dojenč
|
jutro, vsem so ,moram se malo potožit sem zelo slabo spaala, komaj ob 2.30 sem sla k počitku, danes pa že ob 7 auff. no, prejšnji teden sem naročila vozicek v pikapolonici, in tiste ki se spomnite, sem povedala da sem bila jaz za roza, moj pa za oranžno, če bo naslednji slučajno , (ampak sem jaz še isti dan poklicala prodajalko in ji rekla naj sprmeni barvo iz roza v oranžno, ok, vse urejeno-dobimo oranžni vozicek, pa se mojega bi presetetila)včeraj pa sem ga sla pokazat sestrici,in kaj ugotovim, imamo roza voziček, NAMESTO ORANŽNEGA , saj dobro, je res lep, ampak kaj pa ce bo naslednji ,oranžna je tud full lepa, in sem bila tako da ga nisem niti odpeljala.trgovka pa se vztraja pri tem da sem jaz prvo narocila zelenega, pol pa roza joj, ti prodajalci. malo sem vas zapostavljla, brala sem vas redno sam cajta ni blo odpisat, zdaj pa se mi tak dremle,kje še je 17.00-in kje avgust? kak ste mi kaj ve, je kaj novega, je kera že rodila le malo še pocakajte. katera je spraševala ce nas kaj v predponi boli ko sedemo, jaz sem to včeraj opazila, bogi naši le kak se pocutijo tam not drugace pa jutri imam izpit, (17.00) prosim držite pesti ob 9.30 pa pregled pri G.tak da bom se javla malo kasneje.upam da je z mojo bebiko vse vredi. MALO imam čudne prebliske, ker zdaj ko je gužva doma z gradnjo, in v sluzbi, res hodim spat za par ur, čeprav ne delam nič fizičnega, se bojim da bi zaradi tega bilo kaj narobe z mojo .kaj mislite da psihicno delo, in če si fizično otrujem lahko resno okvari (res nevem, malo mi svetujte)ampak jaz mislim da to ne more biti tako resno.saj še marsikdo dela pa tudi fizična dela, kajne? tako zdaj sem se malo potožla, zdaj pa grem delat, in vas malo prebirat