|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
2.6.2008 17:15:52   
Inigo
tut meni je bela bolj všeč. pa tudi imamo belo user posted image mi imalo Lano od Lip Poljčane. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.6.2008 17:20:16   
Nyah*
Ja Almera, so nekoliko drazji od Lipa poljčane, kar sem videla cene pri Sončku.

Mi imamo otroško posteljico tudi od Lipa, ampak takooo so mi všeč te Sadekove sobice,

tale: http://www.sadeko.com/katalog/simphony.htm

in še nekoliko bolj (zaradi kombinacij) tale: http://www.sadeko.com/katalog/satiny.htm.

Se mi zdi, da se tega barvnega pohistva prehitro navelicas, ne vem nouser posted image .

Pride pa pri Soncku taka sobica okoli 820 eurov, vse skupaj. A je to veliko?

Ne vem, kje bi jih videla v zivo, pri nas v BC tako nic nimamouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.6.2008 17:35:23   
Tinky
Evo me....

Na hitrco sem preletela kar ste napisale.... Juno in bastian user posted image user posted image , vse bo ok!!
Balonchy, čestitke za srčka..sem vedla, da bo vse ok. Sem full full vesela zate!!!

No, da vam povem kako je bilo na pregledu.
Kot veste me je 3 tedne nazaj G full napizdla, ker sem izrazila željo po testiranju za streptokok  (dobila sem isti odgovor, kot ga je prilimala Blacky), a kljub vsemu mi je vzela bris in danes se je izkazalo, da sicer streptokok ni prisoten je pa prisotna druga klica, stapilokokus. V napol smešku mi je rekla: "Kdor išče, ta tudi najde".
Predpisala mi je antibiotik, ki ga moram jest 5 dni, ter v materinsko priložila izvid, zato da bojo takoj po porodu ukrepali in dali malemu antibiotik.

Punce, če le imate možnost se dejte testirat....lahko, da bo eden od naših otročkov nastradal, zato raje preventivno preverite stanje, pa klinc unih 30 eur, kolikor stane testiranje, tudi če bo negativno.

Danes sem dala še kri, kjer mi bojo pregledali še za hepatitis B. Voda je ok, pritisk je ok, Teo raste. Dobila sem napotnico za v porodnišnico in naslednji pregled 16.6. kjer me čaka že prvi CTG.

Toliko za zdej, grem pod tuš, ker sem čist prepotena...v Izoli je blo 32 stopinj....

Lex, kot rečeno, imam pregled 16.6. +  CTG

< Sporočilo je popravil Tinky -- 2.6.2008 17:48:29 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 17:50:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.6.2008 17:56:51   
Tinky
Flower, ma kaj naj rečem?
Zdej me itak nič več ne briga, ker bom takoj po porodu menjala G, zaradi mene se zdej lahko na zobe meče........

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 18:49:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:04:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.6.2008 20:07:36   
neboglasnica
NE ME ZEZAT, NAPIŠEM CEL ROMAN, RR PA I M SORRY.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, populis, hvala za namero, ampak v tej vročini pa res nimam srca te pacat.. Oddolžiš se mi lahko pa z veeliikoo porcijo sladoleda. Jutri me pa ne bo, ker bo izgleda edini dan, ko ne bom letala okrog. Mogoče samo urejat glede mrliškega lista, ker bom v trenutku zmanjšane prištevnosti možu kaj naredila, če me ne bo nehal jeziti....

Kaj sem še prej nakladala? Aha, cunjice. Moji dve sta bili težki 4110 in 4250, obe 62, pa nista bili nič cunjasti. Malce zavihaš, pa je. Sem pa kupovala v Katja in Alen, mogoče je H&M res večji. Bo že...

Trebuh protestira, ima zadosti sedenja, grem se po obilni večerji še malce posladkat. Kdo ve, mogoče bom pa še pol banjice sladoleda? Kdo ve, splača se poskusiti... Grem probat!

Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.6.2008 20:22:45   
lex
neboglasnica se ti pridružim z urejanjem raznih listin, samo moje ne bodo za mojega, ampak za nekoga drugega, ki se vtika v najino gradnjo in že kar tisti človek gradi. Kot da je vse naše in ne najinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da bom šla vstran od tu. Pa nisamo s tem ampak z vsem je tako. Tisto kar imava midva je kar splošna lastninauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:25:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:27:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:29:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:38:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:49:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 20:50:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.6.2008 20:56:15   
neboglasnica
populis, me je moj spomnil, da ga moram jutri peljat k zobozdravniku. Upam,d a bo kmalu sam mobilen, saj se počutim kot da imam na glavi napis taxi. Pa sem že mislila, da sem prosta??

lex, kar se tiče pa mojstrov in vseh pametnih zraven - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da se bodo tam cvrli lepo počasi..

