|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
5.6.2008 10:52:31   
ključek
v soboto dopoldan šibamo via Zadar

da me noute pozabl pobrat.................user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.6.2008 10:52:57   
arabela*
Jaz pa sem tako živčna.Sploh ne vem,kaj je z našo malo narobe.
Tako je ćudna.Spala je od pol dvanajstih,pa do desetih,pa pravi kako je utrujena,pa bleda se mi zdi.
Ma vse gre narobe danesuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.6.2008 10:53:05   
ključek
evo,pa vam danes jaz postrežem eno vročo

si bla pa zelooooooooooooooo zgodnja danes..................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.6.2008 10:53:22   
bark
Mi se pa letos izdatno pripravljamo na zimo oz. pripravljamo ozimnico, da bo mami-pa kasneje tudi otroček, lahko jedla kakšno sadje. Sem danes kupila češnje,jih bova vložila.
Zdaj bi pa rada imela še jagode. A mogoče katera ve, kje bi se jih dalo dobit-po možnosti, da imajo samoobiranje?
Nekaj sem že iskala po Gorenjskem, za Dolenjsko-Brežice in Krško pa nimam nobenega konkretnega naslova.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.6.2008 10:54:00   
ključek
Jaz pa sem tako živčna.Sploh ne vem,kaj je z našo malo narobe.
Tako je ćudna.Spala je od pol dvanajstih,pa do desetih,pa pravi kako je utrujena,pa bleda se mi zdi.
Ma vse gre narobe danes

mogoče kakšna viroza?? sej čudnga nč, k je pa takšno vreme. user posted image
želim, da bo vse ok!! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.6.2008 11:12:03   
arabela*
nevem,upam da ni kaj hujšega.
Malo je sicer prej bruhala.
Jaz pa celo noč nisem spala,ma ne vem kaj mi je bilo,komaj ob pol osmih zjutraj me je zravn knjige zmanjkalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.6.2008 11:17:39   
lana luna
*bubi* hud je tale terenc!! kaj je to za ena firma?

pa držimo pesti za pregled!! itak bo vse kul!

saraya najbolj da malo pelješ k zdravniku.

jest sem pa dons kr uredu spala. sam je tolk len dan, da bi še kr spala. zdj se pospešeno prpravljam da spet začenm mal pisat, pa se mi bl mal da...

kje je naše sonceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.6.2008 11:23:16   
arabela*
ja,bom še malo počakala.
mogoče se sliši smešno,samo sem ji sedaj Konečnika naštimala.Obožuje to muziko.Tako da malo pleše.Mislim da je že to dober znakuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.6.2008 11:28:57   
lana luna
Obožuje to muziko.Tako da malo pleše.Mislim da je že to dober znak

user posted image user posted image user posted image upam da bo Konečnik res pomagal. držim pestiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.6.2008 11:47:02   
arabela*
pa ti povem,da malo je pomagal.
Res čudne metode pri nas,ampak pomagajouser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.6.2008 11:59:03   
ključek
pa ti povem,da malo je pomagal.
Res čudne metode pri nas,ampak pomagajo

glavno, da delujejo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.6.2008 12:05:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

v soboto dopoldan šibamo via Zadar

da me noute pozabl pobrat.................user posted image

ne bomo ....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.6.2008 12:07:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Mi se pa letos izdatno pripravljamo na zimo oz. pripravljamo ozimnico, da bo mami-pa kasneje tudi otroček, lahko jedla kakšno sadje. Sem danes kupila češnje,jih bova vložila.
Zdaj bi pa rada imela še jagode. A mogoče katera ve, kje bi se jih dalo dobit-po možnosti, da imajo samoobiranje?
Nekaj sem že iskala po Gorenjskem, za Dolenjsko-Brežice in Krško pa nimam nobenega konkretnega naslova.

....na Štajerskem vem.. drugje žal ne.....   samo to vreme zdaj jim ne paše......

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.6.2008 12:09:46   
gold fish
....pri nas se pa jaz tak čudno počutim danes...kot da sem pijanauser posted image ...se mi vrti, pa ful me neka vročina obliva...... kot valunge..... najrajši bi kar cel čas na balkonu stala, pa svež zrak dihala.....

...grem si sedaj pritisk zmerit..... po moje je ful nizek.....

se javim....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.6.2008 12:30:16   
optimizem
bark - jaz sem jih šla iskat v Smlednik pri Medvodah, je samoobiranje, košarica je 2€/ pol kg. So pa dobre, pa tako zdravo zgledajo, niso nič špricane. Ti pa dam še telefon pa jih pokliči in povprašaj, če te še kaj več zanima( 040 523 919).

