Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 23:31:11
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja murkica kaj pa če pridejo kar vse štorklje k tebi? Veš kako, ljubezni imava dovolj za vseh 6, bova pa že enega izredno vesela. Če pa bo kakšen več pa tudi ne bom imela nič proti.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 6:16:12
|
|
|
|
sonček85
|
joj same poroke pri nas se pa ne bomo poročili dokler ne zvemo da je bebica napoti.upam da bo kmalu ,saj si že resnično želim postati gospa Ž. oktavija:ne sekiraj se za včerajšni dan ,naredi si lepega s svojimi ,ki veš da te majo radi in ti njih.vsakemu posije sonce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 7:40:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Juuutroooo moje pupike! Jaz danes začnem malo bolj pozno, pa sem vam prišla eno kavico skuhat ---
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 8:29:28
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro drage moje borke!!! Kako ste kaj danes? Se*.....hvala za kavico, bila je zelo dobra.....prosila bi te pa še za geslo, no oziroma vas, ker si že gospa Beybika...kako si danes...se je mali kaj umiril? kaj naj rečem vsem ostalim.....saj bo...vse bomo No pa ne bit tako tihe danes
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 8:30:42
|
|
|
|
jazzz27
|
woooooouuuuuuu!!!! Ta je pa tako lepa....preprosta.....jaz bom imela tudi tako Čudovita je sonček!!!!! Res boš lepa nevesta!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 8:51:37
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* hvala za kofe... upam, da je trojna doza, ker jaz sem hin - čist. A mislite, da je to spomladanska utrujenost? Ah, bluzim... Mi je reku direktor pravkar, da mi da štir ure, da se k sebi spravim ... ampak, danes nekak ne vrjamem da bo šlo... jazzzika, jaz bi tud mela geslo - a bo šlo?! beyba, huh, še malo, pa bo konc brezplačnega podnajemništva . sonček, obleka . Ful lepa! ajsika moja . Hit mi še povejte kje sta Špelka in Erin? A je slučajn treba kaki alarm za nevarnost vklopit? Zdje pa jo šibam... ostalim pa zdejle en pozdravček.... pa iobjemček...pa nasmeh.... pa ko bo mal več časa bolj pol, še vam namenim kakšno vprašanje in besedo... zdej pa deloooooo kličeeeeeee Babe žabe... držte se! Predvsem, pa bodite pridne!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 9:26:42
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro čvekice.... Še jaz se vam mal javljam. Pri nas vse po starem, čakam, da mine, pol pa spet novim zmagam naproti. Bo pa ta mesec lažje in bolj sproščeno, ker grem v ponedeljek za 15 dni na dopust , tako da bomo fraj ko bomo delal. Upam da ta mesec rata!!! Pa vsem ostalim tudi seveda...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 9:34:08
|
|
|
|
jazzz27
|
oooo katalina....kako lepo! Ta mesec sigurno rata, ker boš mal bolj sproščena!!!! Pa še v času o si doma....superca. a greste kam na dopust al boste samo doma delal? (no tud to je nekaj)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 9:47:08
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej hej...pijem jutranjo kavico...je dobra Se* ... razmišljam kaj me čaka, če grem stran od RR...čiščenje, učenje, pisanje seminarskih.... bom raje kr tukaj še malo..vsaj dokler kavice ne popijem. Sonček33 obožujem sivko...zanimivo, da si jo vključila v poročno dekoracijo...se boš popeljala na tvoj poročni dan, z mislimi kar, do toskane murkica..lahko pa pošlješ eno štorklico do mene; če se jih bo preveč gužvalo jazz...uff...kamele pa majo neobčutljiv jezik da o morju sploh ne bi..raje samo sanjaaaammmm... beyba; uživaj še čas pred izselitvijo...potem bo polno neprespanih noči, bolečin v rokah od nošenja, šifriranje otrokovega joka... naj še mali le kolca na toplem lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 9:51:57
|
|
|
|
LuNa73
|
