zabica26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska kolk prej si imate namen spakirat torbe za v porodnišnico?jaz imam skoz občutek, da bom rodila prej (konec junija), ne bi bila rada nepripravljena, prezgodaj paničarla pa tudi ne bi. kdaj torej spakiram? Sem jaz tut rekla, da bom prej spakirala (npr. ta vikend), če grem slučajno na zunanji obrat. Ampak nič od tega...lani vem, da sem začela pakirat, potem pa vse skupaj ni blo nič robe. Mogoče za en ruzak. Potem sem bla pa še čez rok, pa zadnji dan celo v P, ker so rekl, da zdej bom pa kr notr ostala...tko da še vedno ne vem, kaj rabim. Nujno je, da imaš materinsko in zdravstveno. Jaz bom pol dala še kakšen poročni list (kopijo) al pa če imaš priznanje očetovstva, nekaj € (npr. za prisotnost očeta pri porodu), obroč (če bi bla šivana), hlačke za enkratno uporabo, VIR 80 - najboljše vložke , zobno krtačko, zobno pasto, blazinice za dojenje, modrček za dojenje, nekaj parov nogavic - ker te rado zebe v noge, pa malenkosti za osebno higieno-krtačo za lase, kremo itd.... Revije za branje dobite v P al pa vam jih obiski prnesejo, obleke za domov bo mož prnesu, za novorojenčka bodo doma pripravljene in jih bo mož prnesu... aja, jaz sem imela še bepanthen, da sem se rihtala po svoje (bradavičke in podobno) čeprav vse lahko dobite tut tam. Sem pa imela kar veliko potovalko, ker zadnji dan sem veliko tovorila domov - nekaj daril dobiš v P, pa telegrami in ostala darilca, čeprav jih je sproti nosil domov že mož. Aja, v KR nismo rabili nobene vode, ker je bila res skoz na voljo. Pa ne nosite nobenih knjig s sabo, ker ne boste nič brale. Raje naj vam takrat prinesejo trič trač revije... križanke in sudoku je bil pa men preveč v tistih dneh. Sem imela tolk dobro "cimro" in obe tolk pridne otročke, da sva se veliko presmejale, naklepetale, naspale... obiskov je bilo pa tut velik. Želim si, da bi bilo letos enako.
|