~Biba~
|
Hvala vam...včerajšnji izpit je totalno uspel. Je poamgalo malo odklopit od RR, so pa bli že prvi znaki odvajanja Črešnje? Jaz jih lahko kar v pižami z balkona kradem; tak je fajn tast pred leti posadil črešnjico Oktavija, žal mi je. Vem, da si močna ženska, in te to ne bo spravlo s tira Možek; pa rabi malo odklopa..če je šel v MS..tam so tak veseli ljudje; saj veš kak so moški, liter, 2..pol pa so utrujeni privošči si odklop še ti; pa da vidimo, kako se bo on počutil. Kaj se ti je zdaj spremenil; ali ej vedno bil tak; el ti od njega pričakuješ zdaj kaj drugega? Ne se sekiraj, tudi mojemu je treba včasih kaj rečt; da je potem en čas mir...jas si to razlagam s splošno znanim problemom...jah, pač je moški Proti zatekanju nog: http://www.dormeo.net/index.asp?tn=articleview&c=6979&cid=158179 nosečnice pa prisegajo na koprivni čaj; pa manj soli. murkica držim pesti, da tetke res ne bo; pa ne sme je bit...to ti zdaj samo hormončki malo nagajajo in seveda je vgnezditvena....Samo kako nas vse to psihično muči 1000 in 1 način nam roji po glavi, kaj bi to lahko bilo; še je prisotno, al ga ni več..jooooj! pikica 36 no zdaj pa le v akcijo , in da se ti ne pokaže za 9 mesecev, in več. Je vroče, se lahko pomanjklivo oblečeš in tvojemu malo zmešaš glavo ledenka..upam, da si boš vsaj noge mal namočila v slani vodi jazika znaš pa najt prave besede, da me popeljejo na morje...ja zajtrki tam, so pa res nekaj posebnega...ne vem zakaj..ampak so 100x boljši kot doma. jooooj komaj čakam... Kaj ve si vse glede dopusta, že kaj prej rezervirate..npr. že marca, al greste kam na brzino? mi2 vedno nekaj v zadnjem hipu najdeva...ampak je fenomenalno..ko že misliš, da ne bo nič..se izkaže, da bo super dopust nf držim pesti, da rata mogoče že kaj prej. beyba pusti taščo; to so ženske z drugega planeta. Bi morali rečt..ženske so z venere, moški z marsa, tašče pa z lune Saj bo...naši predniki so bili vsi brez klim; pa so preživeli. Je pa hudič zaspat, vem. Pravijo da pomaga; če hočeš it rodit Upam, da te tvoj pikec ež zdaj uboga; kot je to mamice treba..se hitro uči katalina..s.ve v istem krogu...zelo mi je žal da je prišla...vse se dogaja z razlogom; morda še nam ni usojeno bo pa julij vesel ah kaj vas je sem zraven pisanja, kr celo šalco kafeja spila..pa praln, bo mi tudi počasi opral joj če katere nisem omenla... Gospa Se* dobrodošla nazaj v real lajfu Se lahko "prištulim" k albumu?
|