Nyah*
|
Ojla cveke, cvekaste najbolj cvekaste ! Na hitro sem vse preletela, pa se malo javljam. Najprej Balonchy, , kako sem vesela zate punca! Zdaj pa uzivaj, sprosti se, slabe misli stran! Bodi srecna ! Soncek 85- za en konkreten ++++!! Otrdevanje trebuha: To naj bi pomenilo maternicne krce, le prepogosti ne smejo biti. Pomaga se uleci na levi bok in piti magnezij (ali sumecke ali donat vsaj), pa ce se ne umiri po 1 uri, se je treba it pokazat, taka navodila imam jaz. No ja, jaz imam za krizne trenutke, ko me boli, se Spasmex, a ga ze doooolgo nisem uzela . Pravi popadki pa s sabo prineejo se hudo bolecino v krizu, pa krci so veliko hujsi, kot menstrualni, pa v rednih presledkih. Tezko jih je falit no. Pa kaj se enim tako ven mudi? Na to vrocino, ce bi vedeli, kako nam je vroce, bi hoteli do jeseni notri biti . Ne resno, tudi mene je strah, da bom rodila kmalu, a pripravljena se nic nisem . No ja, zase ze vem, kaj bom vzela v P, a za moram se kar nekaj tega kupiti. Se dobro, da imamo vso opremo od prvic, le kosek se narocimo pri Soncku , pa glavno imamo. V glavnem, drzite se punce, pocivat je treba, pa veliko piti, pa upati, da bebice vsaj do 35. tedna notri pocakajo! Aja, jaz sem v prvi imela tezave s prepocasnim odpiranjem, 3 dni popadke na 7 minut, pa nato le 2 prsta odprta , zdaj sem pa zaradi prezgodnjega odpiraanja ze od 23. tedna doma . Spanje: kaj je ze to? meni se ze prav rola, tako zaspana okoli hodim, ko se ulezem, pa ne najdem pravega polozaja vroce mi je, vse me moti,..., ampak saj pravijo, da se telo navaja na nespece noci, ko bo dojencek z nami. Vaja dela manj zaspano mamico, ane . A kdo ve, kaj je z julijko, kar nekaj casa je lezala v bolnici, odprta, sedaj pa nic glasu od nje? Junoooo, drzi se!!! Punce, a je katera ze kupovala kaj pohistva od Sadeko? Kake so kaj cene, pa kvaliteta? Full mi je vsec ena sobica za naso frcafelo, pa ne vem... Sedaj smo ze vecina doma ane? Katera se dela? Upam, da ne! No, ce se se kaj spomnim, pa napisem kasneje. Grem pit, me zeja matra!
|