|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
29.5.2008 17:02:32   
Duškica
Napisal mu je Hiconcil....  Zdaj mi spet spi, že tretjič danes.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.5.2008 21:02:48   
majrim
drage moje pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..en pozdravček na hitro...smo doma...bilo je super...jutri kej več,ker sem crknjenauser posted image ...samo,da veste,da mislim na vasuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.5.2008 21:13:49   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Napisal mu je Hiconcil....  Zdaj mi spet spi, že tretjič danes.

Sej ko bo Ab prijel, bo vročina hitro padla...kar nej spi, to je najboljše pri bolezni.

Oj, Majrim....lepo da si se oglasila, dobrodošla nazaj.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.5.2008 22:15:48   
stephany
user posted image user posted image user posted image  Sem napisala že cel post, pa mi je vrglo ven! user posted image user posted image user posted image  Prav mi je, kaj pa nikoli ne kopiram...

Vmes sva se s Klemnom še enkrat uspavala, se je po dobre pol ure spanja že prvič zbudil. Je večkrat tako in velikokrat potem še mene zmanjka. Sem nekako utrujena zadnje čase user posted image . Pomladanska utrujenost bi morala že miniti, a ne?!

Vsem, ki so praznovali v tem času, ko se nisem oglasila, želim vse najboljše! Imen rajši ne bom pisala, da ne bom koga spustila. V glavnem, malčice in malčki, bodite še naprej takšni sončki, pridni in nasmejani in v veselje svojim mamicam in atijem!

Pa user posted image user posted image user posted image Timonu za prvi zobek, Zali za prve korake in pridno prespane noči ter Lari za osvojeno besedo MAMA! Viator, ti verjamem, kako lepo ti je, ko jo slišiš. Jaz se še vedno kar topim, ko me tako lepo kliče.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.5.2008 22:21:34   
stephany
A nocoj ni pa nikjer nobene???
Se bom pa še malo sama s seboj pogovarjala... user posted image user posted image user posted image

Neli - tole s službo si pa dobro uredila!
Makala - bravo za "nov" nos!
Duškica - z Matijo vama želim mirno noč! Naj AB hitro prime, da se bolezen ne bo predolgo vlekla.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.5.2008 22:35:20   
julci
Ojla babike

Vsem bolančkom veliko moči,da premagajo takšne ali  drugačne viruse.

Mi smo zdaj tud cele popoldneve zunaj v senčki,kjer je prijetno hladno,pa Meža nas hladi.Tk da je prava milina proti betonu pri atu.

Makala user posted image za nos.Sibla pa pogumna.Jaz sempa reklada ko pridem dodnarja grem na odstranitev kože na trebuhu,ker me ful moti.Mi je že priprvem ostalo,sedaj po 2 porodu pa raje nem komentirava,sam morem paše kr neki zaloge skurit,da bo .Sajsuha itak nikolne bom,sam koža me pa res moti.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
29.5.2008 22:36:49   
stephany
Če se kateri lušta kaj sladkega - torta z nedeljskega praznovanja. Nutellino torto sem naredila jaz, okrasila jo je pa moja sestra.

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
29.5.2008 22:46:04   
julci
Klemen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za torto-bom slikco Zali pokazala,bo rekla iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Stephany torta pa prav mamljivo zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
29.5.2008 23:12:08   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Stephany torta pa prav mamljivo zgledauser posted image user posted image user posted image

Se je tudi Klemnu zdela user posted image user posted image user posted image . Takole si jo je privoščil...

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.5.2008 5:55:21   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Se je tudi Klemnu zdela user posted image user posted image user posted image . Takole si jo je privoščil...

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.5.2008 8:49:28   
Duškica

Dobro jutro!

Pa Timonu za prvi zobek, Zali za prve korake in pridno prespane noči ter Lari za osvojeno besedo MAMA!

To sem pa tudi jaz spregledala... ČESTITKE LARI IN TIMONU IN ZALI!!!!

Mi smo tudi  dočakali prvi zobek!!!!

