|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
29.5.2008 14:06:18   
Golobček
Vanej za kanelone se dobijo take rolice ko jih kr nafilaš, tako da ne rabiš pečt palačink.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.5.2008 14:31:00   
ursalara
Vaney moj je slikopleskar in dela včasih tudi fasade in v takem vremenu jih res ne delajo razen če je nujno!!Tako da bolje malo počakati kot pa imeti fleke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.5.2008 14:31:46   
katarinas
Kako date slikce gor? Saj vem, da ste sigurno tud to že povedale ampak....prosimuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.5.2008 15:05:21   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

user posted image no, tako bo stanje, ko pride user posted image  domov in bom jaz na rr, namesto da bi user posted image

vaney, kar povej mu preden gre v porodniško, da je obvezni del porodniške tudi RR user posted image Naj se kar začne privajat, boš videla, kako dobro se bosta čez čas spet razumela, ne bo nič jezen, če ne bo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.5.2008 15:13:49   
martinca
golobček, kje pa se dobijo take role? to bi kar prav prišlo.

jaz pa že suzano pogrešam. se ni še nič oglasila odkar sta ima z Aljažom posvetovalnico. ali se mogoče motim?

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.5.2008 15:25:32   
mml
Dan,

pri nas je pa vroče...no zunaj je vroče, v stanovanje je še kar znosno (če bo slabše, bom pa klimo prižgala user posted image ). Sva šla danes z Maticem malo v šoping in na kofe z lunco in katee in ima čisto zmešan urnik. Ker je bil lačen in ni takoj dobil za jest je iz protesta zaspla in namesto ob 10.30 jedel šele ob 12.30 in ko sva prišla domov je bile tečen, ker ni bil zadosti naspan in zdaj je končno mrknil. Sem ga dala kar v lupinico, ker morava čez pol ure že po Manco. Fantiči na kofetu so bili prav pridni, malo so spali, malo jedli in pustili mamice, da smo čvekale user posted image

V Okaidiju imajo 30% znižanje na veliko poletnih stvari, če katero kaj zamika user posted image . Sta Matic in Manca dobila nekaj novih mikic, pa Manca še dvoje hlače, ker se trenutno švercam, kar z lanskimi. Lani so bile 3/4, letos so pa capri user posted image . Pa v Massu sem hotela Manci kupit še ene fejk kroksice, ker tele, ki jih nosi sedaj, sploh niso več roza, ampak postajajo rjave od vsega prahu in zemlje po kateri hodi, ampak nimajo več ta malih številk...moram pogledat še v mestu...

limma pri nas bo danes za kosilo šinačna juha z zdrobom (hitro, enostavno in dobro user posted image ), če želiš recept ti ga napišem

klepetka super, da vama ni bilo treba ostati v bolnici in še bolj super, da je z Lano vse tako kot mora biti user posted image

belokranjke in dolenjke super fotke user posted image , vidim, da ste uživale in se imele super, otročki pa tudi prav zadovoljno lgedajo iz vaših naročij user posted image

golobček na shrani.si lahko narediš album z ali brez gesla, kakor želiš user posted image

bumbo stolček  meni ni všeč, ker dokler otrok ne kontrolira dobro hrbta in nima dovolj razvitih trebušnih mišic, je v njem čisto stlačen in visi precej naprej, ko pa boljše sedi, pa lahko tako ali tako sedi v navadnem stolčku, tako da jaz ga prav sigurn one bom kupila. Zgleda pa takole (samo tale deklica je že akr velika in že samostojno sedi)

user posted image

ursulina jaz imam Matica v bodiju brez rokavov in tankem bombažnem pajacku, zvečer ga pokrijem, samo po tem se ravno ne obremenjujem, če se ponoči razbrca in odkrije user posted image . Zanekrat pri nas še ni hujše vročine in je ponoči v spalnici okrog 20°C, ko bo pa hujša vročina, bomo imeli pa klimo, tako da bo oblečen približno enako, no verjetno bo brez bodija, ker ga tudi čez dan ne bo imel

vaney a ti to resno glede deljene porodniške? Samo po tem boš imela padvojno delo...najprej v službi in po tem še doma...

