|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 7:19:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 7:20:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 977
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 7:22:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: Julijke 2008 III. del
2.6.2008 7:29:37   
neboglasnica
o, populis, kaj pa ti tako zgodaj?

Spat sem šla ob 24.00, zaspala šele okoli 02.00, se zbudila ob pol petih in prebrala eno knjigo... Groza, sploh ne morem držati oči odprtih. Pojedla sempa celo vrečko čokoladnih napolitank s skoraj litrom mleka.

Aja, da boste lažje zdržale čez dan: user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 7:35:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
2.6.2008 7:56:18   
Tinky
Jutro nosečke

Se oblečem in šibam na pregled. Držiite pesti, da bo vse ok, predvsem pa, da mi moja zlata g ne bo spet pizuser posted image po nepotrebnem.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 981
2.6.2008 8:19:29   
bastian111
Pozdravljene,pri nas se dela grdo vreme.Tudi jaz komaj kaj prespin ponoč,,sploh ne priden do zraka,ne paše mi več nobena stran...  No midva sva pred dvema letoma dala za gorenje Inverter klimo kar 298.000,00 sit ,to je cca1200 eur. Je pa res ,da je za 180 kvadratov .Zelo zadovoljna ker ne piha vseskozi temvreč ko ohladi ali ogreje na tem. samo dodaja.Navadne klime pa vseskozi pihajo.Lp

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 2.6.2008 8:20:03 >

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.6.2008 8:26:15   
Balonchy
Dobro jutro!

Tinky, fajn odpravi na pregledu... Držim pesti. Če bo G pizdila, pa dej še ti nazaj - ne pust se ji! user posted image
Javi se, ko prideš nazaj... Komaj čakam na novičke...

Zase pa vam lahk sporočim, da so se krvavi izcedki nehali pojavljat (že trkam). Imela sem že 2 UZ-ja (zarad izcedkov) in tokrat ni prazna GV, ampak je ena pikica noter! user posted image  In user posted image  ji bije 100/h... user posted image user posted image user posted image  
Tolk sem vesela, da ni za povedat...

Le to me mal skrbi, ker mi je G rekel, da so mi ti krvavi izcedki povzročili odluščenje stene maternice (cca. 3 kvadratne cm)... A morda ve, ko ste bolj izkušene vete kaj to pomeni? Se to obnovi? V kolikem času? (Ja kar kregajte me, ker nisem G vprašala - ampak sem bila presrečna zarad utripov in zmedena zarad te stvarce).

Pa še eno kavico vam dans častim za lep začetek dneva...

user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.6.2008 8:30:32   
Anonimen
jutro... tinky a nimaš ob enih, stiskam pestke, pa čimprej javi kako je blo. mislim itak bo vse super fino fajn, samo da ti ginekologinja ne bi spet kaj žnarala. moj pregled pa je jutri, naslednji teden pa po vsej verjetnosti prvi CTG.  Da malo povem kako je pri meni... sem ful vesela, ker kot kaže se bo stanovanje počasi nehalo urejat, smo pri finišu, ta teden se seliva v novo spalnico. še par malenkosti in jupiiiiiiii, vsega bo konec, po dveh letih. user posted image user posted image  moj dragi je že tako utrujen, užuljen po rokah in nogah, razbolel, neprespan in mu že tako privoščim mal miru. user posted image  drugače pa kako kaj naš podnajemnik? Ful brca, se razteguje, počutim se pa pač tko kot se počutiš en mesec pred rokom poroda user posted image user posted image user posted image   jap jap, počasi bo šlo zares!

