|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
29.5.2008 9:25:51   
martinca
ursulina, meni se pa zdi da danes ne bo tako vroče.

nana, bi bilo boljš da bi danes prišla k tebi na obisk, ko je malo bolj hladno.
jaz imam tudi skozi računalnik prižgan, zato pa potem pridem vsake toliko cajta sem in kaj napišem. potem pa me delo čaka. zdaj greva ven cote obesit. spet rahlo veter piha, tak da jih bo hitro posušilo.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
29.5.2008 9:32:31   
katee
Jutro!
Uf, za nami je super noč. Žan Luka je spal od 20.30 - 5.50 in do 8.50. Jaz sem se naspala.
Sedaj se grem pa počasi zrihtat, potem pa na kavo. Se bomo tudi me slikale in gor slikice prilimale.
Zdaj pa grem, ker je mali lačen.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
29.5.2008 9:41:38   
nana35

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Hvalauser posted image user posted image , sem vesela ker nisem več rumenko. Kar je bil moj ponesrečen samoposkus barvanjauser posted image

To je pa tako,če si preveč zaupaš in delaš poskuse na sebi.user posted image
Le poglej na avatarju kaj se je zgodilo s Klemnom,ko sva doma poskušala barvaneje...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 29.5.2008 9:42:47 >

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
29.5.2008 9:46:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Hvalauser posted image user posted image , sem vesela ker nisem več rumenko. Kar je bil moj ponesrečen samoposkus barvanjauser posted image

To je pa tako,če si preveč zaupaš in delaš poskuse na sebi.user posted image
Le poglej na avatarju kaj se je zgodilo s Klemnom,ko sva doma poskušala barvaneje...

Ne, ne. Sem se že prej večkrat pobarvala sama, samo sedaj zgleda da so hormoni naredili svoje, ker je barva odreagirala popolnoma drugače kot sicer.

Na avatarju pa ne vidim nič takegauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
29.5.2008 11:09:49   
ursalara
Majra kaj bi dala če bi lahko prišla na čvek a kaj ko sem bila cel dan z doma!  user posted image

Alfabeta
če bi bila samo arhitekt bi bilo ok,a kaj ko moram lavfat od urada do urada pa do projektanta,...ma vsega je preveč na kupu!  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ojoj,kakšen dolg post sem napisala,pa še imam to stran za obdelat.Bom mogla večkrat na dan na RR,ker imam vedno toliko za povedat in se ves dan veliko nabere,ko veliko napišete.
Upam,da ga boste vsaj delno prebrale...

Pa to je res vse...???

Od začetka pa do konca

Ursalara tebe smo pa pogrešali,ampak če je arhitet zrihtal dober načrt potem se je splačalo tud kifelce zamudit .Mislim da je dragi doma ker naše mame ni nič za računalnikomuser posted image

Ma ja hudič pa še zelo dober predračun mi je dal!  user posted image
Ma ja kifli tok govorite kako so dobri da se mi bo še zmešalo! user posted image
Ah tudi če je moj doma me ne ustavi da ne bi šla za računalnik!Saj veš prvič on potem RR user posted image !Sem pa res bolj malo gor ker imam ful dela z tem projekteranjem!user posted image  

Punce luštne ste krasne slikice!user posted image     

Klepetka poznam Betko potem pa obe torte naročujve pri njej!

Tok ste napisale da potem nadaljujem naprej!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
29.5.2008 12:34:31   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Aha pa da ne pozabim pripet še slikiceuser posted image Slikala pa nas je gospa ,ki se ji je zdela streha bolj pomembna kot naše nogeuser posted image
user posted image
Sicer nas že vse poznate tisto ki pa še ne je pa naša Majrauser posted image

Slika je ful dobra,ampak podnapisi bi nam,ki nismo ravno deležne vaših srečanj, pa res prav prišli.

