo meli en let nazaj.Groza.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Kajo da se čimprej pocajta.

No pri nas je vse v znamenju poroke.Prvi piknik je šel gladko skozi,smo mel ta petek piknik za sodelovce od mojga,je bl onoro dober.Ožbej je brcal od 14 do 20 skoz žogo,revež je sam omagal pol.
Ta vikend mava fantovščino in dekliščino skupej seveda.

Punce mene je začel kr mal stiskat,pa ne vem zakaj.Natanko čez 26 dn ise bom poročila.Kako gre hitro čas.

No 22 bomo pa mi počival pa spal,ko bo naporen dan za nami,upam da se boste lepo imeli,no ne upam,vem da se boste lepo mele,in otročki tud.

Zdaj pa šibam mal delat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
26.5.2008 21:37:04   
Katrin
Punce,

hvala vsem za lepe misli in želje. Je pomagalo: Kaja je OK. Njena usta so boljše, danes sva prvič umili tudi zobke po enem tednu; mislim, da sedaj bo; še kak dan ali dva. Danes je že tudi skoraj čisto normalno jedla user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vsak prosti trenutek izkoristimo, da smo zunaj in urejamo okolico: sadimo travo, urejamo skalnjak, zasajujemo dreveščka, igrala so tudi že postavljena, ...ni nam dolgčas user posted image

Dolina: mi gremo v Lanterno (kot vedno: imamo tam prikolico), Wahoo gre pa za 2 tedna na Pag user posted image

Ne mi zamerit, če vas ne pokomentiram ... sem kar utrujena; saj bo bolje, ne?

Ta teden imamo norišnico zaradi krsta (danes sem uspela naročiti torto user posted image ).

Nočka user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
26.5.2008 22:32:30   
ugi
Katrin: Super za Kajo, da je že bolje. user posted image user posted image user posted image  Zdej bo pa vsak dan bolje - samo da lahko spet normalno je. user posted image
Khm, praviš, da delaš skalnjak. Mi bi tudi radi imeli enkrat lep skalnjak - sej neki delamo pa počasi že tudi nastaja lepo. Sam meni se zdi da prepočasi. Je rekla soseda, da čez dve leti bom pa rože ven metala, ko se bo tako razraslo. user posted image
Moram malo poslikat. Drgač sem pa videla na RR kar veliko napisanega na to temo. user posted image  Sem zadnč enkrat mal brskala. user posted image

Barbara.a: Vidim, da so priprave v polnem teku. Lepo, lepo. user posted image

Fipi: Tudi jaz želim, da bo na naslednjem testu vse OK. user posted image user posted image

Zdej moram pa še MACa zinštalirat. Sem danes kupila mojga bivšega MACa v službi. Smo dobili pred pol leta nove računalnike, pa so zdej tastare prodajali.

Luka je zdrav, zdej gre še štirikrat v vrtec, potem bo pa en mesec doma. No, na počitnicah. Malo v Grčiji in malo v Italiji, malo pa pri starih starših.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
27.5.2008 11:14:01   
Dolina
Sem nas iskala in končno našlauser posted image .... Samo dvignem nas, kasneje pa kaj več napišem.

pa pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
27.5.2008 13:31:29   
Katrin
Spet skoraj na dnu ... user posted image user posted image user posted image

Ja, Ugi, meni je ravno to všeč, da bo skalnjak nastajal leta in leta, ker ga lahko spreminjaš, dodajaš skale in ostalo. Midva kar naprej kaj not tlačiva user posted image user posted image user posted image  Sedaj sva dala še malo rdečega lubja in belega peska kot dodatek ... Mi vsaj ni dolgčas user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vse po starem...

Kje ste punce ????

lp

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
27.5.2008 16:56:38   
modrooka
Punce, živjo!

Malo se javljam... Danes je šla Ana z babi in dedijem malo v hribe, jaz sem sedaj eno urco spala skupaj z Emo. Malo sem utrujena, ker sem bila zadnje dni malo bolna (boleče žrelo in malo vročine).

Veselim se že 22.6., ko se vidimo. Za katero uro bi se pa zmenile? Če bo lepo vreme, bi se bilo fajn zmenit bolj popoldan (po 16 uri) ali pa bolj zgodaj dopoldan, ker imamo tu pri nas sedaj že skoraj puščavsko vreme (danes je res zelo vroče) in v kakšni vročini bomo šle bolj težko okrog jezera. Na igrišču so sicer hiške, v katerih lahko posedimo skupaj z najmlajšimi, samo ta večji se bodo tudi težko igrali na najhujšem soncu. Kaj mislite? Katere boste pa sploh prišle?