Stafany - v Klemnovo torto bi še jaz tako vgriznila!!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.5.2008 20:27:26 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.5.2008 11:08:59   
neli99
dan tudi od mene user posted image

duškica kako ste preživeli noč? pa vam tut čestitke za prvi zobek user posted image

stefany njami torta user posted image  

natasaom kako kaj? že kej bolj zdrava? pa ostali bolančki? lumpa  kako pri vas??

pri nas je pa popustla vročina, smo že nazaj v dolgih rokavih user posted image .

jst pa kuham: kumare v omaki, pa pire, pol pa če bo kdo jedu al pa bom vse sama pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej moram pa mal pobrskat po netu na temo: odvajanje od plenic. to postaja pri nas aktualno user posted image  .... to bo polulanih cun pa preoblačenja user posted image user posted image  ... pa sredi avtoceste: mami lulat!user posted image  

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.5.2008 12:19:02   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Nace ima laringitis...zdravil ni razen sirup proti alergiji in vlažne inhalacije....saj vem,bo minilo in čez čas bo prerasel....

Dodi, midva sva dobila Borodual in Flixotide. Pa inahalacije sva morala delat + Fiziološka v nos.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.5.2008 12:21:23   
Duškica
Malček je nazadnje imel vročino okrog 3h ponoči. Zdaj pa je še ni dobil..... Je pa začel čudno svetlo zeleno kakat..... Samo to še nama manjka...user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.5.2008 14:07:45   
dašabina
no tale Klemen je pa posrečenuser posted image
mi smo imeli prvo pikico, velik je 69 cm in težak 7510 g (pri 4 mesecih 1 teden) konkreten dečko...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.5.2008 14:10:22   
dodi

Nace ima laringitis...zdravil ni razen sirup proti alergiji in vlažne inhalacije....saj vem,bo minilo in čez čas bo prerasel....

Dodi, midva sva dobila Borodual in Flixotide. Pa inahalacije sva morala delat + Fiziološka v nos.

Nace ima laringitis-ponavadi dobi inekcijo Dexametazona,da se mu hitro razširijo pljuča,drugače pa mu dam sirup proti alergiji,pa ponoči,ko ima napad,ga nesem ven na sveži zrak,ko pa prideva noter pa mu dam vlažne inhalacije.Pri nas ne vedo,al je to alergijskega izvora al pa je virusno....se mu pa ponavlja.

Vida-ona je podvržena bronhiolitisom in bronhitisom,najbrž pa bo to prešlo v astmo(isti je bil Žan)ona ima Ventolin v pumpici in v kapljicah,pa Flixotid,pa Hikoncil na 8 ur...dajem ji isto vlažne inhalacije,trikrat na dan pa v fiziološko dam še 6 kaplijic Ventolina...inhalacije obožuje,pumpice pa odriva stran.
Bojim se samo tega,da bi to vse prešlo v astmatične napade,ker tega kot je imel Žan si res ne želim več.Sedaj on že tri leta ni imel napada in zato upam,da je prerasel...al pa da mu je pomagal čisti domači antibiotik Ameriškega slamnika.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.5.2008 16:01:04   
dodi
.........da nas dvignem...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.5.2008 16:32:57   
makala
Hojla.
Ja res so bogi bolančki ob tem vremenu.
Dašabina Mihec je pa res pravi korenjak. Mi pa mamo v sredo sistematiko.Lana je prava paparica, je vse kar ji daš in kadar ji daš.
Klemen je pa res cuker, pa torta, njami.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.5.2008 20:31:40   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

la kam šle so vse konzervice ...user posted image user posted image user posted image

hanna nam je v službo šla,
majrim je na morje zgasnila,
duška tava kdo ve kje,
matejka housa peče da do tuki vroče je.

viator šeta kar za tri,
natasaom na soncu se poti,
z ruzakom laubica za stas skrbi.

saj tu so še julči, KT, dodi ,makala,
vsaka po svoje je odšla.

če sem kero preskočila, naj mi oprosti
otroke spat dat se mi mudi.

le neli pridno tu sedi,
bo spet naklofala za čveke tri ...

... zdej se pa moj krohota ko je to prebraluser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ena aktualna:

ura dela tika taka
ko na tebe mami čaka,
da boš usteca odprla,
zelenjavco papala.

user posted image user posted image  ... pa še deluje user posted image  ... se mala smeji, jst pa hop zelenjavo v usta. sej drugače pa prav rada je, sam dobro mora bit ne pa kr neki.

