|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.5.2008 9:07:58   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

karin24 niti umetno ne bi mogla ti zanosit?(če želiš odgovori)

Saj zanosim lahko, samo donosit moje telo ni zmožno.
Je pa vse možno, jaz verjamem v čudežeuser posted image .
Sam trenutno mi je vse dol padlo, ker sva dobila poročilo iz obdukcije(je pripadala ker sem imela že 4i splav). Sam upanje obstaja. Mogoče pa bo enkratuser posted image . Drugače pa greva po poroki na CSD in se bova dala na listo za posvojitelje. Pol bomo pa vidl kako bo.
Zadnje pol leta se mi je mal življenje na glavo obrnilo, sam sej bouser posted image .

Vsem ki pa čakate na + pa držim pesti da ga čimprej zagledateuser posted image

karin24 full ti želim, da bi tudi tvoje telo donosilo, jaz sem imela že dva splava in vem kako se počutiš, če te emem prašat kdaj si ti imela splave v katerem tednu, jaz prvega takoj na začetku, drugega pa v skoraj v 14tednu. Ti?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.5.2008 9:09:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Sem ravno iz urgence,dobila bergle,hvala bogu brez gipsa

nisem na tekocem... kaj pa je blo???user posted image

Baguska to je pa tako,če se greš Moniko Seleš.Igrala sva tenis in se bojevala za zadnjo žogicouser posted image No pol je pa ta žogica šla v aut jaz pa na urgenco.Hvala bogu,da imajo špar program in ne dajo gipsa kar tako.Zdaj pa že komaj čakam,da se tačka poceli in da vrnek izgubljeno žogo.Zdaj bom pa Štefi Grafuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.5.2008 9:15:51   
pikovit
U mašina nas pa je tu z takimi problemi.Karin in Fragolca a sta šli na genetske preizkave?Le pejta.Velikokrat se najde tu kakšen problem.Sploh po tolkih splavih.Svoji G recita za napotnico pol pa v Medgen pokličita in se naročita.Čakaš cca 3 mesece,izvide pa do 3 tedne.

Jaz pa sem bila včeraj v Mb na posvetu.Čakalne dobe za IVF-epruveta je 8 mesecevuser posted image če pa si samoplačnik,pa še večuser posted image .Pol pa mej otroke,cajt pa takole bežiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.5.2008 9:16:28   
baguSka
jst vem da ne bo nič in se ubadam z drugimi opcijami

aja, jst samo mislim da ne bo nic... 100% pa nisem... ti si? cist 100%??user posted image

jaz mam namrec samo obcutek tak... pa enkrat cist nehote je ena vedezevalka omenila (ne meni na uho - mi je pa vseeno prislo), da pri meni ne vidi otrok... pa se nic vec ne sekiram... ce bo bo, ce ne bo, pac ne... mi ze ni namenjen... al kako... jaz se bom cist prepustila presenetit... al pa tko: recimo da v cudeze se mal verjamem..!? no kukrkol ze.. sej mam ze enga otrocka na 4ih nogah... user posted image  ta drucga bom pa cez slabe 3 tedne porocila!!user posted image user posted image

drugac pa sem sama enakega mnenja - ce nekje do 35.ga cudeza ne bo in ce bo kaksna extremna zelja po otrocku, kateri se ne bom mogla odpovedat, potem grem raje v posvojitev, kot na umetno.. ze tko je prevec lacnih ust na svetu, ki so na svet prisli nic krivi in dolzni, pa jim ni lustno.. bi jim vsaj jaz nekako probala pomagat, na svoj najboljsi nacin..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.5.2008 9:17:29   
pikovit
Karin a si probala z medroli?Očitno tvoje telo zavrača tujke.Z pomočjo medrola,pa ti lahko rata.Prelisiči telo,da ima v sebi tujek.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.5.2008 9:20:55   
pikovit

[potem grem raje v posvojitev, kot na umetno.. ze tko je prevec lacnih ust na svetu, ki so na svet prisli nic krivi in dolzni, pa jim ni lustno.. bi jim vsaj jaz nekako probala pomagat, na svoj najboljsi nacin..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.5.2008 9:22:21   
baguSka
o baguska si si kupila oblekco a to za poroko? pa kopalke za vikend na morju (dekliščina tvoja in ena nosečka a ne )

ne ne.. kupila sem tisto oblekco.. hm.. aja ti je nisi vidla user posted image  tisto, k so jo tud ostale punce vidle - tako rdeco poletno - full lusna.. ampak ne, ni za poroko.. user posted image

kopalke pa sem mogla kupit, ker so ene ze za v smeti (jih nebi vec oblekla), ene mam tanga varianto (jih tud nebi oblekla za druge - jih mam samo doma za bazen), pol mi pa samo se dvoje ostanejo in sem si mogla se ene kupit za rezervo.. za cez vse poletje.. toplice, morje..user posted image

glede moje 'dekliscine' je pa tko, da une nosecke ne bo.. bosta pa se dve poleg mene praznovali RD.. user posted image  - naslednji vikend ze!!user posted image  komi cakam...

