|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 18:40:53   
adrijana.sara

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Ropotuljica, jaz sem včlanjena v knjižnico Žalec.



Jaz pa v Šentjurju, če rabiš povej.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 18:44:00   
Ropotuljica

mater sem razp.... zdaj. Mala mi lula že cel teden v hlače, danes je pa katastrofa. Odkar smo doma - to je 2 uri in pol, je polulala 5 hlačk in dvoje tudi pokakala. Nimam pojma, kaj ji je. In ne morem si kaj, da ne penim - ej, eno leto je brez plenice, na lastno željo, pa še kar takole. Vmes je imela obdobje, ko je bila lepo suha, zdaj pa spet. Sploh ne vem, kaj naj. Se zavedam, da je še slabše, če jo kregam - ampak jaz se enostavno ne morem zadržat.
pa itak se skoz neki derem na njo. Same lumparije ji grejo po glavi. tudi nevarne. kako naj to rešujem? kaj naj ji rečem? ko ji kaj razlagam, si mala žvižga ali pa me preprosto ignorira in mi začne neki X razlagat. ne moreš verjet.

Naty-Taja - glede koz ti ne vem kaj dosti svetovati, ker sta moja dva imela dokaj blago obliko. Dajala sem jima claritine, najhujše dni dvakrat na dan, pa tudi Calpol. kaj več pa menda nimaš naredit. Poskrbi, da ne bosta na soncu, ker to jih menda še bolj draži, jih še bolj srbi.



(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 20:55:27   
Jančika_
Dober večer. Mi nismo šli na Fifi, ker Vasja ni hotel. Potem smo bili pa kar doma in začuda se mulca nista non štop cufala in pičila, tako da smo se imeli fajn.

Danes me je med sprehodom z Ropotuljico tak nakurilo sonce, da sem dobila izpuščaje, ki srbijo ko hudičuser posted image . Alergije na sonce nisem imela že leta, tak da me je kr malo presenetilouser posted image .

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 21:20:59   
Jančika_
Evo, tule pa midve z Marjano kokodakava in elegantno migava s perutničkami (škoda, da naju ni ujel, ko mukava in "prijemava kravo za roge"user posted image ):

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 21:24:22   
Ropotuljica
ava in "prije
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Danes me je med sprehodom z Ropotuljico tak nakurilo sonce, da sem dobila izpuščaje, ki srbijo ko hudičuser posted image . Alergije na sonce nisem imela že leta, tak da me je kr malo presenetilouser posted image .


Ja vidiš, jaz sem se pa namazala user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 22:16:10   
snorlax
Marjančika in Jančika, super sta! user posted image user posted image user posted image

HuAnita
, čestitke za dobljeno papirnato vojno! Želim vam, da hiško čimprej postavite, se veselo zapufate in sploh.user posted image

Skabi, jaz se vsak dan spravljam k tebi. Resno. Ampak zmeraj nekaj vmes pride. Drug teden imam pa same dohtarje, preglede, pa tisto sirotinjo od plače moram it zapravit za darilo za mojo krščenko in birmanko in tamlado, vse v eni osebi. Pa k frizerju moram nujno nujno. Gospodinje te čakajo, pa priprave tudi vozim s seboj v avtu.

Punce, tiste ki učite. Kako ocenjujete teste? Saj ne, da kogarkoli zagovarjam, ampak ali dajete kake točke oz. polovico ali četrtino točke za nalogo, ki je sestavljena iz večih vprašanj? Primer: naloga vsebuje tri vprašanja, na enega je učenec odgovoril napačno, na dva pravilno. Bi dale kako točko ali ne? Prosim za nepristranske odgovore. Zanima me, ker se je to zgodilo mojemu tavečjemu in mu je zmanjkalo 1/4 točke do pozitivne ocene.
Pa drug primer, ko ima učenec povprečje ocen celega leta 3,8, pa ga profesorica noče vprašat za 4, gre se mu pa za odličen uspeh. To se je zgodilo sošolcu mojega sina, pri istem predmetu. 

