kenya
|
Živjo punce, Najprej čestitke Balonchy za in čim lepšo nosečnost. Jaz sem pa danes čisto polomljena, je zbolel, ta mala smrka, tko da upam da še mene nekaj ne doleti. So zgleda spet virusi na pohodu, o poletju pa ne duha ne sluha . Blacky30, naša Ruby je rdečelaska. Od tod tudi ime, ki ji prav paše k videzu, da o karakterju raje ne govorimo. Mož ima rdeče-blond lase, tako da se zna zgodit da bo tudi tale rdečelaska, samo imava pa mal težave pri imenih. On bi Zojo, meni je všeč Stela, Lucia, Ronja. Sva še nekako v fazi pregovarjanja . Zimska, tud moj pregled v Leonišču ni nič drugačen od tvojega. Pridem, čakam kot nora najprej pred laboratorijem, pol pred g. vrati, ko pridem notri mi izmeri pritisk in premeri trebuh, vpraša kako sem...in to je to. Čeprav mi ni jasno, da nekateri drugi g. v Leonišču opravijo UZ brez problema bolj pogosto. Jaz v bistvu od morfologije naprej nisem imela več UZ, in ga tudi ne bom imela, razen če ne grem nekam samoplačniško. Sej ne mislim, da bi mi ga moral vsakič delat, ampak proti koncu pa verjetno ne bi blo slabo, da imam vsaj občutek, kolk je velika, pa v kakšnem položaju je. Se pa strinjam z Almero, če prideš h kakšnemu mlajšemu g. je bolj zavzet in brez problema naredi še kakšen UZ. Joj, se vam pa mal fouš tistim, ki greste še na morje, jaz bi tudi , sam bo treba kar lepo do septembra počakat, pol bomo pa vidli, kam se bomo podali. Zdej grem pa mal kuhat. lp