|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
27.5.2008 16:06:50   
FLASK_A
Bubica, upsuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.5.2008 16:41:59   
lan
Hvala za dobre misli!!!

Lan je imel že novembra 4.leta in ne vem kaj je s tem tickerjem ( nekaj štrajka ),user posted image .

Lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.5.2008 21:37:45   
pikovit
Lan nič se ne sekiraj.Kateri matičar pa želi biti mokeruser posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.5.2008 22:18:39   
baguSka
baguska kako je bilo na dekliščini? Vreme je bilo ok

naravnost fantasticno!!!user posted image user posted image user posted image

Torej, zdej lohk napisem tud javno.. user posted image

Najprej smo nevesti poslale vabilo na svojo dekliscino in sicer, da jo pridemo iskat ob 9ih in da je njena obvezna oprema: plavalna kapa, ocala, brisaca, plavutke, smucarski kombinezon, plenicka in surovo jajce. Nato smo k njej prisle ob 11ih.. :) Ob 11.45, ko smo se ze vse zbrale, smo odprle sampanjec in nazdravile na zacetek dekliscine, nevesta pa je mogla naglas prebrat zaobljubo: da je to njena prva in zadnja dekliscina, da bo maximalno uzivala vsak trenutek, da bo brez pregovarjanja izpolnila vsako nalogo, ki jo bomo dale, da bo uzivala v plesu s striperjem in da bo sla zadnja spat.. :) Seveda se je z vsem strinjala in obljubila.. Nato smo vzele njeno potovalko z obvezno opremo in jajce, katerega je mogla nosit ves cas v roki.. Tik preden se je vsedla v avto, smo ji zavezale oci in mogla je obljubit, da ne bo nic gledala. Po poti je seveda neki poskusala ugibat, vendar se nismo izdale, ceprav je enkrat celo zadela (ugotovila je, kateri tunel je). Po poti smo je se neki hecale, da bo itak takoj vedela kje smo, ko pridemo na cilj.. :)) In res, ko pridemo, odpremo vrata in fuuull zadisi po ribah hehehe... In ona takoj: ja na morju smo!!! Hahaha... No, pa nismo bile. Jo zapeljemo se en krog, nato pa izpustimo iz avta (oci je imela se vedno zavezane). Ko je stala pred avtom, smo jo sprasevale, ce kaj sumi kje je in naj poskusa ugibat.. In je bla kr precej blizu, edino tocne lokacije ni vedla.. :) No, nakar jo po par minutah nehamo matrat in ji odvezemo oci, ravno ko je tik nad njeno glavo z neba padla padalka.. :))) Njena reakcija? "Oooooo neeeeee!!!!"user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.5.2008 22:26:17   
baguSka
nadaljevanje...

No, v tistem soku, ko je zagledala padalko, ki je ravno priletela z neba, je se vedno nekako upala, da nje ne caka enaka usoda... :))) In hodimo proti kabini, kjer so ze cakali instruktorji... :)) Na poti do tja, mi nevesta celo prisepne: "mah, sej gremo le en krog nad Bledom.." In ko se vse tam zberemo, se koncno eden izmed instruktorjev zadere: "No, katera je tista, ki bo skocila!!??" V tistem trenutku se nasa nevesta obrne in se zacne dret:" Neeeeeeeee..." Revica se mi je takrat kr malo zasmilila hehe.. :)))
Ampak je bla vseeno tok pogumna, da je odkorakala proti kabini in sledila navodilom... user posted image user posted image user posted image  Malo je se zbirala pogum, nakar se odloci, da bi rada skok se posnela in instruktor naznani cas za odhod... Vse se je odvijalo tok abnormalno hitro, da reva ni mogla it niti na wc, ampak je pocepnila kar tam za vogalom, si oblekla dres in celado, izvedla eno pozo na hitro, kako se mora podat v dolino in to je to. Bile smo namrec kar precej pozne in vreme je kazalo slabo, zato se je resnicno zelo mudilo... v resnici punca ni imela pojma kaj sploh pocne!! Ojoj... In ko so se ze vkrcavali na letalo, pritece njen snemalec.. Aja zakaj ze!? Ker je pozabili padalo!!!! Kriza! Ni cudno ob tisti naglici...

