|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
29.5.2008 20:44:50   
arneja
Gigi, jaz Trenja zraven poslušam, pa vsake toliko časa malo poškilim. Meni sta pa dva Heinikena ostala od postopka. Jih bo pa moj pospravil, pa bo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
29.5.2008 20:47:44   
arneja
Gloria, vidiš, kako se je pri tebi vse lepo uredilo user posted image . Je res treba ostati pozitiven, tudi ko ti je precej hudo user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
29.5.2008 20:55:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Zvezdica, Reško mora vedno malo z besedami moriti, tako da kar čez eno uho notri, čez drugo pa ven user posted image . In v glavi imej slikici svojih dveh pikic user posted image . Ti je slikco dal, da jo še me vidimo user posted image ?

Uf, Pikovit, avstrijske cene so pa res katastrofalne user posted image . Si si včeraj kaj kupila v Europarku?

Arneja, sem se po glavi tepla ko sem šla ven od njega, sem mu pozabila za slikco rečt. Ju imam pa v glavi, ta moja sončka.
Kako tvoja Lučka? Je pridna?

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
29.5.2008 20:58:53   
arneja
Lučka pridna user posted image . Mi je pa tako fino, ko je zdaj full obcestnih panojev z mojo Lučko user posted image .

Naslednjič si pa na roko napiši, da ne boš spet pozabila za slikce reči user posted image . Jaz sem tudi pri njem tako zmedena vedno, da vse pozabim. Imam še vedno doma uporabljene injekcije user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
29.5.2008 21:05:11   
sonček33
Ojla pupe!
Kako ste?
Zvezdica glavo gor!

Gloria - u zdaj pa dopust pol pa kmalu že poklic mama. Super, kajne? pa hvala za vse tiste besede na smsjih.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
29.5.2008 21:25:17   
gloria
Sonček poklic mame že komi čakamuser posted image user posted image user posted image ....ti si pa januarja 09 a neuser posted image ...tisti sms-i so res malenkost če lahk pri tem nekom pomagašuser posted image ....Ksenija in Suzana te pozdravljajo in se veselijo da si nosečka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
29.5.2008 21:26:52   
zorica

Punce hvala da ste me tako pomirile, zdaj mi je polno lažje.Sem bila ful razočarana da sem taka slaba "kokoš" ali pa dobra kak se vzame.Saj tudi dr. je bila presenečena, nad takimi folikli, eni res veliki zreli že skoraj za stopko eni pa še v fazi rasti in to v 1UZ.

Najbolj pa me je potolažila zvezdica, ki je očitno imela nekaj takega kot jaz sedaj pa je srečna user posted image .Sicer pa bomo videli jutri.Mogoče jih mam malo, pa naj bodo vsaj ti kvalitetni in jaz rabim itak le enega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
29.5.2008 22:20:39   
dajamaja
Zvezdica, bomba!!! Sem tako vesela, da je bil lažni preplah. Za zmrznejnčke je pa čist za statistiko vprašal. Da si zabeleži. Nič ni mislil na rezervo, saj se GV vidita. To me tko rade dedcem kej podtikamo. Oni niso tolk sofisticirani in ne razmišljajo o podpomenu svojih besed. Me pa pol kr seciramo vsako izjavo. Ti se kr umiri. Povečana doza Prometriuma bo naredila red tam doli!

Abra, jaz sem ti napisala odgovor, pa menda spet ni uspelo. Mam za danes dost poskusov pošiljanja. Tud mene je_be kot Pikovit user posted image . Ti se ne sekiraj, ne za pošiljko, še manj pa za kaj drugega. Knjigo ne boš več rabila (ti jo bom pa vrnila) user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
29.5.2008 22:21:00   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 30.05.
Zorica- UZ

Ponedeljek, 02.06.
mala81- UZ
Rubin - ET
Julija30 - ET

Sreda, 04.06.
Hedviga - UZ

Četrtek, 05.06.
Mlinčka - UZ

Torek, 10.06.
Sapi - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

Torek, 10.06.
Sonček33 - UZ

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image
user posted image Dajamaja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

mami 26 greje   ?? - TEST 03.06.2008
Arneja greje   user posted image - TEST 05.06.2008
DaisyE greje   user posted image user posted image - TEST 07.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, Superfact in Menogon)
  • Linda25 (ICSI LJ, 04.06. zamrznjenčki)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • cati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica, Dajamaja