Drugače se pa pri nas nič kaj takega ne dogaja. Hiše nimamo, tako, da tudi razni skalnjaki odpadejo user posted image , čeprav bi se z veseljem pozabavala s kakšnimi takimi zadevami. Ob večerih namesto na vrtu uživamo na balkonu, kjer imamo prekrasen pogled na Triglav in blejski grad, tako, da nas tole malo tolaži user posted image user posted image .

Bodite pridne, Ema se prebuja in moram pripraviti mleko. user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
27.5.2008 17:00:30   
rainbow
tuuuuukaaaaaaaaaaaaaajuser posted image

se hladimo v stanovanju, kasneje pa šibamo malo ven k mojim. Kak je vroče, saj to ni normalnouser posted image

Pri nas je malo zatišja pred velikim finišem, zdaj dva dni nismo imeli pouka zaradi mature. Pa smo relativno hitro končali, fino.

Katrin, o, fajn, da je Kaja zdravauser posted image user posted image user posted image . kako super, da urejate okolico. Lia je tudi v redu; je danes že bila v vrtcu. Upam, da pa zdaj res do počitnic brez težav preživimo.

Torej še vedno velja 22. junij za srečanje na Bledu, a ne??? Škoda, da ne bo vsehuser posted image user posted image user posted image , ampak itak to ne bi bilo izvedljivo. Moram si zabeležit na koledar, da ne pozabimuser posted image

uao, Ugi, vi pa boste fino počitnikovali user posted image user posted image  a boš poročala, kako je bilo, na obeh relacijah. Predvsem za Italijo me zanima, ker Grčija za nas odpade, razen če bi šli novembrauser posted image

barbara.a, a ni to razburljivo, še malček, pa bo veliki danuser posted image

aleži, sori, da nismo nič napisale. Lani smo bile v ZOO in je bilo kar luštno, smo vmes malo poklepetali, ampak smo se potem kar malo porazgubili če se prav spominjam. Na Rakitni predlani je bilo tudi fino, ampak hladno.
Mi pridemo vsi štirje. Prvič se jaz raje vozimuser posted image , drugič pa dva za dve obvladovat, je bolje, kot da sem sama.

ok, vse moje pametne ideje je uničilo sonce, zatorej zaenkrat papauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.5.2008 11:48:39   
aleži
Jaz sem ravno pred pol urce prišla iz sprehoda po Izoli in je prav že vroče, v stanovanju pa hladno!!
Hvala lepa ti rainbow za opis vajih srečanj. Jaz sem skoraj v dvomih, da pridemo zaradi vročine. Saj z dvemi se vozit v avtu v teji vročini ni prijetno. Kaj pa če naredimo šele septembra, ko ne bo grozno vroče? (to je samo moj predlog). No, ne vem še!!!!

Naša pa je imela ravno včeraj 3 mesece. Madonca kako hitijo dnevi in meseci!!! Zdaj se mi pa malo dere, ker je lačna in se slišimo proti večeru. si bom vzela malo več časa!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.5.2008 15:48:16   
Špacka

Dan user posted image

Še sem tu, ampak časa imam pa res bolj malo, poleg poroke je spet aktualna moja nova služba, prejšni teden sem spet imela razgovor in psiho-fizične teste, zdaj pa da vidimo user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja vas imam v mislim, obljubim pa ne, ker ne vem kako bo s službo, če bom doma pridemooooo user posted image user posted image user posted image

Za kaj več nimam časa, gremo v Kostanjevico, Lina ima zaključek v vrtcu in so nam v Kostanjeviškem gradu naredili grajsko popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo popoldne v senčki, uživajte...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
29.5.2008 14:27:14   
Katrin
Da nas dvignem user posted image

spet smo bile na drugi strani user posted image user posted image user posted image

In letim po Kajo v vrtec user posted image

Uživajte na sončku user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
29.5.2008 22:21:19   
Skaana

drage moje, le toliko da vam javim... Smo še na stari destinaciji , Atena bolna, kašlja da je za znort, Aleksej je danes dobil Ventolin pumpico... Ah, spet bo luda noč, nocoj sem celo sama. No, mami imam štuk nižje.

