|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
28.5.2008 22:27:52   
ditta
meso jaz bi zoji počasi rada začela uvajati v gosto hrano tudi meso. ali mogoče katera od vas lahko zrihta doma pitanega piščeta?

Piknik, klaudia, a je dovolj, če ti samo napišem, da bomo mi trije tudi prišli ? to je midva plus user posted image . midve zagotovo, za user posted image  pa ne morem 100% potrditi, ker še ne ve, če bo takrat imel prosti dan.

Zoja zelo slabo je. Danes sem klicala pediatrinjo, ker me je res že preveč skrbelo, da ni kaj narobe... saj, ko berem koliko in kolikokrat vaši user posted image  papcajo kar ne morem verjeti. Ponoči se mi še vedno zbuja, tudi na eno uro (sploh sedaj ko so začeli rasti zobki), drugače pa na dve ali tri. Tako se doji okoli 23, pa ob 1, 3, 5. Ponavadi se zbudi okoli 7 in je potem budna do cca 9. Takrat se previjeva in igrava, nato pa se še malo pocrklja (včasih tudi še doji) pri meni in zaspi nazaj. Včasih tudi za uro in pol, včasih pa le za pol ure. Takrat jaz lahko v miru popijem kavo, prelistam časopis, nahranim in polubčkam našo divjakinjo-boksarko ter jo peljem na kratek sprehodek do gozda, ki je čisto zraven hiše,...in nato še sama obiščem WC in se uredim za nov dan. Ponavadi je lačna okoli 11:30, včasih pa šele ob 15ih. Potem, ko poje kosilo, pa naj bo to ob 11:30 ali pa ob 15, noče nič več jesti vse tja do večera,...potem redkokdaj zvečer poje katero izmed Hippovih mlečnih kašic, večinokrat pa se hoče samo dojiti. Nimam pojma kaj delava narobe. Štartale sva super, potem pa so nama tile zobki podrli cel sistem in se še vedno loviva. Mene najbolj skrbi to, da kljub vročini noče nič piti. Včasih tudi zizik noče in kar kriči, ko jo hočem na silo pristaviti, ker menim, da je po štirih urah zagotovo že lačna... Uglavnem,... zaradi te goste hrane sem polna furstracij in upam na boljše čase user posted image .

Skuštrana tudi meni se še vedno izceja mleko iz druge zizke,...pa vseeno ne nosim več tistih vatirancev. Res je, da imam zelo majhne zizike (ki pa kljub vsemu več kot odlično služijo svojemu namenu) in zato modrčkov večinoma sploh ne uporabljam. Da pa na majicah ne bi imela nemarnega fleka od mleka, pa si med dojenjem na drugo ziziko zatlačim ta malo tetra krpico in je majica rešena.

Midva bi Zoji rada kupila kakšen luškan bazenček za na dvorišče, da se bo lahko ob takih temperaturah malo ofrišala. Midve te pasje dneve preživiva zunaj na terasi oziroma dvorišču. Vsak dan dam na zgornjo teraso njeno igralno blazino iz razvojne in ji gor namečem kup igrač (ki to so ali niso). Zoja pa ostane gor le malo časa, saj jo zanima vse ostalo,... še posebaj rožice, trava, kobilice, hrošči, mravlje, teglci z dišavnicami, kolo od vozička, noga od klopice, ... skratka vse drugo razen tistega kar ji jaz namenim za igranje user posted image . A je letos katera od vas kupovala bazenček in katerega ter kje? Jaz bi rada takega bolj globokega in brez strehe.

klaudia a veš, da sem pred dnevi cel spar v city parku na glavo postavila, da bi našla tisto kokosovo olje... in ga mutoti res nimajo. Jutri grem še v Mercator in upam, da bom imela več sreče.

Aja, še jaz moram Zojo malo pohvaliti. Naša zlata zazika je na dan mladosti prvič sama zaspala v posteljici. No, ne čisto sama, saj sem jo božala in ji nežno pela uspavanko. Je pa zaspala brez zizike in to je za naju obe res velika zmaga. Joj, kako sem ponosna na našo malo (veeeliko) zaziko!!! In od takrat naprej nama to vsak večer kar lepo uspeva.

