|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
3.6.2008 11:08:35   
pikovit
Ledenka matr si dobro kavo nadila,si jo moram zdaj skuhatuser posted image A pol praviš,da je blo ful Italjanov.Matr teh je pa res povsod.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.6.2008 11:22:09   
ledenka
8-kilometerska kolona samih ITA avtodomov user posted image  pa jaz in moj mali avtič user posted image  kolona za čez mejo popoldan je bila še na avtocesti

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.6.2008 11:45:32   
jazzz27
Dan!!!

No pozno javljanje .... ampak je javljanje!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
....danes sem jutro prespala....sem vstala šele ob 9:20user posted image user posted image .....to ni čisto nič značilno zame.
....Ledenka...me veseli, da si preživela vožnjo in da imaš še vedno cel avto, glede nato, da si se med makarončki vozilauser posted image user posted image user posted image ...kako je zdaj s tabo punca...a si se že naročila k Rešu al še ne?

Oktavija, meni je žal, da se je tako izkazalo....ampak bo, verjemi da bo! No sedaj pa na postopek hitro!!

kleja....ja tole morje je včeraj mene tako razmetavalo, da kar res niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi se kmal utopila v željiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Glede odhoda pri naju je zmeraj last minute....v torek na agencijo, v četrtek na avijon, al pa v avto....na brzino. Sva se včeraj menila glede dopusta pa je dragi rekel, če bomo meli zdaj trebuščka...(no če ga bom jaz imela, on ga že imauser posted image user posted image user posted image ) da gremo nekam bližje tu na Hrvaško, če pa ne pa bova verjetno odfrčala v Grčijo....no bomo videli kako bo in kaj bo.....v petekuser posted image .

murkica jaz držim pesti za vgnezditveno....jaz sem imela prejšnjo sredo krvavi flek na papirju, ki ga čez dve uri ni bilo več, M pa ne pričakujem v petek....tako da bi lahko bile skupaj nosečkeuser posted image user posted image ...

lep dan

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.6.2008 11:46:56   
jazzz27
Aja Se*, jaz bi tud tvoje slikce pogledala, plissssssssss!user posted image user posted image  Pa še čestitke novoporočenki!!user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.6.2008 11:52:00   
ledenka
jazzzika, čakam, da tebi pove, kako in kaj user posted image  pol se bom najavla na razgovor. in mal upam, da bo to z novimi postopki v juniju res user posted image  ker bi bistveno raje šla na zavarovalnico kot samoplačniško user posted image  sicer pa še vedno razmišljam, ali bi menjala center... pa se nekako ne morem odločit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.6.2008 12:13:14   
jazzz27
Zakaj pa bi menjala center? A nisi zadovolna z Rešom? No sem ti mislila datum odstopit, če bi meni ratalo v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.6.2008 12:15:48   
sonček33
 punce, a zdaj će vemo geslo za Se+ slikce?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.6.2008 12:21:01   
jazzz27
Hej, sonček kako si?
Ne vem, če sem že prestregla a na UZ si že bila?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.6.2008 12:21:59   
sonček33
ojla jazzz nisem še bla, v torek grem...sicer sem pa skozlano :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.6.2008 12:27:02   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga srečnica....al kako bi jaz temu reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo kmal mim....a tebe tud kaj dopust daje al še nč....mene grozno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti za v torek, bomo kaj slikic videli?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.6.2008 12:29:52   
ledenka
sončika, za geslo še ne vemo user posted image  sem ji poslala ZS, pa nisem še nič dobila nazaj.

jazzzika, nisem prepričana, da mi je Reško fejst všeč user posted image  no, itak imam idejo, da greva še enkrat k njemu, pol pa zagotovo menjava. sam mnenja pri naju se razlikujejo - jaz bi šla v MB, moj pa zaradi logistike v LJ user posted image  ko sem bila na preiskavah v MB, so pač name naredili zelo pozitiven vtis user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.6.2008 12:29:55   
sonček33
ddopust? glede na to da sem brezposelena me nič ne daje user posted image me ma skrbi poroka konec meseca glee na to, da je še nekaj stvari za urediti, jaz pa kot zgleda do 14h nisem sposobna naredti  nič več kot spati in se sprehodit nad školjko

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 3.6.2008 12:31:47 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.6.2008 12:31:06   
sonček33
ledenka jaz mislim, da je zelo pomembno, da greš tja, kjer se dobro počutiš, tam kjer zaupaš...je pa res, saj sama veš - do MB je daleč 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.6.2008 12:36:23   
jazzz27
Ja tud poročila se boš....madonca.....saj mene je pa res iz lune prineslo, se pravi, da bomo imeli še eno gospouser posted image user posted image user posted image user posted image ....
No mi2 z dragim sva se menila za drugo leto če bo financ minister dovoliluser posted image user posted image user posted image user posted image ....sicer pa se nama nikamor ne mudi, bova že! Ni nikakeršnega pritiskauser posted image . Katerega točno se poročita? Boste imeli veliko ohcet al samo bolj ožji?

Ledenka....ne vem, a boš morala v MB spet vse čez dat ali te bojo kar na postopek naročil....ne vem kako to gre? Si se ti kaj pozanimala, glede na to, da ti kar resno razmišljaš o tem? Kaj se ti je pa tako zamerilo pri njem, mi moraš povedati, da bom tudi jaz malo bolj pazljiva?

