|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
2.6.2008 12:06:48   
tamy31
Čav punce!
Da se vam še jaz pridružim pri tej vaši debati , sem namreč nova, 3.11 se nam bo pridružil še en nov član ali čalnican naše male družinice!user posted image  Vidim da lepo uživate ene mal bolj druge manj , ja mene pa že tri dni tako glava boli da se mi meša cel vikend sem bruhala,... skratka preživela sem ga v postelji ! Prosim naj mi katira svetuje kaj pomaga pri takem glavobolu , ker men se res že mal meša user posted image !
Imejte se lepo! 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.6.2008 12:15:40   
Polynesia
tamy31 dobrodošla user posted image user posted image user posted image  no zdej pa le čvekaj z nami user posted image .

caligula kaj si se zdej odločila narest, a boš dokončno šla ali se boš še dogovorila s svojim?! user posted image

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.6.2008 12:23:13   
Polynesia
Evo ravno sem dobila sms od naše lyre, da gre sedaj iz bolnice, ni še čisto dobro, podrobnosti pa bo verjetno napisala kar sama ko pride domov. Zdej pa čuvaj nase in na svoji mali pikici user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.6.2008 12:24:36 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
2.6.2008 13:06:47   
Polynesia
A katera kaj ve kaj je z Bety upa, Shheilo in še nekaterimi...nič se ne javljajo user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.6.2008 13:07:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.6.2008 13:07:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Tamy31-dobrodošla in prijetno klepetanje.................glede glavobola, pa lahko vzameš kak Lekadol. Domače zdravilo pa je čisto grenka kava z limono (če jo piješ sevedaa)-ni ravno prijetnega okusa, vendar pomaga. Preverjeno...........
Lyra*-pazi nase in na pikici. Sem tako vesela, da greš domov.............user posted image user posted image user posted image
Mojsonček-ja, bom malo priredila resnico in rekla, da bom na Malti........user posted image  Sicer pa bom že preživela, samo da bo hišica čimprej gotova.................Jaz bom tako bolj ali manj v senci in "nadzirala" .................user posted image
Sem ravno palačinke spekla in sem pojedla dve še topli. Mnjami............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.6.2008 13:18:43   
luna8
tamy31 pozdravljena, tudi mene je čez vikend neznosno bolela glava in še prehlajena sem bila. pa sm po nasvetu punc v soboto vzela 2 lekadola in še v nedeljo enega in bolečina je izginila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.6.2008 13:44:24   
mojsoncek
No, drage moje, jaz sem v sluzbi uredila vse formalnosti in je tako z junijem uradno, da delam od doma user posted image .

Joj, sem pa danes sla na kosilo v sluzbi (ponavadi si s sabo prinesem malico in potem doma jem kosilo) in komaj se sedim za mizo. Pojedla sem 1/3 porcije pa sem sita kot us - sem tik pred tem da pocim - posledicno pa se mi tudi tako spi, da sploh ne morem nic vec razmisljat. No, pa sem se spet spomnila zakaj si pinesem malico s sabo... sploh ne razumem, kako lahko ljudje dnevno hodijo v casu sluzbe na kosilo in potem naprej delajo user posted image . No, ja... ljudje smo si razlicni in zato enim pase tako drugim pa drugace user posted image .

Nisem bila zunaj ze od jutra, pa me zanima, ce je kaj hladneje kot v preteklemu tednu?!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.6.2008 13:52:18   
saba
Lyira.....user posted image user posted image user posted image , sam jaz zdej to berem da je šla v bolnico, no samo da je o.k.
nisem vas brala za nazaj ker ni časa tukaj v službi, pol pa vse zamudim.

zgleda da nas je kar veliko glava bolela ta vikenduser posted image , je že blo kaj v zraku, verjetno kak čuden pritisk
no samo da trebuhi lepo rastejo pa je vse o.k.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.6.2008 14:35:08   
zara13
Ojla punce!

Tamy31 - najprej welcome to the club!! user posted image

Lyra - vse dobro tebi in pikicam!

