|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
28.5.2008 9:20:13   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Da vam povem, da sem mislila, da sem že noseča, res nisva delala na tem ma ker user posted image je ni in ni sem šla po clear blu, vendar mi je pokazal minus, sem bla prav malo razočarana, mah bo pa sigurno po po roki, ker zdaj bova pa začela delat na bebici!
Ma prvo se mora prikazat ta nadloga in potem veselo na delouser posted image user posted image user posted image in veste, da prav neki čutim, in vem da bom zanosila in tokrat bo vse v redu!!!!

bomo držale pesti da bo user posted image user posted image user posted image user posted image  in za bagusko tudi user posted image

baguska sigurno te je zaradi kave user posted image  user posted image  .... pa veš da bomo tudi zate držale pesti, pol čez 2 meseca user posted image  jih boste pa še za mene ker se tud zunaj poročim user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.5.2008 9:24:42   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

sem ravno zdaj slišala po radiu vremensko in je rekla da bo v soboto po večini sončno

a to je napoved za celo slo!?user posted image

ja za celo slovenijo user posted image  ... ja tole s kopanje pa  to.. full vam je dobr organizirala tudi ona user posted image  user posted image  .. in kakšen scenarij imate še za poroko pripravljen ... sem pa 100 % da se je imela lepo user posted image  saj se vam je zahvalila iz srca in ne kar v tri dni

barbara tudi pri vas bo plusek na testu, kar vztajaj user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.5.2008 9:30:08   
NATAŠI
jaz pa šibam zdajle v poročni kotiček, me je klicala kolegica da gre na probo (ki se čez 14 dni poroči) in ji grem moralo dvigovat user posted image  user posted image  .. pa živčke mirit user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.5.2008 9:33:31   
bt08
Baguska ja sej vem da bo,mal moram pojamrat.Sej veš kako je,mal treba jamrat da smo zdravi pol.user posted image

Ja mi mamo ta vikend tud dekliščino pa fantovščino,me je kr strah mal kaj pripravljajo,kej vrjetno,ko skoz nekej glave skup tiščijo.Vrem bo,kakršen bo.Pol pa upam da se te žurke mal nehajo,ker sem že od tega čist izmučena.

Včerej sem izjavla Tomažu,ka če bi odpovedal poroko,pa da nekam zbežimo vsi trije,dam odpoved v službi,,pa še on pa kr gremo nekam daleč,da bom mal sami trije.Pa sva se oba skupej strinjala,da bi bilo to najlepše in da bi se prav fleten mel.

Na oba je mal pritiska zgleda,bolj ko se bliža,bolj smo živčni,sam enkat sem,enkat ne.Skoz se dogaja okol zdaj,ni tistga miru,da bi se po kosilu mal vsi tirje stisnl,pa mal crkljal.skoz je šibanje.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.5.2008 9:39:23   
baguSka
bomo tud zate drzale natasi!!user posted image

a kaksen je se njen scenarij za poroko?

hmja... najprej je zbor v LJ pred cerkvijo.. kjer bo cerkvena poroka.. za tem sledi voznja proti Piranu.. v Izoli se dobimo vsi skupej, da nam privezejo masnje, s katero imamo tudi prost vstop v Piran in za parkiranje.. potem sledi voznja proti Ankaranu.. tam pa se bo odvijalo VSE.. hrana, pijaca, muzika, kolikor bo spanja in zajtrk ter jutranje kopanje.. ne vem - men je ideja naravnost fantasticna!! :)) na taki poroki pac nisem se bla.. user posted image  za vse ostalo, kar se bo dogajalo prej in potem in vmes itd... pa se bom pustila presenetit!user posted image

edino na eni poroki sem se prespala, pa se to je blo tko, da mi je babica od zenina odstopla svojo pojstlo!user posted image  na vseh ostalih porokah sem se vozila potem domov...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.5.2008 9:40:53   
baguSka
Včerej sem izjavla Tomažu,ka če bi odpovedal poroko,pa da nekam zbežimo vsi trije,dam odpoved v službi,,pa še on pa kr gremo nekam daleč,da bom mal sami trije.Pa sva se oba skupej strinjala,da bi bilo to najlepše in da bi se prav fleten mel.

In zakaj tega ne nardite???

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.5.2008 10:55:26   
fragola
nevestice, za vse bomo držale pesti, da bo lepo vreme
user posted image                         

joj kok sem vesela, da se bliža najin dan, komaj čakam da odletiva v Mehiko
user posted image   

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.5.2008 11:19:57   
bt08

In zakaj tega ne nardite???

Kje nej pa šiht oba dobiva,nekam v tujino bi šli,al pa daleč daleč.Bomo po poroki odletel na morje in bomo sami trije en teden,brez telefon,brez vsega kar bi nas spominjalo na dom.

