|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
30.5.2008 0:42:21   
Zvezdica
mismis..
naslednji uz imam 12.6. ob 12ih.

Tega ki je na seznamu nimam več, me je anes naš g. Reš prestavil user posted image

Sicer pa bosta otročka takrat že tako velika, da ju bom orenk vidla :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
30.5.2008 5:39:03   
gigi1
Jutro punčke. Ste dobro spale?

Miška, tudi tebe je bilo lepo spoznati.
Za dekolte ti pa nisem rekla, ker sem vedla, da ta huj cunce prpravljaš za danes user posted image .  Le glej, da polovni res ne bo zizik majal user posted image  user posted image  user posted image .
Nč bat za moj pobeg. Se lahk borim na več frontah. Dve sta pa itak mala malca user posted image . Sej junij že trka na vrata, še mal pa boš v mojih (brezalkoholnih) čevljih. user posted image  user posted image  user posted image

Hedi še zmer se smejem na to temo user posted image

Orto2 pa pri dr Dju?. To bo še pestro user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitka ja, mislim, no....ni bil poglobljen dekolte. Js sem tud za petek 13. Mišmiš piši.

Gretka sta zmerla? Poročaj, kaj si se zmenla v Lju.

Zvezdica, si verjetno Grethy spraševala za pingvinčke in user posted image ? user posted image  user posted image  user posted image  vse ti je oproščeno. Včeri si mela težek dan.

No evo, se že sonček kaže. Spet bo lep dan.
Al pa ne...glihkar je začelo padat, pa sonce...svašta

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
30.5.2008 6:16:11   
gigi1
Dejzika kje si? Včas sva zjutri skup kavo pile, zdej pa..user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
30.5.2008 7:21:11   
arneja
Gigi, a bom jaz tudi dobra za kavo popit user posted image ? Sicer je imam še bolj malo in če ne boš hitro na net prišla, je bo prej zmanjkalo user posted image .

Punce, a se vam tudi toliko sanja zadnje čase? Jaz cele  noči presanjam, pa ves čas se zbujam user posted image . Bodo živčki krivi, kaj?

Dejzi, daj vsaj malo poškili sem gor. Mene samo malo joškice bolijo, pa me je zdaj že kar strah, da bi morala imeti še kakšen znakec več user posted image . Tebe še kaj matra?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
30.5.2008 7:46:31   
Zvezdica
Zvezdica, si verjetno Grethy spraševala za pingvinčke in ? vse ti je oproščeno. Včeri si mela težek dan.

Jutro joj gigi oprosti, ja res sem grethy spraševala.

Vidiš, skoz te mam v glavi user posted image .

Ma sem šla full pozno spat, zdaj sem pa že pokonci user posted image in sem mal koamtozna.

Tako da kavo popijem, nekaj uredim pol pa nazaj v posteljo.

LP

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.5.2008 7:47:19 >

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
30.5.2008 7:59:25   
sapi
Zvezdica samo, da si se javila z dobro novico user posted image user posted image ... res sem vesela ... sedaj samo še na srčka počakaš ... le glej, da boš počivala ...
orto2  torej si moja sotrpinka na GK tudi jaz sem začela s špikicami 27.5., če imaš dolgi postopek se vidiva 10.6. na UZ ...
mismis dober predlog ... če le najdem čas pridem ... torej zaenkrat sem za in 13. je čisto ok ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
30.5.2008 8:17:31   
gigi1
Arnejči evo me nazaj. Je še kej kave?
Joškice so že dober znak, čeprav je ta tudi zaradi profesterona. Sanje, sanje... pri meni je isto... Živčki, pričakovanje, upanje...kaj vem. A te kaj špika spodaj?

He, he Zvezdica, saj ni čudno. Najprej si skoz spala, zdej pa si skoz budna. Ti kar misli name user posted image , boš mela lepe in duhovite (da ne rečem pametne) otročke. Ne znam samo, šta mi je danas user posted image  user posted image  user posted image .

Sapi pridi 13. bomo kakšno rekle.

Punce men pa res nohti in lasje nenormalno rasejo. Sploh nohti, ki nikol niso. Zdej si jih moram skoz strižt - ne pilt. Sam tolk da veste. Spet mam dolge in se zatipkavam

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
30.5.2008 8:20:36   
gigi1
Jutro Blanč. Danes je pa že 6i dan po ovulaciji. A si tvoja pikica že postilja?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
30.5.2008 8:22:02   
sonček33
Dobro jutro pike poke!
Smo se naspale?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
30.5.2008 8:29:51   
gigi1
Jutro Sonček. Evo se je sonček spet pokazal samo, da si prišla user posted image . Kako si danes?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
30.5.2008 8:41:45   
gigi1
Zorica dobro opravi danes. Upam, da je pirček v kombinaciji z jajčki kej zalegel.

