|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
29.5.2008 10:36:30   
majoli
nova10ka, po naši razpredelnici je rumenjak po 7. mesecu. Jaz ga bom Maksu dala zdajle en dan, samo po nova jajca moram. Bom pa jajce skuhala in mu v zelenjavo dala rumenjak. Beljak je po 12. mesecu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
29.5.2008 11:51:36   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Ali katera ve, ali je možno naknadno dobiti tudi alergijo na kravje mleko? Ugotavljam, da mi je slabo vsakič, ko jem mleko, tudi zvečer, ne samo zjutraj, kot je bilo to do sedaj. Tako, da zdaj vsaj vem od kod slabosti. Klaudia, opažaš kaj podobnega pri kateri hrani? Mogoče je tudi tebi slabo ko kaj določenega poješ?

Kolikor vem lahko bilokatero alergijo dobiš naknadno. Meni pa je zaradi hrane slabo, le če se nažrem user posted image

oktoberka - hvala za idejo kosila (sem jo prebrala na mami kaj bomo pa danes jedli), je vse pojedla
pire krompir s korenjem in malo kisle smetane, puran v jogurtovi bešamel omaki... njami. Sem kar za obe naredila

Zunaj spet sonce. Tako da sva šli že ob 9h ven na sprehod in sva bili ob 10:30 že doma. Zvečer pred spanjem pa še enkrat. Samo kaj naj pa čez dan počneva, ko kar tečna postane od dolgočasja user posted image

beljak - ajde, vem da ga ne smem dajat do 1.leta. Ampak kaj pa stvar kjer je notri celo jajce. npr. testenine, testo za sirove štruklje user posted image

srečanje v lj - me žal ne bo. Naslednjič mogoče. Nimava prevoza, ker je desetko ( user posted image  ) v Tržiču... tako da uživajte še namesto mene

knjige - včasih sem jih dobesedno požirala. Med poletnimi počitnicami sem tedensko hodila v knjižnico in si napokazala cel šolski nahrbnik. Najboljše knjige: Pred spanje si stokrat skrtačim lase, Trije v postelji, Dnevnik varuške, Prva oseba množine, Davincijeva šifra (film je polom proti knjigi) pa drugi del je tut fajn... samo se ne spomnim naslova...

klima - jo damo na skoraj minimum pa ni problema. Vendar Lia še vedno šviica, moram dat brisačo pod njo kot je predlagala (mislim da) mehurčica

suzanamai - mi smo tudi že dali jagode. Sicer gozdne vendar vseeno. Jih je pojedla stakim užitkom da ni za povedat user posted image . Mi je rekla patronažna, da kar dat... prvič malo manj, da vidiš če je kakšna reakcija, potem pa brez problema naprej. Seveda za sadje ki je sezonsko, ne pa npr. jagode v trgovini ki so čist umetne...

ditta - sem dala njega pod vprašaj, pa boš naknadno sporočila če res pride. Olja pa v sparu ni. Ima ga mercator, leclerc in tuš. Sanolabor tudi, vendar samo zelenega. Je pa pod bio prehrano, da ne boš iskala gor in dol po trgovini user posted image

pingi - ne bit tako žalostna. Bila si zraven. Ni jokal sam. Tudi mi smo začeli to prakticirat. SIcer jo malo božam po hrbtu, ampak je samo en dan jokala... drugi dan je že vedla da gre spat in da kljub temu da je v svoji potelji ni sama in lahko v miru zaspi...