Pri nas grmi, zato vas zapuščam... Upam, da bomo to noč bolje spale. Držim pesti za vse nas!

Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 21:01:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.6.2008 21:03:40   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zabica26, nama je na CSD rekla, da ne potrebuje rojstnega lista otročka, da samo pride povedat datum rojstva in lahko takoj začne koristit očetovski dopust.

To je res. Ker takoj-isti dan roj. lista še nima. Predložiti ga pa moraš mesec dni pred iztekom tvojega porodniškega dopusta, oče pa če želi uveljavljati neplačan očetovski dopust. user posted image
Mi smo roj. list dobili teden dni po rojstvu. Nekateri so ga pa veliko dlje čakali. Tako da... odvisno kaj takrat vse urejaš...

Ja, samo jaz sem jo izrecno vprašala, če sploh moram dostaviti rojstni list otroka, pa je rekla, da ne, da ga ne potrebujejo. Je pa zdaj sistem spremenjen, tak da že zdaj, ko oddaš papirje za začetek porodniške, hkrati oddaš tudi papirje za dopust za nego in varstvo otroka in pred iztekom porodniške več ne hodiš tja in nič ne urejaš. Prej pa smo morale znova vložit papirje. Vsaj eno pot so nam prikrajšali.user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 21:03:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.6.2008 21:07:20   
lidija***
Blacky, ja kako različna teža pri user posted image . Moja prva je imela 3020g, pa je full rada jedla, zizo seveda in je imela ob 1.letu že 11kg+,druga pa 2860g, pri enem letu 9kg, pri štirih pa 15kg.
Za spol ne vem, kaj moreš. Sicer pa se je G pri prvi zmotil in je v dvajsetem tednu videl lulčka, pa smo ga celo nosečnost imeli za fantka, na zadnjem UZ pa je rekel, da se naša punčka fajn razvija in me je skor kapuser posted image . Druga je bila punčka in je ostala punčka. Sedaj pa se ni videlo, ker se je obakrat tiščaluser posted image  z ritko k posteljici. Pa saj je vseeno kaj bo. Dve prijateljici sta mi dali oblačila, ki imata fantka, jaz pa svoje dobim nazaj, ko sem jih tudi posodila sestrični. Pri nas oblačila krožijo. Se mi zdi ful brezveze nekaj kupovati,če lahko dobim, tudi zaradi tega, ker tako hitro zrastejo. Seveda pa kupim, če se mi kaj res ful dopade. Itak pa so čevlji full dragi. Za moje mišljenje preveč!! 

Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 21:19:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 21:22:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.6.2008 21:24:24   
glugluglu
flower, baje je tako, da samo, če posebej pišeš na Recinko dobiš natur previjalno, drugače je pa bela, ja tudi jaz razmišljam, da je bela lepša, ker ima pa gumbke in zgoraj natur in je najbrž bolj zanimiva od druge.

Lex, glede gradnje, bi te kaj potolažila, ampak kaj ko jih midva še vedno poslušava od vseh strani, poleg tašč,..itd, je tu še vse sorodstvo, pa še kakšen pameten prijatelj se najde. Vsak, ki pride kaj pove. Večina so to moški, pa tašča ali mama. In sva začela šele od 3. podaljš. faze, kaj šele, če bi od začetka. To je tolk za povedat, da ne moreš verjet. Sej pridejo pomagat, ampak vmes je malo zmajanja z glavo, pa kakšna pripomba...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.6.2008 21:41:25   
Blacky30
Populis, ja, mogoče pa imaš prav, da počakata s poroko. Res je, da ti potem ni olajšano več na nobenem področju. Danes je za SLO biti poročen ena velika kazen. Žal je res tako....user posted image

Jaz pa spim še kar dobro, sicer pa jočem vsak dan, ko gledam Mein Baby in se rodi kak otroček tak zgrbančen, moder, spačen, jaz pa tak jočem zraven, ker je to tako doživetje. user posted image

Flower, nič več ne oddajaš, ker si zdaj oddala tudi za preostalih 9 mesecev. Samo odločbo za ostalih 9 mesecev dobiš malo kasneje pred iztekom prvih treh mesecev. Vse si vredik zrihtala. Mislim, da sva midve nekje istočasno oddali, torej tudi jaz lahko že počasi pričakujem odločbo.user posted image  Jaz sem vzela denar namesto paketa, ker že skoraj vse imam.

