|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.5.2008 10:08:24   
baguSka
Moram pa povedat, da sem tud jaz zdej dokoncno izbrala oblekco.. (no recimo 99% user posted image ) Moj dragi jo seveda se ni vidu in je tud ne bo.. do poroke.. user posted image  In on je preprican, da bom mela eno drugo.. user posted image  Sem si pa vceri kupila se ene bele balerinke, tko da bo zdej taka rumena oblekca, z belim pasom pod joski in bele balerinke.. pa sopek v roki.. za frizuro pa se tuhtam kaj si bom dala nardit, ampak mam full zeljo met spuscene.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.5.2008 10:11:28   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Moram pa povedat, da sem tud jaz zdej dokoncno izbrala oblekco.. (no recimo 99% user posted image ) Moj dragi jo seveda se ni vidu in je tud ne bo.. do poroke.. user posted image  In on je preprican, da bom mela eno drugo.. user posted image  Sem si pa vceri kupila se ene bele balerinke, tko da bo zdej taka rumena oblekca, z belim pasom pod joski in bele balerinke.. pa sopek v roki.. za frizuro pa se tuhtam kaj si bom dala nardit, ampak mam full zeljo met spuscene.. user posted image

kolk boš lepaaaauser posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.5.2008 10:11:58   
Anonimen

jah tezko si tkole predstavljam zdele.. bi jo mogla vidt.. a jo lohk poslikas, pa jst vprasam mojo sestricno, ce bi jo znala sesit!!??user posted image  je sivilja in siva tud za eno zlo znano modno kreatorko tuki pri nas.. in bi mogoce celo znala kej tacga.. je tud men rekla, ce ne bom nic najdla, da mi lahko ona kej nardi.. user posted image

Bom se potrudlauser posted image

Bubauser posted image , jaz pa res nisem strašljivo bitjeuser posted image -no vsaj dokler me ne vidišuser posted image user posted image
Ja no do odraslih sm dostikrat bl na hard(tud do sebe), do otrok pa živali sm pa ful nežna-še prevečuser posted image
Pa občasno se mi dogaja da so prsti hitrej od pameti, pol pa čez pol ure preberem me pa infarkt trofne kaj sm pisalauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.5.2008 10:18:13   
baguSka
Wau buba si se full potrudla!!!! Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image

Zame definitivno DRZI!!!! Piknik velja - kar sem rekla, sem rekla!!user posted image  Ce ne letos, ker so poroke tja do septembre (potem pa je ze grdo vreme), pa takoj spomladi naslednje leto, ko bomo ze cisto vse letosnje nevestice porocene.. oz. gospe... user posted image

In jaz tudi pogresam sepetalko... veckrat npr odprem temo in cakam, ce bo z njene strani kaksen nov post, pa ga kar ni in ni... user posted image  upam, da je z njo vse ok...user posted image

Zate buba, pa se tole: tudi ti si fuuuuuull ena taka simpaticna in prijazna punca.. no gospa oprosti.. user posted image  in zate tud komi cakam da vidim, ce si kej novga napisala in sem kar vesela, ko zagledam kaksen tvoj post.. ne vem zakaj, ampak mi polepsas dan.. user posted image  ostani taka kot si! In sem vesela, da sem mela to cast, da sem te spoznala tud v zivo... :))

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.5.2008 10:18:51   
Bubamaraa
karin res sem mela mal rešpekta tle gor pred tabo.... pa neki bi te rada vprašala!!! a lahk??? user posted image

itak da lahk;

a sva medve enkrat skup hujšale po eni dvotedenski dieti????user posted image  ..to mam v spominu pa res ne vem, če si to takrat bila ti...sam jaz sem bila še Romana26...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.5.2008 10:22:00   
Bubamaraa

Zate buba, pa se tole: tudi ti si fuuuuuull ena taka simpaticna in prijazna punca.. no gospa oprosti.. user posted image  in zate tud komi cakam da vidim, ce si kej novga napisala in sem kar vesela, ko zagledam kaksen tvoj post.. ne vem zakaj, ampak mi polepsas dan.. user posted image  ostani taka kot si! In sem vesela, da sem mela to cast, da sem te spoznala tud v zivo... :))

zdele pa prov jokam v pisarni.user posted image user posted image user posted image ..prov zares...me sodelavke prov čudn gledajo....

hvala....user posted image

komi čakam, da bomo vse poročene in da si odpremo temo Neveste 2008 in tam čvekamo....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.5.2008 10:26:58   
baguSka
zdele pa prov jokam v pisarni. ..prov zares...me sodelavke prov čudn gledajo....

