|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
29.5.2008 0:05:07   
pot
Ne, VANILI še ne spimo.
Se morem spet malo sprostit, ker sestavljam pritožbo, kakor sva jo približno zastavila z mojim dragim. Pa sem prišla pogledat, če mi je že katera javila o tem kje, v katerem vrtcu sprejmejo otroka tudi po 1. 9. 2008 in ali se v vmesnem obdobju kaj plačuje. Pa mi je zaenkrat samo 1 odgovorila, hvala ti jasnauser posted image
A lahko potem vsaj vrtec kamor ste vpisale otroka po 1.9. napišete in kraj, da imam za informacijo, če se pri vas ne plačuje za vmesno obdobje do dejanskega sprejema otroka v vrtec?

metkica1, klimo sedaj imava, sva na to gledala, ko sva kupovala avto. Samo še naučit se jo morava uporabljat. user posted image Imava pa tudi letno prevleko za avto, je bila v kompletu s sposojeno lupinico. user posted image

suzanamai, a je nektarina potem preživela ali so jo odpeljali smetarji? Imam veliko neprebranih strani za sabo, pa nevem, ali je že bilo govora o tem ali ne.

pingi, nič si ne očitaj, ti sama dobro veš zakaj si se odločila in ne kloni. Mali pač še ne ve in ne razume, kako je kar naenkrat konc, pa se bo že sčasoma navadil. Samo vztrajna moraš bit. Rada ga imaš še vedno isto.

Knjige... Trenutno ni časa, zdaj berem zakone. user posted image Drugače me doma čaka še nedokončana kniga o gibalnem razvoju, ki jo je že enkrat priporočila nova10ka, če se ne motim.

lane31, suzanamai, VANILI,  hvala za spodbudne besede in vse pestke, glede GH, tudi jaz upam, da je to prehodnega značaja in se na to kar malo zanašam, ker veliko stvari pri otrocih rado izzveni. Trenutno mi je samo to problem, kaj mu, poleg riža, sploh še lahko ponudim?user posted image Morem se še v to poglobit, HB za net.

Glede na to, da je toliko staršev brez vrtca, pa gotovo kakšna vzgojiteljica brez dela, bi mogoče najele kakšno stanovanje ali kaj podobnega in dale vzgojiteljicam otroke čuvat. Naj si s.p. omislijo. user posted image Imam nore ideje, kaj? user posted image user posted image

Srečanje: jaz bi full rada prišla, ampak jutri še ne, mogoče v petek bom še vidla.
Rada bi čimprej sestavila do konca to pritožbo, da jo dam pregledat še bolj pametnim od sebe, da jo lahko sprintam in nesem osebno tja, da še vidim na katerem mestu smo v čakalni vrsti in morda še vidim kaj piše v zapisniku komisije. Sem čisto notri padla, ja.

Vsem slavljencem čestitke. Vsem bolančkom pa velik koš zdravja, da si čimprej spet opomorete.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.5.2008 0:14:47   
Pandica
Evo še mene, danes sem pa full pozna ja   prej ni bilo časa.

Srečanje Mb -   uspelo 100/h, nama je bilo full fajn. Pa lokacija je res bla super, ker smo se lahko tak razkomotle v senčki Tak, da komaj čakam naslednje.
Mi2 z Zalo sma še pol proti večeru si dali dekico na travo za bajto in uživali

Sanwebdra   hvala za full dobre jagode. Hhhmmm, če bi vedla, da so res tak dobre bi jih že prej začela mazat, ko še je bila skleda bolj polna

Teka   hvala tudi tebi    Imejte se lepo na morju z Alino_alin in se spomnite kaj na nas, ok?