Glede varstva otrok: jaz si Zoje ne upam pustiti nikjer za nič minut, razen pri user posted image  pa še to čez dan in ko vem, da ne bo lačna ali zaspana,.. pa še to za največ pol ure, do trgovine in nazaj. Drugače pa jo kar povsod vzamem s sabo in je obema tako še najbolj všeč. Res sem presrečna, da jo imam in upam, da prvi oktober ne bo preveč hud za obe,...
Zagotovo jo bom vsaj 14 dni prej začela uvajati v varstvo pri tašči. Upam le, da se bosta dobro razumeli in da jo bo imela vsaj pol toliko rada, ko jo imam jaz.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.5.2008 22:29:53   
pingi
Živjo bejbe!

Zdajle sem pa tolk žalostnauser posted image . Da razložim zakaj: malega popedenam, skopam, postriževa nohte, se še malo pozabavava, se podoji, se odklopi (še ne spi) in ga dam v posteljo, pa pesmico in dudo in grem. Pa zgleda še ni bil dovolj zaspan in začne mal čivkat in grem k njemu pa dam spet dudo itd.
No, fant se je konkretno razpenil in se začel dret, ampak tokrat se nisem uklonila in mu nisem dala joške. Ga mirim na vse mogoče načine, nič. Se dere ko nor.
No, po pol ure zaspi in vmes še malo zahlipa. Jao, ko bi ve vedele kako se zdaj počutimuser posted image  Kot najhujši kriminalec. Ampak, odločila sem se, da mi ne bo več zaspal na joški, ker imamo potem težave ponoči, pa tudi podnevi, ko je treba zaspat.

Mah, saj je ful fino, da se tako stiska k meni in tako lepo zaspi, ampak tega ne mislim počet še čez dve leti (poznam tak primer!).
No, zdaj me lahko malo popljuvate. Sicer se že sama dovolj sekiram...

Klima - nimamo in je trenutno pravi obup. Ima podloženo v lupinci eno tetra plenico, ker ful švica v bučko.

Bazenček - danes spet obratoval na domačem balkonu (jaz pa skoraj sončarico dobila, ko sem sedela zravenuser posted image )

Jagode - tudi pri nas že rdečijo prve in komaj čakam, da tudi Jaka poskusi ta božanski sadež (pa upam, da ni alergičen). Je P rekla, da domače lahko dam. 

Bravo vsem, ki pridno hujšate. user posted image  
Lane, jaz predznaka 5 na vagi nisem videla že od, hmmm, 5. razreda???user posted image  

Lj. srečanje - naju jutri žal ne bo, ker gremo na en family izletek (more možek mal lanskega dopusta skurit)user posted image
Bi pa prišla v petek, če bi se slučajno zmenile. Je pa res, da za zunaj je malo tako-tako, ker so napovedane plohe in nevihte.

Jasna - a je 6.?user posted image  No, samo da je bolje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.5.2008 22:35:07   
živa
Pingi, user posted image  za uspavanje. Nič se ne sekiraj, saj si bila pri njem. Je moral malo sprobat, kako je mamica trdne volje user posted image .

Jasna, je že kaj pikic na vidiku user posted image ?

Evo, sem imela pet minutk odmora, zdaj pa nazaj pakirat. Fuj user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 28.5.2008 22:36:13 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.5.2008 22:35:20   
živa
user posted image  Sem hotela nekaj popravit, pa sem se citirala. Že brišem.

< Sporočilo je popravil živa -- 28.5.2008 22:36:29 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.5.2008 22:45:33   
ditta
suzanamai zoja in jagoda sta božanski :)!!!!

