womanpolice
|
PUNCE pa vi ste res fenomen... a tekmujete kolk strani boste natipkale... Sej ne morm verjet... Dva dni ne utegnem pogledat, pa že natipkate po 10 strani... Potem pa najprej rabm 1 uro, da preberem... No, pa začnimo: PIKOVIT... Res čudovita pesem!!! Tale misel mi je pa zelo všeč... PUNCE... BERITE.... You see, what I am saying is this song is dedicated to all the females who have been trying to have children but never succeed. Some have miscarriage just like myself, but you know what, don't give up, have faith, one day you may just succeed. You know what I'm saying, and don't feel you are less than a woman because you don't have a child 'cause once you give you love to other children that come. You know what I'm saying. Zvezdica... zelo mi je žal, da te v teh težkih trenutkih nism mogla tolažit, te vzpodbujati, da bo vse ok... Vesela sm, da še imaš vedno pikici pri sebi in držim pesti, da bo tko tud ostalo. Gigi in Daisy... ja, čevlji so res plastik fantastik... Hvala za nasvet (čevljar), ampak čevlji morajo biti identični (kar pa je težko, ker imajo naši čevlji eno posebno značilnost - kar drugi ne vedo)... In med drugim, če bi bilo že možno, da dam izdelati svoje... zakaj bi plačevala še to? Že tko al tko si kupujem mape, kemične svinčnike, itd. In že to postane strošek.... Kljub temu, HVALA za nasvet. PIKOVIT ... Mehiška hrana........ mmmmmmmmmmmmmmm si mi pa nardila lušte... midva tud greva al pa mi jo moj nardi (Fejhitose full dobre nardi moj dragi...). To je najboljša hrana... Pa tisti pražen fižol in riž zraven.... mmmmmmmmmmmm... pa daj no, Pikovit, ti packa ti... mi lušte delaš.... Jadrnica... seveda sm še tukaj, ampak zaradi službe pokukam sm gor, ko mi to dopušča čas... Včasih pa pridem res tko utrujena, da mi ni za nič... Mismis... kateri faks pa ti delaš, da imaš luškane predavatelje? Da vidim, če bomo še šli kaj drugega študirat... Abra... res si čudovita.... tko lepo si pomirila Zvezdico... Ti vedno najdeš prave besede za vsako! Grethy... sm dobila tisti ZS ampak morm "proučit", ne dobesedno, (bolj si vzeti čas), in ti odgovorim... Upam, da nisi jezna... Ampak če sm nekaj dni zaporedoma vsak dan v službi (in ne zjutraj), potem rada čas namenim nama... ker se redko vidiva... Upam, da me razumeš... Zorica.... tud men niso hotli rastit v levem jajčniku... Že ko je bilo v desnem dovolj, v levem nikakor niso hotli... Kar tri UZ je so me pošiljali domov, da še ni v redu... Potem pa so me PUNCE tle gor (hvala vam) potolažile in povedale, da naj jem jajčka in spijem kakšno pivo... so pa v dveh dneh FULL zrastli... tko, da PIVO IN JAJČKA NA OKO... Verjemi, pomaga! Oh, ti moja KAJŠICA.... res je enkrat si bom morala ekskluzivno vzeti čas in se oglasiti... Ker tole iz službe se ne bo izšlo (sploh zdajle ko je ta vročina, sm full zdelana od sonca in vročine). Se bom čist tko oglasila, ko ne bom imela službe... Kam si pa šla včeraj tko zgodaj? ob 6.10 avta ni bilo... ... Čekiram, čekiram... Ostale punce; gloria, rubin, Pika, Pija, Ledenka, Arneja, Sapi, Dajamaja, Mateja_Goljev, in ostale... želim vam lep vikend...
|