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
2.6.2008 8:33:54   
Anonimen
balonchy, ti si pa že v osmem tednu, kako čas hitro teče! user posted image user posted image  na vprašanje ne znam odgovorit, zato pa ti lahko povem, da ful stiskam pestke zate in tvojega malega otročka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 9:00:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 9:30:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
2.6.2008 9:38:07   
jocika
Dobro jutro, ste kar zgodnje nekatereuser posted image .
Balonchy jst bi ti pa svetovala, da se čuvaš, pa počivaš, čeprav bi ti verjetno ginekolog v bistvu rekel, če bi mislil, da je potrebnouser posted image  Kak je fajn prvi pregled, a ne?
Jaz ga ne bom nikoli pozabla, ker sem jokala kot dež od sreče, ko mi je kazala pikico, pa srčka, pa tak je z rokicami pa nogicami migala...
Jaz mam pa naslednji pregled šele 27.6.user posted image  Zadnjič mi je nadomestni ginekolog(moja je na dopustu) rekel, se vidimo čez 2 tedna. Pol je pa sestra začela zunaj mutit, da če bi šla rajš k svoji, ko pride z dopusta, par dni kasnej. Jaz pa rečem ok. In pol je rekla, da bom mela prvi ctg, ker je 35. teden. No in pol sem šla, pa začela mal računat in sem ugotovila, da bom jst takrat 37. teden, ne 35.!user posted image
Eh, dobro........

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 988
2.6.2008 9:44:41   
ksenci
pišuka, dehidracija zdaj pa ni hec! moram potrkat, da sem se navadla da spijem cca 3l tekočine na dan in tud zatekam manj- no bomo vidl kaj bo zdaj ko sm z dopustauser posted image
jutr začneva materinsko, pa ta teden še sfiniširamo sobico in pričnem s pranjem cotkuser posted image user posted image user posted image

zdaj v medulinu so ble na dopustu familije, katerih mamice so proti koncu koriščenja porodniškega dopusta, vam povem 90% dopustnikov je nosečk ali pa mladih mamic z vozički, to je bla prava paša za oči!user posted image

sm pa vidla na plaži 3 dojenčke ki so bli stari komaj mesecuser posted image in ena mamica še kapice ni mela gor, pa je tak veter pihal!!user posted image italjanka je bla, sm ji misla reč kaj

Neposredna povezava do sporočila: 989
2.6.2008 10:13:12   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

kolk prej si imate namen spakirat torbe za v porodnišnico?jaz imam skoz občutek, da bom rodila prej (konec junija), ne bi bila rada nepripravljena, prezgodaj paničarla pa tudi ne bi. kdaj torej spakiram?

Sem jaz tut rekla, da bom prej spakirala (npr. ta vikend), če grem slučajno na zunanji obrat. Ampak nič od tega...lani vem, da sem začela pakirat, potem pa vse skupaj ni blo nič robe. Mogoče za en ruzak. user posted image Potem sem bla pa še čez rok, pa zadnji dan celo v P, ker so rekl, da zdej bom pa kr notr ostala...tko da še vedno ne vem, kaj rabim.

Nujno je, da imaš materinsko in zdravstveno. Jaz bom pol dala še kakšen poročni list (kopijo) al pa če imaš priznanje očetovstva, nekaj € (npr. za prisotnost očeta pri porodu), obroč (če bi bla šivana), hlačke za enkratno uporabo, VIR 80 - najboljše vložke user posted image , zobno krtačko, zobno pasto, blazinice za dojenje, modrček za dojenje, nekaj parov nogavic - ker te rado zebe v noge, pa malenkosti za osebno higieno-krtačo za lase, kremo itd....

Revije za branje dobite v P al pa vam jih obiski prnesejo, obleke za domov bo mož prnesu, za novorojenčka bodo doma pripravljene in jih bo mož prnesu... aja, jaz sem imela še bepanthen, da sem se rihtala po svoje (bradavičke in podobno) čeprav vse lahko dobite tut tam. Sem pa imela kar veliko potovalko, ker zadnji dan sem veliko tovorila domov - nekaj daril dobiš v P, pa telegrami in ostala darilca, čeprav jih je sproti nosil domov že mož.