Polynesia - evo kar se tiče fuzbala, sva že 2 veliki navdušenki user posted image bova spremljali in še marsikatera druga nosečka, če ne druzga pa zraven svojga fanta, moža user posted image komaj čakam, da se začne. Pa tud morm se odločit na koga bom stavila ;) pa lulanje..ne govor, imam isto kot ti, vsake 15-min sem na wc-ju user posted image

luna8 - upam, da te je glavobol minil, ma grozno, točno vem kako je ja, se prav tist siliš, da ja ne vzameš tableta pa kao Lekadol lahko, jst se vseeno mal na bad počutim, da ja ne bo kej narobe s pikico. Glavno, da te je minilo pa tamy31 tudi.

Drugače sem pa danes dobila v roke katalog vozičkov peg perego in se zaljubila v model Uno..jojjj sivo zelen pa s takšnimi zelenimi krogci, 4 kolesnik..zdej samo upam, da bo šel v najin Clio user posted image bom prav žalostna, če ne bo. Sej je še veliko modelov na voljo, no ja...malo tudi cenovno gledam pravtako pa seveda, da ustreza prtljažniku, ker žal avta ne morva še menjat 2 leti. user posted image Ga bom danes zmerila..od....do user posted image

fajn bodite...čaw

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.6.2008 16:14:21   
Andromeda
tamy31 -dobrodošla med nami! Glede glavobola, pa kot so ti punce že svetovale, vzemi lekadol, pa malo počitka in bo minilo.

Jaz sem pa danes tudi tako čudna. Prej sem se med premorom med učenje malo ulegla in za eno uro zaspala kot top. Zdaj pripravljam kosilo in se sploh ne morem vrnit h knjigam, pa še glava me malo boli. To čudno vreme pa res ni po meri nosečnic user posted image

caligula - vso srečo na izpitu. Nekaj sva se menili, da se dobiva danes, ampak jaz žal nisem v stanju, pa še ful se moram učit, tako, da bi preložila tole na kdaj drugič. Pa brez zamere...

lyra - user posted image no pocajtejte se do konca, upam, da se boš lahko kmalu oglasila.

Tudi moj buši je zrasel v parih dneh, bom danes slikico objavila, da boste videle "moj ponos".

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.6.2008 16:39:59   
tayrin
Pozdravljene, jaz se po dolgem času spet javljam. Nismo imeli dostopa do neta kar dobrih 14 dni, za znoret. Sicer pa je kar delavno doma in v službi tudi. Sem pa prav vesela, da so slabosti minile in sem stopila spet na stare tire.
Kako ste se pa kaj zredile v tem prvem trimesečju?. Meni ta teža kar ne gre gor, v zadnjih 14 dneh sem izgubila 0,5 kg, pa ne vem kaj je z mano. Jem pa bolj tako tako, sicer mi vse diši ampak ko je kaj za dat v usta pa se mi naredi blokada in pristanem samo na zelenjavi in sadju user posted image . Pa kakšen sendvič s šunko sem in tja....

A pijete kakšne vitaminske dodatke? Sicer izvidi kažejo na dobro kri ampak sem zadnjič zasledila reklamo o soku za nosečnice od HIPP-a, pa me zanima če ga je katera poskusila?

Aja, pa Ns  sem imela in je vse super OK, tako da sem zelo vesela. Ampak kljub temu se sploh ne počutim noseča user posted image .

No, toliko za sedaj lepo se imejte, pazite na svoje bušije in uživajte maksimalno.

LPuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.6.2008 17:17:18   
orka
hallo čveke, ali pa ne saj v vikendu nismo nič čvekale. Jaz sem bila tudi bolj na easy saj mi ni bilo treba nič delati niti kuhati user posted image .
No sem bila pa  v  soboto v baby centru in sem si tudi jaz pogledala nekaj vozičkov in mi je najbolj v oči padel mutsy. Bi lahko rekla da sem kar zaljubljenauser posted image . Pa še cena je sprejemljiva.
Težav pa na srečo nimam razen utrujenosti po delavniku... bolniška kje si ???
lyra sedaj ko so te dokaj poštimal se čuvaj in čuvaj tudi svoji user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.6.2008 18:23:24   
lyra*
heiiiiiiiiila user posted image

A ste vse uživale na sončku med vikendom,da niste nič klepetale?user posted image  Jaz nisem niti malo uživala,ker mi je bilo prav groznouser posted image  Ampak zdaj je to za nami...zdaj pa mi treba v službo hodituser posted image user posted image  In tako bomo počivali doma in pazili,da nas ne doleti kaj podobnegauser posted image