pingi svaka čast user posted image ! meni zoja še ni splezala vrh glave in tega še vedno nisem naredila...in verjetno tudi nikoli ne bom, ker nima dude in bo treba najti kakšno drugo varianto. me pa tašča vsak dan sekira in se zgraža zakaj še vedno dojim,... ampak jaz se ne dam. večina otrok se tako in tako sama odstavi in ne rabiš nobene velike drame okoli tega,... poznam pa tudi jaz take, ki so bili do treh let na zizikah in to tudi po cele noči kadar so zboleli. take pa je res malce težje odstaviti, vendar bi jaz na tvojem mestu raje počakala vsaj tja do desetega meseca. sem pa brala in prav tako trdijo prijateljice, ki so to že naredile,... ko mu boš vzela večerno dojenje naj ga začne dajati spati očka, ker revčku ni jasno zakaj si ti tam in on kriči ter ti na vse mogoče načine hoče povedati, da te rabi,... ti pa tega ne razumeš in nočeš slišati. verjetno ti bo vsaka od oktobrk svetovala po svoje, jaz pa upam, da bosta vidva z user posted image  skupaj našla za vaju najboljši način! veliko sreče in user posted image  za srečo!!!!!!!!!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.5.2008 22:47:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Evo poročanje iz MB srečanja... Dale smo se na deke in čvekale dokler nas ni sonček nagnal. Smo na koncu bile že pod kostanjem in so nas bodice pikale v rite in noge. Neo je skoraj celo srečanje prespal in prepustil pupike Lanu in Maxu, ki pa sta seveda tudi morala malo odspati en delček. Punce so bolj malo spale. Julija nam je kar 2x pokazala, kak se uživa v vozičku, ko je med spanjem molela nogice dol.
Noo1 in Sanwebdro so napadli gromozanski pajki. Po reakciji sodeč so bili tisti kosmati, ptičji.user posted image
Sanwebdra nam je prinesla SLASTNE NJAM NJAM jagode, Teka pa je oblekla naše babike z oblačilci od njene malčice. HVALAAA!!!
Kavico so nam prinesli iz restavracije kar do igrišča in tudi prišli iskatuser posted image , čeprav smo rekle, da bomo same prinesle.

Se podpišem, čeprav so pajki res moja slabost ... in potem pridem zvečer domov, po gasilskih vajah in v predsobi na omari zagledam ... ampak res OGROMNEGA PAJKA, takega temno rjavega mesnatega (celo s takimi nogami, kot si jih ti Mehurčica opisovala -  na pol prelomljene) ... mislim ... takega pa še nismo imeli doma ... pa smo lani vse premrdali - nove dile, nova streha, novi prizidek ... a zima je bla letos res spet tako kilava, da še žužkov ni mogla poklat, ki bi jih morala...

Teka, še enkrat hvala!!! user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.5.2008 22:48:39   
Kasija
mehurčica nismo se prav razmele Bom hujšala, samo ne zdaj še Saj vem, izgovori user posted image  Ampak napeto spremljam vaše napore in mi dajete motivacijo user posted image

srečanje ljubljančank petek 11h park kodeljevo
nova10ka
živa
kasija
suzanamai
vanili
pingi

suzanamai - živa, nova10ka in jaz smo že na kodeljevem, ker imamo plavanje tam. končamo malo po 11h. predlagam, da se zato dobimo vseeno kar tam, ne glede na vreme.   
jutri očitno res ni interesa ali kaj? no, če se kaj zmenite, jaz pridem. bom zjutraj prečekirala forum, itakuser posted image   

Elian se je danes ob kavču sam postavil na noge user posted image

Margareta knjige tamle na polici čepi foucaultovo nihalo od umberta eca in samuje. sem ga sicer že enkrat prebrala, ampak v angleščini, in je - moram priznat - eno težjih čtiv v ang kar sem se jih lotila.  zato ponavljam vajo v slovenščini. pred tem sem obdelovala eega finca, ki ima zakomplicirano ime...knjiga je pa nalov tuleči mlinar.  vmes pa si krajšam čas, ki mi ga elian kdaj pa kdaj dovoli imeti, s kriminalkami v angleščini - v ang zato, da se  vsaj pretvarjam, da vzdržujem znanje jezika, če že berem manj kvalitetno literaturo. sem pa nedvomno knjini molj user posted image        

< Sporočilo je popravil Kasija -- 28.5.2008 22:52:11 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.5.2008 22:56:13   
Margareta

Kasija
- v agleščini bereš? Super. Tulečega mlinarja sem pa jaz tudi prebrala, pa mi ni potegnil. Drugače sem pa nora na Millerja - Sexus, Bukovski - Špeh na kruhu, pa vse vrste kriminalk.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.5.2008 22:59:33   
Kasija
margareta fajn je slišat kaj drugi berejo da dobim kako novo knjigo Tuleči mlinar je pa mene parkrat spravil v tuleči jok, priznam.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.5.2008 23:03:20   
sanwebdra
jaz pa se takoooo težko spravim brat ... pa tako rada berem ... samo zdaj mi enostavno ne znese ... saj, ko imam abstinenčno krizo, pol pa kakšno kar požrem ... no, fajn da vama uspeva ...

