|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
4.6.2008 21:05:16   
cebrca
Da ne boste pozabile!

Srečanje
Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)

Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
4.6.2008 21:54:24   
bella02
pingo80, nič še nisem kupovala pri njih, vendar je po mojem mnenju posteljica dobra, ker ni kar ene firme, ampak kar uveljavljene in priznane. Pa baje imajo ali so imeli v Baby Centru isto posteljico za 120 eur.

dar10, če bi imela možnost za ultivo v Lj, bi resno razmislila o tem. Tako pa nimam namena it v kako drugo porodnišnico.

MajaT in sandra123, pazita nase in počivajta!!!

Lahko in mirno noč!

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
5.6.2008 6:03:01   
soncek3
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Za vse avgustovke!!

Danes je eno lepo sveže, ampak žal deževno jutro. Bomo pa malo lažje dihale...
Prijazen dan vam želim, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
5.6.2008 6:37:31   
soncek3
 Sandra in Maja T upam, da boste imele danes boljši dan in bodo bolečine popustileuser posted image user posted image user posted image . Hudo je, ko se res ne moreš nikakor namestit in se kar prekladaš iz ene strani na drugi. Mene večkrat, ko user posted image  brca kar peče povsod in stiska.

Vidim, da se pogovarjate o pralnem stroju in sušilcu. Mi imamo oba Gorenjeva, en na drugem. S pralnim strojem sem zelo zadovoljna, sušilca pa moram nastavit na "zelo suho" , da lahko dam potem v omaro, pa še to je perilo na kakem debelejšem delu rado vlažno. Če je le lepo vreme, pa sušim zunaj. Ampak, peglat pa moram vseeno, tudi po sušilcuuser posted image user posted image . Ana P nisi edina.
Calgon uporabljam (ko se spomnemuser posted image ), ampak mi jih je že dosti reklo, da s tem dost denarja stran zmečeš, v toliko letih, da pride več, kot menjava bobna. Ne vem,, bomo vidli.

Recinko, : jaz imam ravno danes namen naročit tetra plenice, povijalne plenice, pa kakšno to mako majčko, te čist osnovne stvari. Bomo vidli. Od začetka sem res mislila posteljico, pa imajo v Mercatorju zdaj tudi ravno znižano od Lip Poljčane, Amanda; lušna, samo čakam, da jo pri nas dobijo, če ne bom pa v Baby centru vzela Laro.

Cicmic dosti brc ti želim!

Aha materinska; sva šla včeraj. V predavalnici sicer klima, ampak vroče, da komaj dihaš. Tak da sem bila čist mokra, hlače čist pripopane name, pol zunaj pa kar sveže, tak da me zdaj kar boli grlo. Saj meni ni bilo tako slabo, ampak malo posodobljeno pa bi vseeno lahko bili (diapozitivi, slike....)

Kera je že prilepila oblačilca za user posted image ? Maja?  Zelo lušne stvari. Jaz imam za zdaj po moje za dva dni za preobleč. Sploh ne vem kdaj bom nabavljala. ČE ne drugač, bom kar po internetu naročilauser posted image user posted image user posted image .

Danes grem k splošnemu zdravniku, sem čist crknjena in si moram mal časa in počitka zase vzet. Upam da dobim kak dan bolniške. Držte pesti!

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
5.6.2008 6:49:48   
naty13
Jutro.

Sonček hvala zauser posted image .

Sandra in Maja T. upam, da sta bolje in so bolečine izginile. user posted image

Cicmic user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo bebico, da spet brca. user posted image

Nevaeva lepo, da si se spet oglasila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bo eden najbolj deževnih dni zadne čase. Bomo lahko čvekale 100/h. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bom mogla za knjigami bit, ampak pridem pa pogledat. Matr sm že kar zasvojena z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
5.6.2008 7:03:57   
soncek3
Naty13 želim ti "uspešno" sedenje za knjigami. Bodi čimbolj odprte glave, da ti bo znanje kar samo šlo noteruser posted image user posted image user posted image . Pridna si! So to zadnji izpiti ali koliko imaš še pred sabo?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
5.6.2008 7:45:24   
soncek3
Če boste kaj gledale posteljnino, pokukajte na to stran http://www.galeb.eu/. Jaz sem pri teh naročila posteljnino (7 delni komplet sem vzela). Se mi zdi kakovostno in poceni.user posted image user posted image user posted image .

Kaj še vse spite?user posted image user posted image user posted image  Saj prav, na tak dan..., sicer vam malo zavidam, ampak kar privoščite si, dokler lahko..

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
5.6.2008 7:54:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Naty13 želim ti "uspešno" sedenje za knjigami. Bodi čimbolj odprte glave, da ti bo znanje kar samo šlo noteruser posted image user posted image user posted image . Pridna si! So to zadnji izpiti ali koliko imaš še pred sabo?