Zdaj pa grem malo na zrak,mi ga je prav primanjkovalo v teh dnehuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.6.2008 18:24:22   
lyra*
Pa vse dobrodošle nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.6.2008 19:25:55   
luna8
Pozdravljena nazaj lyra! Ti res samo počivaj in uživaj!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.6.2008 19:33:07   
zara13
tayrin - napitek od HIPP-a Natal Aktiv pijem tudi sama, ima tudi folno, jod, različne vitamine B, vitamin C in E, zink, magnezij, biotin, itd...sama sem najprej imela tablete od Centrameda Mami pa jih zaradi velikosti nisem mogla pit, tudi če sem jih dala na pol user posted image že od nekdaj mi tablete delajo preglavice in sem iskala alternativo in jo našla v tem napitku. Je kot gosti sok, eno flaško imaš za 10 dni, v DM-u prodajajo 2 kosa po 0,2l, cena okoli 6,70€, vsak dan pa popiješ eno malo merico 20 ml, dobiš zraven merico tko, da točno veš koliko popit. Okus...kot multivitaminski sok le, da na koncu malo po železu "potegne" ;) 

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.6.2008 22:01:05   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem ravno pojedla eno veellliiiiko skledo jagod............user posted image
Lyra*-dobrodošla nazaj, čuvaj se in user posted image user posted image . Ko pa boš bolje, pa se lahko dobima na kaki kavici in klepetu, če sma že obe iz MB..................user posted image  
Tayrin-lepo, da je z tvojim user posted image  vse Ok in lepo raste. Nič se bat, če se še nisi zredila. Jaz mam rok kar nekaj pred tabo (10.11.), pa še tud nisem pridobila kg. Bojo pa še prehitro prišli. Tud za trebuh mi vsi pravijo kako je majhen (čeprav se meni ne zdi). Če pa se ti zdi, da imaš preslab apetit, pa se posvetuj z G . Dokler pa se vredu počutiš, pa mislim, da ne bi smelo biti problem.................
Tako, sedaj pa se pridružim user posted image  na kauču, da se malo pocartamo...............user posted image
Lep večer še naprej, pa božajte bušije in lepo spite.........user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
3.6.2008 7:30:24   
šema
No tolk sem pisala o tem, kako naj se tiste, ki pridobivajo kg ne sekirajo (glede na moje izkušnje iz 1.user posted image ), zdej sem pa v "riti". Po prvem trimesečju, ko sem shujšala zaradi slabosti, mam zdejle že tri kg več, kot je bila moja teža pred zanositvijo in celo 6kg več (pa nimam user posted image user posted image )po tistem, ko sem "stradala" zaradi slabostiuser posted image . Čez 14 dni mam pregled, do takrat bom sigurno še kej pridelala- pol bom pa videla, kaj bo G.rekla.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
3.6.2008 8:07:39   
luna8
Dobro jutro,

tudi jaz sem se ravno danes spraševala kako mi kg ne gredo nič gor, kakšen dan imam kakšno kg več, na splošno pa ne. Pa enkrat vmes se mi je zdelo, da mi je trebuh kar zrasel, zdaj se mi pa spet zdi majhenuser posted image

Drgač mam seveda večjega, če par dni ne grem na wcuser posted image

Z AS pa vsak dan poslušam srćka, tko da sm mal pomirjena glede tega, da je vse v reduuser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
3.6.2008 8:10:50   
emina83
dobro jutro punce!

evo, ena user posted image user posted image user posted image user posted image kavica, čaj, kapučino, kakav,  pa si postrezite s tem kar pijeteuser posted image user posted image

jst sem že bla mal pridna danes, sm user posted image v vrtec peljala, vse pospravila, eno žehto cot že zložila, ene obesila, prebrisala prah po tleh in ostalih površinah, zdej me pa neki mika da bi še okne pomila, čeprav je neko čudno vremeuser posted image ,  no bomo še videli...

kar se kg tiče, jst sem se v prvi user posted image zredila za kr 18 kguser posted image user posted image user posted image , pa zdej sem štartala z 62 kg, tak da se kr mal bremzam, ker drugače se kr vse lima na mene. pred prvo user posted image sem pa imela 58 kg na svojih 170cm, tak da že mam mal viška od prejuser posted image user posted image . aja, zdaj sem pa na +1do 2 kg(kokr kdaj pokažeuser posted image )

no, res upam da mi bo zdej ratal čim manj pridobit, ker je fuuul grozn feeling, kot ti po nekem času po porodu tvoje cote niso prav, no vsaj meni je bilo hudouser posted image

dobrodošle vse noveuser posted image , pa da boste pridno čvekale z nami, če ne bomo kr mal požugaleuser posted image user posted image

lyra, fino, da si nazaj z nami, no, povej, a ni ful grozn ležat v bolniciuser posted image , zdej pa le počivaj in čuvaj svoje zakladke...

