Blacky30
|
Populis, ja, mogoče pa imaš prav, da počakata s poroko. Res je, da ti potem ni olajšano več na nobenem področju. Danes je za SLO biti poročen ena velika kazen. Žal je res tako.... Jaz pa spim še kar dobro, sicer pa jočem vsak dan, ko gledam Mein Baby in se rodi kak otroček tak zgrbančen, moder, spačen, jaz pa tak jočem zraven, ker je to tako doživetje. Flower, nič več ne oddajaš, ker si zdaj oddala tudi za preostalih 9 mesecev. Samo odločbo za ostalih 9 mesecev dobiš malo kasneje pred iztekom prvih treh mesecev. Vse si vredik zrihtala. Mislim, da sva midve nekje istočasno oddali, torej tudi jaz lahko že počasi pričakujem odločbo. Jaz sem vzela denar namesto paketa, ker že skoraj vse imam. Almera, dobila zs, ti pošljem v kratkem. Glede vikendov pa se ne sekirat, imaš še flower v zaledju, da se bosta krili. Pupe, vidim, da imate težave, da pišete cel roman, potem pa vas vrže ven. Meni se to nikoli ne zgodi, ker poznam rešitev. No, da vam pomagam. Ko napišete roman do konca, ne smete kliknit POTRDI, pač pa kliknete PREDOGLED, pobarvate celoten tekst in kliknete nanj z desnim gumbom miške. Odpre se vam okence, kjer je tudi možnost Copy, kliknite to. S tem ste si tekst skopirale in rač. si ga bo zapomnil. Šele zdaj pa klikni Potrdi. V kolikor napiše I'm sorry...., odprite novo okence za odgovor, spet kliknete desni gumb miške, izberete Paste, se bo prilepil celoten tekst in stisnite potrdi, da ga objavi. Problem rešen! Morate pa iti kopirat v predogled, ker v samem okencu za odgovor ne morete kopirat in pri kliku na predogled nikoli ne zablokira. Zato pa pišem jaz take romane. Neboglasnica, tvoji dve pupi sta bili veliki 62 cm?!?!?!? Al si mislila 52 cm?? Lidija***, ful se strinjam s teboj glede spola, sploh ni važno, kaj bo. Zato jaz tudi spola nočem vedet, želim presenečenje. Glede cotik pa tudi bo nosil vse mešano, samo v roza ne bom fantka oblekla, ostalo pa ni omejitve. So me danes kolegice malo prestrašile, da ima res veliko težo in bo pravi velikan, pa sem pogledala v dnevnik nazaj za Nejca, pa je v istem tednu bil na enaki teži, tak da bo tudi ta imel okoli 3600 g.
|