|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
4.6.2008 14:03:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

saj veš nosečniška pozabljivost.

oja, še predobro poznamuser posted image user posted image user posted image mam spomin kot zlata ribicauser posted image user posted image user posted image aja zato maš ti tak nikuser posted image

.... ne, ne...... ker imam zlate ribice doma in ker ti zlata ribica izpolni željeuser posted image ...A maš kako željo?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.6.2008 14:09:36   
ključek
En link mal za hec mal pa tut za res.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.6.2008 14:11:26   
ključek
.... ne, ne...... ker imam zlate ribice doma in ker ti zlata ribica izpolni želje ...A maš kako željo?

verjetno si vse samo želimo zdrave male user posted image !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.6.2008 14:27:56   
arabela*
lana luna,ja ne vem,zakaj v Rutarju ne bi bili originalni??
Na to sploh nisem pomislilauser posted image .
A vse barve so v akciji al samo določene??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.6.2008 14:32:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

.... ne, ne...... ker imam zlate ribice doma in ker ti zlata ribica izpolni želje ...A maš kako željo?

verjetno si vse samo želimo zdrave male user posted image !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

.... pa še res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.6.2008 14:39:29   
lana luna
A maš kako željo?

ne prašuser posted image user posted image user posted image a loh tri? k mam glih tri največjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 931
4.6.2008 14:41:16   
arabela*
u,pri nas je že začelo dišat kosilo.
Samo še solatko naredim,pa gremo papčkatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 932
4.6.2008 14:41:49   
lana luna
A vse barve so v akciji al samo določene??

saraya to pa ne vem. vem da je bla rdeča zadnč na sliki. tut to ne vem kašne barve majo sploh u rutarju. aja pa ne vem do kdaj je akcija. letak je prišel prejšnji tedn.

Neposredna povezava do sporočila: 933
4.6.2008 14:42:27   
lana luna
u,pri nas je že začelo dišat kosilo.

jest grem pa k mamiki papcat... mljask

Neposredna povezava do sporočila: 934
4.6.2008 14:59:34   
Tejchy
alysa - ma super si user posted image user posted image  hvala za info o MŠ... drugač je pa pr nas doma tud včeraj strela udarila... pa nam je tud skurlo enih par kablov, tako da ne dela ne telefon in ne računalnik user posted image  ... sam imamo vse zavarovano tako da ne bo kakih večjih stroškov...

lana luna - c-c-c-c.. ti lisica... hvala za nasvet kako prelesičit RR user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... upam sam, da se bom ob nosečniški pozabljivosti spomnila na copy - paste varianto....

zdj grem pa še mal delat.... sem med malco imela kar 8 neodgovorjenih klicev user posted image  ...  

Neposredna povezava do sporočila: 935
4.6.2008 16:50:39   
lana17
Ojla sonosečke!

Po dolgem času se vam oglašam. Kr nisem imela časa. V torek sem bila na presejalnem testu (100g) in test je bil pozitiven. Tko da sem za enkrat na dieti. Upam, da mi bo z dieto  uspelo zmanjšat nivo sladkorja. Močno upam, ker si res ne želim, da  bom morala uporablajt inzulun.user posted image user posted image
Trenutno sem na seminarju in sem si vzela mal časa in vas berem.
Super, da je bilo srečanje uspešno, upam, da bom na naslednjega lahko prišla tud jaz. To soboto sem bila na poroki.

Majas80, dobrodošla. Jaz si zaenkrat kupujem kr običajne obleke kupujem. se mi zdi, da je zdajle za poletni čas več izbire. Sicer imam kavbojke in mislim, da jih kamlu ne bom mogla več nosit, ker bo prevroče. zdaj sem si kupla dve kikli z elastiko in mislim, da jih obm lahko noisla do konca, sam, da bom imela vrjetno na koncu kiklo pod trebuhom.

Jaz sem pa danes zvedla, da v mojem kraju ne bo SŠ, ker je šla babica na porodniško. Bom morala v Ljublajno.

Moram zaključit, ker moram začet delat, sem na seminarju.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.6.2008 20:01:05   
gold fish
.....evo mene....sem se malo potepala, pa nabavila sem si še eno oblekco - nenosečniško.....zdaj pa imam garderobe za na morje in čez poletje.....še sreča, da so vse nenosečniške cotke, da ni panike......