Ufff...sem se začvekala...moram po Manco...drugače bo žalostna...čau bau

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.5.2008 15:34:46   
katarinas
Stolček Bumbo izgleda sicer fino, samo vprašanje res koliko je praktičen - mml po moje imaš prav, od začetka so otročki čist zgubani notri, potem pa itak že sedijo...jaz ga tudi ne bom kupovala, je zares čist napumpana cena, mogoče ga bom pa dobila tako na posodo - če ga dobim, bomo seveda probali sedeti in vam sporočim kako to sploh izgleda. Niso pa ti stolčki noviteta, moja kolegica ga je kupila za svojega sina že več kot dve leti nazaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.5.2008 15:40:55   
katarinas
Sem danes hotla kupit obroč za plavanje pa so imeli samo takega od dveh let naprej - to je najbrž za naše user posted image  preveliko, kaj? Mi bomo šli na morje, ko bo stara pribl. 6-7 mesecev. Saj vem, da obstaja tudi fredov obroč, ki je menda super za take male ampak tudi ni tako poceni... Tudi čolničke sem gledala pa so tudi večji, na škatli je pisalo od dveh ali treh let naprej...Ne vem kaj je najboljše za v morje, boste tiste povedale, ki ste že  user posted image na morju....user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.5.2008 15:43:21   
katarinas
Sunny, če boš imela priliko se pozanimaj za plavanje v Dol.Toplicah, če ne bom pa user posted image  naročila, če bo jutri šel plavat. Sem pa brala, da se lahko gre na uvodno predavanje (brezuser posted image ) in se tam vse izve...

Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.5.2008 15:44:47   
katarinas
A ste vse na kosilu? Nič hudega, bom se pa sama s sabo pogovarjala, bom tako hitreje prišla do še ene user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.5.2008 16:04:20   
katee
No, takole so pa izgledali naši sončki na kavici:

Luka se je na začetku ves čas smejal

user posted image

Matic in Žan Luka pa sta spala

user posted image

user posted image

Pa še slikica, ko Luka papca
user posted image

So bili pa zelo pridni. Edino Žan Luka se je jokal, ker je bil lačen in zaspan hkrati.

< Sporočilo je popravil katee -- 29.5.2008 16:09:15 >

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.5.2008 19:08:13   
martinca
mariborčanke in okoličanke....mislim, da bomo me tudi morale kako srečanje organizirat. kaj pravite? pa kje v senci in na hladnem, da ne bo našim pikecom prevroče.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.5.2008 19:49:22   
mala pikica
Nekaj sem razmišljala...
Kaj ste pričakovale kakšne prijatelje, sorodnike,...da bodo prišli pogledat vašega sončka, in jih do danes še ni bilo? Meni so se eni napovedali že v porodnišnico in ker sem dobila vnetje rane, sem jih poklicala in prosila, da ne bi hodili. Pa še jih do danes ni bilo user posted image Pa kolikor vem imajo celo darilo za Gašperja, ki pa ga je menda že prerasel. Eni pa so zamerljivi...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.5.2008 19:59:24   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Nekaj sem razmišljala...
Kaj ste pričakovale kakšne prijatelje, sorodnike,...da bodo prišli pogledat vašega sončka, in jih do danes še ni bilo? Meni so se eni napovedali že v porodnišnico in ker sem dobila vnetje rane, sem jih poklicala in prosila, da ne bi hodili. Pa še jih do danes ni bilo user posted image Pa kolikor vem imajo celo darilo za Gašperja, ki pa ga je menda že prerasel. Eni pa so zamerljivi...