Je zadnji izpit. Že eno leto je zadnji. user posted image

pa pa

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
5.6.2008 8:27:06   
dar10
Jutro!

Soncek3, hvala za kavico;) Uuu, danes bo res lazje dihat, k je sveze, mene je ze dez namocil... Pa nc hudga:)

Bella02,  ja verjamem, da bi se odlocila za ultivo, ce bi bla dostopna v lj... Mene je tud strah bolecin, se bolj pa tega, da bi na porodni postelji zahinavla in bi pol lahko blo kej narobe... Sam to ne... Zato bi se najraj CR, ce bi blo mogoce zbirat... Heh, pa ne gre tako... Tud jest si ne zelim it rodit kam drugam, zarad alternativnih metod lajsanja bolecin... vseen je v lj najbolj zaupam... Ma kaj pa vem.

Cicmic, oprosti k te sprasujem, sam nism sledila zanje tedne pogovorov, kaj pa je blo s tvojo pikico, da bi ze lahko rodila? Drzim pesti, da cimdalj casa pocaka pr mamici v trbuscku.

Krysia, ja menda bodo ze se kaj koristnga povedal v materinski soli... Ti kej ves, a v Lj se gre tud pogledat porodne sobe? Punce opisujejo dihanje na blazinah, oglede porodnih... v drugih krajih... O tem verjetn ne bo ne duha ne sluha v Lj... Pravis, da si pozabljiva, uuu, jest ze celo jutro razmisljam, kako se rece vitaminom, ki jih jemljem, pa mi ne gre pa ne gre... Nosecniska demenca;);)

Cebrca, aja ti si se preselila iz Lj na Dolenjsko, jest pa obratno, z Dolenjske na Dolenjsko:) v Grosuplje...  Hej, ko ne bos vec dojila zacni cvicka pit in bos takoj dobila potni list Dolenjke:):) Res, res, pol bos takoj njihova:) To si verjetno ze ugotovila:) Ej, za kavo se pa komot zmenva...

Punce, zanima me, jemlje katera kake vitamine za nosecnice? Kaj mislte o takih dodatkih?

Lep dezeven dan!

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
5.6.2008 8:36:00   
sandra123
Jutro souser posted image , hvala za user posted image ...sem malo boljše danes, čeprav celo noč nisem spalauser posted image , verjetno je bila to posledica zaskrbljenosti zaradi prisotnih bolečin...Ne vem kaj mi je bilo, moja sončka sta ful brcala, mene je pa spodaj bolelo za znoret...lahko da sta tudi ležala bolj čudnouser posted image ...še mojega dragega ni bilo do 18.30 doma, je revež komaj iz Lj prišel, ker je bil takšen kaos na AC...ga nisem hotela še s tem obremenjevati, sem mu rajši doma povedala, kako je na stvari...bolelo me je tako, da sploh nisem mogla iz postelje vstat - mi je moja princeska pomagala na noge...in potem je še mojega dragega malo panika začela grabit...me je kar v bolnico hotel peljat...

Lp, Sandra

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
5.6.2008 8:36:38   
MATEJKA_
Ana P - Lisca ima tudi modrce za dojenje? kje pa si jih naročla/kupila?

Pingo80 - komoda je v akciji do 18.6. (Mercator pohištvo) se mi zdi, najbolje da kar na spletni strani. ja, to je več kot 20€ ceneje kot pri sončku in več kot 30€ ceneje kot pri ostalih trgovinah z otroško opremo.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
5.6.2008 8:40:33   
lana777
Jutro,
mal dežeka za ohladitevuser posted image

Mejte lep dan, jaz norim zarad gužve v službi ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
5.6.2008 8:53:02   
tejkaz
user posted image user posted image user posted image mi smo spet zelo dobro spali. Sem včeraj še cel popoldan prespala, zaradi zgage in potem še celo noč. Joj, je pasalo. Eva se je tudi zbudila šele ob 6.30.

Zdaj pa na delo, preberem in komentriam vas po malici. Saj veste, da potem sledi cel roman user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
5.6.2008 8:55:10   
Tamy30
dobro jutro

huh je za mano neprespana noc, zdaj razumem tiste ki niste mogle spati ponoci. Mali pikec se je celo noc premetaval in me je ob vsakem gibu zbudil. Nikakor nisem mogla najti pravega polozaja. Poleg vsega pa me je se zgaga zacela peci, jaouser posted image  Nekje proti jutru se je komaj umiril, da sem lahko za par uric zadremala.

v soboto sva z dragim povabljena na poroko. Jaz tak nimam kaj posebno elegantnega za obleci, ko pa za nosecnice za mojo st. nic ne najdem.user posted image za povrh pa lahko nosim le se japanke. A bo cudno ce bom mela japanke na poroko? Upam da ne bo dezjauser posted image

zelim vam lep dan

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
5.6.2008 8:55:11   
tejkaz
Zasledila sem samo, da ima sinček od Matejchi norice.