in stiskam pesti za vaju, da se kej prime na hanimunu!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.5.2008 9:26:24   
Bubamaraa
dobro jutro....

punce, ko berem te vaše žalostne zgodbe mi gre resnično prov na jok...user posted image   in resnično vam vsem želim, da zagledate ta plusek...user posted image user posted image user posted image

punce sem včeri s svojim možem spila par pirčkov pa sem bila tko bolj čustvena in sem vsaki tukaj gor napisala par stavkov... pa na konc mi ni odalo sporočila...user posted image ...  in upam, da kmalu še 1x kej tazga vam napišem, ker sem resnično vesela, da vas poznam pa nekatere magar samo prek pisanja....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.5.2008 9:34:58   
Anonimen
če te emem prašat kdaj si ti imela splave v katerem tednu, jaz prvega takoj na začetku, drugega pa v skoraj v 14tednu. Ti?

3xpeti teden
1x12i teden, na nuhalni ni več bil srček

Na genetiko sva že naročena. Pol bomo pa vidli kako bo.

Na listo se bova pa vseen kar dala, ker si itak več otrok želivauser posted image . Pa itak traja in traja da prideš do otroka in ga posvojiš. Sicer sva še mlada(27 in 31), sam vseen. Čas kar leti.

No, pa k bolj veselim temamuser posted image . Jaz sem našla obleko, fenomenalna......sam črnauser posted image . Moj me je prosu da sm vsaj na poroki v čem barvnem, k drgač skoz vse črno nosim. Tko da odpadeuser posted image . V drugi barvi je pa nimajo. Pa tko je leeeeeeepaaaaaauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.5.2008 9:41:19   
baguSka
prjatlco, k se ne zaveda prav, da eni okoli nje trpimo ona pa non stop govori, kako je ona noseča in je kar boleče!!

sej ji ne smes zamerit.. v resnici ljudje vedno bolj pozabljamo na vse okoli nas in se utapljamo v lastni sreci in nesreci in s tem cist nenamerno mogoce 'skodimo' drugim okoli nas.. kar njo veseli, tebe mogoce zaboli in obratno.. tako je pac zivljenje in jaz sem prepricana, da ona tega kar rece, ne rece z namenom, da je bolj nesrecna od tebe ali da je bolj srecna ali manj ali bolj vesela.. mogoce niti ne ve kaj tocno naj rece, ker je tebi hudo in se potem zanasa na svoje stanje, da ti nebi mislila skoz na svojo bolecino..

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.5.2008 9:43:34   
baguSka
Wau pikovit.. ti pa si super carica.. se zogica ve, da mora v out, ti ga pa tkole biksas...user posted image  No, jaz ti drzim pesti, da bos cimprej spet na 'stezi' oz v igri.. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.5.2008 9:44:30   
baguSka
Jaz pa sem bila včeraj v Mb na posvetu.Čakalne dobe za IVF-epruveta je 8 mesecev če pa si samoplačnik,pa še več .Pol pa mej otroke,cajt pa takole beži

ja sej tko je dons... me pa blazno cudi, da je samoplacnisko dlje za cakat kot drugac.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.5.2008 9:44:55   
fragola
mah jaz bom počakala, če zdaj zanosim in upam, da tudi donosim, sem si vcepila v glavo, da bo vse ok in tudi bo, ker pozitivno se vrača z pozitivnim!!!!
Vsem želim, da vam use, resnično vsem !!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.5.2008 9:47:35   
baguSka
punce sem včeri s svojim možem spila par pirčkov pa sem bila tko bolj čustvena in sem vsaki tukaj gor napisala par stavkov... pa na konc mi ni odalo sporočila... ... in upam, da kmalu še 1x kej tazga vam napišem

ah ti sment... a pa ti je tud spomin cist odpovedu??? :))) user posted image  dej mal se probi spomnt kaj si napisala nooo..

Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.5.2008 9:48:56   
fragola

prjatlco, k se ne zaveda prav, da eni okoli nje trpimo ona pa non stop govori, kako je ona noseča in je kar boleče!!

sej ji ne smes zamerit.. v resnici ljudje vedno bolj pozabljamo na vse okoli nas in se utapljamo v lastni sreci in nesreci in s tem cist nenamerno mogoce 'skodimo' drugim okoli nas.. kar njo veseli, tebe mogoce zaboli in obratno.. tako je pac zivljenje in jaz sem prepricana, da ona tega kar rece, ne rece z namenom, da je bolj nesrecna od tebe ali da je bolj srecna ali manj ali bolj vesela.. mogoce niti ne ve kaj tocno naj rece, ker je tebi hudo in se potem zanasa na svoje stanje, da ti nebi mislila skoz na svojo bolecino..

zamerim ji ne, samo gre na živce!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.5.2008 9:50:03   
baguSka
Na listo se bova pa vseen kar dala, ker si itak več otrok želiva . Pa itak traja in traja da prideš do otroka in ga posvojiš. Sicer sva še mlada(27 in 31), sam vseen. Čas kar leti.

