|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
2.6.2008 13:41:36   
aqua77
Oktavija,

držim pestke zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.6.2008 14:03:10   
oktavija
Lubike moje hvala, da verjamete vame, ampak žal mislim da so vse vaše pestke čist zaman... jaz sem že 99 % prepričana da NISEM nosečka!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
2.6.2008 14:09:43   
Serendipity
Ojla!

En lep pozdravček od gospe J. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imeli smo se čudovito, sanjsko.... Moj možek je čudobit, svatje so naredili noro fešto iiiin mogoče smo na poročno jutro naredili kako novo pridobitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... slikice pa pravkar dajem v album... Geslo bo babuške (kot vedno user posted image )

Objemček moje pupike!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.6.2008 14:22:05   
ledenka
muc je bolje, sicer je zelo nesrečen, ker mu dajem ovratnik, ko nisem doma, pa stopnice ima zagrajene, da ne hodi po njih user posted image  sicer pa je boljši, se tud igra s plišastimi mišmi, je kot običajno, pa z mačko sta tudi spet prijatelja user posted image  tako da mislim, da bo ok. naslednji teden mu poberejo šive in potem bomo videli, kako naprej.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
2.6.2008 14:23:23   
sonček33
Se* še enkrat čestitke! Komaj čakam, da te vidim, kako sanjska si bila. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
2.6.2008 14:25:54   
pikica36
user posted image  gospa SE ** čestitke!!!!!!!

oktavija še vedno je upanje za plusek svojga user posted image  pa hitro spravi v red, če ne ga pa na RR pošlji, da ga malo skup zramamouser posted image user posted image  malo heca no, čeprav jaz nevem kaj bi svojmu naredilauser posted image

moja user posted image  se je tud danes poslovila- hvala bogu, ker v tej vročino nosit pinte za sabo user posted image  nič kaj ni fajn.no upam da jih julija ne bom večuser posted image in da na dopustu ali pa že malo prej naredimo malo pikico.

pridne bodite user posted image user posted image user posted image vsem!!

Špelka???? kako si??

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
2.6.2008 14:27:32   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla!

En lep pozdravček od gospe J. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imeli smo se čudovito, sanjsko.... Moj možek je čudobit, svatje so naredili noro fešto iiiin mogoče smo na poročno jutro naredili kako novo pridobitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... slikice pa pravkar dajem v album... Geslo bo babuške (kot vedno user posted image )

Objemček moje pupike!

user posted image user posted image user posted image user posted image Meni pa ne pustiš pogledat tvojega albuma!user posted image user posted image

Iskrene čestitke še enkrat!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 1782
2.6.2008 14:35:41   
ledenka
Se*, bravo, gospa user posted image user posted image user posted image  pol si rekla DA in ne NE user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
2.6.2008 14:56:49   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, bravo, gospa user posted image user posted image user posted image  pol si rekla DA in ne NE user posted image  

Ledenka seveda je rekla DA če so pa potomce naredil..!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
2.6.2008 21:10:36   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image Jap,. bil je DA. Z dušo in srcem. Iskren, iz srca. user posted image
Albuma pa mi noče naredit user posted image Mislim, da so slike prevelike. Jih bom pomanjšala pa pokažem user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
2.6.2008 21:14:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image Jap,. bil je DA. Z dušo in srcem. Iskren, iz srca. user posted image
Albuma pa mi noče naredit user posted image Mislim, da so slike prevelike. Jih bom pomanjšala pa pokažem user posted image

pokaži, pokaži, pokaži!!!!!! smo firbčne babnice tukaj!!!!no, vsaj jst sem ful...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.6.2008 21:14:46   
Fargesia
Se*, pa v podpisu maš da brojiš sitno...nič več, draga moja gospa!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.6.2008 21:21:45   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, pa reees!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.6.2008 21:33:05   
pikovit
Se* te vneto čakam na sosednjem forumu,da z nami deliš tvoj prečudoviti danuser posted image

Gospa soproga pa še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1789
2.6.2008 21:39:24   
Serendipity
Eto, sem naredila album na moj album.com - pošljite mi ZS-je, pa vam dam geslo & uporabniško ime user posted image (da ne bom kere izpustila user posted image )

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
2.6.2008 22:03:33   
Fargesia
ha ha...jst sem se pa že naslinila!!! sem pa važna!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.6.2008 7:48:06   
oktavija
Jutro!

Jaz šibam na pregled se beremo čez kako uro!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.6.2008 7:48:32   
sonček33
Oktavija dobro opravi!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.6.2008 8:47:09   
murkica
Ja Oktavija sporoči takoj, ko boš prišla domov.

Res ti želim, da zagledaš user posted image .

Jaz pa imam že od včeraj izcedek tak rdečkast. Zdej nimam pojma kaj naj bi to pomenilo, ali bo M po ne vem koliko časa prišla veliko prej(kar res upam, da ne) ali pa bi laho bila ravno vgnezditvena.  Ker načeloma naj bi dobila M čez nekje 3 dni, če bi bil pa najdaljši cikel pa 10.6.... Tako, da pustimo se presenetiti.

Seveda ker sem bila tako nervozna ali bo danes še prisoten izcedek nisem skoraj nič spala in kljub temu, da mi danes dopoldan ni treba iti v službo sem že debelo uro pokonci. Za znoret.

