|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
3.6.2008 8:28:41   
Suzi*
pina, je res fino. sem jo vseeno v kratke rokave dala, pa dolge hlače. se segreva zunaj. moram pa danes v mullerja po pleničke (včeraj nisem dobila ne pampersk ne mullerk user posted image ), pa v trgovino po kaj hrane, ker je precej prazen hladilnik. popoldne se pa mogoče do parcele zapeljem in poslikam, ker grem itak po anžeja.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.6.2008 8:36:50   
Februarka08
Jutro.
Evo, noč smo spet prespali, zdej pa hit zrihtat se, jest k frizerju, mala pa v varstvo oz. bolje rečeno gresta z mamo v drugo vas na obisk.user posted image Upam, da bo vse ok.user posted image
Me je zjutraj vrgel v luft telefon od varne prihodnosti, da prihaja paket in da naj povem, kje smo. Dobim paket in je notr ful uporabnih stvari, med drugim: aventova flaška, duda od mam, senčniki za na okno za v avto, posodica za shranjevanje mleka, vitaminski tableti za doječe matere oz. nosečnice, vzorci čajev, baloni, revije; to je pomoje tisto glavno. V glavnem super.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela. Zdej pa šibam....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.6.2008 8:42:59   
Suzi*
evo, žana je nazaj zaspala, grem jaz še zlikat kar mi je ostalo. ko se zbudi, pa jemo in gremo ven.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.6.2008 8:49:30   
Februarka08
Aja, pa še 2 paketa vlažilnih robčkov od Pampers sta bla zravn.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.6.2008 8:50:29   
Bajsa
Dobro jutro!

Pr nas dogaja 300 na uro! Mamo polno bajto prahu, lesa in delavcev. Streha je odkrita, dans bo frčada dobila že mal izgleda, jo bojo že s folijo pokril, jutr bo pr tesarjih finiš, pol pa sam še kleparja - krovca počakam in baje do nedelje frčada stoji pokrita.
Do sred noči sva z mojim dežurala in merkala streho, ker nam jo je valda odkril, niso ble cerade dobr pritrjene ( so majstri očitno mislni, da nau dežja, al kaj ) in smo imeli celo poplavo. Tko da sem jezna na dež ko user posted image .
Naša mala pikica Zala vse skupaj ful dobr prenaša. Štemajo, vrtajo, zbijajo ona revček se pa trudi spat. Se mi prav smili tkole. Kokr da bi vedla da mora mal potrpet, da bo kmal sobico dobila svojo. Ona je res moj user posted image .
No tok da se po dolgem času mal javim. Kaj pr vas dogaja ne vem, ker nimam časa sploh za nazaj brat, bom pa dons mal uč vrgla vsake tolk, da vidim kaj je novga.
Lep dan vam želim!
Se že neki sonček kaže! Jeeeeeeeeeeeej!user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
3.6.2008 8:51:32   
Bajsa
A ja po kolkem času od oddaje vprašalnika ste pa dobile klic in paket (varna prihodnost)?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
3.6.2008 8:53:04   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, mi smo se zbudili ob 6h, pojdli 1 zizo se posrali kot taveliki, pojedli še 1 zizo in zaspali. Upam, da bo zdržala še vsaj pol ure, da jaz mal pošlihtam, pol greva pa na telovadbo user posted image  user posted image  user posted image  Komaj čakam, sam upam, da ji bo všeč user posted image  Mogoče bo šel še oči z nama, če bo uspel zaključiti dovolj zgodaj službeni zdravniški pregled user posted image

Pina a ni si ti neki jamrala, da Ana zjutraj ne spi user posted image  Pa sej spi, evo! Zgleda da obvladam tudi čaranje na daljavo user posted image

Buči jaz sem smotka zahinavla oz. pozabla poslat podatke! ŽE pišem ZS user posted image

Suzi, jaz imam še mal za speglat, pa veliko za oprat, prideš? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
3.6.2008 9:04:51   
pina-1
bajsa jaz sem že zdavnaj izpolnila vprašalnik, pa nihče šeniti poklical niuser posted image

dolenjka, jah očitno si ti še boljša čarovnica kot jazuser posted image user posted image user posted image

gremo ven

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
3.6.2008 9:06:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, jah očitno si ti še boljša čarovnica kot jazuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
3.6.2008 9:27:55   
mary_lou
Dobro jutro,

Meti kr prlet na princeske sej si itak sama doma, jest pa tud ma moj zdej ocetovski dopust in sploh ne pridem do Taija. Dons sta mi pobegnila na izlet ze ob osmih, sam reku je da ne rab bit kosila k ne ve kdaj se vrneta in da nej se ucim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svasta, no zdej grem na zajtrk pol pa ucit jutr se priblizuje strasna ura...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
3.6.2008 9:33:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dobro jutro,

Meti kr prlet na princeske sej si itak sama doma, jest pa tud ma moj zdej ocetovski dopust in sploh ne pridem do Taija. Dons sta mi pobegnila na izlet ze ob osmih, sam reku je da ne rab bit kosila k ne ve kdaj se vrneta in da nej se ucim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marička, tale tvoj je pa za ožent oz. bi se reklo, da ga je škoda za vsak dan user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
3.6.2008 9:34:45   
mary_lou
No ja ma tud svoje fore .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
3.6.2008 9:37:22   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dobro jutro,

