Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Dan! Pri nas spet grmi in je čisto oblačno . Spet bo nevihta! ella, Zoja je pa res fenomenalna za spat . Pri nas se pa spet ponoči zbuja . Se pa ne čudim, da je lačna, ker v enem obroku tako malo poje. Če poje samo 100 ml, pol res ne more biti sita . Danes sva se že ob 4h hranile, pa ob 7.30, ob 11.30 me je pa tako presenetila,da še zdaj ne morem verjet, da je zmožna toliko pojest . Je pojedla celih 200 ml v 45 minutah, s tem da je vmes imela 15-20 minutno pavzo. Najprej je pojedla 100 ml, pa sva podrli kupčka, pa je mogla potem počivat, pa malo dudo vlečt, nato pa še ostalo . Zdaj pa že nekaj časa meditira v posteljici. Sem milslila, da bo kaj zaspala, pa samo vriska, pa čisto kontra je obrnjena . Po njenem super obroku se je pa tudi super pokakcala . Sem pogledala tisti link od hraške, kjer imajo vrtec na firmi. Vse imajo super pošlihtano, celo fitnes,savno in bazen. Tako se pa že dela! buči, da gre le bolje Aljažu . Tilenu pa morda ne bo hudega . bamby jakec tut poje od 100 do 120ml...ampak je sit. Pa še mali debelušček :) jaz sem za paket plačala nekaj manj kot 4 eure se mi zdi. Ampak se spomnim da mi je ona rekla da bo nekaj ok. 2 eura, ampak pol je oni stric rekel,da so to še njihovi stroški ko pripeljejo. Moj paket je bil ful velik, 2 kaše, neke flaške, duda, en lonček, neki vložki, robčki, revija, katalogi, žlička,...pa še zihher kaj.
|