|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
2.6.2008 14:00:10   
lex
Mene kar stiska poleg compa ko berem, da ste odprte in da že letate v P se kazat. Meni se še pa nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image  pa bi se mi moglo. A ne da? Ja jutri, če bo kaj lepše vreme kot danes je na vrsti pranje vozička, vsaj tolk ga morem z vodo skrtačit, da tisto svinjarijo dol spravim ki jo je Alina naredila z raznimi žemljicami in keksi,...., pa ležalnik še morem očistit. pa tud torbo bo treba počasi skup spravit. Lani sem jo zadnji teden kar v avtu vozila za sabo, ker je bila Aleks v bolnici, jaz nisem smela k njemu in sem kar čakala kdaj še mene odpeljejouser posted image . Pa sem počakala, da sta prišla domovuser posted image .

Jaz sem pa danes imela take čudne sanje: najprej se mi je sanjalao, da sem imela prozoren trebuh in da se mi je obračala na glavo, tako da sem ji celo pomagalauser posted image , nato pa se mi je sanjalo, da je moja mai rodila 3 otroka kar doma in me tolažila, da tretji prorod ni tako grozen. Svaštauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.6.2008 14:04:35   
Blacky30
Frutka, hvala, da si me spomnila na K in M. Sem ji že pisala. Vedela sem, da je reklamirala voziček, nisem pa vedela, da ima takega. Čakam na njen odgovor.
Glede tvojih sestričen pa superca, da sta tak dobro zrihtali. Ni tvoja sestrična doma iz Skok, ne? Ona prva, ki je rodila drugič?

Flower, ja, mi je že pri 28. tednih rekel, da bo kar velik plod. Nejc je imel 3660 g in 50 cm. Bomo videli, kaj bomo navagali tokrat.user posted image user posted image user posted image

Pety78, to pa se je res začelo dogajat pri tebi. Zdaj pa res upoštevaj in še malo počivaj, potem pa bo user posted image  kar poletel ven.user posted image user posted image user posted image

Bastian111, ojej, ti pa se res hitro odpiraš. No, da bi le user posted image  še ostal malo notri, pa bo. Potem pa boš imela brzinski porod. Si lahko srečna, marsikatera se boji poroda ravno zaradi počasnega odpiranja.

Ja, lidija***, midve pa imava en dan razlike pri PDP, obe sva imeli danes pregled, pa tako velika razlika v teži najinih user posted image . Vauuuuuuuu! Tvoj 1900 g, moj pa 2400 g?!!?!? Sigurno imaš punčko, jaz pa fantka.user posted image user posted image user posted image
Koliko pa sta imela tvoja dva otročka porodne teže, ko sta se rodila? Moj je imel 3660 g, 4 dni po PDP.

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 2.6.2008 14:12:12 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.6.2008 14:29:27   
Anonimen
evo mene, sem pravkat sčistla posteljico za najin zakladek, sva jo dobila od staršev, zelo je ohranjena, lepa, samo umazana seveda user posted image  no zdej ni več, zdej ma Luki lepo posteljico, mami pa razbolel hrbet. v glavnem, s čim bi lahko midva zdaj to razkužla? sem umila s prilom in vodo, zdaj pa bi še razkužla z nečim, da bom bolj sigurna.  je pa posteljica lesena. bastian vidiš dobro da si šla, se mi le zdi prehitro, da bi zdja čakale na tiste 5 minutne popadke. držim pestke, da bo vse ok, si pa že tudi tako daleč, da tudi če se dete rodi, ne bo več sile. ampak malo le še naj počaka.  blacky30, priporočam pregled za streptokok, kaj pa če imaš ravno ti? mi je ravno pisala naša tinky, da so ji ugotovili okužbo, ampak ne s streptokokom, pač pa s strafilokokom, je dobila antiobiotike, ostalo bo pa sama povedala. tinky vse bo ok! pety78, ti tudi kar prehitevaš po desni no user posted image  malo še naj dete počaka, sej se nikamor ne mudi. lex, ja počasi bo šlo zares, ampak kot kaže bomo tiste ki smo prve na seznamu lepo počasi na datum rodile ali pa še preko, ostalim se pa kar nekam mudi. user posted image  sonček85- user posted image user posted image user posted image čakamo plusek  midva pa grema danes kupit še za posteljico jogi in ostale zadeve za najinega dojenčka, potem še naj počaka kaka dva tedna da še čisto do konca urediva stanovanje in generalno počistiva, potem pa lahko pride. ga že tko nestrpno pričakujeva.  še 32 dni jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.6.2008 14:40:34   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zabica26, nama je na CSD rekla, da ne potrebuje rojstnega lista otročka, da samo pride povedat datum rojstva in lahko takoj začne koristit očetovski dopust.

