|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 12:43:48   
darja33
Marjana, midve z Mavo sva ble v mestu na kofetu. Jutri bova tudi. Tam okol 9 do pol 12. V pivnici. Lahk se pa trud kje drugje dobimo (Populus, Gallus). Povej.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 13:01:40   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Zdravo!
Kaj pa danes vse delate. da ni nobene na RR-ju? Celo s prve strani smo zginle.

Bravo, Snorlax, za tvojega korenjaka. Najbrž bo drugi Bill Gates, računalnik že obvlada.

Sicer pa mene na srečanje najbrž ne bo. Mi smo našo user posted image imeli na ohceti in se ji je ritem totalno porušil, da sem en teden ponoči bedela vsake dve uri. Staremu pa tudi, ne vem, rajši je ne bi pustila, ker ko je panika, je ... Pol samo telefon in ... Marjaaaaana, dere se! Bom pa drugič prišla, ko bo user posted image večja. Ali pa se bomo zmenile pri meni.

Kaj zdaj, a kofetkate kej al ne? Včeraj sem zaokrožila mimo Top fita, pa žive duše ni bilo nikjer.

Danes nas ati (najbrž) vzame s seboj v LJ, malo na izlet. Če si ne bo premislil ...

HuAnita, če imaš kak dober nasvet za (ne)lulanje v hlače, še meni napiši.



Ja, jaz jih tud imam na sumu, da kofetkajo, pa so kar tiho....user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 13:53:04   
mavo
Marjana, jaz jutri okol 9ih štartam od doma peš z vozičkom v smeri mesta, al pa proti Populusu čez Kersnikovo, pa zadaj za bolnico..., tako da se lahko slišiva, pa jo skupaj mahneva na kavo, Darja pa ponavadi z druge strani pride in se pol dobimo pred kako oštarijo. Danes sem pa jaz imela avto in sem se peljala do Savinje (blizu AMZS), da sva skupaj kar od tam štartale.
Sporoči prek RR do večera, pol te pa zjutraj pokličem, kdaj bova pripravljena za nizki štart.

Janeja, upam da se je naliv pol umiril. Sem videla zdajle na internetu, da so bile včeraj hude nevihte, tudi na Gorenjskem in Koroškem. Zdaj boš pa primorana cote do konca oprat. Vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image user posted image user posted image . Saj se hecam, upam da nimate kaj škode.

Ta petek pa avto dobimuser posted image user posted image . Končno! Pol bom pa verjetno mnal probnih voženj nardila, pa sem razmišljala, da bi šla na probno vožnjo po opisu poti, ki ga je Snorlax poslala. Me prav zanima, kje bi ven prišla. Verjetno kje v Slovenskih Konjicahuser posted image .

Sem dons na kavi Darji33 razlagala, kako sem cel dan doma, pa nimam časa nič skuhat, al pa mal počivat zraven malega... zdaj mi je jasno zakaj. Sem si rekla, grem sam pogledat, če je kaj novega na netu, pa evo meneuser posted image . Zdaj pa res grem...moram solato strebit in oprat, naprej bomo pa še vidli...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 14:13:51   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Ta petek pa avto dobimuser posted image user posted image . Končno! Pol bom pa verjetno mnal probnih voženj nardila, pa sem razmišljala, da bi šla na probno vožnjo po opisu poti, ki ga je Snorlax poslala. Me prav zanima, kje bi ven prišla. Verjetno kje v Slovenskih Konjicahuser posted image .




Ja, prosim pridi na kofe. Samo ta konec tedna je bolj zaseden pri nas (moj ima r.d., pa kontrolo imam v bolnici, pa k frizerju moram, pa za botro grem....). Drug teden je pa umirjen, samo v ponedeljek imam zobarja. Pokliči me in pridi. Prosiiiiiiiiiiiiiiiim!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 14:21:24   
HuAnita
Aloha.

Torte - jaz še enkrat in ne zadnjičuser posted image  priporočam mojo sosedo, saj se spomnite ananasove torte iz parkca, ko sta Timi in Capinka praznovala 2 RD. Ona naredi tudi svašta oblik, vedno je sveža, lahka, naredi tudi pol čokoladne, pol sadne...