Suzanamai   kak je luštna punčka Zoja
Mojo pa si tak vidla kaka afna mala je kako je začela face pokat, ko jo je Mehurčica slikala

Bazenček   Zala ga je ravno danes dobila od moje mami tako, da, če bo ju3 spet tak lepo kot danes ga že sprobama, jupi

Klima v avtu  jo imam in si brez nje več ne znam predstavljat življenja 
Pa mi kljub prižgani klimi in plenički v jajčki vseeno full zašvica v glavico tako kot večina vaših
Boga revica se mi kar smili, ko jo ven vzamem, ko je vsa premočena.

Hhhmmm, kaj sem še hotla napisat

Aja,

Noa1  hvala za slikice.
Kaj zdaj že veš kaj za v soboto, ko smo se na srečanju pogovarjale glede Kinnie-jenega obiska?

Kaj še...

Mogoče se še kasneje spomnim, grem zdaj slikice naložit iz fotoaparata na rač. , da jih pogledam končno

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.5.2008 0:17:24   
Pandica

Še dobro, da sem zdaj dala copy preden sem poslala post, ker drugače bi šel po gobe, ker mi je napisalo we are sorry.....user posted image

In še 1x ziher nebi vsega pisala, ker bi itak pol pozabla user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.5.2008 0:19:22   
Pandica
VANILI  in Lane31  škoda, da vaju ni bilo, smo vaju pogrešale vse danes.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
29.5.2008 0:46:05   
pot
Eno vprašanje, če še katera visi tukaj gor:

Ali vam, ob tem, ko odpošljete ZS tudi že cel dan piše, da je: transport faild (nevem če sem pravilno zapisala user posted image )?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
29.5.2008 1:01:27   
Pandica
Grem spat, ker še komaj gledam.

Nočko   user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
29.5.2008 6:52:15   
sanosan
Dobro jutro!

Uvajanje gh - kakšne kalvarije imamo mi s to gosto hrano user posted image ! Še vedno je užitna samo banana, pogojno užitna je jabolka, korenček pa samo, če je z jabolko skupaj zmešan. In ker je samo to na Brininem jedilniku, se je mama odločila, da bo dodala še cvetačo. In lepo skuha mama mladi korenček in cvetačko, zmiksa s paličnim, proba (bilo je fino sladko, nič okusa po cvetači) in da eno žličko Brini. Brina navdušeno (to, da je usta odprla v pričakovanju žličke, je bilo prvič) odpre usta, mama da žličko not, Brina skuša požret, se ji zatakne (zgledala je kot Max od teke), nekako spravi to čudno hrano po grlu, nato pa taki užaljeni user posted image user posted image user posted image , da sem kar nehala in sma se podojile. Sem sklenila, da bomo sadje uvajali, zelenjavo pa pustili za malenkost kasneje. Tako, da so še tudi takšni primerki, ki jedo zelo malo, tako količinsko kot pestro.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.5.2008 7:11:30   
VANILI
dobro jutro!
madona, kok semdolg spala, celo do pol 7user posted image , rekord

res hvala vama, sanwebdra in drobižek za informacije! Moram danes to poslat.

fotke, pandica in suzanamai, so enkratne, jaz se vedno nasmejem in mi je lepo, ko vidim lepe bebice!user posted image

pot - veliko sreče z zakoni in da bi to uspšno rešila! So mi ful všeč ljdje, ki se ne vdajo v usodo ampak stvari vzamejo v svoje roke. Vsaj poskusit je treba, tako da - srečno!user posted image

kodeljevo, pa saj vem, kje je ampak si v glavi sploh ne znam predstavljat, akko do tja prit... mah meni sta moja2, ko sta me delala, pozabila v možgane vstavit košček, ki skrbi za orientacijouser posted image . a je tam tudi streha? Za primer ploh in neviht.

zdaj pa grem pudlnudlštrudla in pikico pogledat, Žia je kar v najini pojstli spala, proti jutru sem dala gor še žabota, tako da sem bila v sendviču kot kitajska palčka,ravna in čist mala. No, bolj kot kakšna klobasa, da ne bo pomoteuser posted image

nič, grem zaštartat dan, lepo se imejte!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.5.2008 7:35:19   
miska1
Dobro jutro vsem zgodnjim,

če pa dons odpade srečanje, pol greva z Martinom na izlet k mojim v Kr. Za jutri nevem, po mojem mi ne bo zneslo. Se nam obeta sluzbeni piknik. Sem pa že pogledala na netu, kako priti do Kodeljevega. Vanili, moja orientacija tud mal šepa.