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

user posted image Sonček33 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
29.5.2008 22:44:15   
mismis
Kaj se danes tukaj dogaja, ali res vse živimo polno spolno življenje, ker nas vse internet je_be, meni se je pravkar zgodilo, da mi je celoten seznam ven vrglo user posted image bemti

Zvezdica, joj vsa sreča, da je vse ok. Še dobro, da mi je Gigi povedala, ko sva se videli, da je vse v redu, če ne sploh ne bi šla na sprehod z mojim user posted image ampak prec na RR.

Gigi, lepo te je bilo spoznati, všeč si mi, in glej da ne boš pobegnila med nosečka januar (al karkoli že) vsaj toliko časa, dokler jaz ne pridem za tabo
Gigi, škoda ker mi nisi včeraj napisala, da bi rada videla moj dekolte , bi se prištimala. Zato bo pa jutri padla jebozovna (da vidim če bo cenzura) majčka, ker imam ob spet polovni sestanek. Joj hardly wait
kot vidiš sva si pa z mojim kužon privoščila malo daljši sprehod, tako da seminarska danes NO GO. A je pa še glede hladilnika, pregledj če si ti res splača imeti ameriškega, ker tista ozka stran ni vse skupaj nič, midva imava ta širokega Whirpool-a pa se ful obnese. To je tisti, ki je širši od običajnih

Zorica, počasi se žabo dere, mogoče so tvoji folikli počasi, ampak kakor si omenila vsaj polno drobnih je...Jutri ti želim uspešen UZ

+

Kajsica, če me jutri vidiš mi vsaj namigni...

Orto2, še ena ki hoče mojega dr. D. Pusti, bom huduser posted image

Pikovit, meni je pa Gigi prinesla jagode namočene..., nek afrodiziak...A si mi kaj fovš?

Daisy, Janica i Ivica, da li ide? Kakva su ti osječaji??

Mlinčka, lepo da si se javila, si zabeležena

Gretka, spet delaš zvečer, matr res si dobra, da zdržiš vso to vožno gor in dol, gor in dol, gor in dol. Kakor bi rekla Nina Osenar "svaka čast".

Pija, kje si, a si totalno zaposlena s poroko, ki se zelo hitro približuje al kaj?

Pika, zate velja isto, do tistega dela s poroko

kje ste moje  čakalke,špikarke, trepetalke, čvekalke, ljubljančanke, mariborčanke in postojnčanke...kje ste se, saj veste, da nas čaka težka naloga. Še dva dni imamo da pridemo do 200 strani, ali sprejmete izziv????

kaj je zdaj, a bomo enega pravega (ne virtualnega) vrgle na mizo...Tako, imam nov izziv za vas...v tednu od 10.06. do  13.06. (a ste vedele, da je petek 13. v juniju) gremo na kavo, sok, vodo, pir...Seveda, če ste za to...
Torej zbiramo zainteresirane za srečanje in datum, ki jim ustreza. Pa da vidimo, katera si upa??user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
29.5.2008 22:53:17   
pikovit
A ha takole Mismis in Gigi hodita na skrivne dejte.Pa še jagode ti nosiuser posted image Superuser posted image ,upam,da sta se imeli krasno in da sta se naklepetali.Gigi a pol praviš,da je bila Mismis brez dekolteja.user posted image

Ja sprejmem izzivuser posted image  in ja sem takoj za petek 13user posted image user posted image user posted image .Tako da seznamček Mismis seznamčekuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
29.5.2008 22:56:36   
pikovit
Arnejči nič si nisem kupila zadnjičuser posted image Majo pa res ful dobrih stvariuser posted image .Je bilo ful vroče,pa še bergle.Tako da sem komaj čakala,da grem domov potem pa sem se šla v bajno namakatuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
29.5.2008 22:57:29   
pikovit
A očitno imam monologe,zato vam bom rekla lahko noč in lepe sanje vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
29.5.2008 23:29:05   
Grethy

Gretka, spet delaš zvečer, matr res si dobra, da zdržiš vso to vožno gor in dol, gor in dol, gor in dol. Kakor bi rekla Nina Osenar "svaka čast".

user posted image user posted image user posted image user posted image

JA MISMIS, res je ... sem glih pršla evo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
29.5.2008 23:29:54   
jadrnica
da se javm,

sem mogla za ZVEZDICO priti počekirat, ker je s tistim izcetkom prav strah v kosti nagnala RRovkam, tako da zvezdica, strah je mimo, sedaj pa samo še pozitivno naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Abrica - ja me je dal Resko na hormonske priskave, pa so kokr cool. pa moj srček tud.