pa fajn za angleščinouser posted image , bi jaz tud morala ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.5.2008 23:06:06   
VANILI
margareta, jaz fu rada berem, ampak sem zadnjo knjigo prebrala hm.. ko sem bila prvič noseča, žaluser posted image

pot, držim pesti za user posted image

lane, a ti tudi soliš? Pa prosim,če vse lahko napišete, a sloite in koliko ampak ne napisat  malo ker to je tko relativno da jojuser posted image

joj kaj a pol jutri ni srečanja. kje je ta kodeljevo park??

punce, danes sem bla z malima v lj, pri mojih, bilo je super, moj oče in mama sta res babi in dedi za polupčkat in kako to otroka čutita!!!

samo jaz sem čist crkjena zdaj, ampak čakte mal... saj to je pa pol ok, mi ni treba ddanes pospravljat in lahko vse pustim za jutri, juhej!! Še boljš.
Načeloma pridem v petek, ja.
glih sem opazla da mi je pudlštrudl pojedel en delček mobitelauser posted image .prej sem mu ga dala ker sem rabila 5minut miru in to je en redkih načinov, da to dosežem. No in delčka zdaj niuser posted image . upam, da ga bo pokakal, mogoče ga lahko zalimam nazajuser posted image .

taščin kotiček: mah ne bom si kvvarila bvečera in škoda mojih prstnnih blazinicuser posted image .v glavnem, tema

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.5.2008 23:07:50   
VANILI
grem pogledat, če je že sex v mstu... kje pa ste vse? spite??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.5.2008 23:32:05   
ditta
vanili jaz nič ne solim in vedno probam kaj zaboga sem skuhala .... in niti ni tako slabo. npr. ajdova kaša z brokolijem ali pa bučkami je prav njami... jenim bolj, drugim manj,...je zadnjič kar možek pojedel vse kar je zoji ostalo user posted image .
meni se danes tudi nič ne da pospravljati, pa čeprav me čaka cela gora cunj... jaz pa danes uživam, ker možek spi drugje in imam računalnik čisto samo zaseeee!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.5.2008 23:32:10   
VANILI
lane, kupla sem pa bazenček v bc-ju, mislim da je bil 13 evrov, tak s palmico na vrhu in 3metuljčki za napihnit in pripopat in isto3 pikapolonicami. pa za pudlanudla sem kupla 2 šlafrokca. pa pirine in ovsene kosmiče, bomo začeli uvajat gluten počasi.

margareta, joj si me sprovucirala s knjigami zdaj. tako rada, tako si želim brat da joj. Si prestavljam sebe, kako sedim v senci in čist v knjigo padem. sposobna sem brat tud celo noč.
no se pravi čez 4 leta, prej ne. al pa da rečem, da bom pri 40-ih začela bratuser posted image user posted image

potrdilo o nejkaznovanosti - kje se to dobi????!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 28.5.2008 23:33:01 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.5.2008 23:38:15   
ditta

potrdilo o nekaznovanosti - kje se to dobi????!!!user posted image user posted image

meni se zdi da na ministrstvu za notranje zadeve.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.5.2008 23:38:48   
VANILI
ditta, jaz sem danes skombinirala brokoli cvetačo korenček in koromač na sopari pabelopiščančje, malo na olju prepraženo in podušeno. pa sem mislila, da mi bo žabo kar zameru in se me odpovedu, take ksihte je delaluser posted image

joj prej me je en helikopter napadel - sem tako zavreščala kot kakšna razvajena princeska, in to jaz,ki mam vse živalovje rada, tud mrčes ne pobijam, ampak tale je bil pa prav nesramen, sploh se ga nisem mogla otrest!! Zdaj nekje pod stropom prdi... joj naj že gre, tak ovelik je!! A ste vedle, da so v časudinozavrov meli kačji pastirji premer kril 1meter? Ampak so se zaradi ogroženosti "odločili" rajši za zmanjšanje velikosti in večanje populacije. Sori, to je čist oftopik ampak vseeno zanimivo. No tale helikopterus velikanus nima sicer 1m premera kril, prdi pa kot tavelik

grem ga probat izgnat

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.5.2008 23:40:26   
suzanamai
srečanje ljubljančank petek 11h park kodeljevo
nova10ka
živa
kasija
suzanamai
vanili
pingi

