glugluglu
|
jaz sem pa letala do dveh okoli po lokalčkih z mladimi mamicami, ker sem rabila nekaj za pogovor saj se nam je zadeva malo porušila glede parketa. No, šele v sredini junij bo lahko začel s parketom v zgornjih prostorih, jaz imam pa rok 2.7! Moram nujno back up plan preštudirati. Pa nismo bili tako pozni, v bistvu tri dni po tem, ko sva podpisala pogodbo za to hiško in prodajo stanovanja, sem zvedela, da sem noseča. Ampak čas nas je vseeno prehitel. Problem nepolaganja parketa je zato, ker ni ograje mizar zrihtal še tako kot treba in pa zato, ker je en radiator spustil in je v premeru 1 m okoli radiatorja sedaj tlak še preveč moker. neboglasnica, tako, imava skoraj podobne probleme . No vsaj parketar me je potolažil, ko sem ga vprašala, če se drugače naš ostali že posušeni tlak lahko kaj nazaj navlaži in je rekel, da nič več, da bo to ostalo ziher držalo, da bo lahko okoli radiatorja suho tudi že čez 1 teden. No potem me je parketar še tolažil, da dobro, da se to ni zgodilo tam, kjer je že parket, ker bi ga odneslo v zrak. Je pa včeraj ko je prišel od centralne popravljat vodo spuščal in ni pazil in se je zato še bolj razlila skozi tlak. Da je radiator puščal smo pa kao mi krivi, ker ga nismo prav nazaj dali oz. se je ena gumica poškodovala. No tako za znoret, samo zimska jaz se še kar držim (glede na tvojo slikco). Aja, parketar mi je tudi povedal, da je možno, da se ene vrste tlakov nazaj navlažijo, če jih pravočasno ne zadelaš. Potem sem parketarja še vprašala koliko je škodljiv lak (glede na moje stanje in prihajajočega dojenčka), je rekel, da ta lak, ki ga bo dal, bo po 2 dneh dober in se bo že razkadil.
|