Neposredna povezava do sporočila: 990
5.6.2008 12:34:15   
ključek
glede mojih kg...............sem pisala pušenjaku, pa me je pomiril, da user posted image  itak vzame zase kar rabi, da so ta"sezonska" hujšanja normalna, če bi pa se nadaljevalo, moram pa k G, da ugotovi, kaj je narobe. tako da sem very happy!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa komaj čakam na torek, no ati tudi, ko imamo 4D UZ!!!!!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
5.6.2008 12:35:37   
ključek
....pri nas se pa jaz tak čudno počutim danes...kot da sem pijana ...se mi vrti, pa ful me neka vročina obliva...... kot valunge..... najrajši bi kar cel čas na balkonu stala, pa svež zrak dihala.....

...grem si sedaj pritisk zmerit..... po moje je ful nizek.....

se javim....

verjetno pristisk................ti kar počivaj..............user posted image ..................ker še jutri...............pol pa..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
5.6.2008 12:52:21   
gold fish
sem si zmerila 124, 72, pa utrip 88.....  bom šla po kosilu kar spat.....samo kje je še to .....2 uri čakanjauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.6.2008 12:55:04   
ključek
samo kje je še to .....2 uri čakanja

kr zdle se na kavč flikn, pa bo................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
5.6.2008 13:13:00   
emi*
Dober dan!

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3661

Kako pa se pogleda,če je še kaka druga barva?Ali se da samo tole naročit?Drugače mu nič ne manjka.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 995
5.6.2008 13:18:36   
Tejchy
Evo mene, sem prišla iz MŠ.. danes smo imeli prvo predstavitev vseh prejemkov, potem pa predavanje o porodu... zelo zanimivo... dokler ni začela kazat slikic, kako to izgleda .......... v trenutku se mi je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ... postalo mi je user posted image  user posted image  user posted image  ........ sploh nisem mogla več user posted image  user posted image  ........ kr oblil me je pot... sem mislila, da bom skupi padla user posted image  user posted image  ... ful mam slab želodec za take stvari... user posted image  ... upam, da bo porod milil brez takih preteresov, ker če ne ne vem kako bo... z mano si že ne bodo mogli kj pomagat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 996
5.6.2008 13:21:16   
gold fish
je še več barv......
http://www.bimbomarket.it/department.asp?id=40&caratteristica_id=&marca_id=4

...a veš mogoče kako izgleda nakup preko njih..... koliko je poštnina....jaz sem nekje zasledila 25€ zdaj pa ne najdem več....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.6.2008 13:22:41 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 997
5.6.2008 13:24:19   
Tejchy
Glede tistih bombažnih pleničk je pa tko.... če se odločiš za bombažne, ti je pač naenkrat finančno kar lep zalogaj, saj jih potrebuješ min okoli 20 kom. Cena ene pa je, če se ne motim, nekje do 15 eur. Potem pleničke pač moraš prat in sušit.. tko kot so delali včasih. Zdj, če so pokakane, ne vem kolk gre to vse vn user posted image  .. nekih hudo močnih detergentov tudi ne priporočajo za pranje pleničk.

Pri Pamperskah in podobnih imaš pač kar se tega tiče manj dela... umazano pač vržeš v koš in vzameš novo.. Naj bi bile bombažne bolj priporočljive, bolj zdrave... zahtevajo pač malo več dela... To je to kar js vem..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 998
5.6.2008 13:25:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Evo mene, sem prišla iz MŠ.. danes smo imeli prvo predstavitev vseh prejemkov, potem pa predavanje o porodu... zelo zanimivo... dokler ni začela kazat slikic, kako to izgleda .......... v trenutku se mi je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ... postalo mi je user posted image  user posted image  user posted image  ........ sploh nisem mogla več user posted image  user posted image  ........ kr oblil me je pot... sem mislila, da bom skupi padla user posted image  user posted image  ... ful mam slab želodec za take stvari... user posted image  ... upam, da bo porod milil brez takih preteresov, ker če ne ne vem kako bo... z mano si že ne bodo mogli kj pomagat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

mi smo takrat gledali film o porodu...prav kaže kako gre ven, pa še pol kako se porodi posteljica..... smo skoraj vse user posted image  bruhale, smo se kar stran obračale.....user posted image  so pa vsi ful gledali......... user posted image   

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 999
5.6.2008 13:29:21   
lana luna
Tejchy sej bo. s telimi slikami poroda res zanjo ful prestrašt ženskouser posted image ne se jim dat!! sej bo šlo!!!

gold fish a si že kej bolš??? drgač pejt ajat. pomaga 100%, vem iz lastnih izkušenjuser posted image user posted image user posted image

je pa dons res en grozljivo čudn danuser posted image user posted image user posted image

a še kera pogreša kahlo? kaj je šla na dopust?? to ni njej prou nč podobn da se ne oglaša.

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.