ojoj.... to pa nisem hotla... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.5.2008 10:29:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

karin res sem mela mal rešpekta tle gor pred tabo.... pa neki bi te rada vprašala!!! a lahk??? user posted image

itak da lahk;

a sva medve enkrat skup hujšale po eni dvotedenski dieti????user posted image  ..to mam v spominu pa res ne vem, če si to takrat bila ti...sam jaz sem bila še Romana26...user posted image

Ja, skupej sve hujšale jauser posted image
No, moje kilce so že nazaj, z prijateljiuser posted image

Drgač pa, rešpekt hja....zanimivo, to so vsi moji prjatli govorili k so me spoznal. Zdej smo pa k riti pa gateuser posted image .
Sm drgač čist prijazno bitje, sploh do ljudi k jih mam radauser posted image

Kle na tej temi mi je pa itak super, ker ste same super babnce, pa se mi ni treba bunit na nobenouser posted image .

Pa piknik sm zasledila. Kakšn piknik? Jst nč ne vem-spetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.5.2008 10:32:10   
pikovit

Wau pikovit.. ti pa si super carica.. se zogica ve, da mora v out, ti ga pa tkole biksas...user posted image  No, jaz ti drzim pesti, da bos cimprej spet na 'stezi' oz v igri.. user posted image

A sem blond auser posted image No sej zato si grem pa zdej kupit nov lopar,ornk superge,pa da vidimo,al bo še žogca kam letela.user posted image Kva jo bomuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.5.2008 10:32:25   
fragola
buba hvalauser posted image user posted image user posted image

nevem kaj se dogaja z mano ali je to predporočna mrzlica al kaj, teta iz krvavca noče in noče prit, pa danes sem sitna, ma v službi mi je bedno, komaj čakam doooooopppusttttt! Veste kaj mi je reku prej šef, da kdaj grem na dopust in pole sem rekla, da v sredo grem in pole me ni tri tedne, to sem mu povedala najmanj tri mesecenazaj, in zdaj on ves pametem, da zakaj moram bit tolk časa odsotna, in kje bom dubila tolk dopustauser posted image , mah nevem no, in pole ti reče naj pridem kaj prej delat, pole sem rekla da itak ne morem ker bom v Mehiki! ja potem spet nazaj zakaj si nisem izbrala termin takoj po porokiuser posted image , če bi bil sem mu rekla bi ga vzela ma na žalost je bil odhod samo na sredo še fraj!!!!Mah kaj čem ne vidim ure, da grem s te pisarne in vam povem, da sem zmeraj bolj prepričana, da ne bom vveč dolgo tle!!!!!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.5.2008 10:37:39   
NATAŠI
uf ste se načvekale... no pa lepo po vrsti user posted image  ... vsem pošiljam en velik objem in vam res želim vse dobro.. .naj se odvije in razvije kot si želite in da boste vse zadovoljne user posted image user posted image user posted image

baguska hvala za želje user posted image  .. ja in oblekco sem jaz zamudila ker sem odhitela domov user posted image , no fino da si si mal garderobo zapolnila user posted image  .. verjamem da se že veseliš vikenda na morju ... kolk ti bo pasal mal oddiha, a ne user posted image .. Pa ta pravo oblekco si dobila- zakon user posted image  user posted image  user posted image  pa le ne pokaži se tvojmu naj bo presenečenje user posted image

bubica user posted image user posted image  mi te imamo tudi rade... ampak čaki mal ... a mene pa samo z računovodstvom povezuješ user posted image  user posted image  user posted image  (bolje kot nič user posted image )

karin ajoj ... no pa saj boš pa za drugo priložnost imela to ta novo oblekco pa boš našla eno po željah tvojega bodočega moža... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.5.2008 10:38:01   
baguSka
Kva jo bom

dej jo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.5.2008 10:38:23   
NATAŠI
bubica drugače pa za tebe en user posted image  ker si res super, full pozitivna in energična z zlatim srčkom user posted image  user posted image  - uživaj življenje user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.5.2008 10:40:04   
baguSka
Pa piknik sm zasledila. Kakšn piknik? Jst nč ne vem-spet

Karin, jst sm enkrat obljubla, ko bojo vse poroke za nami, da bo piknik pr men na vikendu.user posted image  Na Krki. Je tko full lepo v naravi, pa se bazencek je pred hiso... pa se bomo mal piknik spilal. Deci bojo delal pa pil, me bomo pa uzivale... user posted image  z otroci seveda... takimi in drugacnimi... (ce ga mas na 4ih nogah mogoce..)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.5.2008 10:40:20   
NATAŠI
fragola user posted image , globoko vdihni in pusti šefa naj govori in govori ... briga te... ti si svoje naredila, povedala dovolj zgodaj on naj se pa zorganizira saj je to vajin dogodek in si naredita da vama bo čimlepše brez problemov s službo ...  hm.... a ni tete iz krvavca user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.5.2008 10:42:20   
Anonimen