aja, tudi jaz sem že pogrešala in razmišljala o naši Bety upa , Shheilo, pa našo Mijavčico,  pa carly, pa še katera bi se našla...

PUNCE,  KJE STE, hitro se pokazat, takoj!!!user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
3.6.2008 8:22:17   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 14.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  03.11.    tamy31                 (?user posted image ,0user posted image )       ?? let       kraj      pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled (NS)

26. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

27. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

28. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

29. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

30. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image   

31. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

32. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

33. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

34. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

35. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 (NS)

36. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj       pregled user posted image ,user posted image

37. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

38. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         pregled (NS) user posted image

39. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           11.06 (NS) user posted image   

40. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

41. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

42. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          pregled

43. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

44. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

45. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

46. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          UZ 26.05 (NS) user posted image

47. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

48. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ           pregled

49. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

50. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

51. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
3.6.2008 8:53:58   
tamy31
ČAv punce! Men je dons kr boljš sem si včeri doma res skuhala kavico in je blo boljš,tko da danes me ne boli več glava pa tut jedla sem že mal ! Tko da upam da se bo stabiliziralo stanje!
Blagor tistim , ki se še niste nič zredile srečke , jaz sem se za dobri dve kili dve sem imela še v plusu od prejšnje nosečnosti tko da res upam da ne bom šla preveč gor vsaj ne tok kot sem šla prvič se kar ne upam povedat kok sicer je res da mi je voda zastajala sam vseen je bla kr huda številka! Sam kaj čmo važno da je z otročki vse vredu bomo že pol hujšale!
Dajte kaj povedat kok že kaj čutite user posted image , jaz sem v 18 tednu pa moram rečt da nič konkretnega ne čutim včasih se mi zdi da ga ampak pol ne vem al je to moja prebava al user posted image ! Glede na to da je to moja druga nosečnost sem že kar malo zaskrbljena !

ANIME še mal podatkov da lahko dopolniš seznam to je namreč moja druga nosečnost, imam že sinčka , stara sem 24 let , in sem izokolice  Novega mesta !

Tako punce bodite pridne , počivajte in crkljajte se kolikor se le lahko!user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
3.6.2008 9:02:10   
Andromeda
Dobro jutro!
Emina83, hvala za kavico, je tako zaspano jutro, da si bom kar dve vzela user posted image
lyra - odbrodošla nazaj. Zdaj pa pridno čuvaj svoji dve user posted image

Jaz imam pa jutri izpit in se nisem dovolj učila, pa zdi se mi, da sem vse pozabila in me grabi panika. Po eni strani pa je dobro, ker je ustni izpit, mogoče se me bo profesor malo usmilil, ko me bo videl s trebuščkom. Tudi on je mlad očka...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
3.6.2008 9:20:37   
Andromeda
V album sem dala fotko mojega bušija, "starega" 15 tednov. Mi je kar čez noč zrasel, pa v resnici se mi ne zdi tako velik...

Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.6.2008 9:24:49   
nagajiva
Ojla user posted image

Emina83-hvala za user posted image , sem spila toplo mleko in je zlo pasalo.
Sicer pa moram rečt, da mi današnja temperatura kar odgovarja. Malo je sveže, pa se da kar dihat. Sem ravno pojedla zajtrk, pa perilo pobrala. Sedaj pa morem še ene oprat..............Pol pa grem spet na balkon uživat-pravzaprav se grem učit. Ampak, vsaj delala se bom, da uživam............user posted image
Andromeda-lepo se tolažiš..............................user posted image  Upam, da uspe. Sicer pa držim pesti, fige, kar koli pač..............
Premiki-sem user posted image  čutila nekaj dni nazaj. Sedaj pa par dni nič.............Pa je baje normalno. Še je premajhen, da bi ga čutila vsak dan. In me vse mamice tolažijo, da me še bo preveč prebrcal..............user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.