Mavo, darja33 - sem vaju videla čvekati v Pivnici, samo sem šla delat, pa se potem nisem drla, da bi me videli. Pa itak.... me ena kolegica poboža po bušiju in pravi -aaa, spet pričakujete?user posted image user posted image user posted image user posted image  Fak!  Tako da sem extra dextra super dobre volje.....user posted image user posted image user posted image


Skabi - nekaj vem da imam v soboto, ampak se še ne spomnim, pri meni je to sproti....user posted image   Ti sporočim, ok?

snorlax, jančika, tista, ki ropoče - ropotuljica- je lahko slabo počutje, ampak res izredno slabo, z vrtoglavicami in nevoljo ne le delati, tudi živeti mi je muka.... del Montignacove prehrane? Ne vem, ok, sem imela čez vikend nekaj manjših grehov, ampak sicer pa se striktno držim in se nikakvo počutim.... Pa še to, v 10ih dhen nisme izgubila niti grama?! Tako da bom ropotuljica tebe res prosila, če si zvečer prek ZS piševa pojedino čez dan, čeprva sem prepričana, da toliko že moram vedeti, da ne delam velikih prekrškov....


MarjanaR - mi imamo glede lulanja cikle, kak teden na mesec tudi 3x ponoči pipca spusti, pa čez dan v vrtcu, ptoempa 3 tedne mir, pa spet.... Enkrat bodo že, ne? Jaz se zdaj spravljam malega odvaditi, že lepo pove: kakal, v tistem, ko že spusti, pa še rit ima v tej vročini kot da je pavijan, vneto od te plastike... Bomo počasi skenslali...


Noe - jaz sem GD že imela v rokah, me je klicala, pa sem prišla ponj, pa je še nekaj opazila. Mislim, kaka fora!!!! Cesta je kao občinska, občina mi je tudi dala soglsaje za poseg v cesto, ženska na UE pa potem ugotovi, da je od 2 lastnikov - ena že zelo uboga starka v domu upokojencv, drugega nimam pojma, kje naj ga ujamem..... Ampak sem nekako zmutila, češ da bi to naknadno, zdaj pa molim, da mi bo to spregledala in me ju3 poklicala, naj GD le dvignem. Pa pozorna bodi - kot mladi družini te oprostijo plačila za odlogčbo GD - teh 225 evrov mi bo res prišlo prav.... Moraš pa imeti kopije vaših osebnih, PL ali rojstnih listov zraven....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 14:46:14   
pikecpokec
Daaaan!
Skoraj vas ne folgam brat, kaj šele da bi kaj napisala user posted image .
Dogaja se pa naslednje: čez deset dni se odpravljamo na morjeeeeee user posted image . Kampirat. Nič opreme še nimamo. No, nabavili smo že koher pa mizo pa plastične krožnike.Za šotor smo se zanašali da bomo vzeli našega starega. e dobro da sva v nedeljo izvedla akcijo postavitve ker sva ugotovila da je malo naluknjan, tiste haklčke za kline zahaklat ima nekaj potrgane in sploh je precej zdelan. Tako da sva sedaj na lovu za novim šotorom. V Celju jih nimajo takih kot bi midva želela. Zdaj gremo verjetno v Škofjo Loko po njega, razen če se katera spomni kje v Celju bi še prodajali High Peak šotore? (odpadejo: Giga sport, Iglu sport, Sport 2000, Promontana, Maya maya - to smo vse že obletali). Je pa prava znanost dobit tak šotor ki bi bil primeren za nas, hkrati pa ne un ogroooomen 5X3 m velik. no, v Škofji loki jih imajo, tako da verjetno še ta teden pičimo tja (kot da že brez tega nimam kej za delat user posted image ).

Glede srečanja: nimam pojma če mi bo uspelo. Pred morjem moram iti še k mentorici glede diplome, da mi požegna en vprašalnik, da potem lahko začnem po nepremičninskih agencijah letat. Če mi ne bo naložila preveč dela, mogoče pridem za kratek čas. Tako da - Snorči, prosim za opis poti ali pa samo naslov, te bom potem na Geopediji našla user posted image . Itak sva se enkrat nekaj menili za moko, ne user posted image ? Aja, pa po fredov obroč bi enkrat prišla, Jančika.

Mogoče katera ve, kje v Celju bi dobila pelerino za tamalčka (86 št.)? Sem bila danes v C&A, pa sem komaj en spufan bodi našla, kaj šele kak bolj zahteven kos garderobe user posted image . Imajo pa veliko kiklc, pa oblekic .... če katero zanima user posted image .

Lepo se imejte vsi skupaj!

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 15:36:25   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Tako da sva sedaj na lovu za novim šotorom. V Celju jih nimajo takih kot bi midva želela. Zdaj gremo verjetno v Škofjo Loko po njega, razen če se katera spomni kje v Celju bi še prodajali High Peak šotore?