Pa piknik sm zasledila. Kakšn piknik? Jst nč ne vem-spet

Karin, jst sm enkrat obljubla, ko bojo vse poroke za nami, da bo piknik pr men na vikendu.user posted image  Na Krki. Je tko full lepo v naravi, pa se bazencek je pred hiso... pa se bomo mal piknik spilal. Deci bojo delal pa pil, me bomo pa uzivale... user posted image  z otroci seveda... takimi in drugacnimi... (ce ga mas na 4ih nogah mogoce..)user posted image

Aha, kuluser posted image

Mam dva mulčka na štirih nogah ja, sam mata housarestuser posted image
Se bom jaz raj z vašmi otročki ubadalauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.5.2008 10:43:29   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola user posted image , globoko vdihni in pusti šefa naj govori in govori ... briga te... ti si svoje naredila, povedala dovolj zgodaj on naj se pa zorganizira saj je to vajin dogodek in si naredita da vama bo čimlepše brez problemov s službo ...  hm.... a ni tete iz krvavca user posted image

ma zadnje časa ma take bolane, da ni res, zdej ga moti k letijo odzuni cvetovi od drevesuser posted image ,mahhhh čudennnn

ja tete ni in ni ma tes je pokazal minus!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.5.2008 10:44:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

itak da lahk;

Ja, skupej sve hujšale jauser posted image
No, moje kilce so že nazaj, z prijateljiuser posted image

Drgač pa, rešpekt hja....zanimivo, to so vsi moji prjatli govorili k so me spoznal. Zdej smo pa k riti pa gateuser posted image .
Sm drgač čist prijazno bitje, sploh do ljudi k jih mam radauser posted image

Kle na tej temi mi je pa itak super, ker ste same super babnce, pa se mi ni treba bunit na nobenouser posted image .

Pa piknik sm zasledila. Kakšn piknik? Jst nč ne vem-spetuser posted image

se mi je zdelo, da si to bila ti...user posted image

piknik; baguska ima en res lep vikend in res hud plac za piknik..in smo enkrat na začetk debate se zmenile, da ko bomo vse poročene bomo naredili en skupni piknik pri njej in se spoznali vsi in ful zafeštali vsi skupi...tko, da si itak vabljena s svojim bodočem možem...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataši sej te ne povezujem samo računovodsko.....si itak dobra baba tle gor....in fajna za čvek....user posted image user posted image user posted image ..pa a izpit boš šla namest mene pisat??? user posted image

jaz pa danes grem na gel nohte in francosko manikuro na nogah si delat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.5.2008 10:49:08   
fragola
punce čez dva dni se poročita lan pa serendipityuser posted image user posted image user posted image , verjetno zdaj so pa malo
živčne!!!

Jaz pa se poročim čez 8dni!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.5.2008 10:49:53   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Verjetno je vzrok živčnost ... ali pa .... počakaj še par dni in naredi še test user posted image

bubica user posted image  user posted image  user posted image  hvala, hvala user posted image ... Izpit user posted image  Pa kakšen izpit moraš to delat

Jaz imam tud nove hotke ... mi je naredila take nežno vijola potem pa temno vijola rožice pa kamenček notr... so mi full všeč user posted image  user posted image  ... manikuro na nogah bi šla pa tud ... pa nimam sploh časa... za poroko sigurno, je full dobra stvar to user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.5.2008 10:50:22   
Bubamaraa

punce čez dva dni se poročita lan pa serendipityuser posted image user posted image user posted image , verjetno zdaj so pa malo
živčne!!!

Jaz pa se poročim čez 8dni!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk je hiter preteklo...... vsak čas bomo prov vse poročene tle gor....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.5.2008 10:50:38   
NATAŠI
ja fragola kar pridno korakaš za njima user posted image  user posted image  user posted image

upam, da se nam šepetalka kmalu oglasi user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.5.2008 10:51:37   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica user posted image  user posted image  user posted image  hvala, hvala user posted image ... Izpit user posted image  Pa kakšen izpit moraš to delat

Analiza bilanc in revizija...user posted image user posted image user posted image

moj zadnji greh na faxu pred diplomo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.5.2008 10:58:07   
pikovit
Matr tolk sem vam lepo napisal,pol me je pa ven ruknl
user posted image

Zdej bom pa čist na kratko.
Bubica tudi ti se eno fajn simpatično in zanimivo bitjeceuser posted image user posted image In res lepo,da sem te spoznala.Upam,da se še kdaj dobimo na kavi.To pa velja tudi za vse ostale,ki smo se že videle kot za tiste,ki vas zadnjič ni bilo.Pa naj ne bo razlog za kavo slikice iz poroke,ampak čvek kar takouser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.5.2008 11:00:00   
pikovit
Oooooooo Fraoglca sam še 8 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.