Blacky30
|
Neboglasnica, prenosne posteljice ti ne priporočam za dnevno spanje, sploh pa ne poleti. Sploh ne dihajo in je malim ful vroče notri, poleg tega si ravno lahko križ zlomiš, ko se moraš toliko prepogibat. Je pa fajn stvar za dopust, to pa ja, za vsakodnevno uporabo pa ravno ne. Naš tudi čez dan ni spal v posteljici, pač pa v ležalniku na sedežni. Lahko ga postaviš tudi na tla, mizo. Ga priporočam. Pri nas je bil v uporabi od rojstva do 9. meseca. Pri 3 mesecih je začel spati dnevno spanje v posteljici, ležalnik pa smo uporabljali za kratkočasenje, da sem ga nosila s seboj po stanovanju, ko sem kuhala, prala, čistila. Pa še fajn se je obnesel pri uvajanju GH. Jeeeee, čestitke za album Winx in da jih boste zbirali. Tudi jaz razmišljam v tej smeri, pa sem malo lene sorte postala zadnje dni zaradi te vročine, pa se verjetno ne bom odločila. Andras, čestitke k hitremu izboljšanju. Ful sem vesela, da se že lahko cartata, kar je za najpomembnejše. Pa javi se še. Frutka, perem oboje, za nas in . Ravno danes sem dala prat celo goro cotik, ki so vse v roza barvah. Mi je šlo kar na smeh zraven, ker pri prvem sem to kar lepo nazaj spakirala, ker sem vedela, da bo fantek, tokrat pa jih bom mogoče morala oprane nazaj pakirat in ne bo nič nosil. Ali pa......kdo ve. Daj povej mi še svoje mnenje glede moje izbire vozička, plis. Ker vem, da si maherca na tem področju. Jaz sem pa včeraj na CSD dobila brošuro Baby Book, od katere link je prilepila zimska zadnjič. So vse združili in natisnili, fajn knjigica. In notri piše glede streptokoka B: Nevarnost okužbe: prisoten na koži in sluznicah anogenitalne regije Varovanje: zdravljenje z antibiotiki Posledice pri otroku: sepsa, meningitis, prizadetost pljuč Definitivno bom g. vprašala za mnenje tudi glede na moje stanje spodaj, ki je vse prej kot rožnato. Inigo, žal mi je, da ti je g. tako pokvarila dan. Glede mer ima Juno čist prav, res se ful razlikujejo, tudi pri meni, a mi nikoli tega ne omeni, da bi bilo kaj narobe, vidim pa na izračunih na slikicah. Pa je prvič bilo tudi vse ok, tak da ni panike. Le da ni dovolila tvojemu, da pride not, to pa je podlo. Nesramnost! Sasi13, aha, torej še ima čas, da se obrne. Super, da imata tudi tako fajn težo, res se dobro držiš. Še samo malo, pa bomo navijale zate. Sicer dvomim, da boš vzdržala do PDP, a bi bilo lepo, ker je 6.7. moja obletnica poroke. Netki, glej, da boš uživala na morju še za mene.
|