Ne morem verjet, da se spet nekaj samo v Škofji Loki dobi. Pa kaj zaboga sem se šla jaz selit od tam?!user posted image  Kje v Škofji Loki pa naj bi prodajali šotore? Če vam je problem samo transport, gremo mi skoraj že 100% to nedeljo v Loko, pa se lahko dogovorimo za dostavo v Celje. Do četrtka bom že sigurno vedela, a gremo al ne. A je mogoče Porenta šotor?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 17:04:02   
Ropotuljica
HuAnita, od montignaca se definitvno NE počutiš slabo. Me vse se od takrat, ko smo na tej dieti, počutimo blazno dobro,polne energije - sej ti bosta še onidve povedali.
Če imaš vsakj dan eno samo malo pregreho, kile ne bodo šle dol. To je dovoljeno na drugi stopnji, ko težo vzdržuješ - in s tem jo dejansko tud vzdržuješ. Če hočeš spravit dol, se boš pa morala res striktno držat.
Zvečer mi pa vsekakor lahko napišeš ZS - meni je to vedno ful pomagalo.

Pikecpokec - mi imamo čisto podoben problem. Radi bi šotor za 4, ampak ne tistega ogromnega kot naša dnevna soba. Pa odprtega bi imeli, da se zrači. Našla sva samo enega - ampak stane pa 400€. tako da zaenkrat je še ideja, da bomo šli z dvema - en za nas, en za prtljago. Doma imava namreč štiri šotore - za vsako priložnost sva kupila novega, ko sva bila še sama.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 17:18:13   
pikecpokec
Mavo: to je trgovina Sun&Fun. Problem je v tem, da bi jaz rada šotor videla, in pri njih imajo nekaj šotorov celo razstavljenih (upam da med njimi tudi ''našega''). Tako da hvala za ponudbo, ampak verjetno bomo kr šli v Škofjo Loko.

Ropotuljica: saj prtljago lahko imaš v avtu ali v predprostoru. Za šotore pa poglej na stran: http://www.sun-fun.si/

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 18:54:53   
teta beta
Pikecpokec, mi imamo šotor Outdoor Time za 4 osebe, ki sva ga kupila v Sports Experts v Avstriji. Nama je super, ker ima za razliko od večine takšnih v spalnici neko srednjo višino in v predprostoru stojno višino. Jaz bi se ziher raje zapeljala v Avstrijo kot v Škofjo Loko, časovno si praktično isto, izbiro imaš večjo in še drug šoping lahko opraviš, ne le šotora user posted image .

Mavo, darja, mogoče se vama jutri pridružim, bom poklicala.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:06:27   
Meggi
Huanitka, mi bomo kmal rabli tortico  za prinčepeso (edino če ji tetka nardi, mamica ni takea faha).

Imaš kako fotko slikce? A si vidla uno slikco.. sam me svetloba ful neki j...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:12:07   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

HuAnita, od montignaca se definitvno NE počutiš slabo. Me vse se od takrat, ko smo na tej dieti, počutimo blazno dobro,polne energije - sej ti bosta še onidve povedali.
Če imaš vsakj dan eno samo malo pregreho, kile ne bodo šle dol. To je dovoljeno na drugi stopnji, ko težo vzdržuješ - in s tem jo dejansko tud vzdržuješ. Če hočeš spravit dol, se boš pa morala res striktno držat.


Se popolnoma strinjam. Meni recimo ni treba dol spravljat, pa vseeno raje jem po Montiju, ker se tako 100x boljše počutim. Ko je kak žur, jem vse po spisku, to je potem moj grešni dan, ki ne naredi nobene škode - absolutno je veliko veliko slabše, če delaš prekrške vsak dan.

Piki, kak se bova zmenili glede obroča? Jaz bi najraje, da pridemo mi vsi k vam na obisk, pa jaz še zapiske vzamem. Ste fraj v četrtek popoldan (mi smo, ker nas je Skabi skenslalauser posted image ).

Janeja, madoniš, a kr poplavo ste imeliuser posted image . Sem povedala Joeju, pa je že začel gruntat, da bomo v Petrovčah podn v pritličju dvignili za 30 centi, če bo trebauser posted image . Ne vem no, takrat leta 90 so imeli poplavljeno, drugače pa nikoli, tako da po moje ni ravno panike (podtalnica ni problem, samo Savinja). Vsekakor pa bi bilo modro dvigniti stroje na podstavek.