.....jutri jo operem in je že v kuferčku....

...zdaj grem pripravit večerjo, pa še pol pridem kaj pokukat....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.6.2008 20:33:56   
meta21
Jaz sem pa danes zvedla, da v mojem kraju ne bo SŠ, ker je šla babica na porodniško. Bom morala v Ljublajno.

user posted image user posted image user posted image  To je pa tko, če je baby boom!

Jaz pa vsak trenutek izkoristim da držim tačke v luft, ker mam vsak dan debelejše. Kakšen nasvet?

Neposredna povezava do sporočila: 938
4.6.2008 21:01:02   
ključek
Jaz pa vsak trenutek izkoristim da držim tačke v luft, ker mam vsak dan debelejše. Kakšen nasvet?

sem na istem. krema za noge, čim manj soli v hrani, počivanje, zmerni sprehodi...............jaz kombiniram vse skupaj........včasih je ok, kakšen dan pa..............user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.6.2008 21:02:06   
ključek
me to you enkrat me boš naučila tele slikovite poste pisat

sem imela fajno tršico..................gold fish...............user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
4.6.2008 21:09:39   
Lara Croft
Ojla babetine.... user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem jutri po šestih tednih spet na pregled... joj, komaj čakam... user posted image user posted image

Noge mi pa na srečo nič ne otekajo.. pa sem cele dneve v laufu...

Sem pa mal jezna sama nase danes... sem si kupla eno vrečkico arašidov oblitih s čokolao..... že v trgovini sem celo zmazala... no,sej drugega nisem pol nič za večerjo...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 941
4.6.2008 21:21:38   
lana luna
sem imela fajno tršico..................gold fish.......

no pol me bosta pa obe lohk naučiliuser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.6.2008 21:22:18   
lana luna
Sem pa mal jezna sama nase danes... sem si kupla eno vrečkico arašidov oblitih s čokolao..... že v trgovini sem celo zmazala... no,sej drugega nisem pol nič za večerjo...

nč bit jezna, pridna si bla. sam škoda k nisi še men mal pustilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
4.6.2008 21:23:20   
lana luna
Noge mi pa na srečo nič ne otekajo.. pa sem cele dneve v laufu...

hvala enako...user posted image

men sam fleki morijouser posted image user posted image user posted image še zmer, pa sploh ne vem če je že kej bolšuser posted image ne opazm razlike.

Neposredna povezava do sporočila: 944
4.6.2008 21:32:37   
Lara Croft
Mene pa joški srbijo..... pa mam tudi vse flekasto.... v živo rdeči barvi.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
4.6.2008 21:33:09   
omni
Ko se pogovarjate o cenah. Vam lahko pove kako je v mojem primeru,
voziček peg-perego triplette sw: - rutar 819€
                                                   - pikapolonica, baby center 729€
                                                   - Italija v vseh trgovinah kjer prodajajo to firmo je cena 659€
lupinca primo viaggio tri-fix: -baby center 135€
                                           - pikapolonica 145€
                                           - Italija recimo že na občinah 125€ 
Rabim voziček in tri lupince. In še to v Italiji imajo vedno kakšne popuste pri nas nikoli nič. 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 946
4.6.2008 21:39:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

sem imela fajno tršico..................gold fish.......

no pol me bosta pa obe lohk naučiliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
4.6.2008 21:43:54   
gold fish
Punce..... saj mislim, da ste že nekaj pisale na to temo....a je katera že kaj naročila preko bimbomarketa.it?

Meni je všeč voziček

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3661

...pa še cena je ugodna..... je podoben peg peregotu...samo 300€ cenejši.......Vprašanje pa je, če je peg p.  za 300€ boljšiuser posted image .

Pozna katera vozičke Giordani?  Jih imajo kje pri nas v SLO? Tejchy ...ti si obdelovala it trguser posted image , a ti je kaj znano?

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 948
4.6.2008 21:43:59   
lana luna
Mene pa joški srbijo..... pa mam tudi vse flekasto.... v živo rdeči barvi...

dej pedj že enkrat k dohtarju!!! ker tisto pr teb še slabš zgleda kt pr men!!!

dona dile sm huda nateuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
4.6.2008 21:46:33   
lana luna
omni ti maš res pestrouser posted image

res se ti bolj splača v It. kupit pomoje. enkrat greš tja, pa nabavip pa čau...

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.