|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
27.5.2008 21:54:14   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Čisto zares mi tečejo sline,ko razmišljam o vseh možnostih ,ki bi jih lahko jedla Sanwebdra........... PEČENA PAPRIKA  user posted image

ne neuser posted image

Je sladko, slano, mesnato ali zelenjavno?

vsega po malem ... še 5 minut ...

Kaj iz voka? Kitajsko, tajsko hrano?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
27.5.2008 21:57:28   
sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Čisto zares mi tečejo sline,ko razmišljam o vseh možnostih ,ki bi jih lahko jedla Sanwebdra........... PEČENA PAPRIKA  user posted image

ne neuser posted image

Je sladko, slano, mesnato ali zelenjavno?

vsega po malem ... še 5 minut ...

Kaj iz voka? Kitajsko, tajsko hrano?

ne, ne nekaj iz zmrzovalnika ... še 2 minuti ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
27.5.2008 22:00:47   
VANILI
joj moj me skos preganja dol z računalnika, pol sem pa tko v stavkih na vsake kvatre.
vglavnem, meni je uuul vroče. Teh 15+ kg je ubitačnih. Saj me bo še kapuser posted image

jaz bi p nš jedilnik zdaj napisala, ko že par dni tako jemo:
  • prva nočna amlica (okoli 01.00): dojenje

• druga nočna malica (okoli 03.00): dojenje

• prvi jutranji predzajtrk 8okoli 05.00): dojenje

• zajtrk (okoli 08.00): dojenje

• malica (09.30): sadna kaša (zmiksano: pol banane, pol jabolka, pol hruške, 2 marelici)

• druga malica (12.00): dojenje

• kosilo: komarček, brokoli, cvetača, korenček (na sopari)

• popoldanska malica: dojenje

• predvečerja: dojenje

• večerja: riževi kosmiči plus moje mleko

• predspalno crkljanje: dojenje

• enkart do polnoči: morda dojenje

skratka: ugtavljam, da prevladuje ojenje.
sem mu pa danes probala dat vodo iz unega kozarčka avent z nastavkom, kjer moraš ful potegnit. Pa sem najprej jaz, pol pa on, samo da je on nastavk grizuuser posted image
nove žabotove igračke: Živina punčka (lutka) bret las, tako jo lupčka pa se ji smeje pa jo po glavi tapka, pa kupila sem mu taprav daljinc (univerzalen), ker unega telefončka, kot ga ima Lia, sploh ne šljivi - je bolj všeč Živiuser posted image . No ta daljinc je sicer le nadomestek, ampak ima pa tipke pa na vrhu uno lučkico.

joj zdaj pa moj tle bulka pa žgačka me pa ne da mi miru

v glavnem že sred noči gre na pot, tko da grem ga mal  pocrklat

hej, hej ljubljančankeuser posted image : kje pol v četrtek??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
27.5.2008 22:03:25   
VANILI
sanwebdra - sladoled s poprom???

teka, kok sem se nasmejala #"polentarčku"user posted image user posted image .Teo tud dela take face, kot bi bil iz gume, ko  mu kaj ni dobro ali ga okus preseneti! Miži na en uč, pa na drug, pa usta da v harmoniko, pa strese se, pa dela se da mu gre na bruhanje.. ma kaj se matram, jaz bom se tud potrudla in ga dala na jutjub. (narobe se prebere bujtujuser posted image  joj me vročina čist u glavo sekauser posted image )

nič, grem, lahko noč!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.5.2008 22:03:35   
teka
lane31, da ne boš milsila, da je dobil samo poletno! je bla zelenjava tudi zraven, pa ni nič pomagalo
user posted image

na morje pa gremo na lošinj...skupaj z alino_alin...user posted image naju peljeta dol, pol pa bova sami 5 dni s 4 fročniki user posted image mogoče bova pa samo kak dan...pa bo sledil pobeg user posted image no, upam, da bomo šli, če se ne bo zari kaj resnega skuhalo user posted image

pol gremo pa še druga polovica junija familija sami...čez pravo poletje bomo pa kar doma...razen če me kdo kam zraven vzame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.5.2008 22:07:27   
teka
vanili, ti kar posnami! jaz sem se najbolj nasmejala pri prvi žlici, ko je bil še faktor presenečenja zraven...na posnetku pa "je že" tretja (in tudi zadnja), ko je pričakoval kaj pride, zato pa ga je že vnaprej zvijalo user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.5.2008 22:08:35   
VANILI
še minuto časa mamuser posted image