Evo, to sem jaz spraševala Pušenjaka par dni nazaj, ker so se v Evini skupini pojavile norice. Eva jih še nima.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4776740

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
5.6.2008 9:01:44   
renatka
Dar 10- jaz že celo nosečnost jem vitamine po priporočilu G in to Centrum mama, po potrebi pa še magnesol in železove šumeče tablete. Najboljše je če vprašaš G, če sploh potrebuješ dodatne vitamine.
Sandra 123- verjetno sta imelauser posted image user posted image  čago pa sta malo preveč plesela, upam, da se bosta danes umirila, da boš čahko normalno funkcionirala, če pa ne pa mogoče ne bi bilo slabo če se greste na pregled.
Lep deževen danuser posted image !

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
5.6.2008 9:20:26   
soncek3
Tejkaz, želim vam čim več takih noči!!!user posted image user posted image

Vitamini, minerali; jaz jih malo menjam, pred in na začetku nosečnosti sem jemala Tifol, pol sem prešaltala na ELEVIT (1/2 na dan), zdaj imam pa NeoVin (nekaj takega)- kapsule in tablete, jaz jem en dan kapsulo, drug dan tableto. Tu pa tam pa spijem kaki C-vitamin, ki ga itak ne moreš predozirat, ker se izloči z vodo.

Tamy 30 , nič hudega če boš imela japanke, saj je čist OK, dolge hlače, pa se ne bo niti vidlo al imaš sandale ali japanke. pa kak lušten lakec na nohte, pa boš lušna. Pa kar je najbolj važno, udobno se boš počutilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
5.6.2008 9:22:26   
anaya
"Dobro" jutro punčice...

Najprej hvala za kavico, pojma nimam katea je bla danes tako pridna sem samo tiste šalčke vidla ime sem pa pozabla pogledat (no sem šla nazaj pogledat SONČEK hvala).

cebrca: hvala za odgovor glede savne, sem bla že skor na pol poti tjauser posted image user posted image . Ne sem pa res sanjala da mi je ena napisala, zakaj take stvari sprašujem naj grem raje na kak hrib travo grabit, pa bom mela solarij pa savno ob enemuser posted image user posted image user posted image .... A si je slučajno katera to mislila??user posted image user posted image

Tamy30: glede obutve se pa ne sekirat, tut japonke so lahko čist moderne pa primerne za poroko, če pa komu ne bo všeč pa naj stran gleda, glavno da bo tebi udobno. Glede obleke, pa imaš letos resss izbiro, ker so v modi spet dolge obleke s čim več rožami in so po mojem okusu taprave za takšne stvari kot so poroke in druga praznovanja. Pa kako veliko rožo v lase pripni pa boš pomoje več pozornosti deležnba kot nevestauser posted image user posted image user posted image ....

Tak zdaj se grem pa učit malo  pa vas še potem pridem kaj pogledat...

Aja SANDRA pa MAJA T, držim pesti da bodo bolečine popustile, zgleda se vajina maternica intenzivno pripravlja...

Pa šeruser posted image user posted image user posted image user posted image  za mojga dragega, je včeraj svoji punčki kupil prvi kompletekuser posted image user posted image user posted image . Taki cart za iz porodnišnice (oblekca -bela z rožicami in pumparce, pa jopica če bo slučajno mrzel avgust) Hura za njega... pa imam prvo punčkasto stvaruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
5.6.2008 9:23:44   
ozziebo
Jutro čvekice!
Sonček, nekam zgodnja si zadnje časeuser posted image
Sem pa že nazaj s pregledauser posted image . Mi je delala UZ, spola še vedno nismo razkrili, me je pa čisto šokiralo ker je naše dete z ritko navzdoluser posted image , upam, da se še uspe obrnit, imam UZ spet v 37. tednu. Sicer pa teže 1844 gr in vse ostalo v redu.
Za Erin: naslednji pregled 30.6, teža +9 kg
Zdaj pa za nazaj brat.

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
5.6.2008 9:32:50   
ozziebo
Sandra in Maja T.,upam, da bosta kmalu bolje!!
Bavc, dobrodošlauser posted image !
Naty, Anaya, pa dobro študirajta! Tudi jaz opažam, da sem že zasvojena z avgustovkamiuser posted image !
Kar se tiče sušilca pa se pridružujem Zoji Miši, mislim da imava enako zadevo, ko ti sploh ne posuši do konca, pa še zmečkano je kotuser posted image !
Katera je že pisala o modrcih za dojenje?? Se jih da naročit??