Zdej hitim pripraviti za sabo. Lep sončen dan s kakšno kepico sladoleda user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.5.2008 8:27:06   
*kinnie*
Pozdravljene
Danes se pa dan začenja tako lepo.....otroci še kar spijo, od 21h .....in je tak blaženi mir pri hišiuser posted image ...in jaz v miru pijem kavico....kaj je že to?   user posted image      user posted image če je katera mogoče tu.
Vas grem mal prebrat....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.5.2008 8:41:56   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
*kinnie* - a ni fino, ko se otroci kopajo v bazenčku? Pa še zvečer jih pol ni treba umit.user posted image

user posted image user posted image
Samo sem se pa poboljšala...evo kopanje v bazenčku, zvečer pa oba pod tuš....

Suzanamai:Kakšna princeska!!! user posted image user posted image So fletkani ti otročki!!!!

Drobižek: ti pošljem ZS, sem bila prav vesela, da si se oglasila!
ditta: user posted image če se samo spomnim, kako je bila pri ta večji, pri 8 mesecih je bila 80% na zizi, pa ni bilo kasneje nobenih problemov in na splošno je rabila več crkljanja kot bratec. Jaz mislim, da če P pravi, da je OK....poslušaj otroka....pri nas je bila ta večja, če je imela kako stisko ( zobje, krči....karkoli) skoz na zizi....pa tudi pod razno ni bila tak jedec kot je Žan.

Se mi je zdelo, da nekaj ropota...pa grem v sobo....je bila pa mala pri bratcu v njegovi postelji in se igratauser posted image .
Jih kar puščam sama( seveda malo pogledam), ker otroci so le otroci,...mi je tako lepo, ko sta skupaj...

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.5.2008 8:45:08   
valči
Jutro!

Sem včeraj bila tako zaspana,da ni bilo šanse gor prit,pa sedaj,dokler moža ni.
VANILI,solim ji ne,nikoli,le,ko kuham piščanca,enkrat na teden dobi,ji miceno posolim.Zelenjave pa ne,dam pa vedno ali kislo smetano,ali olivno olje,ali moje mleko.

potupam,da bo vse vredu,nisem zasledila,kaj je točno narobe.Naš sine je imel intoleranco na laktozo,driskal je praktično od rojstva,do 15. mesecev,ko je bila DG postavljena

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.5.2008 8:53:03   
VANILI
OJ!
kinnie, a lohk pridem na kavico?
evo zgleda da je obdobje agonij z mrčesom, danes prileti naježena Živa, češ da je leteča pošast v njeni sobi. Ja, je bila debela osa, matr še meni so šle dlake pokonc. In je šla v spodnji štuk in sem jo po pol ure ulovila v lonček,pa je bila ful močna, se je kar zaletavala v lonček. brrrrr.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.5.2008 8:58:19   
lane31
Dobro jutro ,brez sončka pri nas .....mogoče še pride

Vanili.....ga imam user posted image  istega kot ti ,z palmico in vsemi čičkačačkami user posted image  še sprobamo - ko bo spet sonce user posted image
Soljenje......se sploh več ne obremenjujem kaj in koliko ,vglavnem toliko da je okusno ,po občutku
Nasploh mislim ,da bom v roku 1m nehala kuhat posebej za njo in bomo kar skupaj jedli ,razen morskih sadežev in podobnih zadev