Marička, tale tvoj je pa za ožent oz. bi se reklo, da ga je škoda za vsak dan user posted image  user posted image  user posted image

sam res user posted image user posted image user posted image to se pomoje moj nikol ne bi spomnil, sicer pa mi je boljš da gremo skupaj na izlet user posted image vem, da se morš ti učit, pa da drugače ne gre in je to čist OK varianta

jutro user posted image

naša spala do 8:30 user posted image pozajtrkovala in sedaj je spet že naprej zaspala user posted image itakje danes bolj sveže zunaj, bova šli pa malo kasneje vn user posted image en stroj že pere, najboljš da še mal stvari v red spravim

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
3.6.2008 9:37:54   
ella79

No ja ma tud svoje fore .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to jih ima pa itak vsak user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
3.6.2008 9:40:32   
Suzi*

Suzi, jaz imam še mal za speglat, pa veliko za oprat, prideš? user posted image

user posted image user posted image  
jaz sem pa že vse speglala. user posted image user posted image  zdej pa mislim, da se princes zbuja, bomo šle ven. ti pa pridno peri in likej. user posted image user posted image

ne, dej dobr telovadte. pa poročaj kako je blo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
3.6.2008 9:45:17   
buči
Dolenjka, hvala!

pina, Aljaž ima talasimijo - oblika slabokrvnosti (dedna), kjer telo razgrajuje eritrocite in je zato posledično slabši prenos kisika in manj železa  - pa še ne da se popravitz vnosom železa. Se pa bolezni drugače izrazijo kot pri ljudeh brez T.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
3.6.2008 9:50:16   
buči
Jaz sem tudi dobila paket od varne prihodnjosti. Da ne bo čusdno izpadlo, da šimfam, ampak malo čudno je bilo: TNT paket (skoraj 7 evrov poštnina), zapakiranov kartonasti škatli od mesne industrije košaki z deklaracijo, da je notri 2,3 kg salame user posted image : Je pa bilonotri: aventova steklenička, mam duda, lonček aventov, chichho obročki za grizenje, palčke za čiščenje ušes, pampers robčki, 3x apatamil 3 vzorčki, tamponi, vitaminske tablete, 2 vzorca čaja, baloni in januarska revija Mama ter nekaj reklame. Vse cool in uporabno, le tista košakova mesena škatla me je malo zmotila ... Pa ne bom gledala šenkanemu konju v zobe. Saj sem zadovoljna, sploh ker ni bilo svetovalca.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
3.6.2008 9:54:29   
dolenjka
Ella, a Zoja v kosu spi do 8.30? Sprašujem zato, da vem česa se lahko veselim čez 3 tedne, ko bo Tara tolk stara kot Zoja, glede na to, kolk sta si podobni user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
3.6.2008 9:55:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjka, hvala!

Nič se ne zahvljajuj, z diplomco bom čist zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image

A 2,5 kg salame si dobila? Fajn ozimnica user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.6.2008 9:59:32   
dolenjka
Evo, tarica carica je vstala (spala od 6.30 od jutranjega previjanja in hranjenja) user posted image  in se posrala, da cela bajta smrdi user posted image  Mal počakam da se vpije in jo grem previt in nafutrat. Ta otrok po 4h urah sploh nobene lakote ne kaže user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
3.6.2008 10:05:23   
larisa
Dan user posted image
evo nas z morja user posted image , ste me kej pogrešale?user posted image user posted image

Zdej imam pa stanovanje na glavo, tko da ne bom čvekala ampak pospravljala user posted image

Dolenjči, a greš k andreji na telovadbo?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
3.6.2008 10:08:02   
ella79

Ella, a Zoja v kosu spi do 8.30? Sprašujem zato, da vem česa se lahko veselim čez 3 tedne, ko bo Tara tolk stara kot Zoja, glede na to, kolk sta si podobni user posted image

user posted image user posted image verjetno res lahko v kratkem pričakuješ kaj takega user posted image user posted image
sam naša je že od enega meseca dalje spala do 6:00, popapcala in spala do desetih, sedaj pa spi cca. do osmih, pa isto poje in naprej spi user posted image

buči sem ti že zančn napisala, da te moja sestra pozdravlja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.6.2008 10:16:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dan user posted image
evo nas z morja user posted image , ste me kej pogrešale?user posted image user posted image

Zdej imam pa stanovanje na glavo, tko da ne bom čvekala ampak pospravljala user posted image

Dolenjči, a greš k andreji na telovadbo?

ja, končno mi je ratal poklicat user posted image

lepo, da nisi pozabila na oliko in najprej pozdraviš user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.6.2008 10:45:53   
MetiLu
Dan!
Ati naju je navsezgodaj zapustil, Janez pridno spal do 4.00 papal in spal skoraj do osmih user posted image , jaz sem se pa že pošteno nazajtrkovala, pa stroj laufam... Sem mela namen se it malo potepat, zdej se mi pa tud slučajno ne lub user posted image  Tamal pa itak pančka dopoldansko rundo user posted image

Vsaj dihat se da, ker se je malo shladilo.

Buči, super, da se stanje pri vas izboljšuje user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.6.2008 10:49:31   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Meti, sem vidla, da si spet podpis spremenila! Ne obupaj tolk hitro, sej bo, sam ne razmišljaj o tem, boš videla user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?