Alina_alin
|
Prihajam iz dežele izgubljenih. Vidim, da še me katera tu pa tam omeni, torej mogoče pa še nisem med njimi... Na srečanje MB me najverjetneje ne bo, ker imam jutri v planu nabavo špecarije - še posebej za Maxa (Teka) moram nabaviti polento. Vidim, da jo ima res zelo rad - Teka, jaz tudi nisem ziher ali je bila res polenta, da se je tak pačil - bomo na morju morali pretestirati... Upam, da Zara ozdravi, da ne zmiksa planov Naša Tjaša še zmeraj ne spada med jedce. Zdaj že 1 teden poje celo 10 žličk krompirja kuhanega z aptamilom - in dodala sem zadnje 2 dni tudi malo cvetače. SEm ji dajala tudi kupljeno -Hip - za lahko noč (zdrob, marelica) - fuj, spet ni bilo dobro - zvečer mora biti mlečna kašica in še to res ob pravem timingu: ne preveč utrujena, ne prevečlačna, ob pravi uri in s pravimi igračami v rokah in s popackano obleko v nulo in tako, da jo lahko dam še samo v bano (ker ima za vratom za ene 4 žličke robe) - no, in tako poje 60-80 ml. In si oddahnem, da je celo malo jedla. Lane31,, pri nas to traja že sedaj skoraj 2 meseca (ok, 1 mesec kašic, prej par žličk sokecov). Pa še vedno ni skapirala, da bi ona zdaj lahko malo več jedla.. ne pa samo zizike. Pandica, me veseli, da je Zali všeč mt, pa tudi tebi. Torej je namen dosežen. Naša malčica mi je danes (ONA MENI, NE JAZ NJEJ) povedala pravljico za lahko noč in to ob 20.30 uri- sem bila čist -Janko in Metka. In to tako doživeto... Je rekla, daj mi povej Janko in Metko. Jaz pa: je ne vem, ko boš ti velika, me jo boš naučila, velja? In ona lepo začela razlagat... Tak, grem zdaj v mižule. Vanili,hvala ti še enkrat - naša malčica je bila danes čist okupirana s krtkom - nisem mogla verjeti, kako se je zapalila. Pa ko ji vse niso všeč. Smo končali z jokom in mojo obljubo, da bo lahko jutri spet gledala. Tak, da hvala ti. Mirno nočko vsem!