Tiste, ki me poznate dobro, veste, da se ne bi šla nikoli v šolo kregat za ocene, pa da zmeraj zagovarjam profesorje, pa pravim mulcu "sam si kriv, več se uči" in podobno, samo tole pa mene tudi user posted image , tako da je kar kaj. Celo leto je bil mir, zdajle 14 dni pred konferenco pa takole sranje. user posted image

Darja, eno strokovno vprašanje. Ti delaš na področju športne medicine, če se ne motim. Kaj ti misliš o teku pri 100 kg osebah. Dobila sem par "strokovnih" mnenj, da ni priporočljivo zaradi obremenitve sklepov, da bi bila boljša kaka hitra hoja oz. hoja. Al pač začnem, pa kar bo, pač bo. Sicer še kak mesec ziher ne, ker bom verjetno še v mavcu vsaj 3 tedne. Samo shujšala pa v tem cajtu nisem nič kaj, ker sem preveč pri miru in bolj pogosto jem, kot kadar sem v službi. Sicer vse po Montiju, pa vendar... Mislim, da mi teža že 1 mesec stoji. Pa še to, imela sem kar visok pritisk 130/90, kar je bilo verjetno tudi posledica prevelike teže. Moram si ga začet malo merit, da vidim, če je kaj padel. V glavnem, kaj mi ti svetuješ?

Nočko! Se beremo zjutraj.




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 22:20:13   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Skabi... Od torka naprej je bilo skoz nekaj, zato se nisem nič oglasila. Naslednji teden bo pa več časa. Se slišiva, pa zmeniva...

vodene koze... Nimam nobenih izkušenj s tem. Si jih pa kar ne želim v naši bližini (za razliko od nekaterih tu gor user posted image ). Js jih še namreč nisem prebolela in se bojim, da bom zelo boga, ko jih enkrat bom...user posted image
Naty.taja... Upam, da bodo tele koze kmalu mimo in da vas ne bodo preveč namučile.

tek in rekreacija... U, ste nekatere pridne!user posted image Res pohvalno! No, js (še) ne spadam med dejavne na tem področju... Se tud vidi na moji zaležani (zasedeniuser posted image ) riti...user posted image user posted image

Janeja... Fajn, da je z Leino nogico vse ok in da že veselo teče po stanovanju...

Darja, mavo in ostale kofetkarice...Sem vam prav favš za tale pohajanja in klepete. Se tud js z nostalgijo spominjam dni, ko sva s tamalim takole vozičkala naokoli. Je bilo res lušno...user posted image
Vidim, da ste tud že našli nek ritem in da se že prav lepo ujamete.user posted image
No, mogoče pa tud meni kdaj uspe uleteti na kakšen kofetek...

srečanje... 13. je tud meni ok.user posted image

HuAnita... Fajn, da ste končno zrihtali potrebno papirovje!user posted image Zdej pa veselo na delo!user posted image

Snorlax... Glede ocenjevanja oz. točkovanja je (po mojih izkušnjah, pa moja mami je tud učiteljica v OŠ) ful različno. Nekateri so bolj tolerantni, nekateri si naredijo čim manj dela... Ne vem. Bodo učiteljice bolj natančno povedale, kako in kaj, pa ti svetovale, kaj naredit.
No, glede na to, da se gre tu za uspeh, se že probajte nekak zmenit, da ga vpraša.


< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 30.5.2008 22:34:00 >


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 23:01:49   
Janeja
Mi tudi nismo šli na Fifi. Jana smo peljali na en RD, Lea si je pa raje od obiska Fifi izbrala šoping v Celju user posted image . Prava babnca, nimaš kaj. user posted image

Jutri pa že komaj čakam, da  bomo šli po treh letih končno v Mostec na srečanje nedonošenčkov.  Že celo večnost nisem videla nekaterih Leinih "soborcev" in seveda zdravnikom, katerim se imamo za zahvalit, da nam danes naša mala lahko "živčke kravžlja". Upam, da bo vreme zdržalo...
Cirkus pa žal za nas odpade. Jutri mi je pomembnejši Mostec, v nedeljo imam pa najavljene goste... Me je P danes spomnil, da je spet leto okoli in moram za pijačo dat user posted image  

Pa na naše srečanje v petek 13. jaz prinesem pijačo! Kaj boste pile? 1L rdečega, pa sok. Še kakšne druge želje?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
30.5.2008 23:04:57   
skuštrana
Helou še od nasuser posted image Smo še vsi budni, kot da je 3 popoldan..Smo bili pop na kopanju in nazaj grede se je Liza resetirala in sedaj ne more zaspat..Revicauser posted image

Jutri gremo v Rabac, si je M vzel fraj in bo cel dan samo naš..Juhej..

Od nedelje naprej sem pa sama, do čet - pride katera na obisk?


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 7:15:41   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
Js bi, pa nisem upala.


ZAkaj že? Jaz sem se že skoraj znormalizirala, tako da kar brez strahu...

Šit, moj itm je točno na meji normalne prehranjenosti - na zgornji, ne spodnji.user posted image   Tud na Jančikenem linku ej isto. Vseeno obema hvala.