Suzanamai.....gledam v nabiralnik pa nič.....saj ne boš pozabila ,ne user posted image
Zoja pa je tako lepa z to jagodo.....ti si ista kot jaz -zakaj komplicirat če je tako preprosto - seveda če dete nima težav ....moja si je pa včeraj postregla z rezino pariške user posted image  ma naj jo cmuli ,pojest je itak ne more user posted image  ,pa niti je ni hotela ko sem jo nasekljala ,pocmuli pa vse ,in prvo  tako previdno liže z jezikom pol pa akcija

Ditta..........mi kupujemo meso kar v trgovini ,ker sem pač mnenja ,da kar je dobro zame bo pač moralo biti še za njo

Pingi......sama nisem dojila veliko.....vidim pa kako hitro se zdaj da kaj spremenit.....mojo je samo 2x uspaval možek na rokah ,in pol kar nebi več spala sama....samo 1 večer smo potrpeli ,je zendrila v postelji in pol zaspala ,od takrat vsako večer.....se mi zdi ,da če ne želiš ,da se dete uspava na taki način ,je zdaj ravno pravi čas ,da ga naučiš novega vzorca .....se čisto strinjam ,da je zelo obremenjujoče ,ko postaneš živa dudka otročku ,čeprav je lepo videt tisto zadovoljno malo glavico ..... moja pa ima recimo tetra pleničko ,brez nje ni spanja  ....naučiš jih nekega vzorca in se tega držijo  

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.5.2008 9:17:01   
*kinnie*
Margareta: jaz sem čisto avanti za knjige....

Pingi: nič se ne sekiraj, vsaka mamica naredi tako, kot meni da je za babya najboljše....pa 2 otroka nista enaka, tako da primerjanje ni na mestu. Lahko samo povem, da je pri nas ta večja zaspala samo na zizi, jaz sem to vzela v zakup in gledala s pozitivne strani, da pač to punčara rabi....in ji še danes telesni stik pomeni vse....ko se tolaži, jo moram obvezno stisniti k sebi....mali pa zaspi brez zize.....aja ta večja se je sama odstavila čez noč pri 18 mesecih (takrat sem bila tudi jaz odločena, da bo zadosti-je bilo prav zanimivo, sem ji rekla...jutri pa ne dobiš več zize...isti moment me je sama skenslalauser posted image )

Vanili: jaz solim toliko, da ima hrana okus....saj veš, dobre kuharice kuhajo po občutkuuser posted image
PRIDIIII NA KAVICO.... pa ne samo virtualno,.....

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.5.2008 9:19:15   
*kinnie*
Včeraj je imela mala kao morje pred hišouser posted image ...bazen, pa šotor....zdajle je pri nas začelo pihati ko user posted image ,....šibam pospravit šotor....upam, da bo potem katera še tu, za kak čvek ....
Vaniliiiiiiiiiiiiiii kam si ušla?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.5.2008 9:31:35   
Kasija
dobro jutro!

mi je zbrisalo post user posted image

vsaj fotko pa moram dat ker sem takooo user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.5.2008 9:37:52   
drobižek
Meni je tudi vse zbrisalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.5.2008 9:38:27   
Kasija
no, pa sem sama...

od včeraj imam na posodo stajco in kljub mojim pomislekom prej se mi zdi, da elianu ni hudega, jaz pa uspem kaj postorit, vsaj vem, da je varen, zdaj ko se postavlja na noge in nujno parkrat na dan pade.  pa mogoče bom lahko kdaj šla na hišo.

pot imaš moj zs. sicer pa mislim, da ti ne odgovarjajo punce, ker vpisujejo s 1.9. elian je tako blizu 11m s prvim, da so ga kar vpisali. ga bom pa bolj počasi uvajala.

jasna a jutri prideš? pingi? še katera?

miška1 boš našla kodeljevo? vanili? lahko si izmenjamo cifre, če bi se katera iskala okrog user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 29.5.2008 9:39:47 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.5.2008 9:40:13   
*kinnie*
Drobižek: imaš ZSuser posted image , upam, da si dobila, ker meni tudi nekaj šteka.....

