Blacky30
|
Tims, čestitke za novo stanovanje! Populis, ti pa imaš res zlatega , da tako lepo skrbi zate. Vidva sta tista, ko sta se zaročila v Rimu, ne? Kdaj se poročita? Že kaj planirata? Neboglasnica, vi pa imate pestro doma. Ja, samo tako je pri 2 nadebudnih frajlicah. Mi smo ravno iz tega razloga kupili sandalčke v Jello, ker so edini čevlji, ko jih lahko kupim v taki trgovini. Namreč vse zaprte čevlje moramo kupovati v Cicibanu, ker ima Nejc ful visoko nogico in samo oni izdelujejo primerne. Pri sandalčkih pa sami reguliramo. In sem kupila, kot vsako leto, ene za vodo, take gumijaste in ene lepše, ki niso za vodo. In sem za oboje dala 24€, tak da se splača. Včeraj je kar čofotalo pod njegovimi prstki, tak so se vode napili, še dobro, da so za to primerni. On pa sploh uživa s polivanjem vode in zalivanjem rož in trave in vsega, kar mu pod roke pride, tudi moje noge. SOncIca in auroraa, vidve sta torej dajale gor pampersko, široko povile in potem preko bodi?? Pa je bilo še preveliko?? Kaj pa jaz, ko sem dala gor pampersko, bodi in preko široko povila? V takem primeru potem tak potrebujem št. 35. Marička, res so veliki ti bodiji. No, naš je imel 3660 g in 50 cm, samo vseeno. Res pa je, da bodi, ki sem ga imela za iz bolnice domov, nisem mogla zapret preko povijalnih plenic, je moral iti spodaj. So očitno v drugih trgovinah manjši. No, dobro, da vem, da definitivno kupim št. 56. Tinky, kak si pa ti zrihtala na pregledu? Balonchy, super, da je vse ok. Ne vem, al sem spregledala al kaj, sploh nisem vedela, da si imela težave z izcedki. Samo, da je vse super!!!!!!!!! Kar tako naprej. Glede težave pa ti tudi jaz ne bi znala odgovorit. Juno, držim pesti, da se vse dobro izteče in da ostane še nekaj časa pri tebi na toplem. Zimska, prosim, lepo jo pozdravi in ji prenesi naše pestke! Jocika, jaz tudi nisem potrebovala rojstnega lista. Poročnega sem imela zraven, pa ga tudi nisem potrebovala. Bom ga zdaj spet vrgla v potovalko za vsak slučaj. Ksenci, kopalni plašč sem imela s seboj, samo sem rodila pozimi. Zdaj pa sem se jaz tud to spraševala. Verjetno bo to nepotrebna navlaka? Po drugi strani pa tud ne morem po hodniku hodit samo v spalni srajci, ko je tak velika, da ti mimogrede zizika ven pogleda. Oni pa imajo samo tiste debele frotiraste plašče. Bolje, da si vzamem zraven kakšnega bombažnega. Kaj ostale menite? Zabica26, nama je na CSD rekla, da ne potrebuje rojstnega lista otročka, da samo pride povedat datum rojstva in lahko takoj začne koristit očetovski dopust. Soncek85, držim pesti, da se ti julija prikaže , ker je to res najlepši mesec v letu.
|