Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pot Ali katera ve, ali je možno naknadno dobiti tudi alergijo na kravje mleko? Ugotavljam, da mi je slabo vsakič, ko jem mleko, tudi zvečer, ne samo zjutraj, kot je bilo to do sedaj. Tako, da zdaj vsaj vem od kod slabosti. Klaudia, opažaš kaj podobnega pri kateri hrani? Mogoče je tudi tebi slabo ko kaj določenega poješ? Kolikor vem lahko bilokatero alergijo dobiš naknadno. Meni pa je zaradi hrane slabo, le če se nažrem oktoberka - hvala za idejo kosila (sem jo prebrala na mami kaj bomo pa danes jedli), je vse pojedla pire krompir s korenjem in malo kisle smetane, puran v jogurtovi bešamel omaki... njami. Sem kar za obe naredila Zunaj spet sonce. Tako da sva šli že ob 9h ven na sprehod in sva bili ob 10:30 že doma. Zvečer pred spanjem pa še enkrat. Samo kaj naj pa čez dan počneva, ko kar tečna postane od dolgočasja beljak - ajde, vem da ga ne smem dajat do 1.leta. Ampak kaj pa stvar kjer je notri celo jajce. npr. testenine, testo za sirove štruklje srečanje v lj - me žal ne bo. Naslednjič mogoče. Nimava prevoza, ker je desetko ( ) v Tržiču... tako da uživajte še namesto mene knjige - včasih sem jih dobesedno požirala. Med poletnimi počitnicami sem tedensko hodila v knjižnico in si napokazala cel šolski nahrbnik. Najboljše knjige: Pred spanje si stokrat skrtačim lase, Trije v postelji, Dnevnik varuške, Prva oseba množine, Davincijeva šifra (film je polom proti knjigi) pa drugi del je tut fajn... samo se ne spomnim naslova... klima - jo damo na skoraj minimum pa ni problema. Vendar Lia še vedno šviica, moram dat brisačo pod njo kot je predlagala (mislim da) mehurčica suzanamai - mi smo tudi že dali jagode. Sicer gozdne vendar vseeno. Jih je pojedla stakim užitkom da ni za povedat . Mi je rekla patronažna, da kar dat... prvič malo manj, da vidiš če je kakšna reakcija, potem pa brez problema naprej. Seveda za sadje ki je sezonsko, ne pa npr. jagode v trgovini ki so čist umetne... ditta - sem dala njega pod vprašaj, pa boš naknadno sporočila če res pride. Olja pa v sparu ni. Ima ga mercator, leclerc in tuš. Sanolabor tudi, vendar samo zelenega. Je pa pod bio prehrano, da ne boš iskala gor in dol po trgovini pingi - ne bit tako žalostna. Bila si zraven. Ni jokal sam. Tudi mi smo začeli to prakticirat. SIcer jo malo božam po hrbtu, ampak je samo en dan jokala... drugi dan je že vedla da gre spat in da kljub temu da je v svoji potelji ni sama in lahko v miru zaspi... Bravo Elian!!