DaisyE
|
Evo me na enga quickija. Sodelavka je trenutno zaposlena drugje, pa mam malo cajta, če me kdo drug ne bo zasačil. Včeraj nisem pol nič gor pogledala. Saj vem, da sem nemarnica, ampak sem začela Gejšo brat, pa mi je nekako ni bilo za iz rok spustit. Sem imela še druge obveznosti poleg RR (seveda nobene tako pomembne), pa jih prav tako nisem uspela opraviti. Zvezdica čestitke, da je vse okedoke, gigi in mismis jagode z afrodizijakom!? Nehita ga srat. Afrodizijak rabijo taki kot sem jaz, ki rabim en teden kurjenja, da se za en sex ogrejem, ne pa mismis, ki je non stop v polovni pripravljenosti. Arneja, fino da joškice bolijo. Kako sem jaz? Takole: Tega še vedno ne morem delat, pa zadnja dva dneva osrečujem svojega dragega z . Mislim, da se bo danes to nehalo. No, joškice bolijo od prometriuma - to pri meni ni nič novega, prdenje pa itak ni nosečniški znak, ampak, ker drugega ni, sem pač to delila z vami. Spodaj nič ne špika, slabo mi ni, vonjam ne kaj bolj močno, kovinskega okusa nimam, jajčniki me ne bolijo, vgnezditvene krvavitve ni blo, horoskop ne predvideva kakih nenadnih sprememb,... Ali ipak, saj veste kako so hrvati žleht. Mogoče me pa v zasedi čakajo in ko bom najmanj pričakovala, bodo pa udarili po meni. Mismis, dons bo pa divje na sestanku. Sploh ker si se včeraj z afrodizijakom našopala. Mejte se in mi želite, da bo šiht čim prej minil.