Ti,ti ti se nas nisi zapomnila iz prejšnje slikiceuser posted image Začnimo iz leve.Majra,dašabina,sunny morning,moja malenkost,alfabeta in Vaneyuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
29.5.2008 12:38:55   
limma
Punce, kok ste lušneuser posted image  
Da o vaših sončkih ne govorim... kar gledam fin gledam otko in so eden lepši od drugegauser posted image  user posted image  user posted image

Super, da ste bile pri vodi, da ni bilo tako vroče... se že veselim klepetkinega piknika, da se še v živo spoznamouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
29.5.2008 12:44:17   
TRIŠ

To je pa tako,če imaš računalnik lahko skoz prižgan,kajne Triš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
29.5.2008 12:44:21   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

kako ste kaj oblekle male ponoči? je bilo blazno vroče, ampak ker se ponoči shladi - imamo balkonska vrata skipana - sem lenartu vseeno dala bodi z dolgimi rokavi in štumfke, pa še te sem mu slekla in pokrila s bombažno prevleko od kovtrčka... ki jo potem tlačim ob stranicah, da se ne more takodj odkrit... ampak seveda se je odkrival, tako da ga bom danes dala kar v vrečo - samo imam občutek da mu je v vreči še bolj vroče....user posted image

danes bo spet vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................

Mi smo prižgali klimo,ker nimamo fasade in je zvečer noter res savna beltuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
29.5.2008 12:47:44   
TRIŠ
Vaney danes pa te je videl mojuser posted image ko si bila na sprehodu z vozičkom in eno kolegicouser posted image

Evo takole pa Žan spi dopoldneve zunaj.Slikica je bolj slaba ker je slikana iz balkonauser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 29.5.2008 12:49:06 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
29.5.2008 13:01:36   
limma
Kaj boste danes kuhale oz. najbrž že kuhate?
Jaz nimam več idej... se mi zdi, da jeva samo še štruklje, riž in testenine na 100 načinov.. in solato z vrta, to pa vsak dan. Prosim, prosim za kakšno idejo - s čim manj mesa, ker ga ne marava preveč.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
29.5.2008 13:11:23   
vaney
dan....

uf, je vročeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

triš, danes sva bili s kolegico (beri bivšo sošolko, ki ima pač najbližja dojenčka, drugače se prej nisva nekaj veliko družili) na sprehodu od 9h-12h, pa na "jutranjki" (beri kava, da smo sploh sposobne it na sprehoduser posted image ), tam pol mala dva še nahranimo, previjemo...., potem pa naprej do kampa Vinica, malo ob vodi in nazaj.... no, kolegica je premetaval plenico, da ga ni sonce motilo, jaz pa nisem rabilauser posted image user posted image , tale senčnik je res super stvar, škoda edino, da je črn, pa privlači sonce, če bi bil bel, bi bil pa že preveč dober, neuser posted image user posted image

jah, saj vidiš, mene je povsoduser posted image  doma bit je misija nemogočeuser posted image  Grega mi je včeraj rekel, da gre danes z laguno v službo, zjutraj jaz pogledam ven, avto pred hišouser posted image  sem ga klicala, zakaj ni šel z laguno, pa mi reče, da je pozabiluser posted image  in šel avtomatsko v svoj avto, ampak da ne rabim zdaj tako nekam it, ker imam avto domauser posted image user posted image user posted image yeah, right, ob 9h sva bila že v Viniciuser posted image

S to fasado bomo pa glih znoreliuser posted image  prejšnji teden je bilo prevlažno in bi bila flekasta, v ponedeljek so rekli, da bo do konca tedna gotova, danes ga kličem, je rekel, da je prevroče in bo flekasta...zdaj pa ne vem, ali mora bit res prava temperatura ali me malouser posted image  madona, če bo pol kakšen flek kje, ga bom glihuser posted image user posted image user posted image

majra in ursulina, zelo lepe slikice od krsta, majra, zelo se mi dopade tvoja tunikauser posted image

alfabeta, tvoja frizurca je pa zdaj prav fajn

čakajte zdaj malo, o kakšnem bazenčku pa ve zdaj govorite? a sem jaz kaj spregledalauser posted image  kakšen pameten nakupuser posted image  jaz ratam kar boljše volje ob besedi nakup(ovanje)user posted image  Gregatu pa  ratauser posted image  (user posted image )

zdaj moram it pa kuhat, da ne bo Grega spet brez kosila kot včerajuser posted image  saj ni nič jamraluser posted image , samo, če ga pa še danes ne bo, bo pa po moje klical kar na zavod, če imajo kakšno hišno pomočnico frajuser posted image

ojej, kolk je ura grem......................

