|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
4.6.2008 21:47:42   
lana luna
user posted image preko bimbo marketa majo punce dobre izkušnje. tm na forumu sem brala Kaj potrebujem za dojenčka. drgač pa jest te firme ne poznam in ti težko svetujemuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.6.2008 21:49:20   
gold fish
lana luna - a misliš, da je to slab voziček?

Neposredna povezava do sporočila: 952
4.6.2008 21:56:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

dej pedj že enkrat k dohtarju!!! ker tisto pr teb še slabš zgleda kt pr men!!!

dona dile sm huda nateuser posted image user posted image user posted image

Eh.... nam šla..... jutri bom ginekologinji povedala pa nej mi da kako kremo.... splošnemu pa že ne bom jošk kazala.... hahaha

Mislim, da mi je modrc tu naredil.... je umeten in premajhen.... in dokler nisem kupla novih, sem joške glih tja tlačla.... zdej se mi že sicer suši... ma vsakič, ku se tuširam in jih obrišem, bi se najrajši praskala naprej....

Neposredna povezava do sporočila: 953
4.6.2008 22:19:09   
gold fish
lara croft - si mi ti ena faca user posted image ..... kaj pa me ki imamo ginekologe ne ginekologinj...a me pa lahko kažemo j...user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.6.2008 22:25:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara croft - si mi ti ena faca user posted image ..... kaj pa me ki imamo ginekologe ne ginekologinj...a me pa lahko kažemo j...user posted image

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.6.2008 22:40:57   
arabela*
čerka babe.
Lara,faci si ejuser posted image
Jaz mam pa gin.moškega spola.Kaj naj pa potlej rečem.Da že ne bom pokazala svoje.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 956
4.6.2008 22:59:31   
arabela*
Vidim,da ste vse poniknileuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 957
4.6.2008 23:18:32   
gold fish
jaz sem še tu...... da se javim...sedaj šibam spat.....saj sem ti že na oni temi napisalauser posted image , ne bom se ponavljala.......

......pogrešane čvekice.....jutri pa na raport....ker pol mene 7 dni ne bo ....pa hočem bit na tekočem....user posted image

....še ne vem al naj lap topa zraven na morje vlačimuser posted image ....... mislim, da bom kar na off teh 7 dni...pol bom pa za nazaj čitala.....

...vidim, da je tud Saraya user posted image  ...

.....pa vam kar sedaj postrežem s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker me bo sigurno jutri katera prehitela user posted image  ..... boste pač enkrat ledeno kavo pile...... saj veste...za lepoto...je boljša user posted image ...

Nočko,user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
4.6.2008 23:20:42   
arabela*
fiši,nočko.
Pa ne preveč morja sanjatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
5.6.2008 5:45:22   
arabela*
evo,pa vam danes jaz postrežem eno vročouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.6.2008 7:46:08   
taja1235
Hojla

hvala vsem za odgovore sm uzela polovico svecke tetra mi jo je napisala g. pravi da se lahko jemlejo
vendar ne prevec pogosto...mene je sam ful peklo ko sva user posted image  pa na hlackah sm opazla tko belo..
no zdej morm rect da je ok....bom vidla kako bo naprej upam da dobr.

Punce js sm se zdej zredila 6 kg v enmu tednu sm dobila dve kili...kr jem je sm ful lacna...groza..
pol pa še moža čakam da pride iz sluzbe pa skupaj se zvecer ob desetih jeva...ja ja zakonski stan
je mal drgac kt samski ;) he he..

Uceraj sm bla v arielu v BTCju majo -70% na otroska oblacila..ne boste verjela vzela sm zadnja dva bodija
enga 65 št marelicne barve in modrga 74 st....so punce vse pobrale..

Se tipkamo mam rahlo guzvo v sluzbi...papa****

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.6.2008 8:17:06   
Tejchy
Jutro punce..

user posted image  .. kar se vozičkov tiče in ITA trga.. js sem obdelala samo High Treka, nič drugega... Nekak sem se vpiknila v ta voziček in mi noben drug ni bil več tolk všeč... user posted image  user posted image  user posted image  .. vidite kolk sem js fajna... nič ne kompliciram user posted image  user posted image  user posted image  .. itak je ponudbe mali milijon... po moje bi se mi še user posted image  user posted image  če bi šla za vse analize delat.. itak pa na koncu pr vsakmu najdeš en minus al neki kar ti ne paše in se zarad tega sekiraš.. take smo pač babe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Js pa tud šibam zdj mal delat, ob 10h pa spet v šolo... danes imamo predavanje o porodu...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 962
5.6.2008 8:40:38   
Lara Croft
No pa je spet zima tle.... me zebe ku psa, dijo mijo....