sedeži na kolo: Živa je mela in še ma takega, ki se da malo naklon regulirat, ampak ko je zaspala,je tud kar zlezla dol, tako da to nič ne pomeni, da je naslonjalo, ni tako nagnjeno da zadrži otroka v lepo ležečem položaju.Pol je to tko zgledalo,da sem kolesarila za mojim in ko je naše malo nehalo migat in pet,sem vedla, da je zaspala in res, naenkart sem zagledala njeno čeladasto bučko  kako je omahnila na stran...user posted image

vas pridem pol še malo prebrat

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.5.2008 22:08:37   
sanwebdra
no, da potešim radovednost
user posted image

lani, ko je bla sezona, sva se midve dojili (kolikor sva se pač) in jaz sem si eno merico prišparala za zmrzovalnik, ker ga nisem jedla, ostali pa so mastili ... in danes se mi je ful zaluštal ... moram letos spet shranit in to za večkrat ...

1000€ ostane mojih ...user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.5.2008 22:10:48   
mama06

no, da potešim radovednost
user posted image

lani, ko je bla sezona, sva se midve dojili (kolikor sva se pač) in jaz sem si eno merico prišparala za zmrzovalnik, ker ga nisem jedla, ostali pa so mastili ... in danes se mi je ful zaluštal ... moram letos spet shranit in to za večkrat ...

1000€ ostane mojih ...user posted image

Na njih nebi niti pomislila, ker jih ne maramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.5.2008 22:11:35   
teka
oo sanwebdra to bi pa tudi meni teknilo...ampak še ne pride v poštev zaradi dojenja...sem pa jaz isto nardila pri taprvi in se potem mastila...njami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.5.2008 22:11:50   
mama06
Zdaj pa res grem, lane31 ti pa tudi, sicer boš dobila --- minuse in ne dveh. Sanwebdra sedaj ponuja že kostanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.5.2008 22:11:53   
sanwebdra
max je zakonuser posted image ... meni naše babe nikoli ne uspe poslikat in posnet v akciji, ker ko vidi fotoaparat, zasede svojo pozo in njenemu poziranju ni konca ... tak da upam, da bom tudi jaz kaj lahko dala kaj gor .... ker pozerski fris je itak samo eden ...

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 27.5.2008 22:12:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.5.2008 22:30:14   
nova10ka
sanwebdra - sladoled?

evo, jaz se javljam iz azila nazaj v RR domovino. so me mal ugrabili študijski policaji, mam knjigo na tipkovnici, tko da lahko samo berem, pisat pa ne smem.
teka - ful dobr filmček user posted image mi imamo zdaj take, ko jemo brokoli. ji moram dat v eno roko grisin, da si ga v usta tlači, zraven pa jaz žlico z zelenjavo dodajam. pa se isto kremži

srečanje: 2ursae - verjetno je bizovik res fajn, sam jaz ne vem kje to je. ne, sej se hecam, sam mislim, da je en izmed kriterijev možnost peš/ LPP prihod iz mesta do kraja srečanja. kaj pa mostec? čeprav za iz mesta je že kar malo daleč. kodeljevo je pa tudi kul. aja, pa mene ne bo, vanili, dvd dobiš pri kasiji.

naša user posted image je uspela poleg tipke Windows uničiti še levi Alt na tipkovnici. pojma nimam kdaj, ker jih sploh ne pustimblizu. drugače ima pa ta teden zelo komunikativen. včeraj se je resno pogovorila z elianom (od kasije). ko se je na trebušnih priplazil mimo nje (in da ga pohvalim - plazi se ko tavelik), ga je ustavila z "adadagagada". on se jo je zamišljeno pogledal in vljudno odgovoril "gadadagaga". medtem, ko mu je dodala še "gadadagaaaa", pa se je že zagnal proti najbližjemu avtomobilu. danes je bilo stanje občutno boljše. s fantom njenih let sta imela "adagadebla ga" konstruktiven pogovor in on, začuda, ni pobegnil (ker še ne plazi user posted image ).

kilaža - ne bit hude name, če kaj pripomnim... sem sicer mogla zmanjšati vnos goste hrane, ko jo je user posted image začela konzumirati, tako da sem že/še vedno na prednosečniški teži... vsekakor, mislim, da si mora vsaka ženska privoščiti par oblek, v katerih se počuti lepa, ne glede na to, kaj pravi tehtnica. ker če se sekiraš, pol se ti samo še nabira... vsaj tako se meni zdi. lahko me pa mirne volje kritizirate.