Kasija kje približno v parku. bova parkirale v okolici Difa. A tam kjer so igrala? Elian go for ituser posted image user posted image user posted image

Margareta in Kasija prosim dovolj o knjigah. kdo bo pa potem Zojo čuvaluser posted image

Vanili jaz solim, vendar že od nekdaj zelo malo, zaradi Maia in user posted image . Če je meni premalo si dosolim. Tako nimam problemov in Zoja že normalno z nami je kosilo. Danes smo imeli  piščančje rezine v smetanovi omaki na domačih rezancih. Vse domačeuser posted image . Joj je blo dobro, je jedla kot velik.
Koliko solim, ti pa ne znam povedat, ker malo potresem po občutku, pa jeuser posted image

Ditta jaz dobivam domače piške, bom vprašala, če jih lahko še kaj dodatno, saj ravno v petek dobim novo pošiljko.

Živa dobro pakiraj

Vanili jaz sem še tukaj, nam je štroma zmanjkal, pa sem bla čist v praveku, zdaj pa bo bajti hodim in ponovno prižigam vse stroje, ki so začel rabotat v nočni izmeniuser posted image . Se kar trudim, da perem, sušim in laufam pomivalca po 22 uri.

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 28.5.2008 23:45:56 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.5.2008 23:45:24   
VANILI
o suzanamai!!
dobro da si me spomnila, pred svm moram še obesit perilo. pa eno rundo prat.
matr me ta žvau mori, ko leta, ji noge kar po svoje bingljajo, pa tko štorast zgleda, kot da se bo mi lihkar v glavo zaletuuser posted image

inštrukcije za telebane - natančen opis do parkirplaca v petek na kodeljevem bi prosila

< Sporočilo je popravil VANILI -- 28.5.2008 23:46:25 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.5.2008 23:48:21   
suzanamai
Meni grejo pa vse leteče zadeve na živce, sploh v bajtiuser posted image
No razen čebelc, te mam rada, sem bila zadnjič full žalostna, k jih je tolk pomrl pri soseduuser posted image . pa tako lepo mi akacijev med nabirajo. Aja če katera rabi domač, res dober med, ga imamo čez ograjouser posted image , mislim pri sosedih.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.5.2008 23:48:21   
drobižek
VANILI - potrdilo o nekaznovanosti dobiš na Ministrstvu za pravosodje , Sektor za izvrševanje kazenskih sankcij, v par dneh (zelo hitro) dobiš

< Sporočilo je popravil drobižek -- 28.5.2008 23:49:04 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.5.2008 23:49:52   
suzanamai
Vanili a veš kje je DIF na Kodeljevem?

Mah, saj je ful fino, da se tako stiska k meni in tako lepo zaspi, ampak tega ne mislim počet še čez dve leti (poznam tak primer!).
user posted image user posted image

Pingi zakaj pa misliš, da sem Zojo od prvega dneva dajala budno v posteljico. je bila dolga 3letna šola pri Maiu. Zadnjič me je pa vprašal, če se kakšen dojenček še doji pri enem letu. Je skoraj dol padel, ko sem mu povedalauser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 28.5.2008 23:54:52 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.5.2008 23:55:52   
drobižek
VANILI - http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=988

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.5.2008 23:56:02   
VANILI
drobižek, hvala za informacijo! A moram it fizično tja ali se kako po pošti  dobi ?

suzanamai.... daj me usmeri, kje je že dif...user posted image

zdaj pa je res sex, grem pogledat, kdaj bo Aiden dal keri na čevelj. Matr je smotana, velik boljš tip je od Biga.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.5.2008 0:01:03   
drobižek
VANILI - izpolniš vlogo, jo pošlješ po pošti na njihov naslov in v par dneh boš dobila potrdilo o nekaznovanosti po pošti na domači naslov. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.5.2008 0:04:17   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: ditta

potrdilo o nekaznovanosti - kje se to dobi????!!!user posted image user posted image

meni se zdi da na ministrstvu za notranje zadeve.

Ministrstvo za pravosodje
Župančičeva 3
1000 Ljubljana

Napišeš svoje podatke in ti pošljejo ... pa lahko noč punce ... evo alarm ...

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?