jocika
|
Yasminka, tudi jaz ti čestitam Joj, kak je fajn bit na svojem - mislim, kar se mira tiče, finančno ni niti najmanj fajn - midva sva kupla stanovanje, ko sem bla stara 21 let, pa na faksu. Pol sem mogla pa vmes 2 leti pavzirat, pa delat ko nora, da se nama je mal pošlihtal...Ampak je vredno . Sam je, ko sva midva tak vredu, pa je bla ful dolgo moja sestra pri nama, ko se je ločla, pa njen sin je bil zraven, no zdaj je pa tašča prišla s sestrco od mojga, ker je tud šla s svojim narazen... Upam, da si bo tud ona kmal kaj našla - sej je ful cool tašča, če ne že preveč. Ne vem, kteri se puberteta bolj pozna - njej, ali njeni 15-letni hčerki Danes sem pa pol noči prebedela, ker mam take fajne sosede(4 pubertetniki, pa mama brez avtoritete), pa tanke stene in so meli fešto . Naslednjič, če se to ponovi, jih bom nahrulla, ko mačke. Meni pa trebuh otrdeva tak poredko, pa na nežno, da je občutek prej prijeten, kot ne Ok, spet sem se preveč razpisala - grem rajš kosilo kuhat - neki zelenjavnega, drugo tak ne paše v tej vročini...