Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 11:08:35
|
|
|
|
pikovit
|
Ledenka matr si dobro kavo nadila,si jo moram zdaj skuhat A pol praviš,da je blo ful Italjanov.Matr teh je pa res povsod.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 11:22:09
|
|
|
|
ledenka
|
8-kilometerska kolona samih ITA avtodomov pa jaz in moj mali avtič kolona za čez mejo popoldan je bila še na avtocesti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 11:45:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan!!! No pozno javljanje .... ampak je javljanje!! ..... ....danes sem jutro prespala....sem vstala šele ob 9:20 .....to ni čisto nič značilno zame. ....Ledenka...me veseli, da si preživela vožnjo in da imaš še vedno cel avto, glede nato, da si se med makarončki vozila ...kako je zdaj s tabo punca...a si se že naročila k Rešu al še ne? Oktavija, meni je žal, da se je tako izkazalo....ampak bo, verjemi da bo! No sedaj pa na postopek hitro!! kleja....ja tole morje je včeraj mene tako razmetavalo, da kar res ni bi se kmal utopila v želji ....Glede odhoda pri naju je zmeraj last minute....v torek na agencijo, v četrtek na avijon, al pa v avto....na brzino. Sva se včeraj menila glede dopusta pa je dragi rekel, če bomo meli zdaj trebuščka...(no če ga bom jaz imela, on ga že ima ) da gremo nekam bližje tu na Hrvaško, če pa ne pa bova verjetno odfrčala v Grčijo....no bomo videli kako bo in kaj bo.....v petek . murkica jaz držim pesti za vgnezditveno....jaz sem imela prejšnjo sredo krvavi flek na papirju, ki ga čez dve uri ni bilo več, M pa ne pričakujem v petek....tako da bi lahko bile skupaj nosečke ... lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 11:46:56
|
|
|
|
jazzz27
|
Aja Se*, jaz bi tud tvoje slikce pogledala, plissssssssss! Pa še čestitke novoporočenki!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 11:52:00
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, čakam, da tebi pove, kako in kaj pol se bom najavla na razgovor. in mal upam, da bo to z novimi postopki v juniju res ker bi bistveno raje šla na zavarovalnico kot samoplačniško sicer pa še vedno razmišljam, ali bi menjala center... pa se nekako ne morem odločit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:13:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Zakaj pa bi menjala center? A nisi zadovolna z Rešom? No sem ti mislila datum odstopit, če bi meni ratalo v petek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:15:48
|
|
|
|
sonček33
|
punce, a zdaj će vemo geslo za Se+ slikce?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:21:01
|
|
|
|
jazzz27
|
Hej, sonček kako si? Ne vem, če sem že prestregla a na UZ si že bila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:21:59
|
|
|
|
sonček33
|
ojla jazzz nisem še bla, v torek grem...sicer sem pa skozlano :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:27:02
|
|
|
|
jazzz27
|
boga srečnica....al kako bi jaz temu rekla , saj bo kmal mim....a tebe tud kaj dopust daje al še nč....mene grozno! držim pesti za v torek, bomo kaj slikic videli?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:29:52
|
|
|
|
ledenka
|
sončika, za geslo še ne vemo sem ji poslala ZS, pa nisem še nič dobila nazaj. jazzzika, nisem prepričana, da mi je Reško fejst všeč no, itak imam idejo, da greva še enkrat k njemu, pol pa zagotovo menjava. sam mnenja pri naju se razlikujejo - jaz bi šla v MB, moj pa zaradi logistike v LJ ko sem bila na preiskavah v MB, so pač name naredili zelo pozitiven vtis
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:29:55
|
|
|
|
sonček33
|
ddopust? glede na to da sem brezposelena me nič ne daje me ma skrbi poroka konec meseca glee na to, da je še nekaj stvari za urediti, jaz pa kot zgleda do 14h nisem sposobna naredti nič več kot spati in se sprehodit nad školjko
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 3.6.2008 12:31:47 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:31:06
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka jaz mislim, da je zelo pomembno, da greš tja, kjer se dobro počutiš, tam kjer zaupaš...je pa res, saj sama veš - do MB je daleč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:36:23
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja tud poročila se boš....madonca.....saj mene je pa res iz lune prineslo, se pravi, da bomo imeli še eno gospo .... No mi2 z dragim sva se menila za drugo leto če bo financ minister dovolil ....sicer pa se nama nikamor ne mudi, bova že! Ni nikakeršnega pritiska . Katerega točno se poročita? Boste imeli veliko ohcet al samo bolj ožji? Ledenka....ne vem, a boš morala v MB spet vse čez dat ali te bojo kar na postopek naročil....ne vem kako to gre? Si se ti kaj pozanimala, glede na to, da ti kar resno razmišljaš o tem? Kaj se ti je pa tako zamerilo pri njem, mi moraš povedati, da bom tudi jaz malo bolj pazljiva?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 3.6.2008 12:37:51 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:39:34
