Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:17:48
|
|
|
|
mary_lou
|
o zlahtnica kako kej moja snaha?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:19:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou o zlahtnica kako kej moja snaha? samo što ne spava pa moj zet?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:22:46
|
|
|
|
mary_lou
|
ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:24:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe zoja nič kriva, ki sicer že je v posteljici, sam še ne spančka t zastonjsko dudo zauga že 5 min to je pomoje rekord
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:26:30
|
|
|
|
ella79
|
O Inja2, a ti si spet pri nas na obisku? Zakaj pa nikoli nič ne napišeš in se vedno samo paseš? To košta veš Zdaj ni več zastonj, boš mogla za rundo pira dat pa kaj o sebi povedat!
< Sporočilo je popravil ella79 -- 3.6.2008 20:27:09 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:26:41
|
|
|
|
mary_lou
|
ja ELLA se vid da ste z gorenjske ze tamala ve da se senkanemu konju ne gleda pod zobe, ce je zastonj je se duda dobra
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:27:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe zoja nič kriva, ki sicer že je v posteljici, sam še ne spančka t zastonjsko dudo zauga že 5 min to je pomoje rekord Naša jo je pa ven plunla in se krega. Kar naj se malo, jo malo še pustim. Ne morm ves čas pri njej viset k sva skoz same...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:29:08
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 O Inja2, a ti si spet pri nas na obisku? Zakaj pa nikoli nič ne napišeš in se vedno samo paseš? To košta veš Zdaj ni več zastonj, boš mogla za rundo pira dat pa kaj o sebi povedat! Inja2 je decemberka 2008 se pomoje uci na tej temi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:29:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja ELLA se vid da ste z gorenjske ze tamala ve da se senkanemu konju ne gleda pod zobe, ce je zastonj je se duda dobra sam res sem ji prej povedala, da to dudo pa mora zagrabit k je zastonj, k mami pa res ne misli vseh dud nabavt in spobaravt katera ji bo teknila in zdej leži na hrbtu, noge ima postran na prečkah posteljice in ponosno cuclja zanstonjsko dudo to pa je važička
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:30:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe zoja nič kriva, ki sicer že je v posteljici, sam še ne spančka t zastonjsko dudo zauga že 5 min to je pomoje rekord Naša jo je pa ven plunla in se krega. Kar naj se malo, jo malo še pustim. Ne morm ves čas pri njej viset k sva skoz same... februarka a se greva katera je več sama z sam jaz se ne bi rada s tem hvalila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:30:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou IZVIRNO SPOROČILO: ella79 O Inja2, a ti si spet pri nas na obisku? Zakaj pa nikoli nič ne napišeš in se vedno samo paseš? To košta veš Zdaj ni več zastonj, boš mogla za rundo pira dat pa kaj o sebi povedat! Inja2 je decemberka 2008 se pomoje uci na tej temi se uči kako začarat da spijo celo noč in kako zagrabit zastonjsko dudo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:35:47
|
|
|
|
bamby
|
meri, ni treba dost nazaj gledat, kako Anaja papa danes . Prva dva obroka sta bila za silo, kosilo je bilo fenomenalno, malica je bila tudi nadpovprečna, le večerja je bila zdaj precej pod minimumom , samo 85 ml. Bom probala kasneje še kaj ponudit. Zdaj sem jo že v posteljico nesla in bo po moje prav hitro pri palčkih, če že ni . Sicer pa imam občutek, da vseeno mal preveč na RRju visiš . Kako bo pa z izpitom jutri?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:35:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe zoja nič kriva, ki sicer že je v posteljici, sam še ne spančka t zastonjsko dudo zauga že 5 min to je pomoje rekord Naša jo je pa ven plunla in se krega. Kar naj se malo, jo malo še pustim. Ne morm ves čas pri njej viset k sva skoz same... februarka a se greva katera je več sama z sam jaz se ne bi rada s tem hvalila jest tud ne grem se zdaj s hčerkico ubadat dalje......