Danes sem bila z obema pri zdravniku, z Aleksejem pri pediatrinji, ker bi moral biti cepljen (ima ravno danes šest mesecev). Zdravnica je pa delala popoldne. In ko sem bila z malim, me mami kliče, da ima Atena 40 vročine... Saj veste, da je enkrat dobila vročinske krče. No, me je panika, da ni za povedat. Sem ji po telefonu dajala navodila, kako jo naj skopa. K sreči ni prišlo do napada (zdaj sem skoraj prepričana, da je zadevo HB prerasla ).
Aleksej je pa imel kisika v krvi ravno na meji, da nama ni bilo potrebno v bolnico. In sva dobila pumpico. Na šest ur dva vpiha...

Lepo bodite vse...

P.S. Katrin, sem vesela, da je Kaja iz hudega... Res, ni hujšega kot to, da ti otrok zboli.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.5.2008 10:41:48   
NiLe
Skaana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvoja dva sončka. S Tio v naročju teže pišem, zato samo toliko, da mislim na vas in pošiljam dobre misli!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.5.2008 15:25:46   
Katrin
Skaana: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čim prejšnje okrevanje!

Ah, te bolezni ...

No, mi imamo za jutri že vse pripravljeno, le še jaz ne vem, kaj bom oblekla user posted image user posted image user posted image  Vse kiklice so mi preširoke, rada bi imela oblekico, pa bom potem težko dojila. Brskam po škatlah že cel dan in iščem, iščem user posted image

Upam, da vreme zdrži ...

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.5.2008 19:24:05   
rainbow
Skaana, bogca, obadva, da bi hitro ozdravela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.5.2008 20:11:32   
ugi
Skaana: Pošiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in želim, da se tvojedva sončka čimprej pozdravita.

Naš Luka je bil pa danes zadnjič v vrtcu. Zdej ima pa mesec dni počitnic. user posted image

Katrin: Kje si pa dobila to rdeče lubje za skalnjak?

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.5.2008 22:25:34   
Skaana
user posted image

Najlepša vam hvala, vsem...

Sem vse lepo pokomentirala, pa me je vrglo ven... Zdaj pa moram it spat, ker se bom morala na dve uri zbujat. Atena je sicer boljša in ji zvečer ni bilo treba dati Voltarena, z Aleksejem sem pa danes spet bila pri zdravniku, ker mu je začelo iz noska tečt in dobil je vročino.

user posted image Na noč...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
31.5.2008 9:44:25   
ugi
Jutro,

bi vam skuhala kavico, pa ne znam tako dobro kot Mojčca. Mojčcaaaaaaaaaa, kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiii? A kera kej ve kako je? Že dolgo se ni nič javila. user posted image

Mi že odštevamo ... še 5-krat spat ... pol pa Grčija prihajamooooooooooooooooooooo. user posted image

Skaana: user posted image  hitro se pozdravite user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.6.2008 8:45:46   
Suzi*
ojla, samo pozdravim vas, da nas malo dvignem. Mi šibamo, še vedno sem večinoma sama s tamalima. ne bom jamrala tokrat. čez 2 tedna upam, da bo bolje.

Mi si ogledujemo parcele za hiško, trenutno je ena na tapeti, greva upam danes še enkrat pogledat, pa poslikat, da doma v miru pogledava. Lokacija nama je všeč naju pa skrbi, ker je ena taka dolinica ta parcela, da bi bil mogoče prevelik strošek navozit ves ta material, da bi se teren dvignil v ravnino. user posted image  Bomo vidli.

lepo bodite, pozdravite se!!!!, pa hladite se kje v senčki s pivom v roki. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.6.2008 11:30:44   
rainbow
Ojla!

tokrat nas jaz dvigujemuser posted image  (kaj te ženske majo tolko časa za klepetatuser posted image user posted image 9

ravno sem s športnega dneva (sem sodila pri odbojki, svašta), ob treh imamo še konferenco, ampka do takrat pa sem fraj, bom teste napisalauser posted image

Suzi, a vi tudi nameravate gradituser posted image user posted image user posted image

Midva sva se tudi navdušila nad to idejo, sploh user posted image  je od nekdaj sanjal hišo. Ampak ne vem, če trenutno ni preveč minusov kot plusov; kar je največji minus, da bi potem potrebovali dva avta, da pri nas v službi ni nikjer za parkirat, in da bi bila moja priritetna naloga razvažat punce na kakršnekoli že popoldanske dejavnosti. Naj povem, da smo sedaj doma v centru mesta. Do službe imam dve minuti peš, do vrtca in šole je 3 minute,do zdravnika tri minute. Glasbena šola blizu, ni da ni. se nagibam k ideji, da bi paš našla nekje neko lepo parcelo in zgradili do takrat, ko bi bili punci že bolj samostojni, torej nekje do njune srednje šole. user posted image  bi pa rad prej. No, parcelo lahko začneva kupovat komaj čez dve leti.