Snorči, a imaš ti kako knjigo o montiju? Zdi se mi, da ste se že dooolgo nazaj menila, da ima ena to pripravljeno za printat.

JAnčika, prej bomo vsi našli čas med tednom.  V sredo, četrtek ali petek drug teden?

Huanita, vidiš, da je šlo. user posted image user posted image

Naty, mene so enkrat v oš prisilili, da sem tak lavfala štafeto, ker je ena manjkala. Bilo ej grozno, na koncu mi je učitelj rekel, da sem imela ves čas ročno zategnjeno. Bah, jaz sem bolj za športne igre kot atletiko.

IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
pa itak se skoz neki derem na njo. Same lumparije ji grejo po glavi. tudi nevarne. kako naj to rešujem? kaj naj ji rečem? ko ji kaj razlagam, si mala žvižga ali pa me preprosto ignorira in mi začne neki X razlagat. ne moreš verjet.


evo, točno to dela naš tasrednji. Ko ga ful okregam, se nasmeji in zapoje Gremo gor u hribe. AL pa kaj čist tatretjega vpraša.  Jaz sem prišla do sklepa, da je to posledica njegovega značaja. Ker tavečji sploh ni tak, si vse bolj k srcu vzame.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 7:33:42   
Skabi
Snrlax, jaz ti lahk povem, kako jaz ocenjujem. Točke za nalogo razdelim na "postopkovne", to pomeni, da za vsak korak v nalogi dobi kako točko. tako se ocenjuje tudi na maturi.
Za test, ki ima 3 vprašanja v eni nalogi, bi pa rekla, da ni preveč dobro sestavljen. Ta 3 vprašanja bi lahko bile 3 naloge, pa ne bi prišlo do problemov pri točkovanju. Oz. jaz bi definitivno dala točke za 2 pravilna odgovora, razen če nepravilni zanika, vse kar je prej bilo prav. Nikoli pa ne dajem četrtink, pa polovičk. Raje povečam število vseh točk in dam vedno polno točko.

Glede zaključevanja_ Učitelji smo alergični na povprečje čez leto. Končna ocena je odraz ocen celega leta, pa tudi učenčevega sodelovanja pri pouku, delanja domačih nalog, odnosa do predmeta nasploh,...Enega, ki bi se celo leto izogibal delu, jaz že ne bi vprašala za višjo oceno. TAle tvoj dijak verjetno ni tak, glede na to, da je skoraj odličnjak. A ve, da je z eno trojko lahko odličen?

14 dni pred konferenco je pa itak nabolj stresnih v šoli. Učenci so napeti, učitelji pa tudi, ker želijo zaključiti pošteno, hkrati pa z vseh strani doživljajo pritiske pri zaključevanju. DOživiš lahko vse, do prilizovanja do odkritih groženj s strani dijakov in njihovih staršev, ki jih prej celo leto ni bilo blizu... Zame bi bil učiteljski poklic idealen, če ne bi bilo teh zadnjih 14 dni.  TU upoštevaj, da je pri mojem predmetu res težko zaključevati.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 7:39:25   
Skabi
no, tu sem gledala samo z učiteljeve perspektive. user posted image


rabim nasvet, kako naj preživim vikend sama s tremi fantki? moj dela user posted image

mogoče bomo popoldan šli na adrenalinčka. Pride katera tja okrog petih, šestih?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 7:40:29   
Skabi
bonnie, v ponedeljek in torek ne, potem pa se le zažen v naš hrib. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 7:41:42   
Skabi
pa kje ste vse? šele zdaj sem videla, da se že nekaj časa pogovarjam sama s sabo. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 7:53:24   
snorlax
Jutro!user posted image

Evo mene, da se ne boš sama s sabo pogovarjala. user posted image

Hvala za odgovor glede ocenjevanja. Tak sistem kot ti, ga ima večina profesorjev in se mi zdi fer. Pa niso težave pri "tvojem" predmetu. Gdč. Lepa je stroga, a pravična pri ocenjevanju. Problemi so pri eni stari tetki, ki gre letos ali drugo leto v penzion in verjamem, da ima vseh že poln kufer.user posted image

Se pa strinjam, da je teh 14 dni najbolj stresnih za vas, za dijake, pa za starše tudi. Tako nizko pa ne bi nikdar padla, da bi hodila v šolo fehtat ali grozit. Taki starši so mi user posted image .