V glavnem punce držite pesti,  da tale izcedek izgine in da se ne bo pripeljala teta s Krvavca.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.6.2008 9:12:31   
oktavija
Halo deklata!

Kot sem vam ves čas govorila, jaz seveda nisem nosečka....
V svoji pravi luči so se ponovno pokazali moji PCO jajčniki in zato teteuser posted image  ni na obisk.... Tako zdaj morem pa dobro razmislit kako naprej!

Se javim ko prinesem odločitev!

Lep dan vam želim!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.6.2008 9:32:29   
beyba
Sam na hitro se javim ker potem grem v lj. Oktavia škoda, pa tko sem upala da nas boš mal razveselila. Se* od tebe pa bi rata geslo še enkrat  čestitke...ostalo pa popoldne ko bom spet doma....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.6.2008 10:02:24   
~Biba~

Hvala vam...včerajšnji izpit je totalno uspel. Je poamgalo malo odklopit od RR, so pa bli že prvi znaki odvajanjauser posted image

Črešnje? Jaz jih lahko kar v pižami z balkona kradem; tak je fajn tast pred leti posadil črešnjico

Oktavija, žal mi je. Vem, da si močna ženska, in te to ne bo spravlo s tirauser posted image
Možek; pa rabi malo odklopa..če je šel v MS..tam so tak veseli ljudje; saj veš kak so moški, liter, 2..pol pa so utrujeni user posted image privošči si odklop še ti; pa da vidimo, kako se bo on počutil. Kaj se ti je zdaj spremenil; ali ej vedno bil tak; el ti od njega pričakuješ zdaj kaj drugega? Ne se sekiraj, tudi mojemu je treba včasih kaj rečt; da je potem en čas mir...jas si to razlagam s splošno znanim problemom...jah, pač je moškiuser posted image
Proti zatekanju nog: http://www.dormeo.net/index.asp?tn=articleview&c=6979&cid=158179
nosečnice pa prisegajo na koprivni čaj; pa manj soli.

murkica
držim pesti, da tetke res ne bo; pa ne sme je bit...to ti zdaj samo hormončki malo nagajajouser posted image in seveda je vgnezditvena....Samo kako nas vse to psihično muči user posted image 1000 in 1 način nam roji po glavi, kaj bi to lahko bilo; še je prisotno, al ga ni več..jooooj!

pikica 36 no zdaj pa le v akcijouser posted image , in da se ti user posted image ne pokaže za 9 mesecev, in več. Je vroče, se lahko pomanjklivo oblečeš in tvojemu malo zmešaš glavouser posted image
ledenka..upam, da si boš vsaj noge mal namočila v slani vodiuser posted image
jazika znaš pa najt prave besede, da me popeljejo na morje...ja zajtrki tam, so pa res nekaj posebnega...ne vem zakaj..ampak so 100x boljši kot doma. jooooj komaj čakam...

Kaj ve si vse glede dopusta, že kaj prej rezervirate..npr. že marca, al greste kam na brzino? mi2 vedno nekaj v zadnjem hipu najdeva...ampak je fenomenalno..ko že misliš, da ne bo nič..se izkaže, da bo super dopust

nf  user posted image user posted image držim pesti, da rata mogoče že kaj prej.

beyba 
pusti taščo; to so ženske z drugega planeta. Bi morali rečt..ženske so z venere, moški z marsa, tašče pa z luneuser posted image Saj bo...naši predniki so bili vsi brez klim; pa so preživeli. Je pa hudič zaspat, vem. Pravijo da user posted image pomaga; če hočeš it rodituser posted image Upam, da te tvoj pikec ež zdaj uboga; kot je to mamice treba..se hitro učiuser posted image
katalina..s.ve v istem krogu...zelo mi je žal da je user posted image prišla...vse se dogaja z razlogom; morda še nam ni usojenouser posted image bo pa julij veseluser posted image

ah kaj vas je user posted image sem zraven  pisanja, kr celo šalco kafeja spila..pa praln, bo mi tudi počasi opral user posted image

joj če katere nisem omenla...user posted image

Gospa Se* dobrodošla nazaj v real lajfuuser posted image Se lahko "prištulim"  k albumu?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.6.2008 10:50:22   
ledenka
se pokorno javljam user posted image  mal sem bila na obali, niti nog nisem namočla, ker je bil en sestanek, na poti nazaj sem se vozla po nekem hribovju nad Koprom, ker je bila taka kolona Italijanov, da bi še zdaj čakala user posted image  in pri Postojni me je skor nevihta odplaknila s ceste user posted image  ampak preživela sem, to je glavno user posted image  

user posted image

pa še kava za vse user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.6.2008 11:00:49   
sonček85
LEDENKA:Kako sem jaz?Super ko je sonček zunaj in mije vsak dan lepši dan,samo narediti si ga moram.

Oktavija:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ko boš imela kaj več novic nas obvesti.

vso srečo pupe moje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.6.2008 11:06:51   
pikovit
Se* fulll  lepo.Ojoj pardonuser posted image Ga.Se* res fullll lepouser posted image user posted image user posted image

Oktavija a PCO nagaja.Nič hudega,vse se da zrihtat.Z dieto za Pco,se da.Verjemi mi.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?