Almera, dobila zs, ti pošljem v kratkem. Glede vikendov pa se ne sekirat, imaš še flower v zaledju, da se bosta krili.user posted image user posted image

Pupe, vidim, da imate težave, da pišete cel roman, potem pa vas vrže ven. Meni se to nikoli ne zgodi, ker poznam rešitev.user posted image user posted image  No, da vam pomagam. Ko napišete roman do konca, ne smete kliknit POTRDI, pač pa kliknete PREDOGLED, pobarvate celoten tekst in kliknete nanj z desnim gumbom miške. Odpre se vam okence, kjer je tudi možnost Copy, kliknite to. S tem ste si tekst skopirale in rač. si ga bo zapomnil. Šele zdaj pa klikni Potrdi. V kolikor napiše I'm sorry...., odprite novo okence za odgovor, spet kliknete desni gumb miške, izberete Paste, se bo prilepil celoten tekst in stisnite potrdi, da ga objavi. Problem rešen! Morate pa iti kopirat v predogled, ker v samem okencu za odgovor ne morete kopirat in pri kliku na predogled nikoli ne zablokira. Zato pa pišem jaz take romane.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, tvoji dve pupi sta bili veliki 62 cm?!?!?!? Al si mislila 52 cm??

Lidija***, ful se strinjam s teboj glede spola, sploh ni važno, kaj bo. Zato jaz tudi spola nočem vedet, želim presenečenje. Glede cotik pa tudi bo nosil vse mešano, samo v roza ne bom fantka oblekla, ostalo pa ni omejitve. So me danes kolegice malo prestrašile, da ima res veliko težo in bo pravi velikan, pa sem pogledala v dnevnik nazaj za Nejca, pa je v istem tednu bil na enaki teži, tak da bo tudi ta imel okoli 3600 g.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.6.2008 21:50:51   
lex
No midva gradiva zelo blizu njihovih - enih 30m vstran - in vsakokrat ko dobiva koga na parcelo (da pride kaj pogledat oz. delat) je tast takoj zraven. Zadnjič je bil ful pameten. Delavci so delali CEL dan, on pa je prišel ob 2h iz službe in po luftu letel dol gledat kaj se dogaja (ker ga nihče ni obvestil) in začel pamet solit tipom, ki vedo kaj imajo za delat in kako to naredit. In pol je bil pameten, da dva sloja so naredili prav, ostalo pa ne ve kako bo. Pa sma (oz. sem) mu dala vedet, da niso bili brez nadzora in da sva oba bila na parceli,...
Pač danes mi je spet dekl metalo v luft. Zdaj je tampon končan, uradna zakoličba tudi in sedaj je potrebno ulit ploščo. Je prišel mojster pogledat in se dogovorit kako in kaj, pa je bil spet za nami dol (ga nismo nič rabili - še mi 3je smo bili viškauser posted image ) in pol ko je mojster šel je spet ON bil pameten kako bo on ploščo naredil. Tud mojemu ni več vseeno. Ampak mi je danes priznal, da tega sploh ne sliši več, ker je že celo življenje tako. Pač vse kar je najino je tud od vsega ostalega sorodstva. Če je mojima dvema stršema ponujal najino kamp prikolico, čoln, ki ga je moj ati prodal nama je pa itak NAŠuser posted image . Skratka vsake toliko časa mi te njegove izjave o lastništvu dvignejo pritisk nad 1000000 barov. Da ne omenim, da ostrešje sva dobila od mojega očeta (no on se pa s tem hvali tako, da bi mu že zaradi tega dala keš, da bi bil miruser posted image ), od tasta pa vem, da ne bova dobila niti evra. Če ga pošljema po žeblje bo hotel keš.

Mislim, da me daje vreme in sem še bolj občutljiva. Sem tak mali egosit, vsaj kar se tiče tistega kar je ajino (stanovanje, parcela, in večje stvari. No o otrocih ima pa tako občutek, da so njegovi. Aleksa zdaj že dober teden kliče z imenom svojega sina, je podobno ni pa isto).

Hvala, da ste me poslušale ampak res sem se morala izkašljat, ker drugač mi bodo hormoni ponoreliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?