Blacky30
|
Jocika, jaz ne pijem kave. Pred sem pila Jacobs 3 v 1, pa mi je potem v tako zaškodilo, da sem dobila prav napad bolečin v želodcu. Sem bila čist hin in sem takoj nehala. Če pa tebi paše, pa si kar privošči in ne razmišljaj o tem, da bi zastrupljala bebico. Ena turška kavica pa ji res ne more škodit, to je ravno tako, kot si ene privoščijo malo preveč sladkarij. Ni panike, ti samo uživaj. Almera, vse najboljše za tvoj rojstni dan. Malo zapoznelo, a saj vidiš, da še zdaj berem za 3 dni nazaj. Vidim, da si lepo praznovala, zdaj pa ti želim le še lep in hiter porod in prekrasnega , ki vama bo popestril življenje. Neboglasnica, dobra si, da še razmišljaš o izletu in vožnji z busom. Nihče me ne spravi zdaj na kaj takega. Jaz pa očitno več ne zatekam, odkar sem doma na dopustu. Prej pa sem vsak dan imela gležnje kot slonček. Upam, da tako še nekaj časa ostane, čeprav pa me vročina zelo zdeluje. Včeraj sem že bila kot cota, pa še vrti se mi nonstop od slabokrvnosti. Včeraj sem na CSD oddala papirje za porodniško. Končno!! Čeprav ne vem, zakaj sem komplicirala, bi lahko kar mož nesel vse skup tja, ker sem itak samo oddala in nisem niti rabila nič podpisovat in nič. Se mi zdi, da smo prvič ful nekih papirjev izpolnjevali. Denar od paketa dobim nakazan 13.6. Lindy, morda pa ti poješ premalo sladkega? Pravijo, da sladko spodbudi otročka, da začne brcat. Pri meni je res tako. Zdaj sem pojedla en rogljiček z marmelado in spila grozdni sok in že dela akrobacije. No, kolikor še lahko. Predvsem me brca gor in razteguje nogice in rokice na stran. Juno, drži se, upam, da je še vedno vse ok s tabo, po vajini prometni nesreči. Ilatic, tebe se tudi smola drži. Upam, da nimaš več vročine in da je ab prijel in pomagal. Res je, da hiconcil ne vpliva na , jaz sem ga jedla v 7. tednu. Drži se!! Aja, maja24 in karamela se tu in tam oglasita. Zaenkrat sta še v enem kosu.
|