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
5.6.2008 9:35:52   
dojenč
jutro, vsem  souser posted image ,moram se malo potožit sem zelo slabo spaala, komaj ob 2.30 sem sla k počitku, danes pa že ob 7 auff.
no, prejšnji teden sem naročila vozicek v pikapolonici, in tiste ki se spomnite, sem povedala da sem bila jaz za roza, moj pa za oranžno, če bo naslednji slučajnouser posted image user posted image , (ampak sem jaz še isti dan poklicala prodajalko in ji rekla naj sprmeni barvo iz roza v oranžno, ok, vse urejeno-dobimo oranžni vozicek, pa se mojega bi presetetila)včeraj pa sem ga sla pokazat sestrici,in kaj ugotovim, imamo roza voziček, NAMESTO ORANŽNEGAuser posted image , saj dobro, je res lep, ampak kaj pa ce bo naslednji user posted image ,oranžna je tud full lepa, in sem bila tako user posted image  da ga nisem niti odpeljala.trgovka pa se vztraja pri tem da sem jaz prvo narocila zelenega, pol pa rozauser posted image user posted image user posted image joj, ti prodajalci.
malo sem  vas zapostavljla, brala sem vas redno sam cajta ni blo odpisat, zdaj pa se mi tak dremle,kje še je 17.00-in kje avgust?user posted image
kak ste mi kaj ve, je kaj novega, je kera že rodilauser posted image le malo še pocakajte.
katera je spraševala ce nas kaj v predponi boli ko sedemo, jaz sem to včeraj opazila, bogi našiuser posted image le kak se pocutijo tam notuser posted image
drugace pa jutri imam izpit, (17.00) prosim držite pesti ob 9.30 pa pregled pri G.tak da bom se javla malo kasneje.upam da je z mojo bebiko vse vredi.
MALO imam čudne prebliske, ker zdaj ko je gužva doma z gradnjo, in v sluzbi, res hodim spat za par ur, čeprav ne delam nič fizičnega, se bojim da bi zaradi tega bilo kaj narobe z mojo user posted image .kaj mislite da psihicno delo, in če si fizično otrujem lahko resno  okvari user posted image (res nevem, malo mi svetujte)ampak jaz mislim da to ne more biti tako resno.saj še marsikdo dela pa tudi fizična dela, kajne?
tako zdaj sem se malo potožla, zdaj pa grem delat, in vas malo prebirat

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.6.2008 9:44:11   
ozziebo
Veš kaj Dojenč, mislim da spremalo spanja in fizičnim delom bolj sebi škodiš kot user posted image . Vzemi si malo časa za počitek, ko se user posted image rodi, ga ne bo kaj dosti.
A zdaj bo vseeno oranžni voziček?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.6.2008 9:50:07   
soncek3
Hm, Ozziebo, služba me preganja, čeprav se mi sploh ne da več hodit. Začnem pred šesto, da se malo izognem popoldanski soparini, ker je nevzdržno tukaj v pisarni po 12.
Ena je pisala, da je v Lisci naročila modrc za dojenje. Se da naročit tudi pri teh kataloških hišah, meni je tale luštenuser posted image   http://www.neckermann.si/artikel/2779791/Modrcek-za-dojenje-kos-B.  Samo ne vem kako velikost naj naročim? Mislite da je dovolj eno košarico večje?user posted image

Dojenč, jaz tudi včasih pomislim, koliko je še dobro da lahko delam in do kod grejo lahko bolečine oz. kdaj je že nevarno? In to fizično in psihično. Ne vem. kolikor mi čas dopušča, pa se probam kdaj tudi malo ulečt.

Anaya priden tvoj dragiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.6.2008 9:56:26   
Nevaeva
Krysia - sem v V. skupini, to pomeni, da imam predavanje danes ob 18.15. Mislim da se bo danes vsaj dihati dalo... upam!
Sem včeraj pozabila povedati, da mi je ena nosečka, ki je hodila pred kakšnim mesecem v MŠ v Ljubljani, da naj bi bila z junijem ultiva tudi v Ljubljani! Sem si rekla, da če bo ultiva v Lj, bom verjetno kar tam rodila.

Naty13 - lepo, da se me sploh še spomniš , ker sem tako malo na RR user posted image

Upam, da ste vse ok in da vam zdravje služi. Jaz pa komaj čakam, da zaključim s službo in da se odpravim še malo na morje, dokler še lahko.

Lep deževen dan

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
5.6.2008 9:58:33   
MATEJKA_
soncek3 - glede modrcov... jaz sem prej imela 75B, v 4. mesecu sem že kupila 2 modrca za dojenje 80C, ki pa sta mi zdaj že premala... tako imam zdaj 85C in upam, da ne bo še več na koncu... pri neckermannu pa res imajo lušne, pa še kar poceni... imaš pa na tvojem linku na desni strani link do tabele, kak se zmeriš ... kolikor pa sem jaz do sedaj opazila, je pa vse odvisno od modela

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 5.6.2008 9:59:42 >

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?