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.5.2008 9:43:11   
Kasija
nisem sama user posted image  oprosti drobižek vedno pozabim na skrite prisotne. grem pit kavico v miru, ker moj user posted image  po ta novem spi dopoldan user posted image

pa še kinnie zdravo! pa kaj ste vse skrite  moram še jaz v ilegalo user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 29.5.2008 9:44:10 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.5.2008 9:57:09   
noa1
Lane31:
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Lane31: sem imela ribež zate zraven. Ko sva šli domov z Mehurčico sem ti ga hotela pripeljat, pa nisem imela tvoje telefonske in nisem vedela, če si doma. Ti ga prinesem ob priliki, če pa boš kaj po mestu hodila pa le pokliči.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.5.2008 10:21:07   
majoli
Helou,

ful sem vas pogrešala!

Na morju smo se imeli super. Maks je namakal nogice in rokice v morju, lizal kamenčke, občudoval galebe, sprobal plavalni obroč in svojo prenosno posteljico. Naslednjič moram s seboj nujno vzeti tudi jogi, ker se tale podložena odeja ni dobro obnesla. Čeprav je bila čez bombažna rjuha, je pišo ful švical. Pridno je jedel in še bolj pridno kakal - dvakrat celo ponoči. S svojim prijateljčkom 11-mesečnim Vidom sta bila zelo usklajena, skupaj sta papala in spala. Se je pa Maks začel plaziti tudi po kolenih in zna biti, da se je tega naučil pri Vidu. Mamici sva sicer utrujeni še bolj kot ponavadi, sem pa vesela, da smo šli in da je pišo tole prvo potovanje tako lepo prenesel. Bom šla kar z lažjim srcem na ta pravi dopust, zdaj, ko sem videla kako stvari potekajo, ko nisi doma.

Suzanamai, sporoči kdaj bodo piščanci.

Ditta, držim pesti za papcanje. Ne skrbi preveč, Zoja že ve user posted image

Pingi, Jaka ve, da ima najboljšo mamico na svetu.

Bravo Elian!

< Sporočilo je popravil majoli -- 29.5.2008 10:22:30 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
29.5.2008 10:23:37   
2ursae
pot, jaz ti ne morem odgovorit, ker gre naš mali v varstvo k tašči. Bolj ko berem tvoje travme in travme drugih, bolj sem hvaležna za svojo taščico user posted image .

gh: naš je končno, po enem mesecu nekako dojel, da je treba odpirat kljunček user posted image . No, saj je ena že napisala, da to traja tolk časa user posted image , bo držalo user posted image . Ker naš je med hranjenjem ... oooooo ... sam zijal bi na vse strani, se zviral, opletal z žlico, metal o tleh user posted image . Mislim ej, ves dan se reži in daje stvari v usta, ko pa pride v antilopa, pa kljunček stisne skupaj. Pa ne da ne mara hrane - ko mu uspem poturit žličko v usta, vse čist brez problema zmaže. Kdo bi štekal ...

papa, moj tavečji se že kisa

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
29.5.2008 10:26:43   
majoli
Sem vedela, da bom kaj pozabila; vse pohvale naši mareli Baby Welt Atlas plus. Dobili smo jo za 40€, znižano iz 75€ in je carska. Bolj mi je ok kot quinny speedi. Maks v njej stabilno sedi, naklon je skoraj čisto ležeč in ful lahko ga prestavljaš, lahka je in en dva tri jo sestaviš in pospraviš. Kolesa so pač kakršna pri mareli so in se malo bolj utrudiš, ko greš na daljši sprehod, ampak me kar mika, da kvinija pospravim in uporabljam samo še marelo.

< Sporočilo je popravil majoli -- 29.5.2008 10:28:25 >

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?