Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:16:40
|
|
|
|
sonček33
|
jazz nič se ne smej!!!! mene to tolk zjezi, ker se nekaj lotim pol na ne znam. jaz bi ga rada vidla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:19:34
|
|
|
|
sonček33
|
če pa katera hoče vidt mojo obleko naj pogleda na strani www.porocnikoticek.si med poročne obleke, moja je 2616 ivory-wine s to razliko, da vse kar je na tej rdečega , je na moji vijola, ker bo v šopku sivka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:43:17
|
|
|
|
jazzz27
|
nobena ne komentira
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:47:06
|
|
|
|
aqua77
|
jazzz, jaz bi tvoje slikice iz grčije rada pogledala, če lahko... pls..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 14:01:46
|
|
|
|
jazzz27
|
No deklice, vse ki ste zahtevale geslo, sem vam ga posredovala na ZS....ampak mi ni jasno zakaj ste sedaj vse ušle!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 14:11:13
|
|
|
|
aqua77
|
Ful lepe fotkice.... Men je še posebej všeč kit, ki kamenčke šteje.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 14:15:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 No če hoče katera pa moj album pogledat mi naj pa tud pove jaz pa nimam praznih mapic jaz bi tuuud, prosim, če lahko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 14:24:02
|
|
|
|
aqua77
|
se podpišem pod to, oktavija, naša jazzzika je lepotica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 14:24:52
|
|
|
|
jazzz27
|
No punčare....zdaj me pa veseli, da smo se spoznale,,,,sicer slikce z grčije so iz2005...ampak anyway, bilo je nepozabno! Kit ki nabera kamenčke je tud men zelo všeč hvala za komplimente sladic se ne je zato, ker sem imela celo noč probleme....no mogoče je bilo tudi vino krivo Na jazzz27, pa je not samo star avator, tako da ni praktično nič za vidit:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 14:39:30
|
|
|
|
ledenka
|
lepe slikce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 15:09:29
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem tudi tukaj....in iščem ostale Kaj je sedaj s tabo Oktavija, boš šla na postopek naprej? Ti kar bodi odločna!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 15:11:05
|
|
|
|
Serendipity
|
jaaazzzziii - jaz bi te tudi rada videla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 15:17:53
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz ti tudi svetujem tako...čim prej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 15:17:54
|
|
|
|
sonček33
|
oktavija, kako ne? www.porocnikoticek.si
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 16:25:09
|
|
|
|
pikovit
|
Sonček ful boš lepa Pa boš lahko se stlačla pol bo bušija že kar nekaj Jaz mam tudi obleko iz Poročnega kotička Jazzz me too prosimm, geslo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 16:25:42
|
|
|
|
pikovit
|
Oktavija sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 16:25:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity jaaazzzziii - jaz bi te tudi rada videla Opaaaa!!!! Kak smo luštni! ps: ti samo v miru jej sladice, dvomim, da ti bodo kaj kmalu naškodile
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 17:23:07
|
|
|
|
murkica
|
NAjprej Se*- tvoje slikice so zelo lepe in še enkrat hura za našo GOSPO!!!! drugače pa jazzzi jaz bi tudi rada geslo za tvoje albumčke!!!! Zdej me pa res ferbc matra, ko so vse povedale kako si lepa ... Oktavija žal mi je, da se je tako izšlo. Moja M pa je tudi prišla, tako da bo pa naslednji mesec. Jaz vam povem, v soboto sem vidla 6 štorkelj sredi travnika(živih seveda) in eni sem pomahala, da mora priti k meni . Pa še otročiček bi se rad rodil potem, ko bo bolj toplo, ker je že mami bolj zmrznjene sorte in čaka na poletne mesece po mojem. Bodite pridne, pa se beremo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 17:43:18
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej hej...moram še ujet ta vaš val...enkrat ste na kupu, potem pa spet nobene..bom že kdaj tedaj za računalnikom, ko bo tukaj gužva Se* bila je res prava pravljica...ti pa princeska, ki se je čez dan spreminjala v kraljico... lepe slikcetiste na gradu, delujejo prav pravljično. jazika...zdaj pa tudi mene firbec mantra...geslo, gešlo, gešlico...bi mela, plooossiiiimmm murkica kaj pa če pridejo kar vse štorklje k tebi? oktavija te dni pa pri tebi drži ono, da joj ne vem slovensko; v nemščini je direkt rekt za to; kao nesreča nikoli en pride sama; vednos e potem še nekaj zgodi, in še nekaj..kot verižna reakcija. Še vedno je za slabim posijalo sonce; tudi tebi bo, če ne prej, pa jutri
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 20:18:00
|
|
|
|
beyba
|
se* iiiiiiii kolk lepo. Lepa gospa si ni kaj.... murkica sej bo drugi mesec...SEj vidiš prej ko slej ne pride...... Sonček full boš mela lepo oblekico, upam da ti vse rata zrihtat tut če funkcioniraš sam do 14 ure. Oktavia prosim da si prava borka in nikoli ne obupaš. Taka preizkušnja je huda za oba v paru, tako da, če kdaj tvojemu bebiju zmanjka moči in volje mu ne smeš zamerit...sej bo oboje spet našel. Jst vrjamem da se mata dovolj rada da bosta to prebrodila in se borila za ta zakladek , ki bo prej ko slej prijokal na svet. Ne obupat....OBLJUBI NAM!!! jazz, ledenkicai geslo prosim...da vaju mal pohvalim Pikovit lepo te je spet slišat Erin, špelči...kje sta zdej nosečki , sam napišita da sta ok Mojemu bebiju se ravno kovca tko da se mi trebuh full ruka...men je to najbolj gadn občutek, ker je tko kot če bi pojedle živo žabo, ki bi vam potem v želodcu regala pa skakla...vibracije čutiš od znotraj vn pa vsi organi se vam zatresejo naenkrat...Vsako peto sekundo... Ampak že odštevamo do izselitve....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?