Bravo Elian!! user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
29.5.2008 12:12:18   
drobižek
Klaudia - vem za eno super mesto za piknik v bližini Celja. Najem je smešno poceni, v bližini je ribnik, narava, mir....danes ga gremo tudi mi rezervirat za v juniju. Če še nisi dobila kaj, pa če si zainteresirana, povej...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
29.5.2008 12:16:59   
Klaudia
saj res... skuštrana in drobižek - dajta na zs poslat podatke teh pinkin placov, pa čew je slučajno kakšna net stran bi blo tut dobr

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
29.5.2008 12:18:18   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

pinkin placov

user posted image  user posted image  piknik

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
29.5.2008 12:24:53   
drobižek
Klaudia - če te kaj posebnega zanima, lahko vprašamo...nimajo nič na spletu, gre pa se danes moj user posted image tja dogovarjat za svoj piknik in lahko kaj vpraša. Bo vprašal, če je še termin 23. 8. in 30. 8. prost, bom ga pa prosila, da tudi kaj poslika, če bo lahko, ker gre Živica zraven...mami pa delatuser posted image

Menda, da imajo kar fejst zasedeno...ti še nimaš nobene lokacije izbrane? Kakšne pa so kaj cene drugje? Je po osebah ali pač samo najem?

< Sporočilo je popravil drobižek -- 29.5.2008 12:30:27 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
29.5.2008 12:31:28   
pot
Zdaj sem pa tako žalostna.user posted image V vrtcu smo na zadnjem mestu, ker sem brezposelna.
Ker ima Oskar lahko intoleranco na saharozo, ga pa še na privat varstvo ne bi hotli vzet, zaradi morebitnih komplikacij. user posted image user posted image
Kolikor sem včeraj, oz. danes pozno v jutro, brala, se bo v primeru, da to potrdijo moral celo življenje izogibati: sokovom, sadju, zelenjavi, sladkarijam... user posted image

Kakšne diskriminacije! user posted image user posted image user posted image Ne morem da ne bi jokala zanj. user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
29.5.2008 12:49:02   
Jenny Anny
Pot držimo vsi pesti za Oskarja in upamo da je to samo prehodne narave  eno velko  user posted image samo za njega.

Majoli dobrodošla nazaj, saj tukaj je tud vroče, sam kopat se nimamo kje

Pingi ne sekiraj se zarad joka, pri nas zadnje čase tud u joku zaspimo , pa nič ne pomaga, ne pesmice, ne nošenje, ne hrana, nič, nič in nič, kot zgleda bojo zgornji zobi.

Klaudia ekspert za orhideje. Moja mami je na orhideje dobila kaparja, kaj naj stori??

Knjige sem totalna neljubiteljica, nazadnje sem mislim da v srednji brala domače branje. No če izzvzamemo strokovno literaturo.

yutube a vam tud tako dolgo nalaga filmčke??

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.5.2008 12:52:19   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Klaudia - če te kaj posebnega zanima, lahko vprašamo...nimajo nič na spletu, gre pa se danes moj user posted image tja dogovarjat za svoj piknik in lahko kaj vpraša. Bo vprašal, če je še termin 23. 8. in 30. 8. prost, bom ga pa prosila, da tudi kaj poslika, če bo lahko, ker gre Živica zraven...mami pa delatuser posted image

Menda, da imajo kar fejst zasedeno...ti še nimaš nobene lokacije izbrane? Kakšne pa so kaj cene drugje? Je po osebah ali pač samo najem?

sem imela že vse napisano pa je reku we are sorry user posted image

Pa dajmo še enkrat:

Stvari ki me zanimajo:
- kolikšna je cena najema ( kdaj lahko prideš in do kdaj moraš spokat in počistit )
- kaj vse spada pod to ceno ( žar, wc, elektrika, voda... )
- koliko je parkirnih mest
- koliko oseb se da spravit na ta prostor
- kakšna je zaščita pri jezeru ( da ne bodo naši mali kobacajčki pikirali v vodo )
- kakšne slikice bi bile res fajn

mislim da bo to to... kot da ni dovolj user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.5.2008 12:55:11   
*kinnie*
pot user posted image user posted image , Oskaruser posted image user posted image ...držim pesti, da bo vse Ok. Jaz sem tako žalostna, če gre kaj narobe našim pikcem. Res ti želim, da se porihta!!! Jaz sem bila čisto sesuta, ko so rekli, da mora ta večja na OP žrelnice, ki je tako easy OP....
Sta že delala kakšne preiskave? (oprosti če si že povedala)
Pri nas še kar ni odločb, tako da ti ne morem  nič pomagati...