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
29.5.2008 13:13:21   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Kaj boste danes kuhale oz. najbrž že kuhate?
Jaz nimam več idej... se mi zdi, da jeva samo še štruklje, riž in testenine na 100 načinov.. in solato z vrta, to pa vsak dan. Prosim, prosim za kakšno idejo - s čim manj mesa, ker ga ne marava preveč.

Šmoren oz.carski praženec.Sedaj ko hodiva z Žanom na sprehode mi vsakič kaka teta da domača jajca in sedaj je treba to potrošit.Prvo kosilo pa so bučke z jajcom in sirom.To pa ravnokar jemuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
29.5.2008 13:15:37   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

premetaval plenico, da ga ni sonce motilo, jaz pa nisem rabilauser posted image user posted image , tale senčnik je res super stvar, škoda edino, da je črn, pa privlači sonce, če bi bil bel, bi bil pa že preveč dober, neuser posted image user posted image

To sem tudi jaz všasih mislila ampak črno oblačilo privablja sonce in zato nam je vroče ker ga imamo na koži.Najboljšo senco pa naredi črna stvaruser posted image tako da nisi nič falila

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
29.5.2008 13:18:15   
martinca
ursalara, a sem mogoče jaz kaj zamudila, ali se meni samo zdi, da si vidva kaj gradita?
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Alfabeta
če bi bila samo arhitekt bi bilo ok,a kaj ko moram lavfat od urada do urada pa do projektanta,...ma vsega je preveč na kupu!  user posted image

mi je to malo poznano

limma, tašča dela danes kanelone. njami njami

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
29.5.2008 13:23:50   
martinca
vaney, ti si iz Vinice? jaz sem imela v srednji šoli sošolca od tam. je pa star tam nekje 24 let. veš da zdaj sem pa pozabila kako mu je bilo ime. piše vem da se Benc. mislim pa da je Marjan.user posted image
kar naj kliče na zavod za hišno pomočnico. naj se spomni kako je včasih on "prijazen" do tebe. jaz bi ga še kar kakšen dan pustila brez kosila.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
29.5.2008 13:28:32   
mala pikica
intruder,pa saj sem napisala shrani.si, ali sem se res zmotila???user posted image Mi je kar malo nerodno če sem res to napisala...

nana, res si se zmotila. Sem jaz čudno gledala, kam jo to pošiljaš user posted image Jaz sem dolenjke in belokranjke prepoznala po otročkih, jih poznam iz avatarjev user posted image

limma luškan avatar user posted image user posted image user posted image Sicer pa bom jaz danes skuhala kar zelenjavno juho in puding, pa še to malo kasneje, ker sva pred pol ure malicala z dragim user posted image Kosilo za Gašperja pa je že kuhano. Danes smo h korenčku in cvetači dodali še malo bučk user posted image

vaney glede fasade pa imajo kar prav. Mi smo se z našimi malarji pogovarjali, so rekli, da v takšnem vremenu delajo zjutraj ob štirih fasade user posted image Mi smo res imeli srečo, ko so jo pri nas delali. Oblačno vse dni in niti sapice.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
29.5.2008 13:30:09   
vaney
martinca, saj zdaj je že malo boljšeuser posted image user posted image  samo vprašanje, kdaj ga spet primeuser posted image  drugače gre pa itak on na porodniško septembra in sem mu že zagrozila, da pričakujem, da bo kuhal, pral, sušil, pospravljal, likal, Anžeta rihtal...itak je skoz doma in nima biti od česa zmatran, jaz bom pa v službi in se bom morala doma počinit, neuser posted image user posted image  uf, kolk sem žlehtuser posted image  sploh se mu ne sanja, kaj ga čakauser posted image  mene je pa kar groza, ker ne bom Anžeta videla tol časauser posted image  ampak boljše malo prej kot sploh ne, neuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
29.5.2008 13:34:08   
limma
To je pa tako,če si preveč zaupaš in delaš poskuse na sebi.
Le poglej na avatarju kaj se je zgodilo s Klemnom,ko sva doma poskušala barvaneje...