ja cas kar leti.. to je cist res.. midva sva se starejsa.. pa bova vseen se rajs pocakala.. dokler jih jaz ne dopolnem 35.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.5.2008 9:53:23   
Bubamaraa

punce sem včeri s svojim možem spila par pirčkov pa sem bila tko bolj čustvena in sem vsaki tukaj gor napisala par stavkov... pa na konc mi ni odalo sporočila... ... in upam, da kmalu še 1x kej tazga vam napišem

ah ti sment... a pa ti je tud spomin cist odpovedu??? :))) user posted image  dej mal se probi spomnt kaj si napisala nooo..

grem pisat v word, da bom mela vsaj shranjeno, če mi spet vse zbrišeuser posted image ... pa dons ziher ne bo tolk čustev prisotnih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.5.2008 9:53:59   
baguSka
No, pa k bolj veselim temam . Jaz sem našla obleko, fenomenalna......sam črna . Moj me je prosu da sm vsaj na poroki v čem barvnem, k drgač skoz vse črno nosim. Tko da odpade . V drugi barvi je pa nimajo. Pa tko je leeeeeeepaaaaaa

Kaj pa ce si tako identicno das delat po narocilu??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.5.2008 9:54:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

grem pisat v word, da bom mela vsaj shranjeno, če mi spet vse zbrišeuser posted image ... pa dons ziher ne bo tolk čustev prisotnih...user posted image user posted image user posted image

Srkn med malco ene borovničke, pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.5.2008 9:56:09   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

mah jaz bom počakala, če zdaj zanosim in upam, da tudi donosim, sem si vcepila v glavo, da bo vse ok in tudi bo, ker pozitivno se vrača z pozitivnim!!!!

user posted image  in prav je tako...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.5.2008 9:56:47   
Anonimen

No, pa k bolj veselim temam . Jaz sem našla obleko, fenomenalna......sam črna . Moj me je prosu da sm vsaj na poroki v čem barvnem, k drgač skoz vse črno nosim. Tko da odpade . V drugi barvi je pa nimajo. Pa tko je leeeeeeepaaaaaa

Kaj pa ce si tako identicno das delat po narocilu??user posted image

Ma ne vem če bi kdo znal tako narestuser posted image

Je pa taka brez rokavov, na V izrez, pod prsmi stisnjena pa ena ful lepa broška gor, pol pa dol pada tko na špice porezano blago čist tanko. Spodaj bi pa še hlače mela. Res je ful lepauser posted image
Pa za debeluške je delana tko da direkt zameuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.5.2008 10:00:42   
baguSka
grem pisat v word, da bom mela vsaj shranjeno, če mi spet vse zbriše ... pa dons ziher ne bo tolk čustev prisotnih...

no no... hitr enga rukn!! da bojo se custva zravn... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.5.2008 10:03:20   
baguSka
jah tezko si tkole predstavljam zdele.. bi jo mogla vidt.. a jo lohk poslikas, pa jst vprasam mojo sestricno, ce bi jo znala sesit!!??user posted image  je sivilja in siva tud za eno zlo znano modno kreatorko tuki pri nas.. in bi mogoce celo znala kej tacga.. je tud men rekla, ce ne bom nic najdla, da mi lahko ona kej nardi.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.5.2008 10:04:51   
baguSka
grem pisat v word,

aja - glih zato sem jaz zadnjic pisala nadaljevanja.. ker vem da se to dogaja, da na koncu zbrise sporocilo in ga ne objavi.. pa sem raj pavze vmes delala in pisala po presledkih.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.5.2008 10:07:33   
Bubamaraa
par besed vsaki posebej; ker ste mi res moje Nevestice prirasle k srcu in bi zato vsaki rada nekaj povedala;

Maya; moja sokrajanka…..vem, da bova imele stike in da greva tudi po tvoji poroki še na kavo….user posted image

Flaška; ti si pa itak punca s katero vem, da bova še imele stike in kofetkanja, ker mava ful iste poglede v določenih stvareh….user posted image

Nataši; me sva itak računovodsko čist povezane….in če maš kej odveč časa mi greš lahk naredit zadnji izpit (Bilance in revizija)..plačam…user posted image user posted image user posted image

Barbara; teb želim, da se vama glede službe vse uredi..in iz tvojih postov je razvidno da boš zelo dobra žena svojemu možu…user posted image

Baguska; ti si mi pa res prijazna punca…. Pa res upam, da naredimo tisto roštiljado in ga res zažuramo vsi skup pr teb na vikendu….user posted image user posted image user posted image

Lan in serendipy; želim vama v soboto veliko sončka….. in naj vama vajin dan mine kot ste si ga zamislileuser posted image user posted image user posted image

Pikovit; v teb sem pa videla sebi sorodno dušo…ne vem zakaj, sam tak je bil filing… pa želim, da zagledaš plusek, ker boš zlata mami….user posted image user posted image user posted image

Fragola; tebi  samo plusekuser posted image

Karin; tebe sem se včasih bala…pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem…sam te pa želim spoznati, ker si mi zelo energična oseba…user posted image

Sepetalka; tebe poglešam tle gor…in upam, da je s tvojim zdravjem vse uredi…user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.