Ma pustmo to..... tle prodajajo cvetlična korita zelo ugodno, če katera rabi..

http://www.bolha.com/oglas3282337

user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 963
5.6.2008 8:44:21   
Lara Croft
Glod fish..... ma kaj ti še nisi na morju? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
5.6.2008 9:09:39   
optimizem
Dobrjutrček vsem user posted image !

Vidim, da pridno hodite v MŠ, jaz tudi. Hodim pa v ZD Šiška. V torek smo imeli prvič tema je bila porod - zelo zanimivo. Predstavitev vsega kar nas čaka je bila predstavljena v diapozitivih tako, da res fajn. Slikce so bile iz porodnišnice v LJ, nisem niti vedla, da obstaja več postelj za rodit. Upam da bom tisti dan imela srečo in dobila kako dobro posteljo.user posted image Je bila pa taka gužva.
Včeraj smo imeli pa nego dojenčka in vse kar spada zraven. Koliko stvari naj bi imeli pripravljeno za "štarta" naših malih korenjakov. So pa predstavili tudi te bombažne pleničke Štorklja in Racman. Je že katera slišala za njih? Jih mogoče katera, ki ima že kakega dojenčka uporablja ali jih je uporabljala? Jaz tudi razmišljam, da bi šla na ta bolj naraven način povijanja, moram se zmenit, da bom šla en dan v Štorkljo, da zvem več informacij o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 965
5.6.2008 9:25:45   
majaS80
Saraya 
So v Rutarju originalni ampak so bili -ali so še v akciji samo rdeče barve.
LP

MajaK

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
5.6.2008 9:26:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Glod fish..... ma kaj ti še nisi na morju? user posted image

v soboto dopoldan šibamo via Zadaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 967
5.6.2008 9:28:13   
gold fish
...pri nas pa lije kot iz škafa.......

Neposredna povezava do sporočila: 968
5.6.2008 9:29:57   
gold fish
...... optimizem...ti fajn poslušaj, ko pride tema dihanje.....tisto sem pa res pozabila..... boš malo obnovila tu gor na rruser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 969
5.6.2008 9:30:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

So pa predstavili tudi te bombažne pleničke Štorklja in Racman. Je že katera slišala za njih? Jih mogoče katera, ki ima že kakega dojenčka uporablja ali jih je uporabljala? Jaz tudi razmišljam, da bi šla na ta bolj naraven način povijanja, moram se zmenit, da bom šla en dan v Štorkljo, da zvem več informacij o tem.

....sem slišala,pa me tudi zanima...moram se malo poglobituser posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 970
5.6.2008 9:38:04   
gold fish
....monologi, monologi......user posted image user posted image user posted image ....se že umikam.....

Neposredna povezava do sporočila: 971
5.6.2008 10:01:27   
lana luna
a misliš, da je to slab voziček?

ne ne nism to rekla. sam jest ne poznam te firme. poglej mal na unem forumu kaj pravijo punce. če pa še ni teme jo pa odpri.

tejchy se strinjam da ma vsak vozičk svoj minus. ta k sm se jest vanga zapičla je precej težak, pa še velik je ko je zložen. pa še nker se ga skor ne da več dobit rdečgauser posted image

lara croft sej važn da poveš vsaj G... dijo mijouser posted image user posted image user posted image kdo pa je reku da morš tm joške razkazovatuser posted image user posted image user posted image

gold fish priporočam da lap topa doma pustiš, drgač se bo še Zadar nalezu tega morečega vremenauser posted image user posted image user posted image

moja mamika je šla pa dons za 14 dni na Hvar, jest pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tm je men raj na zemlji. pa zihr ni dežja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 972
5.6.2008 10:18:56   
arabela*
mauser posted image ,pa kaj delajo s to RR?
Spet sem cel post lahko nekam vtaknem,pa še tak sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 973
5.6.2008 10:32:53   
*bubi*
Zdravo!

Jaz pa gledam terence med vozički. Ker takega ful praktičnega že imamo od bubija user posted image

Kaj takega recimo:
user posted image

Da ne govorim, da je več kot 50 barvnih kombinacij na voljo user posted image  No, obstaja, koliko jih je dejansko na voljo, ne vem.

Danes imam spet UZ - kontrolo rasti. Držite pesti! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
5.6.2008 10:51:50   
ključek
Danes imam spet UZ - kontrolo rasti. Držite pesti!

itak bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.