Na avatarju pa ne vidim nič takegauser posted image

Ja, pleško je (skoraj), saj si to mislila, nana, kajne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

...no, kolegica je premetaval plenico, da ga ni sonce motilo, jaz pa nisem rabila , tale senčnik je res super stvar, škoda edino, da je črn, pa privlači sonce, če bi bil bel, bi bil pa že preveč dober, ne

vaney, a to je pepino senčnik?

Vse sem prebrala in pogledala fotke - vsi sončki so krasni, da ne bom katerega pozabila user posted image

martinca - kaneloni so super, ampak če bom pekla palačinke, bo kljub napi vse smrdelo, zračit pa nočem, ker bo vroče... bi jih pa z veseljem kje drugje pojedla user posted image
TRIŠ - bom najbrž nekaj iz bučk naredila... zapekla bi jih v pečici s krompirjem in še ostalo zelenjavo, ampak ne v tej vročini.. grem še malo po kuharicah pobrskat user posted image
Ljubljančanke, lepo se imejte na user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 29.5.2008 13:35:27 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
29.5.2008 13:39:53   
vaney
mala pikica, hvala za informacijouser posted image  pol nas pa ne hecajo, zgledauser posted image  no, potem pa rajši še malo počakamo kot da potem ne bo dobrouser posted image

aja, martinca, jaz sem uvožena Belokranjkauser posted image  je kar malo hecno, 10 let sem živela v Trebanjskem koncu, potem v Novem mestu, faks v Ljubljani 4 leta, med vikendi v Beli Krajini, služba vmes v Kočevju, zato ne poznam ljudi " v nulo", ampak imam v vsakem kraju nekaj ljudi, s katerimi se več družim, ostale poznam pa bolj na videz in tega Marjana Benca ne poznam, bom pa Gregata vprašala, on je bolj domač tukajuser posted image

klepetka, ti ti, razdalja ni noben izgovor, da ne prideš v Novo mesto na kavo...jaz sem se vsak dan 1 leto vozila iz Vinice v Prevole (sem delala v šoli), pa ni bilo tako hudo (je pa res, da se zeloooo rada vozim in hodim okroguser posted image ) , pa v Kočevje tudi pridem parkrat na leto, Ribnica pa ni daleč stran, tako da te naslednjič pričakujemo v Novem mestuuser posted image  

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
29.5.2008 13:42:07   
vaney
aja, limma, kosilo, pri nas je danes kar nekaj kosov piščanca+ krompir+zelenjava v pečici in mir, se mi ne da packat, so pa tudi meni zeloooo dobri kaneloni, sploh s piščančjim mesom in sirom, ampak se mi jih ne da delat (veri pečt palačink)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
29.5.2008 13:55:13   
vaney
da vidimo, če znam smajlije limat   user posted image no, tako bo stanje, ko pride user posted image  domov in bom jaz na rr, namesto da bi user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
29.5.2008 13:56:02   
Intruder24
nana sploh se ne sekiraj, sem nekak vedla, katero stran misliš user posted image , sej se pa te razumemo user posted image user posted image user posted image ...samo glej ti druge a..so vidle, da si se zmotla pa so ble kar tiho user posted image user posted image user posted image

Vid je danes bil priden in je že jedel korenčka in se zravne taak pokakal, da je jojuser posted image . Kakšne so reakcije če ima otrok alergijo na kaj? A ve katera?

No v glavnem, slikice so vse čudovite, tako kot otročki

vid me kliče, uživajte!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
29.5.2008 14:00:00   
Golobček
Prvič se mi je naredlo da mi je vse zbrisalo najraje bi računalnik ven vrgla 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
29.5.2008 14:04:27   
Golobček
Takole pa dajmo še enkrat vse napisat.

Zelo ste pridne v čvekanju jaz pa vas sploh ne dohajam, ker je moj dragi pokosil in imam delo zunaj, moram viset na travniku ne pa na RR.

Lepo da ste se imele na kavici fajn, jaz tudi objubljam Suzani pa mi še ni uspelo prit do Celja-Suzana upam da bo to drug teden.

Še nekaj me zanima, tiste ki shranjujete slike na shrani .si, ali imaš za to kakšno geslo, ker jaz bi rada naredila album ampak čer ga vsi gledajo ga raje ne bom , ker moj pa tudi jaz nisva glih za razkazovanje, bi pa rada pokazala kakšno slikici vam

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?