To je res. Ker takoj-isti dan roj. lista še nima. Predložiti ga pa moraš mesec dni pred iztekom tvojega porodniškega dopusta, oče pa če želi uveljavljati neplačan očetovski dopust. user posted image
Mi smo roj. list dobili teden dni po rojstvu. Nekateri so ga pa veliko dlje čakali. Tako da... odvisno kaj takrat vse urejaš...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 14:43:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.6.2008 14:46:22   
Anonimen
flower...spanje... kaj je že to? včasih bedim celo noč (jap čisto celo), včasih 4 ure spim, 4 bedim, včasih celo malo spim, skratka nikakvo, noči so mi grozne in se zvečer prav grozn počutim, ko vem da je pred mano spet dolga noč. nobne položaj ne paše, vroče je, hrbet in križ bolita, peče me zgaga,  slabo mi je, pritiska mi dol, mali me brca ful, spanja ni in niiiiiiiiiii... ampak to samo ponoči. čez dan sem pa večinoma kot rožica, mi nič ne manjka, a ni to hec user posted image  ps. baje da jaz tudi smrčim user posted image  nič ne verjamem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 14:48:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.6.2008 14:55:17   
bastian111
Danes sem točno 33t, jutri sem 33t 1/7.Ne vem zakaj mi ni dala teh enekcij,pravi da ne vidi potrebe! Sama sebi pravim,Darja zdrži še vsaj tri tedne! Sama pa se sprašujem zakaj vraga pa bi oz.bodo drugi teden sprožili porod!? Tako je rekla ,če se boste tako naprej odpirali (tisto zmes sem preslišala panika) vam bomo sprožili porod!LP

Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.6.2008 14:57:11   
pety78
To je pa meni tudi čudno, da ti bodo sprožili porod. user posted image

Jaz sem pa dobila injekcije nekje v 32. tednu.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.6.2008 14:58:30   
neboglasnica
uF, OD JUTRA DO ZDAJLE STE SE PA RAZPISALE. Pardon za velike črke..

Skratka, user posted image vsem za nove +++!!

Danes mora biti en čuden dan. Poleg tega, da tišči dol, se mi ulijejo solze za vsako stvar, ki ni po moje oz. za katero sem si zamislila drugačen scenarij. Še skuhati se mi ne da, tako da bom kar kakšno špagetarijo si pogrela. Bi pa en velikanski hamburger, mnjami

Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.6.2008 15:07:17   
Motoristka
Pozdravljene!

Samo par ur sem letala okol, pa sem zmatrana do konca...končno bom diplomirala-zdaj čakam na datum...saj če ne bi bila noseča, potem najbrž še par let ne bi diplomiralauser posted image ...jem grozdje...zunaj je tako soparno da je joj-prav duši.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 15:11:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1037
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 15:38:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.6.2008 15:47:54   
nanka
Dan punce,

tako zdaj sem pa vaša, sem oddelala zadnji dan. Zdaj pa se vržem v pranje. likanje in pripravljanje, končno.

Flower, meni so rekli, da mi avtomatsko pošljejo sami odločbo za drugi del, tako da nič ne skrbim. Jaz sem vzela denar, ker že vse imam.
Če sta poročena, ne potrebuješ poročnega lista v porodnišnici, samo poveš da si poročena. Vsaj pred tremi leti je bilo taki v Lj in mi ni nihče težil.

Baloncy čestitke za malo pikico, Sandra 85 tebi pa želim da čimprej zagledaš +.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 15:51:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 15:59:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1041
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 16:07:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1042
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 16:16:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.6.2008 16:24:07   
lex
Almera in ostale moj Aleks je imel pri porodu 3810 in 53 cm pa sva nosila 56 št. 3 mesece, Alini pa je bila 62 tudi hitro prav okoli 2,5 meseca. Ampak če je res preveliko izgledajo taki bogi sroteki not.

Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.6.2008 16:29:15   
lex
user posted image

user posted image

tak je zgledal Aleks v 56 št. tisti trenutek ko je prestopil prag hiše (koliko ima pa na sebi pa ne gledat, ker je februarski!!!)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.6.2008 16:37:32   
glugluglu
poznam junijkouser posted image , ki pričakuje user posted image user posted image in še ni rodila, tako, da počakajte vse tiste, ki ste že odprte!

ampak meni, ki imam na začetku julija rok se pa res nikamor ne mudi, vsaj jaz tako mislim, pol bo pa panika 4. 6. ko bo pregled in ctg.user posted image user posted image

jaz sem tudi vzela e-paket, imam šifro, nimam pa še odločbe o porodniškiuser posted image . Pa se začne že s 5.6. Bom tudi to previjalno vzela, samo še ne vem ali belo, ali natur. Natur nisem našla nikjer slikce.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.6.2008 16:38:33   
Nyah*
Ojla cveke, cvekaste najbolj cvekasteuser posted image user posted image !

Na hitro sem vse preletela, pa se malo javljam.

Najprej Balonchy, user posted image user posted image user posted image , kako sem vesela zate punca! Zdaj pa uzivaj, sprosti se, slabe misli stran! Bodi srecna user posted image !

Soncek 85- user posted image user posted image user posted image  za en konkreten ++++!!

Otrdevanje trebuha: To naj bi pomenilo maternicne krce, le prepogosti ne smejo biti. Pomaga se uleci na levi bok in piti magnezij (ali sumecke ali donat vsaj), pa ce se ne umiri po 1 uri, se je treba it pokazat, taka navodila imam jaz. No ja, jaz imam za krizne trenutke, ko me boli, se Spasmex, a ga ze doooolgo nisem uzelauser posted image . Pravi popadki pa s sabo prineejo se hudo bolecino v krizu, pa krci so veliko hujsi, kot menstrualni, pa v rednih presledkih. Tezko jih je falit no.

Pa kaj se enim user posted image  tako ven mudi? Na to vrocino, ce bi vedeli, kako nam je vroce, bi hoteli do jeseni notri bitiuser posted image . Ne resno, tudi mene je strah, da bom rodila kmalu, a pripravljena se nic nisemuser posted image . No ja, zase ze vem, kaj bom vzela v P, a za user posted image  moram se kar nekaj tega kupiti. Se dobro, da imamo vso opremo od prvic, le kosek se narocimo pri Sonckuuser posted image user posted image , pa glavno imamo.
V glavnem, drzite se punce, pocivat je treba, pa veliko piti, pa upati, da bebice vsaj do 35. tedna notri pocakajo!
Aja, jaz sem v prvi user posted image  imela tezave s prepocasnim odpiranjem, 3 dni popadke na 7 minut, pa nato le 2 prsta odprtauser posted image , zdaj sem pa zaradi prezgodnjega odpiraanja ze od 23. tedna domauser posted image .

Spanje: kaj je ze to?user posted image user posted image  meni se ze prav rola, tako zaspana okoli hodim, ko se ulezem, pa ne najdem pravega polozaja vroce mi je, vse me moti,..., ampak saj pravijo, da se telo navaja na nespece noci, ko bo dojencek z nami. Vaja dela manj zaspano mamico, aneuser posted image .

A kdo ve, kaj je z julijko, kar nekaj casa je lezala v bolnici, odprta, sedaj pa nic glasu od nje?

Junoooo, drzi se!!!user posted image user posted image user posted image

Punce, a je katera ze kupovala kaj pohistva od Sadeko? Kake so kaj cene, pa kvaliteta? Full mi je vsec ena sobica za naso frcafelo, pa ne vem...

Sedaj smo ze vecina doma ane? Katera se dela? Upam, da ne!

No, ce se se kaj spomnim, pa napisem kasneje.

Grem pit, me zeja matra!

Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.6.2008 16:42:29   
Nyah*
Lex, kako je bil cortkanuser posted image user posted image user posted image .

Ja, nasa je bila tudi kar fjst baba, 54 cm in 3400, pa smo doooolgo 56 bodije iz HM nosili, pa kompletke tudi. Ampak CA ima pa nekoliko manjse st., pa vseeno zadosca 56 st. za zacetek.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.6.2008 16:42:37   
lex
Jaz pa spim kot polhek pozimiuser posted image user posted image user posted image  tako, da večinoma niti Aline ne slišim ponoči in se mora bogi ati vstat in it flašo naredit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 16:57:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?