mml
|
Dan, pri nas je pa vroče...no zunaj je vroče, v stanovanje je še kar znosno (če bo slabše, bom pa klimo prižgala ). Sva šla danes z Maticem malo v šoping in na kofe z lunco in katee in ima čisto zmešan urnik. Ker je bil lačen in ni takoj dobil za jest je iz protesta zaspla in namesto ob 10.30 jedel šele ob 12.30 in ko sva prišla domov je bile tečen, ker ni bil zadosti naspan in zdaj je končno mrknil. Sem ga dala kar v lupinico, ker morava čez pol ure že po Manco. Fantiči na kofetu so bili prav pridni, malo so spali, malo jedli in pustili mamice, da smo čvekale V Okaidiju imajo 30% znižanje na veliko poletnih stvari, če katero kaj zamika . Sta Matic in Manca dobila nekaj novih mikic, pa Manca še dvoje hlače, ker se trenutno švercam, kar z lanskimi. Lani so bile 3/4, letos so pa capri . Pa v Massu sem hotela Manci kupit še ene fejk kroksice, ker tele, ki jih nosi sedaj, sploh niso več roza, ampak postajajo rjave od vsega prahu in zemlje po kateri hodi, ampak nimajo več ta malih številk...moram pogledat še v mestu... limma pri nas bo danes za kosilo šinačna juha z zdrobom (hitro, enostavno in dobro ), če želiš recept ti ga napišem klepetka super, da vama ni bilo treba ostati v bolnici in še bolj super, da je z Lano vse tako kot mora biti belokranjke in dolenjke super fotke , vidim, da ste uživale in se imele super, otročki pa tudi prav zadovoljno lgedajo iz vaših naročij golobček na shrani.si lahko narediš album z ali brez gesla, kakor želiš bumbo stolček meni ni všeč, ker dokler otrok ne kontrolira dobro hrbta in nima dovolj razvitih trebušnih mišic, je v njem čisto stlačen in visi precej naprej, ko pa boljše sedi, pa lahko tako ali tako sedi v navadnem stolčku, tako da jaz ga prav sigurn one bom kupila. Zgleda pa takole (samo tale deklica je že akr velika in že samostojno sedi) ursulina jaz imam Matica v bodiju brez rokavov in tankem bombažnem pajacku, zvečer ga pokrijem, samo po tem se ravno ne obremenjujem, če se ponoči razbrca in odkrije . Zanekrat pri nas še ni hujše vročine in je ponoči v spalnici okrog 20°C, ko bo pa hujša vročina, bomo imeli pa klimo, tako da bo oblečen približno enako, no verjetno bo brez bodija, ker ga tudi čez dan ne bo imel vaney a ti to resno glede deljene porodniške? Samo po tem boš imela padvojno delo...najprej v službi in po tem še doma... Ufff...sem se začvekala...moram po Manco...drugače bo žalostna...čau bau