Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 10:55:10
|
|
|
|
Janey
|
Dan Kako vreme pa še moj mi je voziček odpeljal ko se mu je tak mudilo in sem do večera sama, prilepljena na dom. Ojoj. Malecki zdaj spančka že pol ure, sem se imela čas najest upam, da bo še kakšno rundo v pol ure potegnil bom mogoče uspela celo kaj doma naredit zdaj se pa oglaša že...čuti
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 11:27:12
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 buči sem ti že zančn napisala, da te moja sestra pozdravlja Sorči, od petka vas nisem brala, sem se samo oglašala ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 11:28:40
|
|
|
|
buči
|
No, zdaj ima pa še Tilen fajn vneto oko, pa še nekam čuden kakec - pepermint zelen
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 11:31:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 buči sem ti že zančn napisala, da te moja sestra pozdravlja Sorči, od petka vas nisem brala, sem se samo oglašala ... to sem ti že takoj naslednji dan napisala po zmenku v Kavalu sej ni panike vi se lepo pozdravte pa bo men je tudi paket pripelju od varne prihodnosti sam to res vedo, v katero škatlo komu zapakirat na naši piše Vinska klet Krško naša že dve uri spi sonček se je že skril, sam bo vseeno pasal vn, k je fajn sveže
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 11:32:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči No, zdaj ima pa še Tilen fajn vneto oko, pa še nekam čuden kakec - pepermint zelen joj buči to ga je verjetno kej napenjal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 12:21:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jest sem od frizerja, pobarvana in ušišana na kratko. Zaenkrat se mi še ne dopade, ampak se bom še navadila, upam. Larisa je bla pridna v varstbvu, zdej bi pa spet neki spala na joški. Nafutram jo do konca, pol pa kosilo kuhat, pa še ne vem kaj bom...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 12:49:55
|
|
|
|
Janey
|
Moj pokec pa spet spi je nekaj bil siten in spet nazaj zaspal. Malo ima kalne očke...upam da ne zboli. Jaz tut ne vem kaj naj kuham..če morem za sebe samo kuhat, pa mi je škoda piskre mazat. Nimam pa nič takega doma, da bi samo v usta dala brez da dam v lonec. Mogoče mam tuno..morem pogledat, pa si naredim solato. Čeprav se mi ne da. Ne vem kaj je danes, amapk meni se NIČ ne ljubi.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 12:50:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči No, zdaj ima pa še Tilen fajn vneto oko, pa še nekam čuden kakec - pepermint zelen joj buči to ga je verjetno kej napenjal jaka ima skoz zelen kakec praijo, da nekaj ne paše črevesju.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 12:56:42
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, ella kolk si poštnine plačala za paket ??.... men je rekla 2.5€
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 13:06:11
|
|
|
|
nizy
|
naša je tudi par dni nazaj imela zelen kakec ,pa nisem ugotovila od česa , zdaj pa spet normalno kaka rumeo pa tekoče , se pa samo dojiva nič ne dodajava
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 13:28:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene, ella kolk si poštnine plačala za paket ??.... men je rekla 2.5€ Men je tud tok rekla, sem pa dons plačala 6.6€.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 14:00:55
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla. Smo ble na konkretnem vozičkanju in ledeni kavi z dolenjskimi februarčicami. zdaj je pa že oblačno in grmi. je pa soparno. Kaj sem jaz za foro zdej naredila. Sem si po papanju iz iste joške, kjer je žana lihkar jedla, na roke načrpala še 35ml. Ji bom probala dat po flaši zvečer. Upam, da bo zagrabla, ker čez 14 dni rabim eno back up varianto, ker moje zize zvečer ne bo doma, pa da ne bo spet panika pr bajti kokr v soboto.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 14:17:39
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Pri nas spet grmi in je čisto oblačno . Spet bo nevihta! ella, Zoja je pa res fenomenalna za spat . Pri nas se pa spet ponoči zbuja . Se pa ne čudim, da je lačna, ker v enem obroku tako malo poje. Če poje samo 100 ml, pol res ne more biti sita . Danes sva se že ob 4h hranile, pa ob 7.30, ob 11.30 me je pa tako presenetila,da še zdaj ne morem verjet, da je zmožna toliko pojest . Je pojedla celih 200 ml v 45 minutah, s tem da je vmes imela 15-20 minutno pavzo. Najprej je pojedla 100 ml, pa sva podrli kupčka, pa je mogla potem počivat, pa malo dudo vlečt, nato pa še ostalo . Zdaj pa že nekaj časa meditira v posteljici. Sem milslila, da bo kaj zaspala, pa samo vriska, pa čisto kontra je obrnjena . Po njenem super obroku se je pa tudi super pokakcala . Sem pogledala tisti link od hraške, kjer imajo vrtec na firmi. Vse imajo super pošlihtano, celo fitnes,savno in bazen. Tako se pa že dela! buči, da gre le bolje Aljažu . Tilenu pa morda ne bo hudega .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 14:22:35
|
|
|
|
bamby
|
Za paket od varne prihodnosti sem pa plačala slabih 4 € za PTT stroške. Škatla je bila normalna kartonasta, noter pa 2 Hipp škatli žitnih kašic z rokom uporabe do 15.6. , vatirane palčke, pampers robčki (1 paket), avent steklenička, avent shranjevalni lonček, testni tamponi, še nekaj drugih testerjev, baloni, duda MAM, revija Mama, nekaj reklam, Hipp žlička....