Klaudia: Imaš kakšno idejo, kako do sponzorjev? Osebno, preko emaila...?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.5.2008 12:56:27   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Zdaj sem pa tako žalostna.user posted image V vrtcu smo na zadnjem mestu, ker sem brezposelna.
Ker ima Oskar lahko intoleranco na saharozo, ga pa še na privat varstvo ne bi hotli vzet, zaradi morebitnih komplikacij. user posted image user posted image
Kolikor sem včeraj, oz. danes pozno v jutro, brala, se bo v primeru, da to potrdijo moral celo življenje izogibati: sokovom, sadju, zelenjavi, sladkarijam... user posted image

Kakšne diskriminacije! user posted image user posted image user posted image Ne morem da ne bi jokala zanj. user posted image

Držimo pesti, da ga samo trenutno malo želodček heca user posted image

youtube - ful dolgo nalaga

kapar - mehansko ( torej ročno ) enega za drugim odstranit in umit z vodo. Najbolje deževnico, da ni kamna. Seveda je to zavse rože

Ma danes je spet takole user posted image , js se bom skuhala... moram se it v klet malo ohladit

Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.5.2008 12:57:38   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Začnemo po mailu, če ni odgovora pa še osebno user posted image

Lahko kar začneš, da ne bom vse sama...

Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.5.2008 13:01:15   
Pandica
Oj babnce user posted image

vidim, da že pridno čvekate. Pa saj prav tako.

Noa1   kaj zdaj nisi nič povedala, če boš lahko prišla v soboto na srečanje, ko pride Kinnie?

Sanwebdra   zate velja enako. Saj skočiš po inštrukcijah domov po Julijo in prideta.
Aja, pa moram ti povedat, da si mi full asica, ko tako razturaš matematiko, da jo lahko kar inštruiraš, ker jaz je nisem nikoli ne znala ne marala user posted image user posted image user posted image
Zdaj vem na koga se obrnit, če bomo rabli kje kako pomoč pri mat, ne?

Zdaj pa letim malo dol, da še kaj postorim dokler še moja miška spi lepotni spanec.

Se beremo

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.5.2008 13:03:00   
Pandica
Jeeeee user posted image , zdaj sem komaj vidla, da sem dobila 4 user posted image
Bravo jaz user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.5.2008 13:14:40   
Jenny Anny
Klaudia a pol kar ročno nad kaparja??user posted image , no bomo šli v akcijo

Pandica bravo za 4user posted image (zdaj si pa kot hotel s user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz moram p do tretje prgurat, sam mam zadnje čase kar izpade iz RR user posted image , bo zdej boljš k zunaj vročina prbija

No končno sem en filmček naložila, tale je še frišen od danes, sedaj pa tamala že spi, jaz pa tle razgrajamuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=bzouSLPQ5nM

< Sporočilo je popravil Jenny Anny -- 29.5.2008 13:19:20 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.5.2008 13:15:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Začnemo po mailu, če ni odgovora pa še osebno user posted image

Lahko kar začneš, da ne bom vse sama...

Saj ravno zato sprašujem, da se nas malo več angažira, ker ni ravno pošteno, da dela samo eden.....kako potem se sestavi en dopis in se ga potem razpošlje.

Še druge: kakšna ideja?????