In ze vidimo letalo, kako z naso nevestico leti v visave... kmalu ga ne vidimo vec..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.5.2008 22:31:52   
baguSka
2. nadaljevanje..

najprej zaznamo v zrazku prve dve piki, ki padata proti nam.. ugotovimo, da sta to ucenca, ki sta skocila s tisoc metrov visine.. nevesta se povzpne na 3.250 metrov..

po dobrih 15ih minutah od njenega odhoda s tal, jo zagledamo v zraku, kako se spusca proti nam.. celo pomahala nam je!!!user posted image

po nekaj ostrih ovinkih pred stikom s tlemi, koncno pristane na tleh... in oblezi... ampak seveda ne v tisini!!! nevesta se je od vseh obcutkov tok drla, da se se sama ne spomni kaj vse je rekla v tistem trenutku... user posted image

ko koncno pridemo do nje, ji nekako le uspe povzdig na njeno zadnjico, da nas objame, ker je ziva in zdrava in spet med nami!!user posted image

ko ji koncno uspe stopit tudi na noge, se se preoblece, dobi diplomo in cestitke in se odpravimo v restavracijo na zasluzen priboljsek... seveda si narocimo neki za pojest in za popit, da smo nazdravile.. :))

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.5.2008 22:40:46   
baguSka
3. nadaljevanje...

ko ura odbije 16 in cez, se koncno odpravimo nazaj proti LJ... do neveste domov, kjer si natocimo cistega.. user posted image  no, mal smo mesale - v resnici... user posted image

malo debatiramo, malo obujamo spomine, malo se ukvarjamo z najmlajso clanico na dekliscini, ki jih je stela le 5 mesecev in se lotimo igrice: kviz.. to je tisti, ko mora nevesta odgovarjat na vprasanja, ki smo jih ze pred tem zastavile zeninu.. ce se njeni odgovori niso ujemali z njegovimi, je seveda pila ona, v nasprotnem primeru smo pile me... (no, tri dekleta so bila izvzeta: najmlajsla, ki jih je stela 5 mesecev, njena mamica, ker je se vedno dojilja in ena nosecka, ki je v 6. mesecu)... no, na koncu cca ob 20ih, smo bile vse ze ornk nabasane... user posted image

ob 21ih se oblecemo, nevesti smo zabicale, da mora bit fuuuull sexi, ker ce ne bo dovolj, je bomo oblekle me in da si tega absolutno NE ZELI.. user posted image  In se je res tok zlo fejst oblekla, da potem ni blo potrebe in smo se odpravile v mesto.. v mehisko restavracijo na vecerjo... :))

Tukaj se z moje strani dekliscina konca, ker sem bla ze cisto na kocnu z mocmi, z glasom in zdravjem... sem namrec zbolela, a kljub temu nisem hotela zamudit tega dneva. Zvecer so bile posledice seveda zelo vidne. Ampak mi ni zal... ker smo se res imele noro lepo!! :)))

Aja btw: baje so tudi ostale punce po mojem odhodu kmalu odsle domov, ker so bile tudi one zelo utrujene, se posebno pa nevesta, ki se zvecer ni in ni dojela, kaj se ji je tisti dan zgodilo... :))

Skratka, nevesta je bila nadvse navdusena in presrecna in pravi, da tega resnicno ne bo NIKOLI v svojem zivljenju pozabila in da se nam zelo zelo zahvaljuje za to zanjo cisto novo izkusnjo... :))

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.5.2008 22:51:39   
baguSka
Aja se to: tista potovalka z obvezno opremo, je bla seveda zavajujoca... da se ji niti priblizno nebi sanjalo, kaj jo caka. In res je 14 dni bla 100%, da se gremo na morje kopat... user posted image

Prvi test je naredila, ko nas je zjutraj po dveh urah koncno docakala - test vzdrzljivosti.user posted image

Drugi test je naredila, ko nam je zaupala, ko smo ji zavezale oci - test iz zaupanja.

In tretji - glavni test, je bil skok s padalom. Ce se spusti v to, potem je pripravljena tudi na zakon! In naredila ga je, zato smo ji seveda pustile, da se poroci!user posted image

Ampak to je zvedla sele pozno zvecer, ker smo jo se ves dan potem hecale, kaj vse jo se caka... (ona namrec ni vedela, da je potovalka 'lazna'...user posted image )...

