Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:27:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, lepo pančkite. Jaz grem sinetu družbo delat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:29:18
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a drugo leto ne bo nič februarčkov še nobena se ni pofočkala najboljš, da jim me čveke temo odpremo, potem se bo pa mogoče katera opogumila a veš da sem jaz isto razmišljala kaj pa če bi jo res odprle sigurno se že katera kje veseli
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:34:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a drugo leto ne bo nič februarčkov še nobena se ni pofočkala najboljš, da jim me čveke temo odpremo, potem se bo pa mogoče katera opogumila a veš da sem jaz isto razmišljala kaj pa če bi jo res odprle sigurno se že katera kje veseli Ajde, ti prepustim čast, glede na to, kako si mene že itak spet nosečno naredila na "Čvekanje v pričakovanju"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:37:23
|
|
|
|
ella79
|
dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:38:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:39:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom ne se hecat, to so resne zadeve al to raj prepustim kaki
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:40:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom ne se hecat, to so resne zadeve al to raj prepustim kaki kdo je pa reku da se hecam?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:42:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti Ella, a mi2 sva spet 1 na 1 al kako?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:42:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom ne se hecat, to so resne zadeve al to raj prepustim kaki kdo je pa reku da se hecam? dej dej dej no men se danes ne da hecat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:42:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti Ella, a mi2 sva spet 1 na 1 al kako? če so pa žal vse izdajalke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:43:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom ne se hecat, to so resne zadeve al to raj prepustim kaki kdo je pa reku da se hecam? dej dej dej no men se danes ne da hecat kaj te pa muči rožica, bi rekla Pinči?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:44:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom ne se hecat, to so resne zadeve al to raj prepustim kaki kdo je pa reku da se hecam? dej dej dej no men se danes ne da hecat kaj te pa muči rožica, bi rekla Pinči? rožico bo treba mal zalit, k se že nekam otresa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:46:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dej sam povej, a jo kot anonimna al kaj naj? Mah ne, kar s polnim imenom in priimkom ne se hecat, to so resne zadeve al to raj prepustim kaki kdo je pa reku da se hecam? dej dej dej no men se danes ne da hecat kaj te pa muči rožica, bi rekla Pinči? rožico bo treba mal zalit, k se že nekam otresa ajme ajme a takole so na rožico g. vrtnar pozabili
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:51:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Jah kaj češ, baje je cela umetnost, da narediš v firmi vrtec. V Leku ga imajo in baje je bila kar borba, sam če je volja se vse da
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:54:19
|
|
|
|
ella79
|
to pa nisem vedla a pa ga vsi dobijo, je vedno dovolj prostora pismo, a je bil vedno tak problem dobiti vrtec
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:57:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 to pa nisem vedla a pa ga vsi dobijo, je vedno dovolj prostora pismo, a je bil vedno tak problem dobiti vrtec Ne vem točno kako je organizirano Je bil pa z vrtci vedno problem, vsaj v 90% se mi zdi. Tudi pri meni in mojih sestrah je bila panika Drugač pa je pri nas na šihtu približno tako kot je prikazano za astrijski primer. Med službo smo imeli možnost masaže za 5 EUR (15 min), pa sociala je kar dobro "razvita" samo je pa porodniške manj (samo 5 mesecev) in potem starševski dopust... vedno so + in -
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:57:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Zdej bom pa še jaz izdajalka in se grem k našmu stisnt, ker me hrbet boli
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 22:58:58
|
|
|
|
ella79
|
nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 2.6.2008 23:11:58
|
|
|
|
Janey
|
Čer ste ve že v mižulah? Mi smo danes dobili tisti stolček in je taaaaak kul sem pa zelo utrujena, sem prišla samo nočko zaželet lepo se mejte
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 6:20:26
|
|
|
|
nuka
|
Jutro. Danes pa jaz taprva strašim. Gremo zdele po pikico in mal se pomert. Grem hitro na preden se vsi trije smrčki zbudijo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 6:55:57
|
|
|
|
buči
|
Jutro, smo imeli v redu noč. šele proti jutu je bila spet vročila 39 C, ampak mu je po svečki zelo hitro padla. Problem je, ker ima Aljaž talasimijo, pote je navadna anginca cela panika! Zdaj bo pa najbolje, da ga imam doma vsaj 14 dni, če nočem, da se spet kaj ponovi. Hvala, da ste mislile na nas, pozitivne misli vedno delujejo - poleg Dolenjkinega čaranja, seveda! ella, si pozdravila sestro? mery, ni se ti treba matrat s princeskami, raje pridi na kavo. Pa držim pesti, da narediš vsaj z 10! Dolenjka, kako komarniki? Če si že kaj napisala med vikendom, nisem brala za nazaj, oprosti. A so na rolo ali imata pritrjene? Mojga mlekarnarja najbolj skrbi, da bi pri montaži pol okvirja zdemulirali, ker imava nova okna. Če se ti da, mi na ZS pusti njihovo telefonsko. Hvala, se ti revanžiram z uvodom diplomske ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 7:35:59
|
|
|
|
pina-1
|
jutro.. A je noči že konec? Jaz i še spalaa No noč je bila dobra, samo prekratka. Ana se je o 5:30 zbudila, pojedla in spi naprej. Mia in Pino sta odjadrala novim dogodivščinam naproti. JAz pa kavo žulim, pa žehto sem dala prat, pa peglat bo treba, smo mislim, da to na vrsto pride malo kasneje, ker sedaj se mi še oči skupaj limajo. Blaogr vam, ki vam je pečenko namenil malo dežja. Pri nas ga ni bilo in sonce se že kaže. Upam, da ne o tako soparno kot včeri. Buči hvalabogu da ste boljši. Kaj je to za ena stvar ki jo TIlen ma? KEr pri nas je stvar čisto kontra. Mia nikoli nima taprave vročine. Niti kadar gre za bakterijsko okužbo. Vedno ji kri vzamejo, da vidijo če potrebuje antibiotik ali ne.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 7:58:00
|
|
|
|
Suzi*
|
Jutro. sem že od pol šestih pokonc. mojadva od doma pospremla, pol sem šla pa kar likat in sem 1 uro likala. zdej me čakajo samo še tetra plenice. tamala je zaspala včeraj pred deveto kot ubita, pol se je ob desetih zbudila , še drugo zizo pomalcala in spala do 4., jedla in spala do 7. jaz jem mojo marmelado, zdej bom pa šla tamalo zrihtat za ven. pri nas se je lepo ohladilo, je prav sveže. ravno razmišljam, da bom tamalo kar v dolge rokave in hlače oblekla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 8:04:48
|
|
|
|
pina-1
|
suzi v dolge rokave. To mora bit pa lepo pri vas. Pri nas je že vroče. Ko se Ana zudi greva tudi midve takoj ven. Pridna za likanje. Jaz upam,d abom udi danes krepko zmanjšala kup. Nisem upala lianika prižgat, ker ana ponavadi ne spi tako dolgo. No me je fajn za grem tudi jaz po marmelado in maslo.
|
Sex pozicijebinyyAli vam je všeč sex pozicija številka 69? da, zelo (
58%)
ne, nikakor (
27%)
ne poznam te pozicije (
14%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!