Tejek je pa imela včeraj UZ. Upam, da se bo danes kaj oglasila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
30.5.2008 8:55:30   
MONIKQ
Oj, sonček33, lepo te pozdravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
30.5.2008 8:58:38   
dajamaja
Jutro dečve! Jaz sem že nazaj s sprehoda. Prav paše tkole še po hladnem.

Arneja, sej sanj se res ne moremo rešit. So odraz naše podzavesti - vsi naši upi, strahovi se ponoči razživijo. Saj veš kako je z znaki - ene jih imajo, ene ne. Poskusi samo pozitivno razmišljati, kako se Lučka / nogometaš lepo razvija in biti srečna da greješ svojo pikico. Je pa pričakovanje res najtežji del.

Daisy, kaj je zdej? Nalepiš tipa (ki mimogrede sploh ni po mojem okusu) pol pa nč čveka. Kako djeca? Ivica? Janica? Mamica? Ok. Ata?

Gigi, kaj ponujaš iz šanka?

Zvezdica, danes je pa res lep dan ne user posted image ?

Abra, ti grem spet ZS pisat user posted image . Mogoče so danes okoliščine bolj naklonjene mojemu odgovoru.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
30.5.2008 9:05:04   
Zvezdica
Sapi, daja maja hvala za skrb.
Ampak mene še vedno preganja nek strah...

Mislim, da bom šla še enkrat Bhcg čekirat, po moje je to super pokazatelj, da se otroci razvijajo.

Sej vem, da verjetno paničarim za brezveze, ampak se mi zdi, da bom tako na konc najbl pomirjena.

Jap...čakam vaš odgovor pol bom pa kar letela.

i belive i can fly....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
30.5.2008 9:14:29   
DaisyE
Evo me na enga quickija. user posted image  Sodelavka je trenutno zaposlena drugje, pa mam malo cajta, če me kdo drug ne bo zasačil.

Včeraj nisem pol nič gor pogledala. Saj vem, da sem nemarnica, ampak sem začela Gejšo brat, pa mi je nekako ni bilo za iz rok spustit. Sem imela še druge obveznosti poleg RR (seveda nobene tako pomembne), pa jih prav tako nisem uspela opraviti.

Zvezdica čestitke, da je vse okedoke, gigi in mismis jagode z afrodizijakom!? Nehita ga srat. Afrodizijak rabijo taki kot sem jaz, ki rabim en teden kurjenja, da se za en sex ogrejem, ne pa mismis, ki je non stop v polovni pripravljenosti. user posted image user posted image

Arneja, fino da joškice bolijo. Kako sem jaz? Takole:

Tega user posted image  še vedno ne morem delat, pa zadnja dva dneva osrečujem svojega dragega z user posted image .  Mislim, da se bo danes to nehalo. user posted image user posted image user posted image

No, joškice bolijo od prometriuma - to pri meni ni nič novega, prdenje pa itak ni nosečniški znak, ampak, ker drugega ni, sem pač to delila z vami. user posted image  Spodaj nič ne špika, slabo mi ni, vonjam ne kaj bolj močno, kovinskega okusa nimam, jajčniki me ne bolijo, vgnezditvene krvavitve ni blo, horoskop ne predvideva kakih nenadnih sprememb,... Ali ipak, saj veste kako so hrvati žleht. Mogoče me pa v zasedi čakajo in ko bom najmanj pričakovala, bodo pa udarili po meni.

Mismis, dons bo pa divje na sestanku. Sploh ker si se včeraj z afrodizijakom našopala.