No, ampak cisto na koncu je seveda dobila se nase uradno 'Priznanje', da ji dovoljujemo poroko.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.5.2008 22:54:08   
baguSka
Punce, sem se tok razpisala, da vas berem jutri... in vam seveda tudi se kaj napisem.

V petek namrec, po kofetkanju z vami, sem oblezala (dekliscina je bila izjema) in sem lezala vse do danes.. Nisem se zdrava, ampak grem jutri vseeno delat, ker ne zdrzim vec doma..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.5.2008 23:34:45   
pikovit
Baguska tole je bila pa ena lepših dekliščinuser posted image user posted image user posted image Res ste se ful potrudile.Bravo za vas punce.Tako podrobno in lepo si vse opisala,da sem se kar uživela.
Se je splačalo en dan prej filat z lekadoli in koldreksiuser posted image Upam da si sedaj boljše in spet v akciji.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.5.2008 7:34:31   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: lan

Hvala za dobre misli!!!

Lan je imel že novembra 4.leta in ne vem kaj je s tem tickerjem ( nekaj štrajka ),user posted image .

Lp

Lan tudi jaz mislim nate in verjemi, da bo kot v pravljici.....user posted image

glede tickerja; ko poteče, ga morš naredit na novo....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.5.2008 7:35:08   
NATAŠI
dobro jutro

Kako ste, se kaj sončite?

Pikovit to da se ti ne da delat naprsne šopke ti pa verjemem, ker so se pri meni vabila tud ustavla ... pa bo treba narest ker jih bova počasi začela okrog nosit ...

Lan saj se bo vse lepo izšlo, sem ravno zdaj slišala po radiu vremensko in je rekla da bo v soboto po večini sončno user posted image  user posted image  ... in super za vrstni red- je kar zalogaj a ne ... Kaj pa poročno potovanje?

no zdaj grem pa brat od baguske nadaljevanja user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.5.2008 7:43:31   
Bubamaraa
baguska zdele sem prebrala o dekliščini!!!!! norooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.5.2008 7:47:03   
NATAŠI
baguska odlično ste to izpeljale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , zares ste se potrudile in nevestico zelo osrečile z vso vašo pozornostjo user posted image . ..tebi pa pošiljam veliko user posted image  da se kmalu sestaviš skupaj, saj v soboto greš na poroko, a ne

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.5.2008 8:11:57   
fragola
Baguska vi pa ste se mele norouser posted image user posted image user posted image !!!

Lan in Serendipity še dva dni!!!!!!!!!
Joj , boste vidle, da se boste mele fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.5.2008 8:29:37   
fragola
Nevestice moje tle pri nas na primorskem je že 20stopinj, kako lepo, da se je končno otoplilo!!!user posted image user posted image user posted image Zdej more sijat sonček, da bojo češnje dobreuser posted image

Da vam povem, da sem mislila, da sem že noseča, res nisva delala na tem ma ker user posted image je ni in ni sem šla po clear blu, vendar mi je pokazal minus, sem bla prav malo razočarana, mah bo pa sigurno po po roki, ker zdaj bova pa začela delat na bebici!
Ma prvo se mora prikazat ta nadloga in potem veselo na delouser posted image user posted image user posted image in veste, da prav neki čutim, in vem da bom zanosila in tokrat bo vse v redu!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.5.2008 8:44:50   
baguSka
user posted image  

Kr srat me je prjel zdele!!! Pa ne vem - al zarad tikerja, al zarad kave!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.5.2008 8:46:07   
baguSka
Sem ravno iz urgence,dobila bergle,hvala bogu brez gipsa

nisem na tekocem... kaj pa je blo???user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.5.2008 8:47:48   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image  

Kr srat me je prjel zdele!!! Pa ne vem - al zarad tikerja, al zarad kave!!!user posted image user posted image user posted image

zarad kave, dej baguskauser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.5.2008 8:52:52   
baguSka
Zdaj me skrbi vreme,hmmmm?