< Sporočilo je popravil snorlax -- 31.5.2008 7:56:45 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 11:18:03   
pikecpokec
Daaaan!
A vam je kej vroče? Jst mam računalnik kr lepo na terasi, pa fino veter piha! Dans sva z mojim že ob sedmih zjutri odigrala eno partijo tenisa (khm, ne vprašat kak je bil rezultat user posted image ), potem sva nabavila mal mesovja za jutri za piknik. zdej sem natipkala uvod, namen diplome, metode dela in ostalo birokratsko sranje za diplomo. Počasi se bova pa odpravila na kosilo k tašči, pa tamalčka iz počitnic snet. Itak spet uživa. baje včeri ko se je dež vlil, sploh ni hotu noter it user posted image .

No, grem, ker mi kaže ''low battery''.

pa-pa in lep dan vsem


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 12:48:10   
Naty*Taja
Hej Ropotuljica, po moje ma tvoje dete eno krizo. Mogoče pogreša mamico zase? Al pa jo mogoče preveč opozarjate da mora pazit na malega, pa da je ona velika punca... no takole smo mi imeli. Sicer ne v tako hudi obliki, pač pa je bil ko satanček. Takoj, ko sem to opazla, sem malo porinla možu al pa tašči v roke in se zaprla z njim v sobo ter sva midva nekaj skup delala - v trenutku je bil najbolj zadovoljen in priden fantek! Ja, tudi njim se nabira in včasih izbruhnejo.

Smo pa danes sami trije s kozikami, ker je ati na zaključnih igrah v ANkaranu! Pa nam kr laufa. Čist vse lahko že naredim zraven mojihdveh mulčkov. user posted image

OOOO -- Marjana je pa blodnika?

Evo Snorči - odgovor s prve roke. Jaz osebno imam za vsak test točen kriterij, kaj v postopku prinese točko. Na koncu točke preštejem in zračunam procente. Pri vsaki nalogi imajo podno kolk je možnih točk. Če je zadeva prav je točka, drugače pa ne. Je pa to lahko rečt pri matematiki, pri drugih predmetih verjetno težje. Pa kar se zaključevanja tiče, če je nad , 5, potem sem jaz zaključila navzgor, ostalo pa navzdol...pa seveda se pri zaključevanju navzgor in navzdol upošteva celoletno sodelovanje, odnos do predmeta, delanje domačih nalog.... Ja, tako to delam jaz. Naj pa povem, da ponavadi še iščem točke, da lahko dam pozitivno, kot pa obratno... še zgelda premalo časa učim. Je pa res, da je kriterij pri poklicnih, tehničnih in gimnazijcih čist drugačen, kar se "spregledovanja" tiče. prvi bodo zadeve rabili zase, drugi za poklicno maturo, tretji pa za splošno maturo. IN uspeh na maturi je odvisen od tega, koliko jih je učitelj naučil....


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 20:36:05   
skuštrana
Punce, danes sem otvoruila svojo kopalno sezono, kar je zelo hitro zame, ponavadi se v morej dlaj kot do riti ne spravim pred 1.7user posted image Morje je super, ima kakih 20 stopinj...Prav za osvežit.

Ropotuljica, Liza je ista..Mislim da je to faza Triletnikuser posted image ..In dobrodošla v klub. Kaj jaz naredim..Pravzaprav nič, kadar me ignorira ko jo kao kregam, ji še vedno vse zrecitiram do konca, nekaj pa tudi ostane v tej mali bučki. Upam vsaj.user posted image   In , ja, Liza je tudi stručko v menjavanju teme pogovorauser posted image Lulanje in kakanje, mogoče se ji je v vrtcu kaj zgodilo, jo je kdo udaril ali kaj takšnegauser posted image Ne vem, Liza vedno kadar je pod stresom (pozitivnim ali negativnim) naredi lužico ali v hlače ali pa potem ponoči v posteljo. Ko boš imela psihologa pri 3 letih te pa tako ali tako vpraša kako je s tem (vsaj mene je) pa mu malo omeni...Ker tole se pri vas res že vleče in vleče..IN ti verjamem da ni prijetno niti zate, niti za Špelo.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 20:42:01   
Jančika_
Dober večer. Pa je za nami še en dan, poln čudnih dogodkovuser posted image . No, še najbolj čudno od vsega je to, da smo napihljiv skakalni grad iz Hoferja šli napihovat USTNO. Japuser posted image . Tričetrt ure smo se matrali Joe, moj ati in jaz, froci so se pa vmes že gor metali, da je bilo še bolj zabavno. Vmes smo se spomnili, da imamo nekje električno pumpo, samo nihče ne ve, kje je. In da imamo tako mi kot moj brat tisto veliko nožno pumpo, pa se živ boh ni spomnil, da bi jo prinesel. No, v glavnem, ratalo nam je zadevo napihnit, malo nam je bilo slabo in malo se nam je vrtelo, ampak je bil pa hec. Zadeva je super zabavna, pa tudi ležati na njej je prav fino.