No meni se to sicer ni zgodilo, da ne bi prišli ampak vem pa, da so eni lahko res zamerljivi...samo primer: znanka, ki je zbolela za rakom in je čakala operacijo doma se je mogla res paziti, da ne bi staknila še kakega infekta, ker bi operacija odpadla tako, da je vsem obiskom povedala, da pač naj ne hodijo, ker ne bi rada še dodatno zbolela in da se bodo že potem videli...in je povedala, da je doživela res različne odzive - eni res ne razumejo, da ni to pač nič osebnega....sicer bi pa lahko že vsak pri sebi vedel, da obiski bolnika ali "frišno porodnico" res utrudijo...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.5.2008 20:15:11   
SuzanaKK
Martinca ti si tak fajn puncauser posted image . Veš včeraj kar ni bilo časa za računalnik, danes pa tudi šele zdaj, ko Aljaž že spi, tako da evo moje poročilo od včeraj. Aljaž tehta 6500 g in je velik 68 cm, obseg glave nisem zasledila. Sem že sestri zunaj, ko smo čakali, da gremo k zdravnici, povedala, kake borbe imamo s hranjenjem in se je samo nasmehnila in rekla, da ni to nič čudnega, če sem jaz tako suha. Da naj kar svojo mamo vppašam, če sem jaz rada jedla. Da se bom morala sprijazniti, da moj otrok ne potrebuje toliko. V mesecu dni je pridobil 600 g, in to sploh ni slabo. Je vesel, razigran, ima lepo kožo, tako da se baje nimam kaj sekirat. Zdravnica mi je potem povedala, da zelo lepo napreduje (razvojno), da pa moram z GH počakati do 6. meseca. Edino sokec mu bom dajala, ker čaja noče, jabolček od Fructala mu pa ful paše, ga redčim 1:2. No, sem mu pa zdaj nehala dodajati riževe kosmiče in ti povem, da nekaj raje je. Tako da bomo zdaj kar Milumil kupovali, ker ga poje tudi po 180 ml na obrok, kar je že dosežek. Še enkrat hvala, ker misliš name. user posted image

Evo, sem se javila. Za nazaj nimam časa brati, upam, da nisem kaj pomembnega zamudila.

Katee ful čedne slikce, so bili na kupu trije lepotci.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.5.2008 20:28:05   
katee
No vidiš Suzana, da je z Aljažem vse OK. Bo imel pač manekenske mere, kot mami. Glavno je, da lepo napreduje, pa tudi 600 g v enem mesecu ni tako malo. Zdaj ti pa še Milumil lepo pije, tako a ne bo več borbe pri hranjenju.

Žan Luka že spi. Je bil tako utrujen. Dopoldne je spal samo pol ure, popoldne pa eno uro, kar je malo zanj.

Tudi jaz grem pod tuš, potem pa kar spat, ker sem zeloooo utrujena.

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.5.2008 20:40:07   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Sem že sestri zunaj, ko smo čakali, da gremo k zdravnici, povedala, kake borbe imamo s hranjenjem in se je samo nasmehnila in rekla, da ni to nič čudnega, če sem jaz tako suha. Da naj kar svojo mamo vppašam, če sem jaz rada jedla.....

Lara pa poje sedaj po 210 ml za vsak obrok - kar pomeni, da sploh ni po meni. Men je moja mami rekla, da sem jedla po 50 ml menda do enega leta, kašic pa itak nisem marala, je potem vse moja sestra pojedla (je bla pa ona bolj bajsasta)user posted image user posted image  Je pa res, da je user posted image  rad jedel in še vedno rad je tako, da ima verjetno to po njem (pa je suh ko glista). Ko tukaj berem kako imate nekatere probleme s hranjenjem, se zavem da imam res srečo ker teh težav nimamo - točno vem kdaj bo jedla in koliko bo pojedla.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.5.2008 20:53:03   
vaney
Mi smo noter, Anže spi, ker je samo popoldne spal 1 uro in to je od 8h zjutraj do 8h zvečer vse.