oblačenje - jo oblečem tolk k sebe: kratek rokav, tanke hlače al pa kar kiklco. po moje ji bom za na morje še sončne špegle kupila.

eno vprašanje - mučo importante - kdaj jim lahko damo rumenjak oz. jajce? jaz sem ji dala že meso, sam je k maks in polenta. mogoče bi jajce bolj palilo

Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.5.2008 22:31:55   
nova10ka
sanwebdra - sladoled?

ups, sem predolgo pisala. vidim, da je uganka že rešena

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.5.2008 22:42:45   
jasna
Klaudia, za mojga si ne upam nič napisat če pride, a je vseeno vredu, če je pod vprašaj? Pa 2 mulčka, pripiši 3 in 5 letuser posted image

Sedež za kolo - mi smo se in se bomo vozili samo po kolesarskih v okolici in nič posebej ne ruka. Se mi zdi, da jo bistveno bolj pretrese v vozičku po makedamu. Aja pa spati na kolesu ne more, ker nimamo tistega z naklonom, ampak varijanto za na belanco. Je pa zakon, ko mi ni treba peš z Neli v naročju tekat za mulcema na biciklihuser posted image .

Oblačenje - danes je imela zunaj zelo tanke dolge hlačke, majico s kratkimi in klobuček. Bosonogauser posted image . Ko sva se pa vračali od P pa sem ji hlače slekla.

Teka, user posted image  Maxov obrašček vse poveuser posted image

Nova 10ka, z rumnnjakom že lahko začneš. Tole o cunjah si pa tako lepo napisalauser posted image

Srečanje LJ - Bizovik je super, a moraš imet avto. Kodeljevo je meni tudi fajnuser posted image . Drugače naju pa ta četrtek ne bo, ker mala ni nič boljšauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.5.2008 22:44:48 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.5.2008 22:57:08   
skuštrana
Dober večer...

Oblačenje - naša dva sta bila danes pretežen del kar nageca oz. v kopalkah...Vroče je. Drgač je pa A samo v bodiju.

Jasna, A je imel T 4 dni, potem je bil en dan čisto dober, potem pa so prišle pikice. Kaj je rekla p?

Vanili, Arsen pije samo iz kozarčka, kakšni nastavki neki..user posted image Ti so za grizenje, ja.

Grem pod tuš, pa v mižule...lahko nočuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.5.2008 23:04:58   
mehurčica
MB srečanje jutri: naju ne bo. Se mi ne ljubi zjutraj vstajat in Eni rihtat v roku 10min, pa pol še na Tezno vozit mojega in Davida, pa pol nazaj in pol spet v Limbuš. Na žalost nimam več avta. Sem ga vrnila sestri. Tako da jutri se mi še ne ljubi tega vsega rihtat...mogoče drug teden.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.5.2008 23:07:15   
jasna
Skuštrana, na pregledu nič posebnega (razen visoke T), laboratorij pa tudi vredu. Mogoče je pa mala samo tako dober simulantuser posted image .
......In še kar čakam pikiceuser posted image

Čakam, da mi možiček prepusti ta veliko kišto, ker morem nekaj danes nujno končat. Pa je čist v eno igrico paduuser posted image . Pol bom pa spet bedela do sredi nočiuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.5.2008 23:16:19   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
MB srečanje jutri: naju ne bo.

Oj, mehurčica, a ne more nobena po tebe??? Kaj pa Pandica?? Sorry, da te kar ponujam!user posted image

Nič, vas ju3 preberem, kak ste se zmenle. Lahko noč ...

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 27.5.2008 23:18:08 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.5.2008 23:35:44   
Alina_alin
Prihajam iz dežele izgubljenih. user posted image Vidim, da še me katera tu pa tam omeni, torej mogoče pa še nisem med njimi...

Na srečanje MB me najverjetneje ne bo, ker imam jutri v planu nabavo špecarije - še posebej za Maxa (Teka)  moram nabaviti polento. Vidim, da jo ima res zelo rad  - Teka, jaz tudi nisem ziher ali je bila res polenta, da se je tak pačil  - bomo na morju morali pretestirati...user posted image
Upam, da Zara  ozdravi, da ne zmiksa planovuser posted image user posted image