Piki, sem ti pozabila napisat - posodom ti Fredov obroč, pri nas se samo valja. Če ne bi računala še na kakega malega plavalca, bi ti ga dala, tak ti ga pa posodim za nedoločen čas.

Skabi, nam paše četrtek (Joe je v sredo zunanji na maturi in ne ve, kam bo šel in kdaj bo doma, v petek imajo pa tekmo v malem fuzbalu - I. gim. proti CesteMostoviCeljeuser posted image , če kiro slučajno zanimauser posted image ). Razen če bi tekmo zaradi vremena prestavili na četrtek, kar je pa malo verjetno. Tako da bi se kr najavili. A mi pošlješ na ZS opis poti (K. mi je danes rekla, da sama nikoli ne bi našla do vasuser posted image )?

Janeja, kako je bilo danes na srečanju nedonošenčkov? Vreme ste imeli super, ne.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 20:50:09   
Jančika_
Aja, Ropotuljica, nimam pojma glede lulanja itd. Saj veš, kako je bilo pri nas. Bil je sicer zelo dolgo v plenici, potem pa praktično nobenih nesreč. Tisti prvi teden, ko je bil brez plenice, je pa ful zanalašč lulal. In na žalost ni pomagala nobena pozitivna spodbuda - enkrat samkrat sva mu zagrozila s kaznijo, če se bo nalašč polulal (mislim ej, v oči te je gledal prav prefrigano in lulal zravenuser posted image ), in sva jo tudi takoj izvedla - in to je bilo to, nobenih problemov več. Zdajle prav razmišljam, da se je v celem letošnjem šolskem letu v vrtcu samo enkrat polulal, doma pa tudi samo kakih 5x ponoči, od tega 2x, ko sem bila jaz v bolnici. Prej je pa zgledalo, da bo do srednje šole v plenici...user posted image . Skratka, nimam izkušenj, kako ravnati v tvojem primeru, in se tudi nič pametnega ne spomnim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 21:03:55   
Ropotuljica
Skuštrana, mi mamo jutri namen it na morje, sam ne glih do Reke

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 21:33:32   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

(K. mi je danes rekla, da sama nikoli ne bi našla do vasuser posted image )?



Katera K user posted image   DObiš opis, samo če ste danes vso sapo porabili az anpihovanje, ne boste prilezli v naš hrib user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 21:48:28   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Janeja, kako je bilo danes na srečanju nedonošenčkov? Vreme ste imeli super, ne.

Ja, vreme je bilo idealno. Sonček na polno, piknik plac pa idealen - v gozdu pod drevesi, lahko si na soncu ali v senčki... Gužva pa nenormalna, me je prav šokiralo, ko smo prišli. Smo imeli ful srečo, da smo nekaj bivših Leinih cimrov srečali, pa še njeno zdravnico. Kingstoni so tud kar fešto nardili na odru in pod njim, samo ozvočenje so imeli pa za nogometni štadion in je bila muzika res takoooo naglaaaaas, da se je bilo nemogoče pogovarjat. user posted image Lea je že včeraj cel dan, pa še danes po poti govorila, kako gre na zabavo plesat in pet. Ko smo prišli v tisto gužvo je pa "zmrznila". Jo je bilo ene pol urce prav strah. user posted image   Potem smo našli pa vlakec in gugalnice, je bilo pa takoj boljše. user posted image Aja, pa SLO vojska se je tam predstavljala (sem se prav na Mavo spomnila)  Mulčki so se lahko slikali na motorju vojaške policije, pa tank je bil tam na ogled... Zanimivo skratka.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 21:56:15   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

(K. mi je danes rekla, da sama nikoli ne bi našla do vasuser posted image )?



Katera K user posted image   DObiš opis, samo če ste danes vso sapo porabili az anpihovanje, ne boste prilezli v naš hrib user posted image

Frizerkauser posted image . Do četrtka se bomo že nadihali menda. Upamuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
31.5.2008 22:00:04   
pikecpokec
Hvala, Jančika. z veseljem si ga sposodimo, pa upam da ga boš kmalu rabila nazaj user posted image .

Zdej grem pa spat, sem prav zbita. Sma imela z mojim zdele en brejnšturm glede mojega raziskovalnega dela pri diplomi.user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.