SUPER PESMICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.5.2008 20:37:03   
Laubica
ČERRRR-nam internet ni delal in sem vas pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image
KLEMEN-ful dobra slikca kako si je torto privoščiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi je pa zdaj že dve noči spala od 21h-5 zjutraj,da sem jo kr v spanju podojila in je spala naprej do 9ure naj bo še velikoooooooooooooooooooooooooooo takih noči.
ZALA-BRAVO punči-še nam recept prosimuser posted image
Aja - Lara tako lepo reče MAMA - ahhhh . Se kar topim zraven...samo nisem 100%, če misli mene . Ma nima veze, glavno da reče, jaz se pa delam, da name leti.
JOJ KAK LEPO-komaj čakam da bom jaz to slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo mene zopet med vami.
Bila sem v Lj, dala sem si nos operirat (želja že iz mladosti).
MAKALA-lepo da si boš zdaj všečuser posted image

VSEM BOLANČKOM-čimprej okrevajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.5.2008 20:38:02   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

drage moje pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..en pozdravček na hitro...smo doma...bilo je super...jutri kej več,ker sem crknjenauser posted image ...samo,da veste,da mislim na vasuser posted image
Majrim pogrešam teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.5.2008 21:10:34   
neli99
dodi joj joj ... a pri vas mate pa takle. že jst sem bla z našim bronhitisom pri ta mali čist boga, tole kar opisuješ ti je pa veliko hujše. user posted image user posted image user posted image

drgač pa .... vmes gledam BB ... user posted image

z malim sva začela hoditi v knjižnjico. mislim da je že zdej "prebral" več knjig v svojem življenju kot njegov ati user posted image . tuki je definitivno po mamici. jst obožujem knjige. če ne bi ble tako drage, bi jih mela še več.

včeraj sem vas pa mal prešpricala. ....

a ni včeraj praznovala Inara svoje obmesečnice. evo  user posted image  za mamico in malčico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj zvečer sem šla mal na sprehod , sama. je prav pasalo se sprehajat mal po naših logih. sem se vmes prav usedla dol, gledala hribe, oblake, poslušala samo ptičke. malo miru ... je prav pasalo ....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.5.2008 22:02:48   
dodi
Čer!
Danes se je le malo ohladilo in bo prav prijetno spati... :wink:  :lol:
Danes smo imeli v šoli predstavo,kjer so nam pokazali kaj so se naučili pri glasbeni delavnici,pa razstavo klekljarskih izdelkov,ročnih del....potem so nam zaigrali še igrico,ki so se jo naučili pri dramskem krožku,pa malo so zapeli..bilo je fino,in lepo je gledati naraščaj kako nastopa....
Janja je imela danes teoretični del izpita za kolo in ga je naredila brez napake...bravo mala :lol:  :lol: zdaj jo čaka  še praktični del-upam,da tud to naredi v prvo....
Vida je   danes je že skoraj vredu..ni več vročine in tudi živahna je..user posted image user posted image user posted image user posted image .se je pa eno uro menda drla,ko me prej popoldan,ko sem šla v šolo ni bilo ob njej,,,ma,malo preveč je mahnjena name,a kaj češ...saj zato jih pa imam,da jih tudi pocrkljam.
Dobila sem pa še eno fajn novico...povabljeni smo na festival v Podčetrtek.
No zdaj pa šibam...jutri bodo zopet tu delavci...pestro bo...

Neli-kaj hodiš samo po vaših logih..zapelji se do nas,pa bova skupaj mahnili na sprehod po naših logih...user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
30.5.2008 22:28:41   
Duškica

Nace ima laringitis-ponavadi dobi inekcijo Dexametazona,da se mu hitro razširijo pljuča,drugače pa mu dam sirup proti alergiji,pa ponoči,ko ima napad,ga nesem ven na sveži zrak,ko pa prideva noter pa mu dam vlažne inhalacije.Pri nas ne vedo,al je to alergijskega izvora al pa je virusno....se mu pa ponavlja.

Vida-ona je podvržena bronhiolitisom in bronhitisom,najbrž pa bo to prešlo v astmo(isti je bil Žan)ona ima Ventolin v pumpici in v kapljicah,pa Flixotid,pa Hikoncil na 8 ur...dajem ji isto vlažne inhalacije,trikrat na dan pa v fiziološko dam še 6 kaplijic Ventolina...inhalacije obožuje,pumpice pa odriva stran.
Bojim se samo tega,da bi to vse prešlo v astmatične napade,ker tega kot je imel Žan si res ne želim več.Sedaj on že tri leta ni imel napada in zato upam,da je prerasel...al pa da mu je pomagal čisti domači antibiotik Ameriškega slamnika.

Midva pa sva taoj dobila kisik, pa injekcijo Medrola, p inhalacije z adrenalinom (to je imel tudi v bolnici). Berodual in Flixotide pa za domov.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
30.5.2008 22:31:37   
Duškica
Makala - user posted image user posted image user posted image  za nos!!! To sem si tudi jaz vedno želela, pa sem prevelika rit in me je strah.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?