Mejte se in mi želite, da bo šiht čim prej minil.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
30.5.2008 9:16:29   
DaisyE
Dons pa bom en pir ko pridem domov.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
30.5.2008 9:19:00   
zorica

gigi1 če nič drugo, sem po pivi spala kot dojenček.Koliko pa se je staneje spemenilo oz. če se sploh je, pa bom videla danes.

zvezdica po moje je najboljše da narediš tisto, kar te pomirja.In če je to bhcg potem pojdi da ne bo nobenega staha.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
30.5.2008 9:21:56   
mami 26
dobro jutro!
no iz mojih izcedkov se je izcedilauser posted image sicer rahla ampak mislim da je pravauser posted image user posted image  sem klicala na kliniko in so rekle naj vseno pridem na tes samo mislim da tudi to ni potrebno a????
seveda gremo v nove boje takoj ko bo to mogoce ....
za vse druge močno stiskam pesti da zagledate čudežni znakec na testerju user posted image  ostale lepo grejte pikice,pridno pridelajte foliklčke.......
vglavnem za vse en velik user posted image in se kaj beremo zdaj se moram pripravit na službo in pa psihično še na zadnji postopek tako da bom bolj malo gor...ko bo kaj novega sporočim....
                                                                              bay bay

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
30.5.2008 9:29:29   
DaisyE
Mami, drži se. user posted image user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
30.5.2008 9:30:35   
gigi1
Mami user posted image . Veeno pojdi na test. Morda je pa lažna. Upam.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
30.5.2008 9:37:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

dobro jutro!
no iz mojih izcedkov se je izcedilauser posted image sicer rahla ampak mislim da je pravauser posted image user posted image  sem klicala na kliniko in so rekle naj vseno pridem na tes samo mislim da tudi to ni potrebno a????
seveda gremo v nove boje takoj ko bo to mogoce ....
za vse druge močno stiskam pesti da zagledate čudežni znakec na testerju user posted image  ostale lepo grejte pikice,pridno pridelajte foliklčke.......
vglavnem za vse en velik user posted image in se kaj beremo zdaj se moram pripravit na službo in pa psihično še na zadnji postopek tako da bom bolj malo gor...ko bo kaj novega sporočim....
                                                                             bay bay

Mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
30.5.2008 9:44:07   
dajamaja
Mami26, sranje, kaj druge naj rečem. Drži se in pripravi se na nov boj s čimveč cartaže pri dragem svojem!

Zvezdica, glede testa ti ne vem povedat, ker jaz krvnega nikoli ne delam. Ni Reševa praksa, pa v Celju so šele zdaj odprli Adrialab. Na gineg je pa zgleda zaposlena agentka moje sorodnice, ker je bila za vsako mojo hospitalizacijo on line obveščena user posted image  O razlogih zanjo pa tudi nedvomno. user posted image  Kaj če bi ti poskusila mal odklopit svoje skrbi. Če bi Reš karkoli bil zaskrbljen, bi te naročil čez 1 teden al pa vsaj kaj bi rekel. Men je bil direkten ... tole pa ni dobro ... Podji na en sprehod, počas, s sladoledom v roki. Oddahni si od skrbi - včeraj si GV videla.

Daisy, jaz bi pa rada user posted image  delala, pa ne skačejo tolk user posted image  

Mismis a jagode so afrodizijak. Pa brez šampanjca tudi user posted image ? No, moje izkušnej so, da že kr alko dost podžiga. V zmernih količinah seveda.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
30.5.2008 9:46:00   
dajamaja
Aja, pa služba naj ti čimprej mine user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
30.5.2008 9:53:07   
gigi1
Dajamaja kar češ. Imaš muzičke želje?

Zvezdica kaj pa vem..če te bo to pomirilo, pa pejd še 1x na test.  Če se ti je iscedek umiril, pa res ne vidim smisla. Sama se odloči.

Dejzika tisto so bile jagode v čokoladi - to je afrodizijak. Sploh v kombinaciji s kakšno dobro polsuho penino. Vem, da ga Miška ne rabi, morda ga pa njen user posted image  user posted image  user posted image . No Miška je pa meni dala utrogestan, ki je tudi svojevrsten afrodizijak user posted image . Blagovna menjava na nivoju user posted image .
Veš kaj, prdenje je eden najbolj zanesljivih znakov user posted image . Js še nikol v lajfu nisem tolk k zdej. Mislim...tu mač. Ostali znaki pa tud pri men niso ne vem kako izraziti. Slabo mi je blo ene 2x, pa tud to lahk, da bolj psihično, spim ne, edino tisti privohi čistil, joški, pa kakšen mozoljček. Pa, seveda trebuh. Če tega ne bi bilo, bi bili vsi ostali znaki bolj tko tko. Joški so me od progesterona že po punkciji boleli. Amapk zdej mi pa že tkole  user posted image skačejo. user posted image  user posted image  user posted image  Ma prav lušna je tale slikca. sem jo morala skopirat.

Naj ti delovni dan hitro mine user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
30.5.2008 9:55:06   
gigi1
He, he Dajamaja. A teb so tud  user posted image  všeč?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?