Aja, v KR nismo rabili nobene vode, ker je bila res skoz na voljo. Pa ne nosite nobenih knjig s sabo, ker ne boste nič brale. Raje naj vam takrat prinesejo trič trač revije... križanke in sudoku je bil pa men preveč v tistih dneh. Sem imela tolk dobro "cimro" in obe tolk pridne otročke, da sva se veliko presmejale, naklepetale, naspale... obiskov je bilo pa tut velik. Želim si, da bi bilo letos enako. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 990
2.6.2008 10:19:48   
jocika
Juno, jst držim pesti zate, da bo vse ok.user posted image  vročina!
Punce, neki me še zanima. Piše, da rabmo za v porodnišnico tud rojstni listuser posted image  A mate to doma, al grete na matični urad iskat, al kako?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.6.2008 10:25:25   
zabica26
Jaz se ne spomnem, da bi rabila rojstni list user posted image pa sem rodila 11 mesecev nazaj. user posted image

Drugač imam pa to doma, ampak itak rabiš samo kopijo. Sicer pa ja...bo treba na UE, če ga res rabiš. user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 10:34:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
2.6.2008 10:45:25   
ksenci
a boste mele s sabo v porodnišnico tud jutranjo halijo-kopalni plašč, piše da je priporočljivo, sam julija bo vroče? al ga boste vseen vzeleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
2.6.2008 10:49:23   
ksenci
tud to ne pozabit!
midva ko nisva poročena, sva že naredila na centru za sd izjavo o očetovstvu, ki jo pokažeš, ki ti reče za poročni list, ker brez te izjave, če nisi poročen, otrok na rojstnem listu nima vpisanega očeta in moraš kasneje prositi za nov rojstni list

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.6.2008 10:53:42   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

a boste mele s sabo v porodnišnico tud jutranjo halijo-kopalni plašč, piše da je priporočljivo, sam julija bo vroče? al ga boste vseen vzeleuser posted image

Ne bom imela. Jo pa potrebuješ. Ker lahko si zelo "švoh" in te bo mrazilo, pa za pod tuš jo rabiš, ker poleti je v P tko fajn vse odprto in previh povsod, da se ti splača zavezovat okorg trebuha in ledic.

Če bi blo pa kakšno pomanjkanje, bom pa naknadno možu naročila, da prinese.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.6.2008 10:56:11   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

tud to ne pozabit!
midva ko nisva poročena, sva že naredila na centru za sd izjavo o očetovstvu, ki jo pokažeš, ki ti reče za poročni list, ker brez te izjave, če nisi poročen, otrok na rojstnem listu nima vpisanega očeta in moraš kasneje prositi za nov rojstni list

Ja, mal več administracije je res.
Se splača uredit prej, sicer pa se ureja kasneje. Problem je, ker bo oče potem skakal naokoli kot norc, ker roj. list potrebuješ za CSD za očetovski dopust-tisti, ki ga bodo koristili, za očetov neplačan dopust, če ga bo koristil, za različne dodatke občin, za uveljanje otroka v službi itd... zdravstvena izkaznica...

Same se odločate za to...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.6.2008 11:05:07   
sonček85
julij bo kmalu tukaj.držite pesti ,saj takrat sama pričakujem + na testu,prva bebica

vam pa lele in čim manj boleče porode.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.6.2008 11:16:46   
Inigo
jutro!!!

kk pa jst slabo spim v novi spalnici... na starih jogijih. pa to je neverjetno... ma kak predlog katera kaj je za nardit? ker tudi Marko slabo spi...

JUNO - drži se!!! malo še zdrži in bo. malo malo še.... user posted image user posted image user posted image

sonček85 - tebi pa želim, da čimorej ugledaš plusek user posted image še tebi eno bubomaro za srečo user posted image

balonchy
- ej, tk sm vesela, da se je končno primlo... kak fajn! kdaj imaš zdaj rok?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 11:18:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?