|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Julijke 2008 III. del
30.5.2008 5:31:26   
ilatic
Čao punce.
Da se malo javim.
V sredo in četrtek sem preživela dva huda dni. Starejša hčerkica je dobila vnetje slepiča in je bila operirana. V najhujši vročini. Hvala bogu je za nami, danes sem že vsaj malo spala. Danes imam tudi pregled pri G da vidim kako bo s plodovnico. Mislim da bo ok imam tak občutek. Mali je postal kr aktiven, tako da po moje je z njim čisto v redu.

Karamela in Maja24, jaita se malo no!!!

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 7:20:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 7:34:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 854
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 7:37:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 855
30.5.2008 7:44:53   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ne morrreeeemmmm sssspppaaattttt!!!!

hvala enako

zaspim ob 11, se zbudim ob 5, vmes grem 47 x na wc
waw kako sem spočita in polna energije user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 856
30.5.2008 8:08:15   
Tinky
Uffffa.....

Pozimi sem se veselila, kako bom junija hodila na pol naga po svetu, danes po probi kril ugotovim, da lahko samo še naga skačem okoli, ker mi nobeno ne gre čez boke!!!
Očitno so res vsi kg šli v boke in rit.

Pismo je tko vroče, da nimam kej oblečt, že itak sem skozi isto oblečena, novih cunj pa nimam namena kupovat. Moram it malo v mamino omaro pogledat, če ima kej zame user posted image

Kakšnii problemi, a? user posted image

Se vidi, da nič ne spim in se mi že počasi rola.....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.5.2008 8:19:05   
lex
Dobro jutro!

Hvala, da ste me pogrešaleuser posted image . Sem še  2 v 1, oglasila se pa nisem zato, ker sem bila edino še zjutraj zmožna peglat in sem potem 2 uri likalnik gonila po mizi, dokler se Alina ni zbudila. Potem pa itak ni več časa za comp. Ker sva kar leteli ven, da sva v najhujši vročini prišli že nazaj. No evo jo...user posted image  je že pokonci. Eh bo že kako sekundo zdržalauser posted image . Skratka 1 dan sem počivala, ker so tud moje noge kot eni hlodi, pa potem skuhala in pol je itak ura že 3, da grem po princa. Včeraj sva pa cel popoldan letala po bankah za krediteuser posted image user posted image user posted image user posted image , mislim, da imam še možgane že čisto skisane od vseh cifer in predračunov in preračunov in kaj jaz vem od česa še.

Punce s slabimi izkušnjami pri G se mi res smilite in vam pošiljamuser posted image . Kajti moja si vedno vazme čas, pa še par krat sem imela vsaj 1 otroka zraven, ker ni bilo varstva pa je bila čist sladka do njih in je Aleksu ugodila, mu je dala 2x srčka za poslušat, pa nogice mu je pokazala, ker jih je hote videt,...

Zunanji obrat delajo tudi v SG.

Prenosna posteljica. Mi jo imamo za prespat v zgornjem štuku, ker imata bolj malo prostora v spalnici na postelji. Pa za na morje. Lani nam je ful prav prišla, ker je Alina lahko kar znaj spala, pa ventilator sva ji tako naštimala in je prav uživala.  user posted image tako sta onadva zbežala pred namiuser posted image .

Auroraa in vse, ki čakate 2user posted image , pa vas je strah kaj bo. Naj vam dam en majhen recept kako premagat ljubosumnost. Pri nas je to palilo 100na uro: Že prej sva Aleksa vprašala, kaj naj mu dojenček prinese in je hotel traktor. Kupila sva mu res kvaliteten traktorček, ki mu bo v spomin (še ni nič zlomljenega). On pa je sam izbral darilo za Alino in ji prinesel ropotuljico. tako sta si izmenjala darilca in ko so prišli ostali obiski je noben ni smel niti pogledat, kaj šele prijet, ker to je njegova sestrica. Tud potem jo je samo lubčkal pa ni pustil, da bi kdo pogledal po pleničko v voziček, če njega ni vprašal. Ful je bil zaščitniški. In ja ležalnik pride pri 2user posted image  zelo prav, ker ga lahko odložiš in rihtaš 1 otroka, drugi pa je poleg vaju.

Nič grem pospravit bajto, tamala je zadremala nazajuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.5.2008 8:21:57   
lex
evo kafe user posted image  in sokec, za ohladitevuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 9:04:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
30.5.2008 9:10:52   
lex
auroraa glede na to, da je punčka, kaj pa če ji prinese kakšnega tega malega dojenčka? Pa bo potem dala svojega dojenčka v voziček in ga lahko odpelje na sprehod s tabo?