Danes sem mu probala dat kašico krompir-brokoli in ni šans, da bi jo jedeluser posted image pljuval je ven in začel jokat. Sem mislila, da je mogoče preveč lačen in ga to ne "polni" dovolj hitro, zato sem mu naredila 180ml mleka in je vse pojedel. Čez 2 uri sem probala še 1x in ista reakcija. Noče. Zgleda, da mu ne paše okus oz. še ni pripravljen na njo, tako da mu je nekaj časa ne bom dajala.

mml, ja, resno mislim it delat v jeseni oz. jutri grem k ravnateljici in se bova točno zmenili, kdaj. Veš, saj ne bi šla rada, ampak rabijo, pa ne bi rada, da vzame drugo, ker potem jaz zvisimuser posted image  in ko sem ji omenila, da če bo rabila, da obstaja možnost, da grem prej delat, je rekla, da ji to zelo prav pride in bi bilo super, če bi šel lahko Grega na porodniško. V končni fazi pa ciljam na pogodbo za nedoločen čas in se moram pač malo podredit. V Gregata pa ne dvomim, da bo vse zrihtal. Sicer sem dostikrat jezna na njega, ampak vem, da bo Anže sit, previt, zunaj in da se bo ukvarjal z njim. To je pa glavno. Kaj češ, včasih tako pride.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.5.2008 21:09:17   
vaney
ojej, smo nizkouser posted image  nas moram malo dvignit, da se ne bomo kje na drugi strani iskaleuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.5.2008 21:13:15   
majra
SuzanaKK user posted image  za Aljaževe mere in super, da zdaj pridno papa.

Vaney, potem uno čudo za senco delat dejansko deluje? Bi kupila, ampak samo če je OK, ker mi gre na jetra to sonce in plenice, nameščanje, obračanje, zakrivanje. Potem pa naredim 2 metra, pa spet jovo na novo

Katee lepe slikice, lušni so tile ljubljančani user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.5.2008 21:19:27   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Vaney, potem uno čudo za senco delat dejansko deluje? Bi kupila, ampak samo če je OK, ker mi gre na jetra to sonce in plenice, nameščanje, obračanje, zakrivanje. Potem pa naredim 2 metra, pa spet jovo na novo

Tud jaz sem rekla di bi kar kupila, samo zgleda da bomo še enkrat šli brez tega na morje, ker naj bi šli jutri pa nisem uspela it iskat, pravzaprav sem malo pozabila na to, ker je bila mala med šopingom že mal sitna. je po mami, ne nakupuje radauser posted image

Ljubljančanke, kak so lušni vaši sončkiuser posted image user posted image user posted image  Kje so bile pa mamice?user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.5.2008 21:28:30   
majra
Alfabeta, vi pa kar na morje? Joj, blagor vam. Ti kar zavidam user posted image  Saj ne da bi imela morje rada, mam pa rada mrzlo pivo v debeli senci in vonj morja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Kje so bile pa mamice?user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 29.5.2008 21:29:29 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.5.2008 21:31:03   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Alfabeta, vi pa kar na morje? Joj, blagor vam. Ti kar zavidam user posted image  Saj ne da bi imela morje rada, mam pa rada mrzlo pivo v debeli senci in vonj morja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Kje so bile pa mamice?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja upam, da bomo šli, se bomo itak zadnji moment, to je jutri, odločili. Pravzaprav mož. Jaz mam čas, on pa ne najbolj. Jaz sem pa zaljubljena v morje in barčicouser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.5.2008 21:31:16   
vaney
majra, DELUJEuser posted image , če je še moj user posted image  rekel, da sem končno eno pametno stvar prinesla domov, potem deluje, verjemiuser posted image  privežeš na ogrodje, je iz takega elastičnega materiala, da lahko tudi nategneš, če ti je preveč, potegneš nazaj, če ti je premalo, potegneš naprej, nikamor ne beži, senco imaš pa 100%, mi imamo skoraj čisto cel voziček pokrit, pa ni tako majhen - meni ni žal, da sem ga kupila, sem ga imela že včeraj gor in danes cel dan, še ob 12h sem bila zunaj, pa je bil Anže lepo v senci.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.5.2008 21:34:56   
vaney
majra, a ti pa ne maraš morja? jaz sem tudi čisto nora nanjuser posted image  sploh so mi pa božanski jutranji in večerni sprehodi, kava ob morju (piva ne maramuser posted image  - sem se trudila, da bi ga vzljubila, pa mi nikakor ne gre), ležanje v senci s kakšno knjigo...uf, idilauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?