mavo
|
Ojla! Janeja, vse najboljše, čeprav malo pozno! Želim ti pa, da se ti najbolj skrita želja izpolni! Sem malo prebrala, pa vidim da ste vse imele pester vikend. Mi smo bli danes cel dan na Koroškem, je mali preživel prvo daljšo vožnjo z avtom. Oziroma sem jo jaz preživela, ker mali je prespal celo pot, tja in nazaj, pa nič kaj ga ni motilo, da je v lupinci. Jutri pa mene zjutraj verjetno ne bo na kofetkanju, ker prideta mami in oči zjutraj na obisk k svojemu vnuku. Tako da Darja33, pa ostale, fajn se imejte, pa se mogoče kasneje kaj slišmo. Za petek 13 me pa mal zanima, ali se spodobi, da bi jaz prišla to srečanje malo pogledat, če dam Matevža spat okoli pol devetih zvečer. Zaenkrat spi še celo noč tja do pol petih zjutraj (al pa do petih), brez da bi se vmes kaj zbudil. Pa sem mislila, da bi vas lahko prišla vsaj za eno urco mal pogledat. Sem razmišljala tudi o tem, da bi ga imela v slingu, tako kot zadnjič Jasna. Samo kadar ga poskusim not dat, dobi živčni zlom. Izgleda da mu ne paše najbolj. Imam pa tudi občutek, da je to zaradi vročine, ker najbolj uživa, kadar ima noge in roke frej in leži samo v bodiju in plenici. V glavnem, ali je katera že kdaj pustila enomesečnega dojenčka pri možu z načrpanim mlekom v hladilniku in šla na žur? Pa dejte mi po pravici povedat, saj sprejmem vsako kritiko. Snorlax, glede teme o športanju: a si kdaj razmišljala o plavanju kot načinu rekreacije? Pri plavanju ti dela celotno telo, pa še sklepi ne trpijo, ker si v vodi. Jaz sem v svojih boljših časih hodila dvakrat na teden v bazen in vsakič preplavala 1,5 km. Samo en mali problemček je - po plavanju si lačen kot volk! Samo sem se kljub temu odločila, da bom letos na morju vsak dan šla in preplavala 1 km, M. bo pa zibat ta čas. Pol pa se vrnem sredi septembra domov in me sploh ne boste prepoznale, tako bom šlank Vsem garačicam želim uspešen začetek delovnega tedna, kofetkarice pa pazite, da nam dežja ne zakuhate jutri zjutraj!
|