Naša Tjaša še zmeraj ne spada med jedce. Zdaj že 1 teden poje celo 10 žličk krompirja kuhanega z aptamilom - in dodala sem zadnje 2 dni tudi malo cvetače. SEm ji dajala tudi kupljeno -Hip - za lahko noč (zdrob, marelica) - fuj, spet ni bilo dobro - zvečer mora biti mlečna kašica in še to res ob pravem timingu: ne preveč utrujena, ne prevečlačna, ob pravi uri in s pravimi igračami v rokah in s popackano obleko  v nulo in tako, da jo lahko dam še samo v bano (ker ima za vratom za ene 4 žličke robe) - no, in tako poje 60-80 ml. In si oddahnem, da je celo malo jedla.
Lane31,, pri nas to traja že sedaj skoraj 2 meseca (ok, 1 mesec kašic, prej par žličk sokecov). Pa še vedno ni skapirala, da bi ona zdaj lahko malo več jedla.. ne pa samo zizike.
Pandica, me veseli, da je Zali všeč mt, pa tudi tebi. Torej je namen dosežen.

Naša malčica mi je danes (ONA MENI, NE JAZ NJEJ) povedala pravljico za lahko noč in to ob 20.30 uri- sem bila čist user posted image -Janko in Metka. In to tako doživeto... Je rekla, daj mi povej Janko in Metko. Jaz pa: je ne vem, ko boš ti velika, me jo boš naučila, velja? In ona lepo začela razlagat...
Tak, grem zdaj v mižule.
Vanili,hvala ti še enkrat - naša malčica je bila danes čist okupirana s krtkom - nisem mogla verjeti, kako se je zapalila. Pa ko ji vse niso všeč. Smo končali z jokom in mojo obljubo, da bo lahko jutri spet gledala. Tak, da hvala ti.
Mirno nočko vsem!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.5.2008 23:38:36   
Pandica
Vidim, da ste se spet "mastile" user posted image  user posted image

Srečanje Mb  kaj zdaj babe kje se dobimo? Pa dajte no, itak boma ziher zamudili, ko smo prestavile za 1 uro prej, ker mi2 sma zaspanki, zdaj pa še ne povete kje...a ob 10h ura pa je ziher?

Sanwebdra   pa daj no, kak si se te ti na kostanje spomnila? Joj, ja, jaz jih pol tut nisem več jedla, ko sem rodila zarad dojenja, sem pa jih zato prej toliko pojedla, da je blo joj user posted image So mi mogli vsak dan hodit po njih tam k mostu user posted image

Mehurčica v tem trenutku še ne vem, če bom šla po srečanju takoj domov. Če ja, ni problema, potem te lahko pridem ju3 dop. iskat, če želiš. V tem primeru te pokličem, da mi poveš, če prideš, velja?

Teka   naj se lepotička Zara pozdravi, da bosta lahko z Alino_alin  uživali na morju. Frajerke, joj, to se boste imele luštno, bogi Max, ko bo med samimi "babami"  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.5.2008 23:43:45   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, me veseli, da je Zali všeč mt, pa tudi tebi. Torej je namen dosežen.

Joj ja, super je user posted image
Zdaj pa me zanima, če bo mi večkrat v njem zaspala al je blo to danes samo slučajno, ko je že bila malo zaspana. Bom videla ob večkratni uporabi user posted image   Res ti iskrena hvala  user posted image , veš kako sem ga vesela user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.5.2008 23:44:02   
Alina_alin
Pandica,ful lep voziček ima vaša Zala! KOlik pa  ste dali ojrotov? Pa danes je itak kraljevala v njem kot prava princesa user posted image Sem pozabila prej napisat.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.5.2008 23:48:12   
Margareta
Lepo vas pozdravljam. Sem danes prišla iz komune.

V glavnem - v petek sem žurala do sobote (sestra 30 let), potem smo imeli aktivno soboto. V nedeljo je pa Val praznoval rojstni dan. Od vsega hudega - sem fasala herpes. Dobesedno, sem bila ves čas v pogonu.

Bajto drgnem že dva dni.

Glede kil, pa nisem več na tekočem, ker nam je tudi vaga crknila, ampak se mi zdi, da sem debela, ker mi mož vedno, ko me vidi reče: "O kaka rita".

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.5.2008 23:51:21   
valči
Zdravo!

Samo par besed,ker sem zaspana.
Housa ni več,žal,sem pa gledala film,ki se je k sreči dobro končal.

Teka,joj,sem se nasmejala,takli facl mali jeuser posted image user posted image

Oblačim Nino v bodi s kratkimi,kratke hlače,bosa,je zvečer v vozeku ugotovila,kako so palci na nogah užitni za glodat,pa kaka gumica je,jaz ne bi spravila noge do ustuser posted image

Evo,joka mi nočko,se morda še jasvim

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?