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 3.6.2008 12:37:51 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.6.2008 12:39:34   
sonček33
jazzz 28.6. jah nekaj srednjega, bolj mala kot velika, 35 svatov, ki pa bodo zgolj najini prijatelji in starši. nič tet in stricev:) Bolj po najino. 

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.6.2008 12:43:41   
jazzz27
No to mi je pa všeč!!user posted image user posted image user posted image  Veš da meni tudi ni to všeč....vso žlahto na kup, pol so pa samo sra***, en druzga grdo gledajo, pa eni zaradi tega ne pridejo, drugi spet zarad druzga,...
Meni je to res všeč....in mislim, da bom jaz čisto isto naredila, ko se bom poročila....samo starše in nekaj prijateljev (no pa brata). Če grem vso žlahto vabit....jih je takoj 50. Potem pa če slučajno koga ne povabiš je pa nos, saj to bo pa že itakuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.6.2008 12:44:29   
jazzz27
sonček mi zaupaš geslo od tvojih albumov?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.6.2008 12:48:56   
ledenka
sonček, a mi lahko pošlješ geslo prosim, da pogledam tvoje albume? user posted image  sploh obleka me zanima user posted image  

jazzzika, nič se mi ni posebej zamerilo... pri Reškotu mi je všeč, da te ves čas vodi on, pa da je ves čas na razpolago. saj ne vem, kaj točno me moti... mogoče to, da je bolj po domače. sicer imava midva čist ok odnos, sicer me mal zbada zaradi kil, ampak ok. vem sama, da moram ene 10 kil dol spravit, pol bom pa lepa in suha. zdaj sem sam lepa user posted image  v MB sem itak delala laparo, pa takrat so me na vse možne teste poslali, vključno z SPB, tako da s tem ni panike. moj bi moral ponovit s-gram, ker je to pač lahka preiskava, ki ne vzame dosti časa. edino najbrž bi začela tam z IUI. no, ne vem.

v LJ sicer nisem bila, ampak KC mi nekako ni simpatičen user posted image  pa tisto Leonišče mi je mal zoprno. in seveda čakanje me moti... tega pri Reškotu pač ni. bo že! itak računam na štorkljo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
3.6.2008 12:50:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jazzz 28.6. jah nekaj srednjega, bolj mala kot velika, 35 svatov, ki pa bodo zgolj najini prijatelji in starši. nič tet in stricev:) Bolj po najino. 

najina je bila nekaj podobnega user posted image  in tak format je ful kul!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
3.6.2008 12:55:41   
oktavija
Pupe moje!

Sej vas nočem zamorit ampak danes ima tako slab dan, da se morem nekomu izpovedatuser posted image ... Pri moji mami same težave in križi, in me full skrbi za njo..... Jaz dobila "lepe" novice pri G..... Na koncu pa mi prijateljica pove, da moja druga dobra prijateljica v soboto krsti sinčka (to je v mojem albumu fantek Aljaž) meni pa niti povedala ni, kaj šele da bi me povabila.....user posted image Zelo sem žalostna in je ne obtožujem, ona že ima svoje razloge da ni povabila.... Sam žalostna pa sem vseenouser posted image  ker imam malega zelo rada.... Nevem kaj se dogaja mapak včasih bi res najraje pobegnila od tu in od vseh..... Nimam ne motivacije ne volje da še naprej živim tako bedno življenje.....user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
3.6.2008 12:55:54   
jazzz27
No saj kakako se biš odločila je čisto tvoja stvar....meni je tudi pri njem všeč, da je vse ekspress in hitro...Nimamo kaj človek je pač tak in za enkrat sem zadovoljna z njim in mi je ok k njemu it. Tudi sama ne vem kam bi šla potem, če bi me tukaj odbijalo....ampak saj veš, tudi mi računamo na štorkljo....no sedaj ko avtocesto delajo ni pa nikjer nobene veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....očitno so jih že prednjice na žar vrgleuser posted image user posted image user posted image
Ledenka koliko časa pa si že poročena?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
3.6.2008 13:00:00   
ledenka
jazzzika, 3 leta user posted image  

oktavija user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da imaš tako slab dan... bo bolje, upam!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
3.6.2008 13:06:33   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem čist nepismena....koliko jaz napak naredim....no saj si lahko prebrala....upam, ker sem še sama za seboj težkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija....očitno je taka faza življena, ko se ti zdi, da so vsi proti tebi....no pa nismo, me smo zmeraj tu, da se nam lahko potožiš in da te potolažimo. V življenju so pač stopnice...včasih greš gor in včasih greš pač dol. Tako je življenje. vzemi ga pozitivno. Sigurno je kakšen razlog, da ti ni povedala in ti verjetno še bo.
No mogoče pa si želi samo krst v zelo ožjem krogu. Saj če ti je prijateljica ti bo povedala.
Ne se sekirat. Me smo tu za tebe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nasmeh na lice in ven na sprehod po sončku....pa ne misli preveč na to, daj si delo! pridi čvekat sem gor,....in drži se!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
3.6.2008 13:07:29   
sonček33
jazz in ledenka - v nmojih labumih ni NIČ, ker sem se dvakrat spravila jih delat in dvakrat nisem znala, tako da so samo mape nareje, notri pa nobene slike. Se bom pa zihr naučila da pokažem pol nekaj poročnih slik.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
3.6.2008 13:14:03   
jazzz27
No če hoče katera pa moj album pogledat mi naj pa tud poveuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa nimam praznih mapicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?