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.5.2008 13:18:59   
*kinnie*
Pandica: a sploh kera pride....user posted image user posted image user posted image , sem pa mislila, da me bo čakalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.5.2008 13:22:12   
*kinnie*
Jenny Anny: sem pogledala movie...sem se kar nasmejala....tile naši pikci, kolk so luštniuser posted image user posted image user posted image se vsi tako prisrčno smejčkajo...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
29.5.2008 13:23:30   
Margareta

VANILI
- jaz sem šla tudi gledat Sex, matr je tale Aiden dober tip - za pohrustat.
Mnjami, mnjami.

sanosan - GH- tudi Eva ne mara zelenjave, dela take grimase kot da bo bruhala in prav solze ji tečejo po ličkih od silnega gnusa.

pot - ful sem žalostna. Kaj pa, če bi probala vrtec urediti, tako da bi šla do župana in ravnatelja vrtca in brez teh zakonov. No - jaz bom kar napisala, čeprav je samo 99 %, da sem na ta način dobila vrtec, za tavelikega že imam odločbo, za Evo, so mi pa tudi obljubili mesto.

Sem pa s svojim pismom dosegla - da bo poslanka Barbara Žgajnar Tavš v parlamentu zastavila poslansko vprašanje ministru Zveru, glede problematike vrtcev.  Izpostavila bo našo družino - seveda brez imen in priimkov.

knjige - jaz sem nazadnje prebrala Belo Masajko. Lansko leto, ko smo se peljali na morje in je Val spal. To je moj izkupiček treh let.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.5.2008 13:33:00   
lane31
Noa1........sem prebrala in ti odgovorila ,a očitno samo v glavi moji....najlepša hvala in res škoda ,da nisi kar prišla- prišli....saj sva bile doma
In si me spomnila ,da tvoja telefonska ,ki si mi jo dala pozimi enkrat ne dela user posted image  vem, da sem te poklicala iz planeta 1x  (sem bila sama in še nikogar od destk ) pa je reklo da ta številka ne obstaja.....ti že pišem zs user posted image

Knjige...........obožujem ,a vsaj 10 m že nič prebrala

Pot....mi je zelo žal za vrtec ,te čisto razumem kako bad se moreš počutit,....upam pa vseeno da se bo vse dobro izsteklo za vse z temi user posted image  vrtci....so že na preverjeno imeli prispevek........glede cukra pa stiskam pesti da le ni to, ker je sila neugodno glede na to da so oh praktično povsod user posted image  ,a na skuto tudi reagira ???

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.5.2008 13:34:18   
Jenny Anny
KLIK
Test krem za sončenje, če kateri kaj prav pride

kinnie res so cukri ti naši mali, najbolj smešno je pa to, da jih nasmeji čist kaka banalna stvar.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 29.5.2008 21:03:42 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.5.2008 13:37:27   
lane31
Noa1........javi ,če si prejela zs ,ker mi piše da je dostavljeno ,a sodaj transorted failed user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.5.2008 13:39:23   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

kinnie res so cukri ti naši mali, najbolj smešno je pa to, da jih nasmeji čist kaka banalna stvar.

Našemu je najbolj smešno, če ta večja skače pred njim in se zraven krohota.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.5.2008 14:04:27   
VANILI
zdaj sem pažalostna...

sem klicala dermatologinjo, ker sem u nulospraskana in po pogovoru mi pravi, da matere z ad hitro nehajo dojit, da se protitelesa ne bi v otroka nalagala... jaz pa sem mislila dojit do 1.leta... na adaptirano mleko ne bi prešaltala rada, pol bi že raje takoj na kravje... mah sploh ne vem, kaj naj...
klinc, ko ti vsak stručko malo drugače pove...user posted image

joj pot, ti si tako vztrajna, da ti ful želim, da tvoja pritožba obrodi pozitivne sadove n dobite vrtec!!!

zdaj pa grem kuhat, učke pa zelenjavo na sopari

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.5.2008 14:05:32   
VANILI
kinnie, prav to zdaj ela Živa - špila kolvna pred Teotom, ta sedi na prestolu in sodeluje, se krohota,cvilka... prav lepo ju je videt. Mamčice, ki imate edinčke, bratec ali sestrica obogatijo odnose!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?