Snorlax, vabljena na kofe/čaj/vodo zjutraj, preden greš nazaj v rovte. In na Montijev zajtrk, bom spekla kruh. Resno mislim, pridi v četrtek ali petek, lahko pa tudi naslednji teden, zjutraj sem vedno doma. Nazadnje sem spekla kruh v modelu za muffine, torej kao bige, pa je prav fajn. Imam sposojen pekač, zdaj ga bom pa kar kupila, ko se tak fajn obnese. Seveda ste vabljene vse, če katera že miga tak zgodajuser posted image .

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:43:32   
Ropotuljica




Snorlax, vabljena na kofe/čaj/vodo zjutraj, preden greš nazaj v rovte. In na Montijev zajtrk, bom spekla kruh. Resno mislim, pridi v četrtek ali petek, lahko pa tudi naslednji teden, zjutraj sem vedno doma. Nazadnje sem spekla kruh v modelu za muffine, torej kao bige, pa je prav fajn. Imam sposojen pekač, zdaj ga bom pa kar kupila, ko se tak fajn obnese. Seveda ste vabljene vse, če katera že miga tak zgodajuser posted image .


U, Jančika, to si mi pa dala fajn idejo. Jaz sem ob pol osmih fraj. Definitivno pridem!! Jutri ne, ker imam ful dela, kdaj drugič.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:44:30   
Ropotuljica
Pikecpokec, kateri šotor ste vi izbrali?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:45:49   
Jančika_
Danes sem ugotovila, da je na RR tudi žena Joejevega sošolca, tako da jo vabim v naš čarovniški krog. Bela vrtnica, zelo bom vesela, če se nam boš pridružila.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.6.2008 20:58:48 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:46:05   
pikecpokec
Jančika, ta četrtek bo težka. Verjetno se bomo glih takrat odpravili po šotor. Moj možek pa ob torkih in četrtkih dela popoldan, tko da zapiske bi sicer lahko vzela, ampak brez podrobne razlaga kaj je kej. Pa tudi v petek popoldne ga ni, pa v soboto cel dan. Hudiča, sej sem kr samohranilka! Veš kaj, dejva se rajš zmenit za drugi tedn enkrat, velja?
Aja, pa cesta do nas je neprevozna, ker zdej so se pa vrli mojstri odločili da je tereba ves asfalt dol pobrat, potem je treba še neko kablovje položit, potem enkrat pa pride na vrsto asfaltiranje user posted image . Gal je popoldne ful užival, ko je imel celo cesto za sebe in se je igral z lopatko in ajmerčkom user posted image . Tko da imamo cesto čist razkopano in komi čakam na dež, da vidim kako njivo bo to naredilo user posted image . Aha, že grmi!

Lahko noč!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:46:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

U, Jančika, to si mi pa dala fajn idejo. Jaz sem ob pol osmih fraj. Definitivno pridem!! Jutri ne, ker imam ful dela, kdaj drugič.


Mene jutri ni, od četrtka naprej pa kadarkoli!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:47:27   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Veš kaj, dejva se rajš zmenit za drugi tedn enkrat, velja?


Može, Jože.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 20:54:10   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Pikecpokec, kateri šotor ste vi izbrali?


Najprej smo gledali tegale: LIVORNO 6. Ampak je tak kot avtobus.

Zdaj se pa odločamo med temi tremi: ANCONA 5, DAKOTA 5 in VALENCIA 5. S tem da se najbolj nagibava k temu zadnjemu, ker je najkrajši in najbolj obvladljiv. Sicer nima tako velikega predprostora kot ostaladva, ampak ga niti ne rabimo. Kuhali bomo itak zunaj, prtljago bomo že nekam spravili, dežja pa ne bo! smo se odločili user posted image . poleg tega ga bomo lahko uporabljali tudi ko bomo kdaj potovali (moje sanje so Korzika recimo naslednje leto). Malo tečno je vsake par dni postavljati celo hišo.
No, upam da bo tale šotor OK, ker drugače pa res nimam več ideje kaj naj. V Avstrijo, verjetno res user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 21:16:02   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO:  HuAnita

Hoj,a samo predlog - dajte taka bistva z rdečo napisat..... Iščem in berem, pa ne najdem .-.... Natika v pričakovanju?????





