|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
5.6.2008 16:02:16   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zdaj sem probala kao naročit pa je poštnina 40E za Slovenijo.user posted image Kaj ni to malo preveč?Ima kaj smisla pol to naročat?user posted image

meni so ravnokar odgovorili, da ta voziček drug teden dobijo in če ga naročim ga dobim v 3-5 delovnih dneh.....
namen smo imeli kupiti peg perego modularni...pa je po izgledu čisto isti, stane pa 300€ več......., če me ta pride 299 +40€ poštnina mi je še vedno ugodneje ......
...jaz pač gledam iz tega vidika, da vozička kasneje ne bom rabila še za kakega user posted image ...., pa iz praktičnega vidika tu dobiš komplet vse razen prevleke za dež (je pri prvem sploh nismo imeli) za 340€, če naročim kaj druga me sigurno pride dosti dražje....pa kvaliteta je baje tudi v redu...sem govorila z baby centrom....

Kaj pravite?

Če si se pozanimala in ti je voziček všeč in da je še tolko cenej, pol verjetno nimaš kaj razmišljat user posted image user posted image
Če kaj ne bo vredu, lahko itak pošlješ nazaj in zamenjašuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.6.2008 16:02:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Vso srečo user posted image na pregledu, super boš vidla svojo user posted image  ...

Misliš, da se mi lahko kej zgodi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala.....

Madona, se neki matram z albumom.... sej mord mi pa še rata.... zvečer bom končala....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.6.2008 16:20:09   
Tejchy
lara croft - uu... js tud sovražim to ko morm 6 tednov čakat na pregled user posted image  user posted image  ... sj zdj pride počas taboljši del.. ko nas bodo na vsake dva tedna naročal  user posted image  user posted image  user posted image  ......... upam vsaj no user posted image   fajn opravi danes na pregledu...

lana luna - faušaritna ratala... kaj maš ti kake korenine na Koroškem? a ni to čist naša beseda.. user posted image  

js grem pa danes al pa jutr zibelko naročit user posted image  user posted image  user posted image  .. sem se le odločila zanjo... oziroma.. naša dva mi jo bosta podarila za rojstni dan avgusta user posted image  user posted image  user posted image  , ker sicer je ne bi kupila... tak pa jo bom lahko šparala, pol jo dobi pa moj prvi vnukec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. jojojojo.... že za 30let naprej študiram user posted image  user posted image  .. ma se mi zdi en tak lep spominek na zgodnje otroštvo oz. prve dni... eni šparajo kake cotike.. js bom pa še to... user posted image  user posted image  ..

lepo se mejte, kljub temu da je tako turobno vreme...
men prav paše....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.6.2008 16:22:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zdaj sem probala kao naročit pa je poštnina 40E za Slovenijo.user posted image Kaj ni to malo preveč?Ima kaj smisla pol to naročat?user posted image

meni so ravnokar odgovorili, da ta voziček drug teden dobijo in če ga naročim ga dobim v 3-5 delovnih dneh.....
namen smo imeli kupiti peg perego modularni...pa je po izgledu čisto isti, stane pa 300€ več......., če me ta pride 299 +40€ poštnina mi je še vedno ugodneje ......
...jaz pač gledam iz tega vidika, da vozička kasneje ne bom rabila še za kakega user posted image ...., pa iz praktičnega vidika tu dobiš komplet vse razen prevleke za dež (je pri prvem sploh nismo imeli) za 340€, če naročim kaj druga me sigurno pride dosti dražje....pa kvaliteta je baje tudi v redu...sem govorila z baby centrom....

Kaj pravite?

Če si se pozanimala in ti je voziček všeč in da je še tolko cenej, pol verjetno nimaš kaj razmišljat user posted image user posted image
Če kaj ne bo vredu, lahko itak pošlješ nazaj in zamenjašuser posted image

a ve katera kako se plačuje s tem pay palom? user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.6.2008 16:43:37   
lana luna
Pa ta naš kitalec in belilec sten si rok ne umiva pol ku konča scat.... ke škifo... pol pa tam po naših stenah šari...

joj Lara v kaj se ti poglobišuser posted image user posted image user posted image user posted image dej rajš glej če ti stene belta tko kt se zagre. itak večina descov ne umiva rok po lulanjuuser posted image user posted image user posted image

gold fish naroč kaj še čakašuser posted image ne bit tko kt jest, k sm tko zbirčna da ga na konc sploh nam mela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.6.2008 16:46:21   
lana luna
- faušaritna ratala... kaj maš ti kake korenine na Koroškem? a ni to čist naša beseda..

ne bi vedla čigava je ta besedauser posted image user posted image user posted image sej koroška pa gorenjska sta blizuser posted image user posted image user posted image aja pa naš user posted image ma kornine na Koroške, tko da sem se zgleda od njega nalezla te besedeuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.6.2008 16:48:12   
lana luna
tejchy pa ne mor ti pasat ta vreme.
aja sam ti si itak pristranska, k si v sončnem vremenu vsa kihasta pa smrkastauser posted image
no ti je že pol oproščenega.

ampak vsen drž pesti za sonce, ker se je cvetni prah zdj itak že polegel.

Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.6.2008 18:25:43   
coko
tejchy jaz mislim v soboto kupit voziček v it (high trek), pa me zanima, če dajo na gotovino kaj popusta, ali je vseeno če plačava s kartico? Greva pa tukaj blizu Gorice. Se mi zdi da si tudi ti kupila voziček v tej trgovini. Iamjo mogoče še kakšne previjalne?

pralne plenice moje izkušnje so take, da jih ne bi nikoli kupila. Res da ne onesnažujejo okolja, ampak drekec pa tudi ni fajn čistit z njih user posted image . Prej so mokre. Sicer pa je v MŠ babica rekla, da tudi tista elastika ob straneh, okrog nogic, ni preveč močna in velikokrat se zna zgodit, da gre vse mimo. Pa še za najmanjše nimajo velikosti. Sem imela v vrtcu enega otročka,ki je imel takšne plenice pa mi ni bilo všeč. Pol smo pa te plenice (umazane in mokre) v vrečko zapakirale in so bile cel dan v garderobi...
Jaz bom kar pri pampers ostala. Sicer pa je to vaša odločitev,ampak dela je pa sigurno več.

Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.6.2008 19:32:38   
arabela*
babe,ko zavijem sem,pa nobene več nikjeruser posted image
Lana luna,jaz si sebe brez kofeina ne znam predstavljat.Dobim tak glavobol,da je joj.
Ja,jaz pijem kofein,vendar eno ali pa največ dve konkretni šalčki na danuser posted image
Kahlo,ti pa lepo uživaj jutri v šopingu.Ti kar malo zavidamuser posted image
Je danes nek čuden dan.
Najprej celo noč nisem spala,pol je mala bila neka čudna celo jutro,pol se le spravima po potrebščine za kosilo v Interšpar,ko se nama sredi najhujšega naliva pokvarijo brisalci.Mislim,da si dalje lahko zgradite svojo zgodbouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.6.2008 20:17:05   
ključek
Je danes nek čuden dan.
Najprej celo noč nisem spala,pol je mala bila neka čudna celo jutro,pol se le spravima po potrebščine za kosilo v Interšpar,ko se nama sredi najhujšega naliva pokvarijo brisalci.Mislim,da si dalje lahko zgradite svojo zgodbo

tebi se pa danes res dogaja..................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.6.2008 20:26:17   
gold fish
kaj zdaj kje ste?

Je že katera plačevala s pay palom?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.6.2008 20:30:22   
arabela*
tu smo user posted image .
Sem zadnje dni tak noro požrešna.Zdaj sma z malečko četrt lubenice zmazale,nato še eno belo milko z jagodami,pol pa še smokije cel pakl.
Pa me vprašaj,če sem sita.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.6.2008 21:06:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Pa ta naš kitalec in belilec sten si rok ne umiva pol ku konča scat.... ke škifo... pol pa tam po naših stenah šari...

joj Lara v kaj se ti poglobišuser posted image user posted image user posted image user posted image dej rajš glej če ti stene belta tko kt se zagre. itak večina descov ne umiva rok po lulanjuuser posted image user posted image user posted image

Ma  moj si jih umiva.... on si še tiča obriše.. user posted image

Ima pa naša lepotička 850 gramov... user posted image Vse ostalo je pa na moji riti in rebrcih.... user posted image user posted image .... No, res da še nisem bla na WCju danes.... bi vaga kej manj pokazala.... user posted image user posted image Danes za večerjo bo samo sadje..... Adijo burek in adijo arašidi sz čokolado obliti....

Pa kumi ji je z ultrazvokom sledila.... jo je kr brcala.... je komentirala, da je živa ku mama... user posted image

Saraya... sem ji rekla, da mi je preveč za čakat 6 tednov.... pa je rekla, da nej mi bo in me naročila čez pet...user posted image ....

Aja... sem ji joške pokazala.... user posted image ... mi je dala neke žavbe.... Pa da nej mal več počivam in bolj počasi vstajam je rekla......

Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.6.2008 21:27:11   
lana luna
on si še tiča obriše..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nš ga pa rajš otrse, sam ne preveč, da niso otroc pol smrkavi... pa še na papirju tko pršparamo, mi smo Gorenjci namrečuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.6.2008 21:27:58   
Anonimen
Oj!

Pozdravček! Nimam časa, da bi vas brala pa vam pošiljam en pozdravček. Šibam!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.6.2008 21:29:00   
lana luna
Ima pa naša lepotička 850 gramov... Vse ostalo je pa na moji riti in rebrcih..

ja pa morš še plodovnco štet zravn. voda je težkauser posted image pa poln črevo, pa polne joškeuser posted image user posted image user posted image

kdaj maš ti sploh PDP, te na seznamu nism najdla...

pa bravo za tako fejst puncouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
5.6.2008 21:29:05   
meta21
Svaštauser posted image , tisti Anonimen sem jaz. To je pa tako, če hitiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.6.2008 21:30:28   
lana luna
Pa da nej mal več počivam in bolj počasi vstajam je rekla......

ka ma pa to veze z joškam??user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
5.6.2008 21:31:14   
lana luna
meta21 upam da se kmal vrneš na klepet. sej junij gre počas proti koncu, pol bomo pa vsi lažje zadihaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1044
5.6.2008 21:31:55   
lana luna
Sem zadnje dni tak noro požrešna

saraya jest tut dons... kr ni konca mojih željauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
5.6.2008 21:32:17   
lana luna
zdj pa grem. k mam spet monologeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.6.2008 21:33:09   
lana luna

user posted image user posted image ka pa je to?

Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.6.2008 21:43:33   
Lara Croft
11.septembra..... me ni na seznamu, ne.... mi je brezveze....user posted image

Nima nič veze z joškami, ma ima pa vezo s krči v trebuhu, ki jih čutim ob hitrem vstajanju.... user posted image

Kaj imajo pa veze smrkavi otroci in otresen tič? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.6.2008 21:46:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image ka pa je to?

http://paypal.obtin.net/

Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.6.2008 21:53:33   
ključek
Kaj imajo pa veze smrkavi otroci in otresen tič?

o, babe...............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.