Če bi saj en mel službo nekje zagotovljeno bi ziher se v to spustil.Na poroki sva se pa zmenla da ne je... nobenga,midva bova uživala,pa če je kermu prav al pa ne.Glavn da se bomo mel fajn,pa še če bo sreča bo nekdo že z nam v mojem trebuhu,pikica ampak sam da bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.5.2008 11:36:19   
fragola
oh barbara.a vidva uživajta maksimalno!!!!

Jaz pa predvsem upam, da bom le zanosila in donosila, srčno upam, da bo res zanosila na medenih tednih, v prvo sem takoj zanosila in upam, da bo zdaj tudi tako, še podstresom bom, ker že zdaj vsi sprašujejo če je kaj, pa še niti začela delat na bebici nisva. mah ti ljudje znajo bit prav težkiuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.5.2008 12:13:56   
NATAŠI
evo mene... .joj kok je zunaj vroče user posted image , sva bili v poročnem kotičku, potem na kavici mal da poklepetava... in je bila kar ok ... v soboto zvečer pride k meni ker imajo fantje fantovščino me pa naslednjo soboto in da ne bo sama... se bova nažirali s kokicami in čokolado user posted image  user posted image  user posted image ....
Sem šla na hitro si kupit mal modrčkov in spodnjih hlač ... take gužve so po trgovinah da je za znort. ... pa kakšne čeveljčke si moram še kupit in 3/4 hlače ... ajoj nimamo nikoli dovolj al kaj user posted image

baguska mislim da boste noro uživali na tej poroki vsi user posted image  user posted image  user posted image

otročki, otročki .... full  vam privoščim da zagledate svoje pluske user posted image  user posted image  user posted image user posted image  ... midva se še nisva pogovarjala kdaj bi delala na drugem oz. kako in kaj. vem pa da sedaj pred poroko ne ... mogoče potem na medenih tednih user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.5.2008 14:11:54   
baguSka
Tud jst privoscim vsem, da jim rata takoj ko si to zazelijo... nardit malo pikico namrec.user posted image  Mene je cakanje in neuspeh tok delc pripreljalo, da mi je itak ze vseen, ce zanosim al pa ne. Niti pomislim ne vec na to!!! Cist zares... u bistvu sem celo v fazi, ko si sploh ne zelim vec. Mogoce mal butasto, da zdej vam pravim, k si full zelite, ampak tko pac je. Povem iskreno.user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.5.2008 14:14:02   
baguSka
ajoj nimamo nikoli dovolj al kaj

ja, tole bo pa kr drzalo pomoje... user posted image

jst sm v petek, po tistem, ko smo sle narazen, zapravla tok dinarja, da mi gre kr na jok... user posted image

ceprav po drugi strani, ko se spounem, da mam doma v omari nove kopalke in oblekco mi je pa super user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.5.2008 14:28:29   
fragola

Tud jst privoscim vsem, da jim rata takoj ko si to zazelijo... nardit malo pikico namrec.user posted image  Mene je cakanje in neuspeh tok delc pripreljalo, da mi je itak ze vseen, ce zanosim al pa ne. Niti pomislim ne vec na to!!! Cist zares... u bistvu sem celo v fazi, ko si sploh ne zelim vec. Mogoce mal butasto, da zdej vam pravim, k si full zelite, ampak tko pac je. Povem iskreno.user posted image

sej mam tudi jaz prjatlco in ti povem, da je že obupala!!!!!! Samo jaz sem pa optimistka in moj moto je Upanje zadnej umre!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.5.2008 14:34:38   
baguSka
sej mam tudi jaz prjatlco in ti povem, da je že obupala!!!!!!

Ma sej jaz nisem obupala. Nisem niti obupavala. Jaz sem itak vedno govorila, ce bo bo. Ce nam bo namenjeno nam pac je in vse ob svojem casu. Ce ne rata, je ze nek poseben razlog za to.. Jaz itak pravim vedno da vse kar se zgodi, se zgodi z nekim namenom in tud v tistem casu ko se zgodi, je ze pravi. Tako pac mora bit...

Nisem pa obupala. Nikakor ne. Se vedno pravim: ce nam je namenjen, ga bomo imeli. Je pa res, da sem trenutno v fazi, ko se nekako mal bl nagibam k temu, da mi nebi ratal... da je itak boljse brez. Ker kam gre ta svet!!??

Sem pa zvedla zadnjic, da je tok neplodnosti glih zarad pesticidov in tega sita, ki se dogaja okoli nas... baje tok strupov zauzijemo, da nam ni nic jasno. In bogi nasi otroci, ki pridejo se za nami jaz pravim... ze tko smo genetsko cist totalno zje*ani...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.5.2008 14:39:33   
fragola

sej mam tudi jaz prjatlco in ti povem, da je že obupala!!!!!!