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:37:38
|
|
|
|
mary_lou
|
izpit bo sov kot po maslu sem pristas tega da pozitivne misle prinasajo pozitivne rezultate
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:38:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja ELLA se vid da ste z gorenjske ze tamala ve da se senkanemu konju ne gleda pod zobe, ce je zastonj je se duda dobra PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:40:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou izpit bo sov kot po maslu sem pristas tega da pozitivne misle prinasajo pozitivne rezultate Ja, in naši februarčki so bli samo s pozitivnimi mislimi narejeni, zato pa so tko pridni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:42:32
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou izpit bo sov kot po maslu sem pristas tega da pozitivne misle prinasajo pozitivne rezultate Ja, in naši februarčki so bli samo s pozitivnimi mislimi narejeni, zato pa so tko pridni no grem se za par urc za knjige da ne bosta buci pa bamby hude
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 20:59:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, zdele sem se pa lubenice nabasala da me bo raznesl
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:08:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, tud naša princesa že spi. Ne vem kaj jo muči vsak večer. Jutri ji ne bom dala tistih D3 kapljic zjutraj, pa da vidimo, če je kaj na tem. Ker do zdaj še nism nikol pozabla, jih je redno dobivala. Bom probala še to... Mmm, jest bi tud lubenico. A so že sladke? Sem jih gledala v Tušu in so ble velikosti XXXXL. Te zih niso ble dobre...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:09:58
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. kaj se pri nas dogaja. prej sem si mleko stisnila. sem ji probala zdej dat po flaši. kakšno pritoževanje je blo. no, pol ji je ratalo spit celih 20 (od 35 načrpanih) in je zaspala v mrtvo. sicer ne vem kolk dolgo bo, ker je nazadnje jedla ob pol sedmih. sploh ne morem verjet. moram še tamalga dat spat, pol pa kej okol pridem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:13:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. kaj se pri nas dogaja. prej sem si mleko stisnila. sem ji probala zdej dat po flaši. kakšno pritoževanje je blo. no, pol ji je ratalo spit celih 20 (od 35 načrpanih) in je zaspala v mrtvo. sicer ne vem kolk dolgo bo, ker je nazadnje jedla ob pol sedmih. sploh ne morem verjet. moram še tamalga dat spat, pol pa kej okol pridem. Le glej da se tle nalimaš, ker dons mora 200tka padt
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:14:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, tud naša princesa že spi. Ne vem kaj jo muči vsak večer. Jutri ji ne bom dala tistih D3 kapljic zjutraj, pa da vidimo, če je kaj na tem. Ker do zdaj še nism nikol pozabla, jih je redno dobivala. Bom probala še to... Mmm, jest bi tud lubenico. A so že sladke? Sem jih gledala v Tušu in so ble velikosti XXXXL. Te zih niso ble dobre... Čist dobra je, sam je bla pa draga kot kupljena pri šipcu. Sem danes v reklami od Tuša in MErkatorja ceno vidla, sem skor drisko dobila zarad šiptarja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:16:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Midva sva jo potem mahnila na potep po grosupljem, sva kar dobro uro bluzila zdej pa že pol ure pančka, jaz sem že izpod tuška, bašem se s kosom pice, ki mi je ostal od kosila Pogrešava atija se tale teden pridružim jambranju Elle in Februarke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:20:06
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe zoja nič kriva, ki sicer že je v posteljici, sam še ne spančka t zastonjsko dudo zauga že 5 min to je pomoje rekord Naša jo je pa ven plunla in se krega. Kar naj se malo, jo malo še pustim. Ne morm ves čas pri njej viset k sva skoz same... februarka a se greva katera je več sama z sam jaz se ne bi rada s tem hvalila po moje jaz zmagam. sama ves čas z dvema! tud zdele itak.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 21:22:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ufff ze v dezeli palckov, sam ga vsake tok casa vn vrzejo zgleda da jim tezi prevec hehehe zoja nič kriva, ki sicer že je v posteljici, sam še ne spančka t zastonjsko dudo zauga že 5 min to je pomoje rekord Naša jo je pa ven plunla in se krega. Kar naj se malo, jo malo še pustim. Ne morm ves čas pri njej viset k sva skoz same... februarka a se greva katera je več sama z sam jaz se ne bi rada s tem hvalila po moje jaz zmagam. sama ves čas z dvema! tud zdele itak. a lahko nehate to depro na dan bezat? babji! Sej včasih je lušt če je doma, sam ve sploh ne veste kok je fajn k se nimate s kom kregat ĐOUK
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?