Lan bodi optimistka!! Jaz verjamem da bo soncek... moja prijateljica bo tud glihkar plesasta nevesta, ker jo tolk zlo skrbi tale vreme. Kar jo seveda tud razumem, ker bo ohcet na prostem in v primeru dezja ne bo glih strehe nad glavo... v tem primeru pa res zna bit kriza. Ampak jaz res verjamem na vse najboljs in da vam bo ta dan namenjen in da bo s soncnimi zarki obsijan. :))

Drzim pesti, vi pa jih se zame dejte cez 21 dni... ker midva se tud porociva uzuni pod 'golim' nebom.user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.5.2008 8:57:18   
baguSka
sem ravno zdaj slišala po radiu vremensko in je rekla da bo v soboto po večini sončno

a to je napoved za celo slo!?user posted image

ql!!! mi mamo tok fejst scenarij narjen za poroko, da ze komi cakam!!!user posted image

kot smo se me fajn potrudle za nevesto, se bo tud ona za nas!!!user posted image

mamo celo spanje tik ob plesiscu - vsak svojo sobo in potem se zajtrk in jutranje kopanje v bazenu... user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.5.2008 8:57:42   
bt08
OJ!

Baguska kako lepo dekliščino ste ji pripravle,res lepo.Nepozabno,sam če bi men kej tazga pripravle ziher ne nardim testa za poroko,ker se ful bojim višine,me kr v trebuhu zvija ko sem brala.
Pa čimprej se pozdravi bejba,še mal ja,vrjetno te kava dajeuser posted image

Fragola po poroki pa takoj na bebici delat,mi že mal delamo,pa še nič.user posted image No ne tok da bi ne vem kaj,sam po poroki pa intenzivno!

Zdaj pa šibam po rožice da bom zvečer sadila pred vhodom,da bomo mel lepo!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.5.2008 9:06:00   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

baguska odlično ste to izpeljale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , zares ste se potrudile in nevestico zelo osrečile z vso vašo pozornostjo user posted image . ..tebi pa pošiljam veliko user posted image  da se kmalu sestaviš skupaj, saj v soboto greš na poroko, a ne

Ja upam da je blo nevestici res vsec z nami in da je nismo prevec matrale. Sicer nam je vseeno naslednji dan poslala zahvale za tako lep in nepozaben dan, pa vseeno se vedno upam, da se je res mela lepo.user posted image

Pa hvala ze lepe zelje, da se pozravim. To zdele res nujno potrebujem, ker sem se vedno cist u qrcu...user posted image  Pa glih zdej k je tkooooo lepo soncno uzuni.

Joooj komi cakam soboto res... user posted image  Pol naslednji vikend gremo pa se z mojimi babami na morje za cel vikend (upam, da mi cesa ne uspicjo), pol se pa ze midva porociva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.5.2008 9:10:55   
baguSka
Baguska kako lepo dekliščino ste ji pripravle,res lepo.Nepozabno,sam če bi men kej tazga pripravle ziher ne nardim testa za poroko,ker se ful bojim višine,me kr v trebuhu zvija ko sem brala.

Sej fora je v tem, ker ona tud ni glih zelje izrazla... nobeni nikol!user posted image  In smo cist na blef tole organizirale... smo se pa vse strinjale in ble skor 100%, da bo skocila.user posted image  Ce nebi ble, pol je zihr nebi tok matrale... user posted image

In itak, da je bla cist totalno sokirana, ko je zvedla kaj jo caka in se je drla da ne bo  skocila... ampak se je pustila prepricat! Ces, ce ne bo skocila, potem ni zrela za zakon... in da ce si upa skocit s padalom je skor isto, kot ce skocis v zakon. Torej naj premisli... in da medtem ko bo letela po zraku, naj ornk premisli kaj ima na zemljici in kaj jo caka in ce si tega res zeli!user posted image  In je palilo... je zbrala pogum, ceprav polna strahu in se vedno v soku, se je odlocila, da bolj bo razmisljala, slabse bo... in se je enostavno le 'poslovila' od nas v skrajni sili, ce nas ne vidi vec, potem pa se je obrnila in sla...user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.5.2008 9:15:04   
baguSka
Fragola po poroki pa takoj na bebici delat,mi že mal delamo,pa še nič. No ne tok da bi ne vem kaj,sam po poroki pa intenzivno!

Ej barbi.. nic se sekirat. Vse ob svojem casu. Ko nam bo namenjeno, jaz pravim.user posted image user posted image  Ce ne rata, je ze nek razlog - zelo dober, za to..user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.