Neposredna povezava do sporočila: 861
30.5.2008 9:16:26   
Blacky30
Dobro jutro!

Ja, lex, to je super ideja. Jaz sem se za to odločila že, preden sem zanosila. In zdaj z Nejcem skupaj izbirava po katalogu od Pikapolonice, kaj bo on dojenčku kupil (verjetno kakšno mehko ropotuljico), medtem, ko za njega mu samo rečem, da mu bo dojenček tudi nekaj prinesel. Nič pa ga ne sprašujem, kaj, ker je odgovor itak vedno isti: bagerrrrrrrrr!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa jih ima že 100.
Razmišljam o avtu na akumulator, bomo še videli.
Auroraa, kaj pa kak specialni bazenček, ker je še bolj mala, voda pa jih vedno veseli. Zdaj imaš v BC v akciji Intex vodni park s toboganom znižan z 49€ na 30€. Res je velik, a če si v hiši z dvoriščem, je dovolj prostora:

tukaj

user posted image

Če pa nimate dvorišča, pa morda kakšno knjigico, barbiko, instrument, kuhinjo......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
30.5.2008 9:19:35   
Blacky30
Lex, hvala za sok, zelo je pasal.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.5.2008 9:28:37   
lex
Jaz sem mu kupila tak mali traktor, da sma mu ga lahko v P dali, zdaj je pa Viti naročil, da mu more vsaj prikolico zanj prinest. tako, da dobita vsak svoje darilo v P.

Moja mala bo pa zgleda štromar - jo samo žarnice zanimajo, ker mi iz predala nosi samo škatle od žarnic in žarniceuser posted image .

Nič midve šibava kri datuser posted image user posted image user posted image , da vidimo če se je kaj popravilo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 864
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 9:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
30.5.2008 10:20:10   
jocika
Dobro jutro!
Oooooooooo, kak sem pa jaz fajn spala - ok, izletov na wc je blo res velik, pa user posted image  me je zjutraj zbudil, ko je šel v službo. Pol sem si pa rekla, ma ne bom vstala ob pol šestih in sem šla zapret okna, da ni blo čivkanja slišatuser posted image , pa žaluzije dol, da ni blo prevroč in mi je ratalo - zdle sem se zbudlauser posted image . Tak, zdaj grem pa jest, kafetkat, pa Mein baby gledat. Pa pa

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 866
30.5.2008 11:33:28   
Blacky30
Kje se danes vse skrivate? Menda ja ne hodite zunaj po tej vročini? Meni je že zdaj muka, ko se spomnim, da moram v tem luftu iti po Nejca v vrtec. Pa spet sem cela omotična, pa trebuh mi otrdeva. Mogoče mi bo zdaj sladkor pomagal, mažem čokoladne bananice.user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 867
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 11:34:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
30.5.2008 11:42:25   
Blacky30
Flower, čestitke k uspešnemu pregledu. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ti rekla, da bo vse ok. user posted image

Joj, že napotnice za P, jooooooooojjjjjjjjjjjjj, mene je strah.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 11:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
30.5.2008 12:00:12   
lex
Evo midve sva opravili uspešen sprehoduser posted image  in labaratorijuser posted image . Meni je VROOOOOOOOOOOOOOOČČČČČČČČČČEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz bi bila kje tukaj zdajuser posted image  uh kako bi pasalooooooooooooooo

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 12:20:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
30.5.2008 12:39:11   
netki
no ja, jaz sem tudi malo prej prišla iz še zadnjega šopinga pred morjem. Vroče da te kap user posted image user posted image user posted image

meni pa nekaj ni jasno: kako lahko vse nenehno po hladilniku šnofate in po sladkarijah user posted image user posted image user posted image
men pa nič ne paše, mogoče samo pijača, sladoled in sadje
mogoče so ravno zato moje kile obstale na +7 kg

a vam povem neki lepega: od mojega brata punca je postala uradna decembrka in danes je bilo na NS vse ok, tako da bom še letos teta....joj kolk vnučkov bo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
30.5.2008 12:45:18   
Blacky30
Ja, netki, meni pašejo iste stvari kot tebi. Sama osvežilna hrana. Nekak tudi meni ostale sladkarije, razen sladoleda, ne dišijo. Pa sem tudi na +6 kg.
Pa čestitke, da boš tetka postala!!!! Super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 874
30.5.2008 12:51:53   
netki
hvala za čestitke,.....komi že čakam da bodo vloge zamenjane

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?