Ma sej jaz nisem obupala. Nisem niti obupavala. Jaz sem itak vedno govorila, ce bo bo. Ce nam bo namenjeno nam pac je in vse ob svojem casu. Ce ne rata, je ze nek poseben razlog za to.. Jaz itak pravim vedno da vse kar se zgodi, se zgodi z nekim namenom in tud v tistem casu ko se zgodi, je ze pravi. Tako pac mora bit...

Nisem pa obupala. Nikakor ne. Se vedno pravim: ce nam je namenjen, ga bomo imeli. Je pa res, da sem trenutno v fazi, ko se nekako mal bl nagibam k temu, da mi nebi ratal... da je itak boljse brez. Ker kam gre ta svet!!??

Sem pa zvedla zadnjic, da je tok neplodnosti glih zarad pesticidov in tega sita, ki se dogaja okoli nas... baje tok strupov zauzijemo, da nam ni nic jasno. In bogi nasi otroci, ki pridejo se za nami jaz pravim... ze tko smo genetsko cist totalno zje*ani...

res je svet ni več kot je bil, vendar jaz mam zelo veliko željo po otroku, in upam, da se bo uresničila čimprej!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.5.2008 15:12:26   
maya2
fragola: držim pesti zate, pa vseeno mislim, da če ti je enkrat uspelo ti bo ponovno.... najhujši sovražnik je pa psihauser posted image , samo ne preveč razmišljat in paniko zaganjat

nama je včeraj končno ratal it do župnika po dovoljenje za poroko v drugi fari.... to se mi je najbolj upiral, itak ni mogu iz svoje kože s svojimi komentarji. Taki žuniki samo kvarijo ugled cerkve, !!! Poleg vsega ostalega k je moral komentiratuser posted image user posted image me jbodel še naseldnji komentar: Karin je res zelo živahna deklica ki ne more bit nič pri miru, ful se ji skoz dogajauser posted image in ravno tako je bilo v žunišču... v glavnem komentar: ja k boš pa k men k verouku pršla se bova pa drgač menilauser posted image boš pa morala pri miru bit!user posted image .....
Ma nič potrdilo imam..... pa par dvignjenih las....

Danes sem uspela poklicat tudi soseda, k bo pr glavnih pri šrangi... hotela sem pač da mi točno pove a bo al ne .... seveda bo.... podrobnosti še niso znane, sva se pa dogovorila za časovni okvir, do kdaj naj bi blo konec.... sem povedala, da želim da je do treh konec da ne bo potem slabe volje s katere strani, .... če bo še karkoli se pa slišimo... pa itak mi še morajo povedat približno kolk jih pride v gostišče, da se vem zmenit.

Moj je klicu animatorja, pa na žalost nima takrat časauser posted image ... pa saj ni panike imava tko z muziko zmenjeno za zabavouser posted image
Izbrala sva glasbo za uvodni plesuser posted image

Pa še dobra novica: naslednji teden imam ful na izi v službi, upam da mi bo uspelo še kaj več zadev uredit.....

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.5.2008 15:14:33   
maya2
a ja še to: kolk prej so vas klical za mero obleke??? meni je rekla da en mesec prej.... to bi pomenilo da imam probo naslednji teden...??? se ne spomnim več : a ima še katera v ModArtu sposojeno obleko?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.5.2008 15:21:40   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

a ja še to: kolk prej so vas klical za mero obleke??? meni je rekla da en mesec prej.... to bi pomenilo da imam probo naslednji teden...??? se ne spomnim več : a ima še katera v ModArtu sposojeno obleko?

jaz mam obleko izposojeno v modartu, ma nisem šla na probo en mesec prej sem šla dobroh  16dni prej! bla sem tam prejšnji teden 22.05, zdej grem pa v četrtek 05.06, v soboto 07.06 se pa poročimuser posted image , joj komi čakam!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.5.2008 15:27:43   
bt08
Marička kako ste vse pridne,že kr probe so,sej mene bodo tud zj enkat poklical mislim da,upam no.

Jaz sem si pa zrihtala dopust za petek,pred dekliščino,sem tok vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Da doma mal pospravim,pripravim za soboto,če ne bo spet vse v rasulu.V nedeljo vrjamem da ziher ne bom mogla nič,ko bom utrujena.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.5.2008 16:30:31   
baguSka
res je svet ni več kot je bil, vendar jaz mam zelo veliko željo po otroku, in upam, da se bo uresničila čimprej!!!