kaj ve menite?????????????????????? če se kateri da prebrat zgornji odstavekuser posted image user posted image user posted image

Skaana, kako sta tvoja dva? Upam, da že dosti boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je res grozno, ko sta oba bolana. Ponavadi sem še na koncu jaz zbolelauser posted image

me smo ta teden sameuser posted image , tak da bom pogosteje tu visela in vas gnjavila. čeprav sem se zdaj vrgla na branje, tako da se to zdaj izmenjuje z internetom.

Vsem želim lep dan, bolančkom pa hitro izboljšanjeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
2.6.2008 13:47:55   
ugi
Živio punce,

evo mi že brojimo sitno (samo še tri dni). Za jutri sem se zmenila, da bom kar od doma delala - zdej k sm bivšega MAca zrihtala, lahk delam kar doma. user posted image Zraven bom pa še mal pakirala. Verjetn bomo imeli en ruzak sam vlakov user posted image user posted image user posted image . Kolk pa vaši otročki kej vzamejo igrač na dopust? K če Luka prašam, bi itak vzel vse user posted image če mu razlagam, da mora vzeti samo nekaj igrač in da bo potem imel samo te ves teden, ne vem če bo sploh dobro dojel. No ja, bo že. Bo pa rekordno število vlakov letos na Karpatosu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi: A vi tudi gledate za parcele, da boste zidali. user posted image

Rainbow: Dobr imate to - vse v razdalji 'tri minute peš' - ja mogoče bi bilo fino, da si pol hišo omislite, ko bojo punce bolj samostojne.

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.6.2008 22:24:41   
rainbow
Ugi, če ti pozabim povedat kasneje, ti raje kar zdaj: užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajteeeeeeeeeeeeeeeee na stoto potencouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol boste pa nam še dober mesec lušte delaliuser posted image user posted image  ah saj se hecam, fullll vam privoščimuser posted image

kje ste pa vse ostaleuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.6.2008 7:56:16   
ugi
Jutro

Fanta sta šla v LJ, jaz sem pa danes sama doma. Zdele bom mal za službo naredila, pa še en stroj perila moram dat prat, pa mal pospravit ... dolgčas mi ne bo. Pol bom šla pa sosedo prosit, če nam bo zalivala paradižnike, ko nas ne bo. user posted image  

Rainbow: Hvala user posted image

Katrin: Kako je bilo pri krstu?

Kako ste ostale, upam, da ste vsi zdravi.
user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.6.2008 8:38:01   
Katrin
Oj hoj!

Krst uspel user posted image user posted image user posted image

Ugi: hvala! Rdeče lubje sva kupila v Kalii (Ljubljana); uživajte na dopustu !!!

Pri nas so se začele počitnice !!!! user posted image user posted image user posted image  Naš ati bo doba do 15.julija, ko nastopi delo v novi službi, kjer bo bolj prijazen delovnik! (Upam user posted image ). Dva tedna bomo še doma (betoniramo teraso, ravnamo parcelo ...), potem pa na zaslužen oddih na morje user posted image

Se še beremo, držte se!

katrin

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.6.2008 8:39:16   
Katrin
user posted image

Za dobro jutro user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.6.2008 9:30:13   
NiLe
Jutroooo ... še en lep pozdrav od moje malenkosti!

Naša user posted image pridno raste, se lepo doji, čez dan spi vedno manj user posted image user posted image user posted image (ampak važno, da ponoči spi; saj spi od 22h do 5h, nato pa do 7h ali 8huser posted image ), ampak važno je, da je zdrava in lepo napreduje. Starejša dva sta super, polna energije, tako da nam stalno dogaja user posted image .

Skaana; kako ste? Ste se pozdravili?

Rainbow; glede hiške je težko reči, mogoče da res nekako planirate, da je to dolgoročen projekt in se selite, ko bosta punci veliki.

Katrin in Ugi; uživajteeeee na počitnicah še za nas, ki bomo tačas še doma!

No, pa je konec mojega čveka ... še pozajtrkujem, potem pa šibava z malo en krog, mogoče bo pa v vozičku le zaspala.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?