Ostalim pa pozdrav, moram še neki za sluzbo narest, pa je ze mal pozn, ustajam pa ob 600, spet bo mal spanca.

cau

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
29.5.2008 23:34:27   
Grethy
Oj jadrnička ... vsaj ena, da nisem čist sama tle gor ob tej uri ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
29.5.2008 23:44:56   
pikovit
Mašina Grethy tak si pridna.Še dobro,da si vzameš čas za nas.Evo grem zdele poklikat na tvoje mesto.Kako si pa kaj drugače?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
29.5.2008 23:51:29   
Grethy
O madona, poglej jo pikovitko našo, jupi, nisem sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, drugače sem pa tik pred zdajci, mal me user posted image zafrkava, ampak se že slika, tako da jutri kličem v LJ ( sem jo že danes, pa mi je rekla, če jutri ne bi blo nič, da se pridem popoldan pokazat) zgleda da se je user posted image ustrašla zdravnice in prihaja ... pol pa sam da slišim navodila ... jutri bom kaj več vedla ... drugače sem pa ok ... user posted image user posted image

In ti ??? Kako je s tabo?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
29.5.2008 23:55:00   
pikovit
O Grethy superuser posted image You are back in the gameuser posted image No ja moja noga je že veliko boljše,že počasi stopam nanjo,ampak še vedno uporabljam berglje.Zdej me je malce strah,da ne bom na polno stopila,ker še vedno boli.Kdaj pa prideš v Lj?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
29.5.2008 23:56:04   
pikovit
Zvezdica kaj pa ti tako žalostno samevaš?Pa saj si danes videla svoji user posted image user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
30.5.2008 0:01:03   
Grethy
Ej jutri bom vse zvedla, moram klicat .... je kr poletel tale maj mimo ane

Kdaj ti štartaš ? Rezultati so o.k. sem vidla ...

bom mogla kmal za mojim tečt v spalnico, mi je popoldan neki z enimi "meritvami" grozil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
30.5.2008 0:04:24   
pikovit
O super,potem pa le javi jutr.Misva greva v akcijo šele septembra enkeat,če???
Zdej pa hitr v spalnico šibi pa fajn zmertauser posted image user posted image

Nočka

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
30.5.2008 0:06:29   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka tudi tebi

...sam še tole mi odgovori, bom zjutraj prebrala

zakaj je pa un vprašaj in ČE ?????????????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
30.5.2008 0:10:46   
pikovit
Zato,ker sva se odločila za Mb,so pa čakalne dobe dolge 8 mesecev.Se pravi,da septemer je še prezgodaj.Tako da upam,da pridem na vrsto tam enkrat nov.,dec.UPAM

Ne nisem še obupalauser posted image in še nekaj časa ne bom!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
30.5.2008 0:36:32   
Zvezdica
Pikovitka, jast sem po cela dan prklopljena na RR...zato, ko grem vsakič mimo malo pokukam user posted image
Jast sem tako srečna... Sam da sem vidla tiste GV...vem, da se tam razvijata moja mala otročka.

Najhuje je bilo to, da naš tamal že nekaj dni sprašuje zakaj ga ne dvignem, pa če imam dojenččka v trebuhu. Seveda rečem, da še ne vem, on pa meni pomižikne, češ sej jast vem.

Kar se tiče MB...upam, da boš na vrsti septembra, čimprej. A si že bila pri rešku?

Grethy...si tako malo prisotna zadnje dni. Mater si pridna, vsak dan se voziš, delaš izmenično...res...

Gigi, kaj tvoje packeuser posted image še ni? Potem se začneš pripravljat na pingvinčke?

Zdaj je čas da se poslovim.

Lahko noč

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?