Ej Huanita, mislim, da je samo tak lažni alarm, kot pri tebi neki časa nazaj!user posted image

O Janči, bova pa z Joem lahk na kako kavico skočla - sem jaz tudi delovno v soboto...
tole z modeli za mufine sem jaz tudi v soboto probala in so prav fajn žemljice - Snorči, ti priporočam, da se ti ne bodo razlezle!
Kar se pa Montija tiče, (btw - Huanita, tudi jaz sem zaprisežena montijevka, z občasnimi grešnimi dnevi) se pa popolnoma strinjam z Jančiko in ostalimi!



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 21:16:22   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Janeja, madoniš, a kr poplavo ste imeliuser posted image . Sem povedala Joeju, pa je že začel gruntat, da bomo v Petrovčah podn v pritličju dvignili za 30 centi, če bo trebauser posted image . Ne vem no, takrat leta 90 so imeli poplavljeno, drugače pa nikoli, tako da po moje ni ravno panike (podtalnica ni problem, samo Savinja). Vsekakor pa bi bilo modro dvigniti stroje na podstavek.

V pritličju je definitivno pametno stroje dvignit na kakšen podstavek. Mi imamo skrinjo kar na deskah cca. 5 cm nad tlemi. Pralni stroji so pa itak na nogicah. Na srečo je ta naša pralnica 3 cm nižje od ostalih prostorov in so med vrati pač višji pragovi. Vode je bilo pa noter 1 cm, tako da ni bilo ravno tako hudo. So stroji in skrinja ostali suhi, "pod vodo je bilo le tisto, kar sem imela po tleh.
Je bilo pa tole tudi pri nas prvič, tako da se jaz ne bi zanašala na preteklost. Pojma nimam, od kje vraga se je ta voda vzela... user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 21:54:04   
nemrak
user posted image user posted image ,
punce lunce (mavo, darja....) a ste se že zmenile kam greste jutri zjutraj na kavo????
Čeprav vas še ne poznam bi se vam z veseljem pridružila. (seveda če smem user posted image ). Prav rada bi vas spoznala, vse vas. Sedaj še imam čas, ko sem na porodniški, ki pa gre počasi h koncu user posted image .

Sem danes dobre volje!!!  Sprejeti smo v vrtec, juuuhuuuhuuu user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 21:59:33   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Mavo: to je trgovina Sun&Fun. Problem je v tem, da bi jaz rada šotor videla, in pri njih imajo nekaj šotorov celo razstavljenih (upam da med njimi tudi ''našega''). Tako da hvala za ponudbo, ampak verjetno bomo kr šli v Škofjo Loko.



Ej, samo to pa ne moreš verjet! Sun&Fun je moj prvi sosed doma v Lokiuser posted image . Trgovino ima sicer drugje, sedež podjetja pa vidim, da ima kar doma pri ta starih. Kako je svet majhen.

Snorlax, kaj pa vem, ali bi našla do tebe, sem kar tako rekla, da bi šla v tisto smer na probno vožnjo. V bistvu bi pa med tednom dopoldne lahko prišla en dan. Bova kakšno pametno o naših službah rekliuser posted image user posted image

Teta Beta, daj pridi res jutri. Okol devetih bo že znana lokacija (glede na vreme). Pa vse ostale tud pridte.

Ojoj, kako grmi. Grem se kar mal pod deko stisnituser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 22:05:50   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
punce lunce (mavo, darja....) a ste se že zmenile kam greste jutri zjutraj na kavo????
Čeprav vas še ne poznam bi se vam z veseljem pridružila. (seveda če smem user posted image ). Prav rada bi vas spoznala, vse vas. Sedaj še imam čas, ko sem na porodniški, ki pa gre počasi h koncu user posted image .

Sem danes dobre volje!!!  Sprejeti smo v vrtec, juuuhuuuhuuu user posted image


Dej poklič jutri mal pred deveto, maš mojo cifro na ZS. Tako se bomo še najlažje zmenile, ker midve se kar sproti zmišljujeva lokacije. Samo naju Huanita vedno zasači user posted image user posted image user posted image . Ampak še nikoli si ni vzela par sekund, da bi se ustavila in naju pozdravila, a ne Huanita? Daj drugič naju pa vsaj za rokav pocukaj, če že nimaš časa za kavo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.6.2008 22:49:52   
HuAnita
Ropotuljica, jančika - dejansko sem se 8 dni striknot držala Montija, čez vikend pa res nekaj malega pregrešila s hrano + spula 2 kokti. Razmišljam zdaj, da me je sonce zadnjič dobilo, 3 ure brez kape in očal na žgočem soncu opoldne.... Sončarica?!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.