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz 28.6. jah nekaj srednjega, bolj mala kot velika, 35 svatov, ki pa bodo zgolj najini prijatelji in starši. nič tet in stricev:) Bolj po najino.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:43:41
|
|
|
|
jazzz27
|
No to mi je pa všeč!! Veš da meni tudi ni to všeč....vso žlahto na kup, pol so pa samo sra***, en druzga grdo gledajo, pa eni zaradi tega ne pridejo, drugi spet zarad druzga,... Meni je to res všeč....in mislim, da bom jaz čisto isto naredila, ko se bom poročila....samo starše in nekaj prijateljev (no pa brata). Če grem vso žlahto vabit....jih je takoj 50. Potem pa če slučajno koga ne povabiš je pa nos, saj to bo pa že itak .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:44:29
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček mi zaupaš geslo od tvojih albumov?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:48:56
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, a mi lahko pošlješ geslo prosim, da pogledam tvoje albume? sploh obleka me zanima jazzzika, nič se mi ni posebej zamerilo... pri Reškotu mi je všeč, da te ves čas vodi on, pa da je ves čas na razpolago. saj ne vem, kaj točno me moti... mogoče to, da je bolj po domače. sicer imava midva čist ok odnos, sicer me mal zbada zaradi kil, ampak ok. vem sama, da moram ene 10 kil dol spravit, pol bom pa lepa in suha. zdaj sem sam lepa v MB sem itak delala laparo, pa takrat so me na vse možne teste poslali, vključno z SPB, tako da s tem ni panike. moj bi moral ponovit s-gram, ker je to pač lahka preiskava, ki ne vzame dosti časa. edino najbrž bi začela tam z IUI. no, ne vem. v LJ sicer nisem bila, ampak KC mi nekako ni simpatičen pa tisto Leonišče mi je mal zoprno. in seveda čakanje me moti... tega pri Reškotu pač ni. bo že! itak računam na štorkljo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:50:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jazzz 28.6. jah nekaj srednjega, bolj mala kot velika, 35 svatov, ki pa bodo zgolj najini prijatelji in starši. nič tet in stricev:) Bolj po najino. najina je bila nekaj podobnega in tak format je ful kul!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:55:41
|
|
|
|
oktavija
|
Pupe moje! Sej vas nočem zamorit ampak danes ima tako slab dan, da se morem nekomu izpovedat ... Pri moji mami same težave in križi, in me full skrbi za njo..... Jaz dobila "lepe" novice pri G..... Na koncu pa mi prijateljica pove, da moja druga dobra prijateljica v soboto krsti sinčka (to je v mojem albumu fantek Aljaž) meni pa niti povedala ni, kaj šele da bi me povabila..... Zelo sem žalostna in je ne obtožujem, ona že ima svoje razloge da ni povabila.... Sam žalostna pa sem vseeno ker imam malega zelo rada.... Nevem kaj se dogaja mapak včasih bi res najraje pobegnila od tu in od vseh..... Nimam ne motivacije ne volje da še naprej živim tako bedno življenje.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 12:55:54
|
|
|
|
jazzz27
|
No saj kakako se biš odločila je čisto tvoja stvar....meni je tudi pri njem všeč, da je vse ekspress in hitro...Nimamo kaj človek je pač tak in za enkrat sem zadovoljna z njim in mi je ok k njemu it. Tudi sama ne vem kam bi šla potem, če bi me tukaj odbijalo....ampak saj veš, tudi mi računamo na štorkljo....no sedaj ko avtocesto delajo ni pa nikjer nobene ve ....očitno so jih že prednjice na žar vrgle Ledenka koliko časa pa si že poročena?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:00:00
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, 3 leta oktavija žal mi je, da imaš tako slab dan... bo bolje, upam!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:06:33
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem čist nepismena....koliko jaz napak naredim....no saj si lahko prebrala....upam, ker sem še sama za seboj težko Oktavija....očitno je taka faza življena, ko se ti zdi, da so vsi proti tebi....no pa nismo, me smo zmeraj tu, da se nam lahko potožiš in da te potolažimo. V življenju so pač stopnice...včasih greš gor in včasih greš pač dol. Tako je življenje. vzemi ga pozitivno. Sigurno je kakšen razlog, da ti ni povedala in ti verjetno še bo. No mogoče pa si želi samo krst v zelo ožjem krogu. Saj če ti je prijateljica ti bo povedala. Ne se sekirat. Me smo tu za tebe! Nasmeh na lice in ven na sprehod po sončku....pa ne misli preveč na to, daj si delo! pridi čvekat sem gor,....in drži se!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:07:29
|
|
|
|
sonček33
|
jazz in ledenka - v nmojih labumih ni NIČ, ker sem se dvakrat spravila jih delat in dvakrat nisem znala, tako da so samo mape nareje, notri pa nobene slike. Se bom pa zihr naučila da pokažem pol nekaj poročnih slik.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.6.2008 13:14:03
|
|
|
|
jazzz27
|
No če hoče katera pa moj album pogledat mi naj pa tud pove jaz pa nimam praznih mapic
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?