Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 12:53:26
|
|
|
|
pety78
|
Pa sem tudi na +6 kg. OMG, jaz sem na cca + 20 kg, pa mislim da še malo več. Res je, da so mi kile že prve mesece poskočile, to pa predvsem zaradi slabosti, ker mi je bilo cel dan za umret!!! Pa še v službi sem bila in sem morala non stop nekaj žvečit, med drugim sem pila coca colo, lizala lizike, ...Katastrofa!! Sedaj imam pa že slab teden sladoledomanijo. Se mi pa drugače lušta res bolj takih osvežujočih zadev! Sadje in zelenjava mi pašeta, sam, ko se mi ne da solate pucat. Napotnico za porodnišnico sem pa jaz dobila že pred malo manj kot 14-imi dnevi, torej na zadnjem pregledu. Netki, čestitke za nečaka!
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:53:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 12:58:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower in pety, ne sekirajta se. Kile bodo letele dol od samega letanja za našimi malčki, ko bodo shodili, pa od dojenja in nespanja na začetku.... Tudi mene čaka hujšanje. Velika razlika je med nami v tem, da sem jaz zanosila že z 75 kg, vidve pa očitno z veliko manj. In take debeluške se tudi manj redimo med . Prvič sem zanosila s 63 kg in sem pridobila do poroda 18 kg, tak da to je dokaz. Ampak meni žal ni uspelo shujšati do druge . Zaradi zdravstvenih težav nama dojenje ni steklo in je verjetno bil tudi to eden od razlogov, da so kg kar stale. Upam, da bo zdaj drugače.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:01:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Ve kaj obiščete naše predhodnice? Jaz sem zdaj en čas spremljala majčice 08 in je ful zanimivo, ko bereš in vidiš, kako ena za drugo odhajajo v P, se javljajo s sms-ji, kako poteka porod (ko še ni hudo, seveda ). In potem, ko pridejo domov, povedo svojo porodno zgodbo, te sem vedno rada brala. Zdaj so že skoraj vse zaključile, zato sem zdaj prešaltala na junijčice, kjer pa se tudi že dogaja. Prav zanimivo je in se že navajam, kako bo to potem izgledalo pri nas.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:07:29
|
|
|
|
pety78
|
Ma, saj jaz se v bistvu niti ne sekiram zaradi kil. Ampak imam tolk celulita po nogah, da ne vem, če bom šla v kopalke. Je pa res, da sem začela s cca 63 kilogrami, velika sem pa 178 cm. Ampak se kar vidi, da sem fajn ritasta. Blacky, jaz niti ne berem naših predhodnic. Razen, če se kaj zgodi, da se o tem govori, potem malo poškilim. Je pa res zanimivo, ko bereš in si misliš, joj, to še nas čaka, ampak bo še dolga, na koncu pa tako hitro mineva čas.
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:10:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:11:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:12:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:14:28
|
|
|
|
maja24
|
Pety sva na istem glede kilaže(štart 63 trenutno sm na +20) ,res sm se poredila ko ,ampak dobr se tolažim da bom zgubla kg.DRgač pa nimam ni ene stvari za oblečt,okol hodm ko cigo no ja vsak dan sm isto oblečena ker mam res ful izbire ,drgač se mi pa za ta mesec pa pol res ne splača it v šoping zame,tok da bom po vsej vrjetnosti po porodu zamenjala celotno garderobo (strošek)
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:15:08
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, če tak pogledam, čez kakšna 2 tedna bodo že naše začele, tiste, ki imajo rok čisto v začetku julija. Vauuuu!!! Babike, katera še mi ni oddala gsm št., dajte mi jo poslat na zs, pa vam jaz pošljem mojo nazaj, da bomo v stikih. Evo, danes sem spila en magnesol po 2 dneh in sem bila ravnokar spet na wc-ju, z drisko seveda.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:18:17
|
|
|
|
Blacky30
|
Joj, ne govorit o garderobi, ker se mi bo ravno počasi zmešalo. Samo ene hlače mi gredo gor in to kavbojke, v katerih mi je svinjsko vroče. V kratke hlače pa ne upam, zaradi istih razlogov kot ve, celulit.....groza. Majčk pa tega še imam, hvala bogu, samo za spodaj pa..... za doma bom zdaj nosila kar tiste dolge majice za na plažo, ki segajo do kolen, da ne rabim spodaj hlač. Zdaj pa grem pod tuš, potem pa na sprehod do vrtca, kjer me čaka mali pobalinko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:29:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:33:23
|
|
|
|
lex
|
mi pa ne bomo isti, ker imamo ROZA , če bo pa po porodu slučajno lulček zrastel bom pa itak morala takoj letet po novo garderobo , ker je vse roza še od Aline. No nekaj nevtralnega dobim še od kolegice, da bošček ne bi bil nag. Sončica otrok ti itak sam pokaže kdaj je napredoval v fazo, da ga lahko držiš brez podpore glave, kdaj bi rad sedel, pa kdaj bo na nogah.... Jaz sem hojico imela, ker moja dva sta bila sitna za nosit in hodit in... glih ko sem kuhala. Pa dokler nisem nametala v pisker sta bila not, potem pa ven. Za ležalnik pa boš videla, da ti bo pri drugem prišel prav. Jaz ga pri Aleksu nisem imela, pri Alini je bil nepogrešljiv. Že ko sva šla kakat ali lulat in je bilo treba kahlico počistit sem jo odložila not,.... Glede lupinice se pa strinjam s tabo in blacky. tam not so taki božščki, meni se še v avtu smilijo.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:38:46
|
|
|
|
pety78
|
Punce, jaz sem si v H&M-u kupila tri taka res super krila, eno črno, eno sivo belo črtasto, eno pa pinki z belimi krogi. Eno stane 15 EUR in so res tako elastične, da jih lahko nosi tudi nosečnica, čeprav niso nosečniške. Zato jih bom lahko nosila še po porodu. Pa majčke sem si tudi tam kupila, eno številko večje, kot jih imam ponavadi. So pa res fine, take daljše, da pokrije trebušček. Pa še ugodne. Če želite, lahko poslikam in pošljem fotko.
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:48:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 13:57:12
|
|
|
|
dzanika
|
Blacky jaz imam ta voziček Peg perego pramete ki sem ga kupila že par mesecev nazaj in je bil tudi v akciji po isti ceni kot sedaj. Mam zelenga in meni je všeč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 14:00:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 14:04:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 14:06:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 14:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 30.5.2008 14:09:56
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Punce, jaz sem si v H&M-u kupila tri taka res super krila, eno črno, eno sivo belo črtasto, eno pa pinki z belimi krogi. jaz tudi - črno, laneno, na trak. ampak zdejle ne pride lepo, ker mi stranski žepi tako čudno naredijo jo bom po porodu nosila, ko bo šel buši stran. Ne, moja ni lanena, pa tudi traka nima. Je viskoza in elastan. Taka lahka, ful lepo pade in je res super za nosit.
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 14:12:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 14:13:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?