Seveda ti tud jaz to zelim iz vsega srca! Upam da me nisi napacno razumela.. Jaz sem pac govorila zase in v svojem imenu, kaksen imam pogled na te stvari. Se pac sama sebi zdim ze ornk egoisticna, da sploh ustvarim zivljenje za ta krut svet...
Sej je tud lepo - nic ne recem. Ampak se pa veckrat zalotim pri vprasanju, ali je vredno... itak gremo vsi h koncu in je le vprasanje casa.
In da ne bos mislila, da sem full crnogleda al pa kej depresivna al karkoli. Rada zivim in vse in srecna sem! Pa vseeno se mi take misli podijo po glavi...

Drugace pa hvala bogu, da privoscim vsakemu in sem tudi vesela za vsako novo zivljenje na tej nasi zemljici. Se posebno ce se to zgodi v okolju, ki je ustrezen za njegovo bivanje, odrascanje... zivljenje.

Sej vem, mal filozofiram zdele. Ampak sem hotla pac povedat kaj si mislim glede tega. Mogoce se s tem ze mal tolazim. Ceprav v resnici ne rabim tolazbe...user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.5.2008 16:48:13   
Anonimen
Mene je cakanje in neuspeh tok delc pripreljalo, da mi je itak ze vseen, ce zanosim al pa ne. Niti pomislim ne vec na to!!! Cist zares... u bistvu sem celo v fazi, ko si sploh ne zelim vec. Mogoce mal butasto, da zdej vam pravim, k si full zelite, ampak tko pac je. Povem iskreno.

Jaz te čist štekam, k smo na istem. Čutim isto. Sam s to razliko da jst vem da ne bo nič in se ubadam z drugimi opcijamiuser posted image .

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
29.5.2008 7:22:00   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

evo kako lep sonček imamo je pa full vroče... moramo pazit kakšne majčke nosimo ker se vse pozna user posted image  ... bo treba verjetno vseen mal v solarij it user posted image

o baguska si si kupila oblekco a to za poroko? pa kopalke za vikend na morju (dekliščina tvoja in ena nosečka a ne )

maya ja taki župniki res kvarijo ugled cerkve in tako naredijo odpor da bi otroke sploh vpisali k verouku... no vsaj potrdilo pa imata user posted image  user posted image  Jaz imam obleko v poročnem kotičku in pokličejo 10 do 7 dni prej, mislim pa da je imela SRCCEK obleko iz ModaArt-a

barbara user posted image  user posted image  user posted image  za dopust, so se te le malo usmilil in pokazali majčeno srce user posted image

midva sva pa  včeraj imela malo globji pogovor o drugem otročku in je moj full za stvar, jaz sem rekla da bi počakala do poroke, tako da mogoče na medenih tednih user posted image  user posted image  

zdaj počasi pa šibam na nohte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
29.5.2008 8:31:27   
fragola
dobro jutro!

baguska nisem napačno razumela, hvala, ker mi želiš da bi zanosilauser posted image
karin24 niti umetno ne bi mogla ti zanosit?(če želiš odgovori)

ni kaj zdaj smo v letih in vsaj pri nas se samo o otrocih govori in tudi če si ga nebi želel, bi si ga, ker non stop se govori o tem, ma mam pa tudi prjatlco, k se ne zaveda prav, da eni okoli nje trpimo ona pa non stop govori, kako je ona noseča in je kar boleče!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
29.5.2008 8:38:37   
FLASK_A
mene pa glede otrok skrbi, v kakšno prihodnost jih bom pahnila... Kaj pa vem, v tem zmešanem svetu gre vse narobeuser posted image Mogoče pa nas res kmalu ne bo več... Čebele umirajo, mi se za to ne zmenimo... Če se nikjer ne bodo zmenili za to, verjamem, da bo šlo vse nekam... http://www.snopes.com/quotes/einstein/bees.asp  Poglejte si odstavek v zelenem okencu. Morda je do takrat še daleč, morda ne... Ampak sem se pa kar zamislila.. In ta teorija o 2012... http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=74463

Eh, sej ne vemuser posted image Mal bluzim, ker kao nimam kej za delatuser posted image Ne zmente se zame, mal blodim, še nism kofeta spila...
Sam res jaz o tem kar dosti razmišljam drugačeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
29.5.2008 8:55:45   
Anonimen
karin24 niti umetno ne bi mogla ti zanosit?(če želiš odgovori)

Saj zanosim lahko, samo donosit moje telo ni zmožno.
Je pa vse možno, jaz verjamem v čudežeuser posted image .
Sam trenutno mi je vse dol padlo, ker sva dobila poročilo iz obdukcije(je pripadala ker sem imela že 4i splav). Sam upanje obstaja. Mogoče pa bo enkratuser posted image . Drugače pa greva po poroki na CSD in se bova dala na listo za posvojitelje. Pol bomo pa vidl kako bo.
Zadnje pol leta se mi je mal življenje na glavo obrnilo, sam sej bouser posted image .

Vsem ki pa čakate na + pa držim pesti da ga čimprej zagledateuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.