vaney
|
dan.... uf, je vročeeee triš, danes sva bili s kolegico (beri bivšo sošolko, ki ima pač najbližja dojenčka, drugače se prej nisva nekaj veliko družili) na sprehodu od 9h-12h, pa na "jutranjki" (beri kava, da smo sploh sposobne it na sprehod ), tam pol mala dva še nahranimo, previjemo...., potem pa naprej do kampa Vinica, malo ob vodi in nazaj.... no, kolegica je premetaval plenico, da ga ni sonce motilo, jaz pa nisem rabila , tale senčnik je res super stvar, škoda edino, da je črn, pa privlači sonce, če bi bil bel, bi bil pa že preveč dober, ne jah, saj vidiš, mene je povsod doma bit je misija nemogoče Grega mi je včeraj rekel, da gre danes z laguno v službo, zjutraj jaz pogledam ven, avto pred hišo sem ga klicala, zakaj ni šel z laguno, pa mi reče, da je pozabil in šel avtomatsko v svoj avto, ampak da ne rabim zdaj tako nekam it, ker imam avto doma yeah, right, ob 9h sva bila že v Vinici S to fasado bomo pa glih znoreli prejšnji teden je bilo prevlažno in bi bila flekasta, v ponedeljek so rekli, da bo do konca tedna gotova, danes ga kličem, je rekel, da je prevroče in bo flekasta...zdaj pa ne vem, ali mora bit res prava temperatura ali me malo madona, če bo pol kakšen flek kje, ga bom glih majra in ursulina, zelo lepe slikice od krsta, majra, zelo se mi dopade tvoja tunika alfabeta, tvoja frizurca je pa zdaj prav fajn čakajte zdaj malo, o kakšnem bazenčku pa ve zdaj govorite? a sem jaz kaj spregledala kakšen pameten nakup jaz ratam kar boljše volje ob besedi nakup(ovanje) Gregatu pa rata ( ) zdaj moram it pa kuhat, da ne bo Grega spet brez kosila kot včeraj saj ni nič jamral , samo, če ga pa še danes ne bo, bo pa po moje klical kar na zavod, če imajo kakšno hišno pomočnico fraj ojej, kolk je ura grem......................