jazzz hvcala za geslo... na morje (v sliki) pa se spravim kasneje . Kleja, zdej sem se spomnila... nick mi je bil znan...ampak na ne pričakujem so bili tvoji posti vedno humoristično obarvani (v besedi in sliki, predvsem v sliki ). Tak zdej pa konc RR-ja do večera ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 9:52:56
|
|
|
|
aqua77
|
Ja upam da bova oba sproščena!! Smo mislili it v dalmacijo, kjer mamo hiško, pa se ravno kuhinja renovira in je kot gradbišče v hiši, tako da bomo šli kar do opatije za par dni. Ostalo bom pa doma in bom hodila na plažo z malim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 10:17:18
|
|
|
|
jazzz27
|
superca...saj malo oddiha potrebujete dekleta. Katalina....verjamem, da ne moreš zapustit gradbišča:)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 10:17:33
|
|
|
|
~Biba~
|
luuunaaa ...pridejo tudi taki cajti v vsem tem ne pričakovanju, mi je nekdo ukradel moj kovček s humorjem...zdaj pa ga vneto iščem... mi pomagate?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 10:50:17
|
|
|
|
ledenka
|
ste me spravile v dobro voljo, punce danes je neznansko težek dan... in komaj čakam, da grem malce ven na zrak čez kako urico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 11:44:18
|
|
|
|
jazzz27
|
hej borke moje, kam ste se pa poskrile? No saj tud meni ne bi škodilo, če bi šla kaj naredit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 11:48:39
|
|
|
|
aqua77
|
Ku, ku, jaz sem še tu!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:35:40
|
|
|
|
jazzz27
|
danes je pa taka tišina tu .... katalina, koliko časa se zdaj že vi2 borita za novega sončka? Ledenkica...si se že preluftala....jaz sem malo prej pojedla zajterk
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:36:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Beyba....kako pa kaj pri tebi...a smo šli že kar rodit? No javi se kaj!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:41:25
|
|
|
|
aqua77
|
mi smo trenutno v 12 krogu..... pa so bli poizkusi in želja že veliko prej... ah, sej bo .
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:42:53
|
|
|
|
sonček33
|
katalina seveda bo. Nič obupat. mene poglej, sem tudi mislila, da ne bo nikol plusa.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:54:40
|
|
|
|
jazzz27
|
saj vem, da bo!!Jaz pa sem že čisto nehala štet te kroge.....sedaj sem že čisto nestrpna na ta petek bogi! namreč pričakovanja so zelo velika...nikoli še nisem imela krvavega flekca teden po O....tako da bo kar razočaranje, če ne bo!! Vsaj občutek je tak. Bi mi po eni strani kar odleglo, ker 12.6. sem že naročena pri Rešu in me čisto nič ne mikajo inekcije .....no saj če ne bo bomo šli pa pač k reču....samo neprijetno situacijo sem si hotela prišparati ...bo potem pa res javni shod spermijev in jajčkov
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:56:34
|
|
|
|
aqua77
|
ah, zate sem pa itak bila takooooo vesela!!! upajmo da nas vse pogleda sreča...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 12:59:01
|
|
|
|
sonček33
|
Brerzskrbi punce. Jaz za vse navijam glih tko kot ste ve zame.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.6.2008 13:02:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 saj vem, da bo!!Jaz pa sem že čisto nehala štet te kroge.....sedaj sem že čisto nestrpna na ta petek bogi! namreč pričakovanja so zelo velika...nikoli še nisem imela krvavega flekca teden po O....tako da bo kar razočaranje, če ne bo!! Vsaj občutek je tak. Bi mi po eni strani kar odleglo, ker 12.6. sem že naročena pri Rešu in me čisto nič ne mikajo inekcije .....no saj če ne bo bomo šli pa pač k reču....samo neprijetno situacijo sem si hotela prišparati ...bo potem pa res javni shod spermijev in jajčkov no zdaj bomo pa psihično ob tebi jazzzika..... bomo stiskal pestke!! moooore ratat!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?