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 14:31:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene, ella kolk si poštnine plačala za paket ??.... men je rekla 2.5€ men je tudi rekla ene tok, sam je bilo 6,60 € vidim, da se tudi vsebine razlikujejo, jaz sem imela 1 paker vlažilnih robčkov, nobene kašice, žličke, palčk za ušesa... ampak mi je čist ok, mam vsaj eno staro revijo mama tako da bo vsaj to zagotovo uporabno bamby za Anajo, pa čimveč takih 200 ml obrokov. Očitno bi ona ponoči več jedla kot čez dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:17:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, midve sva nazaj s telovadbe in jaz sem čist navdušena Carica malo manj, ker je premalo spala in je po 1h začela protestirat, ampak ni bilo sile Sva prišli domov in sem jo sam mal priklopla pa je že k palčkom odpeketala Jaz sem pa vremensko razpoložena, tko da mi gre še lasten mož na jetra Kar se paketa tiče, ga je nam prideles gospod zavarovalničar osebno in mal odkokodakal in je blo kar znosno. V paketu pa sta bili aventova in chicco flaška, aventov lonček, pampers robčki, hippov slinček, palčke za ušesa, vzorčki čajev, Neovin vitamini, baloni in revija mama pa še nekaj drugih reklam in brošur. Kar OK, pa pakirano v Hipp vrečki, ne v kartonu od Uniona
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:32:03
|
|
|
|
mary_lou
|
Svasta a pol je vsebina paketa razlicna? men je tud po telefonu rekla 2.5 evra postnine sam se nisem dobila tko da bomo vidl. najbrz je tud postnina odvisna od tega kaj mas notr
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:48:06
|
|
|
|
pina-1
|
pri nas je tolko dež padu da je samo posral po tleh, vroč je za znoret. Pune jaz mam še vedno zamašena ušesa. A ma kera kako idejo kako naj jih odmašim ker me delajo nervozno. SIcer sem mela feeling da sem že boljša pa je danes zopet fulllllll slabo.. Me zdej še glava boli in se zopezt počutim bolano jaz pa nisem dobila nobenega znaka od varne prihodnosti. Nit me je kdo klicu nit nč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:50:02
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka super za telovadbo dej mal povej kake vaje sta delali, prosim jaz sem danes tudi čist out, sem prej prijateljico skenslala, k se mi ni dal na zbilje grozna sem, sej vem sej jaz sem mela tudi v hippovi vrečki, pa potem v škatli zapatirano pač če je dostavna služba, verjetno res ne more biti samo v vrečki. v moji škatli je pa bilo: aventova flaška, aventov lonček, duda, 1x pampers robčki, 2x vzorček čaja, senčnik za v avto, Neovin vitamini, baloni, 1x tampon, revija
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:52:02
|
|
|
|
ella79
|
pina zdej se ti pa tole pomoje že preveč dolg vleče, dej pejt raj do zdravnika mal pri nas tudi še ni dežja, je blo pa zunaj prej tudi kar soparno al pa sem sam jaz mal tečna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:53:00
|
|
|
|
ella79
|
jaz spet tle gor strašim, k Zoja spet spančka pa že v vozičku je eno uro očitno tudi danes ni njen dan, pa ga bo raje prespala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:54:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Svasta a pol je vsebina paketa razlicna? men je tud po telefonu rekla 2.5 evra postnine sam se nisem dobila tko da bomo vidl. najbrz je tud postnina odvisna od tega kaj mas notr al pa kok so pridni pa ne preveč F5 stiskat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 15:57:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, težko ti opišem vaje, predvsem gre za pravilno dvigovanje in spodbujanje da krepi mišice in gibanje. Je tamala ko je bila na kolenih kar prstke zasukala in se v zrak vzdigovala Na njeni strani si v fotogaleriji in odlomkih iz knjige lahko pogledaš kakšne so vaje Zdej grem pa papat, pol se vam pa spet posvetim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 16:00:22
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pa ne preveč F5 stiskat a buci nadomeščaš?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 16:02:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pa ne preveč F5 stiskat a buci nadomeščaš? jaz ti sam dobr hočem dolenjka hvala
|
Ime za fantkasirenettaKatero ime vam je bolj všeč?Simon (
27%)
Tadej (
54%)
Emanuel (
18%)
Število vseh glasov: 271Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!